توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را دیدن نمیکنید برای دیدن کامل نوشتهیِ و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پاتوق شب نشینی
Shlomo Shumbulowitz
05-21-2013, 05:09 PM
ایشان مدعی شده بودند فقط فاشیستها و استالینیستها در ایران میفهمندند و صاحب دانش هستند و ما باید لیست اختراع بهشان نشان دهیم،این مثال در پاسخ آن سخن بود ،از نبود استدلال به تحریف سخنان ما افتادهاید.
کدوم تحریف جانم شما که "ب" بسمالتکشاخ لطفی زاده رو مثال میزنی (که الان پسرش رفته تو کار پورنو:e418:) معلومه که تو ذهنت چی میگذره.
البته اینکه کسی مدعی شود با پول و رسانه میشود جایزه نوبل را خرید یا با پول بابا مثلا میشود نابغه شد و اکتشاف بزرگی کرد و جایزه نوبل را برد برای خودش جای جایزه دارد !!
آیا کیسینجر و آومن مثال های لازم و کافی نیستند که اعضای کمیته نوبل چقدر درستکار، معصوم و پایبند علم و اخلاق!!!! هستند؟ آلفرد بدبخت اگه میدونست بنیادش یه روز میشه ماشین پروپاگاندای مردم برگزیده ثروتشو به جای ارث گذاشتن با دینامیت میترکوند.
جک جالبیست البته ناشی از عدم فهمیدن سخن خود،که یهودستیزان ِ سینه چاک هیتلر ِ منکر هلوکاست به ما بگویند هیتلر :))
هیتلر نه فالول. جری "جاکِش" فالول. مگه الگوی شخصیتیت نیست؟:e411:
آن یک اخطار مدیریتی بود دکتر !!
یعنی دفعه بعد قوانین را نقض کنید محروم میشود حساب کاربریت.
شما هم نکند قرار است همین کار را کنید که برای ما "همچنین" نوشته اید؟ :))
همچنین در برابر شما هم تسلیم.
من از دعواهای شما خندم میگیره. یهودیت و هیتلرو هلوکاست و ...
نه آخه من میخوام بدونم این چشه که حتی کسری هاسبارا رو هم رو سفید کرده.
پپرونی با پنیر اضافه لعنت کنه اون ناکسی رو که یهودپرستی و ایمان به هلوکاست رو به آیین روشنفکری وصله زد.
"هه هه بیاین با هم بشینیم مستند Expelled: No Intelligence Allowed رو ببینیم فقط راجع به داروینیسمه هیچ هدف دیگه ای نداره.":e05a:
برای شماهم آرزو موفقیت و صبر دارم.:e00e:
Shlomo Shumbulowitz
05-21-2013, 05:16 PM
ایشان از وقتی هم عضو سایت شدهاند بجز انتقاد از نحوهی ادارهی آن یا اتهام به کاربران/مدیران اینجا که مزدور و نوکر و ... هستند و یهودستیزی کار دیگری نکردهاند،
کدوم اتهام مزدور حداقل یه مزدی میگیره بیگاری نمیکنه.:e404:
همچنین اگر تا پایان امروز محل اقامت خود را ادیت نکرده و واژهی نفرتانگیز و توهینآمیز Kike را از آن حذف نکنید برای همیشه اخراج خواهید شد.
<--بهتر شد؟
Russell
05-21-2013, 05:25 PM
کدوم تحریف جانم شما که "ب" بسمالتکشاخ لطفی زاده رو مثال میزنی (که الان پسرش رفته تو کار پورنو) معلومه که تو ذهنت چی میگذره.
فعالیت پسر یکنفر در پورن چه ارتباطی دارد به دانش پدرش؟
نهایت استدلال یهودستیزان همین است؟!!
آیا کیسینجر و آومن مثال های لازم و کافی نیستند که اعضای کمیته نوبل چقدر درستکار، معصوم و پایبند علم و اخلاق!!!! هستند؟ آلفرد بدبخت اگه میدونست بنیادش یه روز میشه ماشین پروپاگاندای مردم برگزیده ثروتشو به جای ارث گذاشتن با دینامیت میترکوند.
این هم از درماندگیست که با وجود درو کردن جایزههایِ نوبل علمی رفتهای سراغ جایزه صلح نوبل که ربطی به یهودی بودن هم ندارد کسی هم جدیش نمیگیرد.
بفرما برای ما تشریح کن مثلا انیشین چطور با پارتی بازی و پول نداشته پدرش از دزدی جایزه نوبل را به ناحق برده !!
