Warning: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in ..../includes/class_bbcode.php on line 2958

Warning: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in ..../includes/class_bbcode.php on line 2958

اختلاف میان احمدی نژاد و خامنه‌ای
  • Empty
  • قاطی کردم
  • مهربون
  • موفق
  • متعجب
  • مریض
  • مشغول
  • معترض
  • ناراحت
  • هیچ
  • کنجکاو
  • کسل
  • گیج شدم
  • گریه
  • پکر
  • اخمو
  • از خود راضی
  • بی تفاوفت
  • بد جنس
  • بد حال
  • خونسرد
  • خواب آلود
  • خوشحال
  • خجالتی
  • خسته
  • دلواپس
  • رنجور
  • ریلکس
  • سپاسگزار
  • سر به زیر
  • شوکه
  • شاد و سر حال
  • عاشق
  • عصبانی
  • غمگین
  • غافلگیر
  • User Tag List

نمایش پیکها: از 1 به 10 از 74

جُستار: اختلاف میان احمدی نژاد و خامنه‌ای

Threaded View

سخنور یکم
      Level completed: 38%, Points required for next Level: 623
      Overall activity: 99.0%
      دستاوردها:
      First 1000 Experience PointsGot three Friends
      خنک آن روز که...

خجالتی

SAMKING آواتار ها
      تاریخ هموندی
      Aug 2012
      جُستارها
      10
      امتیازها
      22,727
      رنک
      93
      Post Thanks / Like
      سپاس
      1,926
      از ایشان 2,157 بار در 703 پست سپاسگزاری شده است .
      یافتن همه‌یِ سپاسهای گرفته شده
      یافتن همه‌یِ سپاسهای داده شده
      Mentioned
      0 Post(s)
      Tagged
      0 Thread(s)
      گفت‌آورد نوشته اصلی از سوی Angela نمایش پست ها
      برادر من مشکل ما دیکتاتوری هست, حالا این دیکتاتور یا اون دیکتاتور... هیچ کدوم هم ذره ای در راه خدمت به کشور قدم برنداشتند.
      اوج سرکوب و کشتار مردم و زندانی کردن و شکنجه و اعدام مخالفان بعد از انتخابات بود که این آقایی که شما هوادارش هستید همون مخالفان رو خیلی راحت "خس و خاشاک" نامید و اصلا مردم رو به حساب نیاورد. اون موقع کی احمدی نژاد طرفدار آزادی بیان و انتخاب مردم بود؟ اگه بود باید این آزادی رو به مخالفان خودش می داد.
      توی این هشت سال بیشترین حمله به کسانی بود که بر ضد رییس جمهور منتخب رهبری مطلبی می گفتند یا می نوشتند, تا همین اواخر که خودشون با هم مشکل پیدا کردند.
      البته مشخصه من هم دوست دارم جنگ قدرت اونها مدت زیادی ادامه پیدا کنه تا هر دو ضعیف بشند, اما حمایت کردن از کسی مثل احمدی نژاد برای سرنگونی خامنه ای اصلا توجیه پذیر نیست. مثل رفتن زیر عبای خمینی هست برای سرنگونی شاه .
      هیچ تضمینی هم نیست که بعد از رفتن خامنه ای بشه احمدی نژاد رو به راحتی کنترل کرد و یا سرنگون کرد! نمی دونم این فکر از کجا اومده؟
      دوست گرامی من نگفتم احمدینژاد فرشته است و یا میخواهد یا میتواند رهبر را از ایران بیرون بیاندازد همه کاره بشود...!!
      رهبر و ولایت با چنین مردمی که ما داریم (ماشاالله همه روشنفکر و دانا و فلسفه خوانده!) حالا حالا ها رفتنی نیست.
      برچیده شدن رهبری خیال خام است.

روندی که احمدی نژاد و مشایی در پیش گرفتند اختیارات رهبر رو در آینده کمتر میکنه...
      این یک گام کوچک برای رهایی از ولایت/دیکتاتوری مطلقه هست، ولی همین یک گام کوچک برای مردم ما جهش بلندی خواهد بود.

چطوری ممکنه یک نفر خودشو ایرانی جا بزنه و همچین چیزی براش خوشایند نباشه!؟
      آمد شدن تو اندرین گیتی چیست؟
      آمد مگسی پدید و ناپیدا شد!

2. یک کاربر برای این پست سودمند از SAMKING گرامی سپاسگزاری کرده اند:

Reactor (03-23-2013)

داده‌های جُستار

کاربری که سرگرم دیدن این جُستار هستند

هم‌اکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)

مجوز های پیک و ویرایش

• شما نمیتوانید جُستار نوی بفرستید
    • شما نمیتوانید پیکی بفرستید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •