عجب ! تشنه پادشاهی ای که مدام به طرفدارهاش میگه به من نگید شاهزاده بگید رضا پهلوی !!!
بله شاهکار کرده ، تقریبن تمام مخالفین نظام حتا خود شما چنین حرفی نمیزنید و شرط و شروط میذارید و ندیده و ندانسته دم از نظر اکثریت میزنید و میزنند.
خیر مدرکی نیست - تیرباران افرادی که به کشور خیانت کرده اند هم جنایت نیست .آنهایی هم که خیانت نکرده بودند هرگز در زندانهای شاه کشته نشدند وگرنه امروز هیچ کدامشان زنده نبودند . حتا خود خمینیش !
اون داستان شیشه نوشابه و ... هم دروغ و شایعه هستش . مدرک مستند دارید رو کنید .
سرچ کوچیک توی گوگل از جنایات خواجه حافظ شیرازی ! هم مدرک و سند میاره . بنده عرض کردم سند و مدرک از منابع بی طرف . طبیعن شاه اللهی ها میگن هیچی نبوده - کمونیستها و ج.ا چی ها میگن از هیتلر هم بدتر بوده !
تک تک حکومتهای حال حاضر دنیا - به خطر افتادن امنیت حکومت .
هنوز نه به داره و نه به بار شما دارید طرف رو محکوم هم میکنید ! دستتون برسه بهش لابد اعدامش هم میکنید که از جنایتهای نکرده اش پیشگیری کنید ! حکایت اون بابایی که میره بده براش کت و شلوار بدوزند شده !
اگر شما حرفهای رضا پهلوی رو همون طوری که نوشتار بنده رو مطالعه کردید گوش کرده باشید تکلیف روشن میشه که چرا همش فکر میکنید میخواد پادشاهی راه بندازه ! شما دارید مدام ادعاهای کذب جمهوری اسلامی رو تکرار میکنید .
کی گفته اگر از خانواده ای به عنوان موزه برای جذب توریست استفاده بشه اون خانواده صاحب مملکت میشه ؟! و از مردم عادی جدا میشه و ... ؟! حد اقل همینهایی که اینجا مینویسم را با دقت مطالعه کنید جانم .
هر در آمدی حتا بر پا کردن شهرنو برای جذب توریست و درآمد زایی برای کشور مفیده . اون بچه های خیابانی هم فقط در شرایطی که کشور درآمد درست و حسابی و غیر وابسته به نفت داشته باشه از خیابانها جمع میشند ! شما که خارج رفته اید چرا ؟!
طرفداران ما ! که یک درصد هم نیستند . بنده گفتم دست کم یک درصد طرفدار سیستم پادشاهی هستند . بنده هم طرفدار پادشاهی نیستم . ولی بدم هم نمیاد که حتا همین سید علی خامنه و خانواده اش رو بکنیم موزه ازش پول در بیاریم .
شیوه صحبت کردنتون این رو به مخاطب القا نمیکنه .
بنده پیشتر در این باره توضیح دادم ! مردمی که از روی آگاهی شورش کنند عله حکومتی هرگز فریب نمیخورند ! اصولن آدمهای بیسواد و نادان فریب میخورند . بنده هم پیشتر براتون توضیح دادم که چرا سخن شما اشتباهه .
مردم ایران در دوران انقلاب ۵۷ همون قدری میفهمیدند که رفتند و به جمهوری اسلامی آری گفتند !
مردم عصبانی نبودند . مردم زیاده خواه بودند در عین حال بیسواد و نادان هم بودند . نتیجتن دنبال خمینی راه افتادند . فقط هم مردم نبودند تا رررررررررررررررررروشنفکرا نِ ما هم دنبال خمینی راه افتادن وقتی رررررررررررروشنفکر مملکت دنبال خمینی راه بیوفته تکلیف شعور و فهم بقیه روشنه !
به بنده ربطی نداره که شما مخالفشید یا موافقش . ولی شخصن برای اینکه دچار اشتباه نشوم مثل شما قصاص قبل از اثبات جرم نمیکنم . میگویم نمیدانم . تمام کسانی که پتانسیلی برای پیشرفت مملکت هستند باید در زیر یک قانون درست کنار هم جمع بشوند و احزاب خود را تشکیل بدهند و ....