هیتلر نه فالول. جری "جاکِش" فالول. مگه الگوی شخصیتیت نیست؟
:)))
از درماندگی رفتیای من را بچسبانی به این !!
البته از نبود استدلال و انباشته شدن زبالههایِ یهودستیزانه باید هم به این وضع رقت انگیز به مغالطه حمله به شخص پوشالین متوسل شوی !!
Alice
05-21-2013, 05:51 PM
2n∑ (از n = 0 تا n = ∞) مساویست با -1
چیزی که من فهمیدهام اینست که ...+4+2+1 یک سری واگراست چون هر عبارت درحال تساعد است
واگراست نه چون هر عبارت در حال تصاعد است، (میتواند متصاعد
هم نباشد) اگر میخواهید بینهایت بودن آن را اثبات بکنم؟
فرمول ویکیپدیا چنین است :
1946
ببینید برای اینکه سمت چپ تساوی برابر با سمت راست باشد، مقدار
x فقط بازهی (1/2،1/2−) را اختیار میکند! یعنی x ما محدود است؛ پس
این روش محاسبهی «مقدار» سری مذکور نیست، تنها روش یافتن ارزش ِ
سری خاصی از سریهای قدرتمند (Power Series) است!
On the other hand, there is at least one generally useful method that sums 1 + 2 + 4 + 8 + … to the finite value of −1.
بنابراین مقدار f(1) = −1 با توجه به فرمول بالا، «حد» سیگمای شما را
روشن نمیکند!
برای یافتن حد آن چون قدرنسبت بزرگتر از یک است (r>1)، باید از روابطی
که در پُست قبلی نگاشتم بهره ببرید؛ آنها فرمولهای آکادمیک سریهای
هندسی هستند؛ زمانیکه جاگذاری کنید بینهایت بدست میآید!
اگر متوجه نشدید روابط را اثبات بکنم!
Ouroboros
05-21-2013, 06:19 PM
واگراست نه چون هر عبارت در حال تصاعد است، (میتواند متصاعد
هم نباشد) اگر میخواهید بینهایت بودن آن را اثبات بکنم؟
فرمول ویکیپدیا چنین است :
1946
ببینید برای اینکه سمت چپ تساوی برابر با سمت راست باشد، مقدار
x فقط بازهی (1/2،1/2−) را اختیار میکند! یعنی x ما محدود است؛ پس
این روش محاسبهی «مقدار» سری مذکور نیست، تنها روش یافتن ارزش ِ
سری خاصی از سریهای قدرتمند (Power Series) است!
بنابراین مقدار f(1) = −1 با توجه به فرمول بالا، «حد» سیگمای شما را
روشن نمیکند!
برای یافتن حد آن چون قدرنسبت بزرگتر از یک است (r>1)، باید از روابطی
که در پُست قبلی نگاشتم بهره ببرید؛ آنها فرمولهای آکادمیک سریهای
هندسی هستند؛ زمانیکه جاگذاری کنید بینهایت بدست میآید!
اگر متوجه نشدید روابط را اثبات بکنم!
:e00e:
بله متوجه شدم سپاس از شما، اشتباه من در این بود که گمان میکردم جواب سری همواره میشود -1.
علاوه بر کمک شما این صفحه هم مفید بود: Grandi's series - WiKi (http://en.wikipedia.org/wiki/Grandi%27s_series)
Russell
05-21-2013, 07:01 PM
آن روش کشیدن بینهایت از بینهایت و کلا خود این خاصیت همواره برای من جالب بوده.با اینکه توضیح آلیس گرامی درباره شرطی بودن رابطه درست است ولی هیچ ایرادی در پاسخ s=1+2*s بذهنم نمیرسد.
Alice
05-21-2013, 07:25 PM
بله متوجه شدم سپاس از شما
بعید میدانم با توضیحات من متوجه شده باشید، چون من همواره
ریاضیات را به جز با زبان ریاضی با هیچ زبان دیگری نمیفهمم!
اکنون هم هرچه تلاش کردم سیگمای شما را با «زبان ریاضی» بـاز
و روشن کنم موفق نشدم! (همین یکی دو رقم را هم یا کپی پیست
کردم یا کلی با آن وَر رفتم که اینور آنور نشود)
آن روش کشیدن بینهایت از بینهایت و کلا خود این خاصیت همواره برای من جالب بوده.
