گفتآورد:
Transitions bridge the gap between the Approaching phase and Attraction phase. To begin Attraction,
your conversation with a woman and/or her group must have reached the point where you have the
freedom to discuss a variety of subjects and to express emotion. We call this sort of interaction a
normal conversation. Once you are able to begin a normal conversation, the Transitioning phase is
complete.
من در آن یک جمله، توجه دختر را به یک بحث شخصی جلب کردم و همینکه او بپرسد چرا، من موضوع را شخصیتر خواهم کرد و از آن لابلا کلی چیزهایی که قبلا در موردشان فکر کردهام را هدفمند و در وقت مناسب وارد بحث خواهم کرد. من البته الان فکر میکنم آن حرفم بهترین گزینه نبود و من میتوانستم موارد بهتری هم پیدا بکنم. به خاطر داشته باشید که کوچکترین اشتباه در فازهای ابتدایی، میتواند به نابودی کل برنامهتان بیانجامد. پس در این مورد دقت زیاد و مهمتر از همه تمرین فراوان داشته باشید. شما بدون تمرین هرگز به حفرههای سیستم خود پی نخواهید برد و نمیتوانید آنها را بهبود دهید. بنابراین یک برنامه برای خودتان درست بکنید : مثلا هفتهای حداقل 15 بار تمرین عملی داشته باشید.