بنده هرگز با قاطعت حرفی رو نزدم ! مثل شما هم خودم رو وکیل وصی مردم نمیدونم که بخوام بگم اکثریت مردم نمیخواهند ! مگر شما با اکثریت مردم ایران صحبت کردید ؟! چون خودتون خوشتون نمیاد میگید پس حتمن بقیه هم نمیخواند !
ولی من بر خلاف شما میگم شاید در یک انتخابات آزاد مردم همین جمهوری اسلامی رو انتخاب کنند ! فرق من و شما اینه که من خودم رو نماینده تام الختیار مردم نمیدونم و از طرف حتا یک نفر حرفی رو نمیزنم .
ولی متاسفانه شما از طرف اکثریت مردم ایران اعلام نظر میفرمایید .
شما هم آزادید در مورد سیستمی که میپسندید به مردم آگاهی بدید . من پیشتر گفتم که یک نظام چند حزبی رو میپسندم برام هم فرقی نمیکنه پادشاهی باشه یا جمهوری یا کمونیستی . فقط تکثر عقاید رو به رسمیت بشناسه و به همه اجازه فعالیت بده برای بنده کافی هستش .
در عین حال مثل سوئد که به هیچ عنوان کشوری دیکتاتوری نیست نیست ولی خانواده سلطنتی داره و پادشاه داره و ... دوست دارم که در ایران یک خانواده سلطنتی داشته باشیم و بهشان برسیم و خرجشان کنیم و ازشان موزه بسازیم که بواسطه آنها برای کشور درآمد بسازیم .
یک اصل ساده در تجارت هست که اگر میخواهید تجارتتان بازدهی داشته باشد باید برای آن تجارت خرج کنید . اصل ساده ای که گویا شما بدان واقف نیستید .
اگر قرار است از تاریخ ایران توسط توریسم درآمد سازی کنیم باید خرجش کنیم . خونشان هم رنگین تر باشد یا نباشد باید مثلن در سال ۱۰ میلیون دلار خرجشان کرد که در کنارش سالی چند میلیارد دلار درآمد داشت . درست کاری که انگلیس میکند - کاری که سوئد میکند ، کاری که یونان میکند ، کاری که چین میکند و کاری که خیلی کشورهای دیگر میکنند .
اون بچه های خیابانی هم که شما نگرانشان هستید فقط زمانی وضعشان بهتر میشود که کشور درآمد داشته باشد - با ماچ و موچ نمیشود برای آنها یک زندگی سالم تامین کرد . با درآمد نفتی به تنهایی هم نمیشود . باید تمام صنایع از انرژی و توریسم بگیرید تا صنایع الکترونیک و ... را با هم و کنار هم برای درامد زایی کشور استفاده کرد .
آی من چون از رضا پهلوی خوشم نمیاد (نفرت کور دارم) پس گور پدر درآمدی که میخواد از طریق خانوادش برای کشور ایجاد بشه حرفهای صد من یک غازِ احساسی و بنیادگرایانه ای است که طی همین سی و چند سال اخیر این بلا را به سر کشور آورده . شما هر کسی که میخواهید باشید و هر عقیده ای هم که میخواهید داشته باشید . حق ندارید سلایق خود را مقابل منافع کشور قرار دهید . حتا اگر از چیزی بشود یک دلار برای کشور درآمد زایی کرد باید ازش استفاده کرد . منافع کشور همیشه مقابل سلایق من و شما قرار داره .
همین سلیقه های کشکی باعث شده که ایران کلی مدال در مسابقات ورزشی رو از دست بده یا کلی معاملات کلان اقتصادی رو ببازه . درست همون تفکری که جمهوری اسلامی داره .
امیدوار بودم که مطالب را درست مطالعه کنید !
شما مدام از نظر اکثریت حرف میزنید ! شما از کجا میدانید اکثریت چه میخواهد ؟ با تک تک مردم صحبت کرده اید یا وکیلشان هستید ؟!
اشاره بنده به من و تو مستند از تهران تا قاهره نبود !!!!! تامین مخارج سرسام آورش بود .
بنده در مسایل اینچنین یک بیطرف کامل هستم و درست مانند همین حرفها را در مورد مجاهدین و کمونیستها و سبزها و ... هم میزنم . هر کدام از اینها دست کم یک درصد طرفدار دارند و میزان محبوبیت واقعیشان مادامی که یک انتخابات آزاد برگزار نشود معلوم نمیشود .
اینکه محبوبیتشان بیشتر یا کمتر بشود دیگر میشود به عملکردشان در شکل یک حزب در ایران آزاد فردا .

پاسخ با گفتآورد