من همیشه با پندارهی «بینهایت» چه در ریاضیات چه در فلسفه
مشکل داشتم! هنوز هم در مغزم نمیگنجد؛ احتمال میدهم که
به جهت ِ فرگشت ِ مغز آدمی برمیگردد، چون پدران ما همیشه
با پدیدههای شمارشپذیر و کرانمند سروکار داشتهاند، از همین رو
مغز ما با مفهوم «بینهایت» هرگز خو نمیگیرد و از آن احتراز میکند!
Ouroboros
05-21-2013, 07:44 PM
بعید میدانم با توضیحات من متوجه شده باشید، چون من همواره
ریاضیات را به جز با زبان ریاضی با هیچ زبان دیگری نمیفهمم!
اکنون هم هرچه تلاش کردم سیگمای شما را با «زبان ریاضی» بـاز
و روشن کنم موفق نشدم! (همین یکی دو رقم را هم یا کپی پیست
کردم یا کلی با آن وَر رفتم که اینور آنور نشود)
در شرایط خاصی آن سری میشود -۱، مثلا وقتی آنرا به متد Zeta function regularization معرفی میکنید. طرح آنهم بخاطر همین کارکرد است.
یکی باید به ریاضیدانها بگوید این مسخرهبازیها را تمام بکنند، 1- = ...+8 + 4 + 2 + 1 هیچ جوری با عقل سلیم جور در نمیآید!
sonixax
05-21-2013, 07:58 PM
در شرایط خاصی آن سری میشود -۱، مثلا وقتی آنرا به متد Zeta function regularization معرفی میکنید. طرح آنهم بخاطر همین کارکرد است.
یکی باید به ریاضیدانها بگوید این مسخرهبازیها را تمام بکنند، 1- = ...+8 + 4 + 2 + 1 هیچ جوری با عقل سلیم جور در نمیآید!
امیر جان اگر شما بینهایت جرم را بریزید روی هم !!! یک جرم بسیار بزرگ و سنگین بوجود می آید که جاذبه ای بسیار زیاد دارد و لابد میشود سیاه چاله ! بعدش یک چیزی هم بدهکار میشوید چون تمام جرمتان + باقی دنیا به فنا رفته !!!!
حتمن این طوریه دیگه !!!!!
Shlomo Shumbulowitz
05-22-2013, 09:50 AM
فعالیت پسر یکنفر در پورن چه ارتباطی دارد به دانش پدرش؟
نهایت استدلال یهودستیزان همین است؟!!
منحرف نکن اونو داخل پرانتز گفتم.
این هم از درماندگیست که با وجود درو کردن جایزههایِ نوبل علمی رفتهای سراغ جایزه صلح نوبل که ربطی به یهودی بودن هم ندارد کسی هم جدیش نمیگیرد.
بفرما برای ما تشریح کن مثلا انیشین چطور با پارتی بازی و پول نداشته پدرش از دزدی جایزه نوبل را به ناحق برده !!
این رفتار قبیله ای به پدر پسر ربطی نداره اگه آخرین انسان های باقی مونده روی زمین دو تا یهودی تو قطب شمال و جنوب باشن این دوتا بالاخره همدیگه رو پیدا میکنن و مافیا تشکیل میدن.
:)))
از درماندگی رفتیای من را بچسبانی به این !!
البته از نبود استدلال و انباشته شدن زبالههایِ یهودستیزانه باید هم به این وضع رقت انگیز به مغالطه حمله به شخص پوشالین متوسل شوی !!
جناب Russwell حمله اد هومینم را شما آغازیدید وقتی که من از شما خواستم برای ادعای جنایتکار بودن محمود و اسفندیار مدرک ارایه دهید. داشتیم؟:e40e:
Russell
05-22-2013, 02:39 PM
منحرف نکن اونو داخل پرانتز گفتم.
پس استفاده از تاکتیکهای ناب نازیستی و تلاش در به لجن کشیدن زندگی خانوادگی یهودیان اگر در پرانتز باشد دیگر یک مغالطه رفت انگیر نمیشود؟!!
اصل مطلب هم حرف مفتی بود که زدی در خریده شدن جایزه نوبل توسط یهودیان بود.
همچنان منتظریم عدم لیاقت و بیسوادی برندگان یهودی جایزه علمی نوبل (بگوییم مثلا انیشتین) را بما نشان دهید !!
جناب Russwell حمله اد هومینم را شما آغازیدید وقتی که من از شما خواستم برای ادعای جنایتکار بودن محمود و اسفندیار مدرک ارایه دهید. داشتیم؟
نخست آنکه مغالطه حمله به شخص پوشالین، Strawman است،ad hominem مغالطه حمله شخصیست دکتر !!
دوم اینکه خود این حرفت مغالطه خودت هم همینطور است !!
سوم اینکه نشان دادیم فعالیت او در شاخصه اطلاعات غرب ایران مطلب آشکاریست،خود احمدینژاد هم آنجا نامش در پرونده یک قتل گیر است.تو اگر جابجا شدن پیش فرض از بیگناهی به گناهکار را هنگامی که طرف عضو اس اس است یا در اطلاعات غرب ج.ا فعال بوده را متوجه نمیشوی یا دوست نداری متوجه شوی تقصیر ما نیست.
چهارم اینکه عقاید نفرت انگیز تو از مشایی بیشتر نباشد کمتر نیست ،احتمالا اگر به مشایی چنین مزخرف ناب فاشیستی نسبت داده شود سریعا تکذیب خواهد کرد:
این رفتار قبیله ای به پدر پسر ربطی نداره اگه آخرین انسان های باقی مونده روی زمین دو تا یهودی تو قطب شمال و جنوب باشن این دوتا بالاخره همدیگه رو پیدا میکنن و مافیا تشکیل میدن.
Shlomo Shumbulowitz
05-22-2013, 05:04 PM
پس استفاده از تاکتیکهای ناب نازیستی و تلاش در به لجن کشیدن زندگی خانوادگی یهودیان اگر در پرانتز باشد دیگر یک مغالطه رفت انگیر نمیشود؟!!
اصل مطلب هم حرف مفتی بود که زدی در خریده شدن جایزه نوبل توسط یهودیان بود.
همچنان منتظریم عدم لیاقت و بیسوادی برندگان یهودی جایزه علمی نوبل (بگوییم مثلا انیشتین) را بما نشان دهید !!
همانگونه که خدمتتان عرض کردم
اگه گوریل ها هم صاحب اینهمه پول و رسانه و پایبند به نپوتیسم و نژاد پرستی بودن
تارزان هم میتونست پله های ترقی رو طی کنه و برنده نوبل فیزیک بشه.
و انگار باید با یه مثال دیگه بگم اگه ایرانی ها هم اینقدر هوای هم رو داشتن، خون بقیه رو میمکیدن به همنوعشون میخوروندن تا پیشرفت کنه در حالی که ادعای قربانی نژادپرستی بودن! دارن، استعدادهای یبوست گرفته ای مثل تو هم میتونست شکوفا بشه و ازت یه انیشتن دربیاد، راسول جان.:e420:
کمیته نوبل هم که وقتی به اتحادیه اروپای در گل رفته رو جایزه صلح میده(انصاف بده و دقت کن عین یه جوکه)... دیگه چی بگم. حالم بهم میخوره وقتی میبینم مردم شهرت رو با اعتبار عوضی میگیرن. چی به کمیته مشروعیت میده؟ امیدوارم لازم نباشه آغا در موردش توضیح بده.:e404:
با وجود درو کردن جایزههایِ نوبل علمی رفتهای سراغ جایزه صلح نوبل
آومن که چیرلیدر قصابی فلسطینی ها بود برنده اقتصاد شد نه صلح (اتفاقا پسری همنام من داشت که به خاطر فضولی تو جنگ داخلی لبنان به فاک رفت) در حالی که همه داد میزدن کمیته ای های بی پدر نکنین این کارو.:e108:
نخست آنکه مغالطه حمله به شخص پوشالین، Strawman است،ad hominem مغالطه حمله شخصیست دکتر !!
پوشالین یا واقعی بودنش جای بحث داره. اعصابشو داری بحث کنیم؟
سوم اینکه نشان دادیم فعالیت او در شاخصه اطلاعات غرب ایران مطلب آشکاریست،خود احمدینژاد هم آنجا نامش در پرونده یک قتل گیر است.تو اگر جابجا شدن پیش فرض از بیگناهی به گناهکار را هنگامی که طرف عضو اس اس است یا در اطلاعات غرب ج.ا فعال بوده را متوجه نمیشوی یا دوست نداری متوجه شوی تقصیر ما نیست.
یه عالمه حرفیدی (اگه خودت بودی در کمال ادب میگفتی زرت و پرت کردی) آخرش نگفتی کدوم جنایت.
چهارم اینکه عقاید نفرت انگیز تو از مشایی بیشتر نباشد کمتر نیست ،احتمالا اگر به مشایی چنین مزخرف ناب فاشیستی نسبت داده شود سریعا تکذیب خواهد کرد:
:e107:ای وای فاشیست نازی فاشیست نازی آنتی سمیت حمله کردن. ادامه بده لطفا.:e00e:
Russell
05-22-2013, 05:55 PM
و انگار باید با یه مثال دیگه بگم اگه ایرانی ها هم اینقدر هوای هم رو داشتن، خون بقیه رو میمکیدن به همنوعشون میخوروندن تا پیشرفت کنه در حالی که ادعای قربانی نژادپرستی بودن! دارن، استعدادهای یبوست گرفته ای مثل تو هم میتونست شکوفا بشه و ازت یه انیشتن دربیاد، راسول جان.
اگر یکسری "هوای هم را داشته باشند" و "خون دیگران را بخورند" باعث میشود انیشتین شوند؟ :)))
حالم بهم میخوره وقتی میبینم مردم شهرت رو با اعتبار عوضی میگیرن. چی به کمیته مشروعیت میده؟ امیدوارم لازم نباشه آغا در موردش توضیح بده.
ما در اینجا درباره حال مزاج تو که صحبت نمیکنیم،احساسات تو کوچکترین اهمیتی برای من ندارد.جایزه علمی نوبل هم علاوه بر شهرت اعتبار بالایی هم دارد دکتر،اعتبار آنرا هم مقبولیتش در جامعه آکادمیک به آن بخشیده است،نه بیسوادان یهودستیز که دست چپ و راستشان را از هم نمیتوانند تشخیص دهند.
آومن که چیرلیدر قصابی فلسطینی ها بود برنده اقتصاد شد نه صلح (اتفاقا پسری همنام من داشت که به خاطر فضولی تو جنگ داخلی لبنان به فاک رفت) در حالی که همه داد میزدن کمیته ای های بی پدر نکنین این کارو.
جالب برای من عقدههایِ توست در پرداختن (بگوییم تلاش رقت انگیز در لجن مالی ) به پسر انسانها در ارزیابی دانش پدرشان.
طرف میتواند سابقه بد سیاسی هم داشته باشد و در عین حال (مثل هایزنبرگ) با نبوغش جایزه نوبل هم ببرد،دانش طرف ربطی به رفتار اخلاقش یا پسرش ندارد پروفسور.
این تاکتیکهای فاشیستی لجن مال کردن افراد از طریق پرداختن به زندگی خصوصیشان در روبرو شدن با دانش و نبوغ آنها اینجا فقط مایه تمسخر خودت میشود.اینجا را با تجمع اوباش بیسواد یهودستیز اشتباه گرفتهای گویا !!
حالا تو که قطعا از اقتصاد هیچ نمیفهمی که بیخواهی تنها بفهمی طرف چه گفته که جایزه نوبل اقتصاد گرفته،ولی اصلا اقتصاد را هم دربست قبول میکنیم جایزهاش بیخود بوده چرا که اقتصاد چندان هنوز علم به معنی کلمه نیست.به ما نشان بده جایزه علمی نوبل (برای امثال تو باید توضیح دهیم معنی علم را علم(هارد ساینس):فیزیک،شیمی و...)
چطور به ناحق به یهودیان داده شده؟
چند نمونه بیاور ببینیم برندگان یهودی جایزه علمی نوبل بی لیاقت و بیسواد و بی اخلاق بودهاند یا امثال تو؟
من یک مورد هم برای قضاوت آوردم،به ما نشان بده چطور انیشتین با مکیدن خون و حمایت دیگران جایزه نوبل فیزیک را برده من باقی لیست برندگان یهودی جایزه علمی نوبل را (که از بلندی لیستش نامشان را حتی نمیدانی چه برسد که نبوغ علمیشان را بفهمی یا مثلا بتوانی نشان دهی که لیاقت جایزه را نداشته اند) همه را میبخشم :))
پوشالین یا واقعی بودنش جای بحث داره. اعصابشو داری بحث کنیم؟
آری اعصابش را داریم :))
بیا اینجا بیشتر دانشت را به نمایش بگذار نشانمان بده چگونه مغالطه Strawman همان ad hominem است :24:
یه عالمه حرفیدی (اگه خودت بودی در کمال ادب میگفتی زرت و پرت کردی) آخرش نگفتی کدوم جنایت.
ادب تو را که اینجا همه دیدهاند !!
و البته با تو تا همینجا هم بسیار مودبانهتر از آنچه لیاقتت بوده گفته شده !
کسی که در یک سازمان جنایت کار (مثل سازمان اطلاعات ج.ا) فعالیت کرده را بهش میگویند جنایت کار،باید در دادگاهی (مانند دادگاه نورنبرگ که حیوانات یهودستیز را محاکمه کردند) بیاید مشخص کند در سازمان فاشیستی مثل وزارت اطلاعات که درگیر قتل شکنجه بسیاری از ایرانیان مخصوصا در غرب ایران بوده چه غلطی میکرده؟!
Theodor Herzl
05-22-2013, 09:19 PM
جایزه نوبل انقدر پشم نیست که یک عده توطئه کنند به یکی جایزه بدهند ، تازه اگر هم اینگونه بود که کشور سوئد یکی از نا امنترین کشورها برای یهودیها در اروپا هست ، شما در سوئد نمیتوانید با ظاهر یک یهودی مذهبی راحت قدم بزنید ، دولت سوئد هم که کشته و مرده فلسطینیها هست. اگر هم توطئه بکنند باید به عربها هی جایزه بدهند و نه یهودیان! پس بهتر است مسلمانان برای توجیه بی سوادی و کون گشادی خودشان توجیه بهتری پیدا کنند:e00e:
iranbanoo
05-22-2013, 10:44 PM
نظرتونو میشه در مورد این تست بگین؟
یک زن در مراسم ختم مادر خود، مردی را می بیند که قبلا او رانمی شناخت. او با خود اندیشید که این مرد بسیار جذاب است. او با خود گفت او همان مرد رویایی من است و در همان جا عاشق او می شود.
اما هیچگاه از او تقاضای شماره نمی کند و دیگر آن مرد را نمی بیند. چند روز بعد او خواهر خود را می کشد. به نظر شما انگیزه ی او از قتل خواهر خود چه بوده است؟
این تست در سال 2005 پس از 2 سال تحقیق در آمریکا انجام شده است. اداره کل فدرال امنیت امریکا از تمامی نفراتی که در این تست شرکت کرده بودند (نفرات به صورت رندوم از میان افراد جامعه برای این تست انتخاب شده اند) درخواست کرده است تا با نفراتی که جواب سوال را به صورت صحیح داده اند مراوده نداشته و تمامی نفراتی که جواب صحیح داده اند موظفند هفته ای یک بار در محل های از پیش تعیین شده که از سوی پلیس معرفی شده است خود را به ماموران معرفی نمایند.
همچنین با تعبیه تجهیزات الکترونیکی پیشرفته کلیه حرکات این افراد در محدوده ای از پیش تعیین شده (شعاع 50 کیلومتری از محل سکونت) کاملا تحت کنترل می باشد و افراد برای خارج شدن از این محدوده باید از پلیس با ذکر هدف از رفتن به محلی که بیش از 50 کیلومتر با محل زندگی آنها فاصله دارد هماهنگ نمایند.
همچنین پاسخ دهندگان صحیح از زمان انجام تست تحت معاینات شدید روانشناسی هر ماهه شده اند و از مسافرت این افراد به برخی از مناطق کشور آمریکا جلوگیری می شود؛ چرا؟
اداره امنیت آمریکا این تست را برای جانیان و قاتلان سریالی این کشور نیز انجام داد نتیجه این که 100 درصد افراد جانی و قاتلان سریالی به این تست پاسخ صحیح داده اند. بنابراین در علم روانشناسی مبحثی به نام psychopath در خصوص این افراد به بحث گذاشته شد و نتیجه اینکه تمام نفراتی که پاسخ صحیح داده اند به طور بالقوه امکان تبدیل شدن به جانی و آدم کش سریالی را دارا هستند.
بنابراین فصل مشترک این افراد با قاتلان سریالی همان انگیزه قتل و لذت بردن از خونریزی و آدم کشی می باشد.
و اماپاسخ سوال:
آن زن امید داشت که در مراسم ختم خواهرش شاید آن مرد را دوباره ببنید.
:e107::e107:
Ouroboros
05-23-2013, 11:32 AM
نظرتونو میشه در مورد این تست بگین؟
ابن خبرها هم نیست «جنون پیشگان» وجدان و احساس همدردی با دیگران و احساس گناه ندارد، سود و زیان و ابعاد احتمالی اعمال خود را به خوبی می توانند بسنجند. یکی از بزرگترین چالشها پیش روی آنارشیسم وجود همینهاست، آدمهایی که ذاتا شر هستند و طبیعت خبیثی دارند!
iranbanoo
05-23-2013, 11:11 PM
من هم کمی که مطالعه کردم دیدم به این تست ها با این شرایط اعتباری نیست.
گویا بر سر اینکه این تست ها تا چه اندازه میتوانند کارا و صحیح باشند بحث است و این تست ها به تنهایی و بدون در نظر گرفتن فاکتورهای دیگر بر افراد گویا نیست.
https://en.wikipedia.org/wiki/Psychopathy
یکی از بزرگترین چالشها پیش روی آنارشیسم وجود همینهاست، آدمهایی که ذاتا شر هستند و طبیعت خبیثی دارند!
فقط یک پرسش:
مگر افرادی که ذاتا خبیث و شر باشند وجود دارند؟!!
من فکر میکردم آنارشیسم این دست افراد را ذاتا ناهنجار نمیداند و عمل آنان را محصول یک جامعه ی ناهنجار میداند
؟
Alice
05-24-2013, 01:51 AM
این هم یک پیک just 4 U
:e437:
Enough?
Alice
05-24-2013, 01:51 AM
جرات داری درونشد کن! :)
Shlomo Shumbulowitz
05-24-2013, 07:20 AM
برای من ندارد.جایزه علمی نوبل هم علاوه بر شهرت اعتبار بالایی هم دارد دکتر،اعتبار آنرا هم مقبولیتش در جامعه آکادمیک به آن بخشیده است،نه بیسوادان یهودستیز که دست چپ و راستشان را از هم نمیتوانند تشخیص دهند.
جالب برای من عقدههایِ توست در پرداختن (بگوییم تلاش رقت انگیز در لجن مالی ) به پسر انسانها در ارزیابی دانش پدرشان.
طرف میتواند سابقه بد سیاسی هم داشته باشد و در عین حال (مثل هایزنبرگ) با نبوغش جایزه نوبل هم ببرد،دانش طرف ربطی به رفتار اخلاقش یا پسرش ندارد پروفسور.
این تاکتیکهای فاشیستی لجن مال کردن افراد از طریق پرداختن به زندگی خصوصیشان در روبرو شدن با دانش و نبوغ آنها اینجا فقط مایه تمسخر خودت میشود.اینجا را با تجمع اوباش بیسواد یهودستیز اشتباه گرفتهای گویا !!
حالا تو که قطعا از اقتصاد هیچ نمیفهمی که بیخواهی تنها بفهمی طرف چه گفته که جایزه نوبل اقتصاد گرفته،ولی اصلا اقتصاد را هم دربست قبول میکنیم جایزهاش بیخود بوده چرا که اقتصاد چندان هنوز علم به معنی کلمه نیست.به ما نشان بده جایزه علمی نوبل (برای امثال تو باید توضیح دهیم معنی علم را علم(هارد ساینس):فیزیک،شیمی و...)
چطور به ناحق به یهودیان داده شده؟
چند نمونه بیاور ببینیم برندگان یهودی جایزه علمی نوبل بی لیاقت و بیسواد و بی اخلاق بودهاند یا امثال تو؟
من یک مورد هم برای قضاوت آوردم،به ما نشان بده چطور انیشتین با مکیدن خون و حمایت دیگران جایزه نوبل فیزیک را برده من باقی لیست برندگان یهودی جایزه علمی نوبل را (که از بلندی لیستش نامشان را حتی نمیدانی چه برسد که نبوغ علمیشان را بفهمی یا مثلا بتوانی نشان دهی که لیاقت جایزه را نداشته اند) همه را میبخشم :))
EJP | News | Western Europe | Anti-Israel protests against Nobel prize award (http://www.ejpress.org/article/4556)
Controversies and Criticisms (http://www.nobelprize.org/nobel_prizes/peace/articles/controversies/index.html)
آری اعصابش را داریم :))
بیا اینجا بیشتر دانشت را به نمایش بگذار نشانمان بده چگونه مغالطه Strawman همان ad hominem است
من میگم شما یر چه اساسی اسم محمود و اسفندیارو میذاری جنایتکار و شما میگی من توهم دارم. کدوم مغلطه است جانم؟
ادب تو را که اینجا همه دیدهاند !!
و البته با تو تا همینجا هم بسیار مودبانهتر از آنچه لیاقتت بوده گفته شده !
کسی که در یک سازمان جنایت کار (مثل سازمان اطلاعات ج.ا) فعالیت کرده را بهش میگویند جنایت کار،باید در دادگاهی (مانند دادگاه نورنبرگ که حیوانات یهودستیز را محاکمه کردند) بیاید مشخص کند در سازمان فاشیستی مثل وزارت اطلاعات که درگیر قتل شکنجه بسیاری از ایرانیان مخصوصا در غرب ایران بوده چه غلطی میکرده؟!
هنوزم منتظرم ببینم این همه بالا و پایین پریدنت اساسی داره یا نه.
Shlomo Shumbulowitz
05-24-2013, 08:00 AM
جایزه نوبل انقدر پشم نیست که یک عده توطئه کنند به یکی جایزه بدهند ، تازه اگر هم اینگونه بود که کشور سوئد یکی از نا امنترین کشورها برای یهودیها در اروپا هست ، شما در سوئد نمیتوانید با ظاهر یک یهودی مذهبی راحت قدم بزنید ، دولت سوئد هم که کشته و مرده فلسطینیها هست. اگر هم توطئه بکنند باید به عربها هی جایزه بدهند و نه یهودیان! پس بهتر است مسلمانان برای توجیه بی سوادی و کون گشادی خودشان توجیه بهتری پیدا کنند
آره به خاطر اینکه با شعرای شما سازگاری ندارم حتما مسلمونم دیگه، مگه نه؟ :Facepalm:
خب که گفتی وایکینگا آنتی سمیتن؟ وقتی که کنت برنادوتو وحشیانه کشتین چیزی گفتن؟ یا وقتی که سر آنا لیندو زیر آب کردین؟ یا وقتی که آندرس بریویک صهیونیست به هشتاد نفر شنا آموزش داد؟ وقتی که دوریت موسایف* رو تو ایسلند به قدرت رسوندین تا خونشونو بمکه جرات کردن چیزی بگن؟
*همونی که مثل استر، لوینسکی و لیونی بارکدش با 729 شروع میشه:e420:
Shlomo Shumbulowitz
05-24-2013, 08:05 AM
راسول جان ببین دنیا دست کیه:
http://www.huffingtonpost.com/2012/11/19/rupert-murdoch-apologizes-jewish-tweet_n_2156717.html
EJP | News | France | France-Israel: from De Gaulle’s arms embargo to Sarkozy’s election (http://www.ejpress.org/article/28101)
YouTube - Chuck Hagel: (http://www.youtube.com/watch?v=02E7JWqAFhw)
YouTube - Shah of Iran - Jewish Media Control Jewish Lobby (http://www.youtube.com/watch?v=OaOFPzNfXmA)
PS: خرمگس معرکه (عنوان ویدیو رو جدی نگیرین حتما نتوری کارتا هستن)
YouTube - Israeli leaders meet Mahmoud Ahmadinejad in NYC (http://www.youtube.com/watch?v=bCw-oWp1wf8)
کافر_مقدس
05-24-2013, 10:50 AM
درود .. این سایت متعلق به چه کسی هست؟!
اسلام و ادیان: فتوای جالب خمینی: مریخی ها باید به ما خمس و زکات بدهند + جماع با موجودات فضایی جایز است! (http://eslam-islam.blogspot.nl/2013/05/blog-post_23.html)
ایشون مطلبی منتشر کرده در مورد فتوای امام خمینی راجع به آمیزش با موجودات مریخی!! و در آخر هم منبع رو انجمن دفترچه عنوان کرده
اینجا هم لینک بالاترینش هست
بالاترین: فتوای جالب خمینی: مریخی ها باید به ما خمس و زکات بدهند. جماع با موجودات فضایی جایز است! (https://www.balatarin.com/permlink/2013/5/24/3322393?ModPagespeed=noscript)
sonixax
05-24-2013, 01:38 PM
چه باحال من زكات به مریخی ها رو ندیده بودم :))))
Russell
05-24-2013, 03:15 PM
EJP | News | Western Europe | Anti-Israel protests against Nobel prize award (http://www.ejpress.org/article/4556)
Controversies and Criticisms (http://www.nobelprize.org/nobel_prizes/peace/articles/controversies/index.html)
نوار رو زدی از اول :)))
همون دو نفر رو اوردی که باز،جایزه صلح نوبل با جایزه علمی نوبل فرق داره.اولی رو کسی جدی نمیگیره.احتمالا جایزهای هم که اوباما برد کار انجمن مخفی سیاهان آمریکاست جایزه مادر ترزا هم کار توطئه لابی کاتولیکها :))))
لینک اول هم که اعتراض به نیت طرف هست و حمایتش از اسرائیل.خوب طبیعیه جایزه اقتصاد همیشه جنبه سیاسی و اعتراض سیاسی هم داشته ،اساسا یکسری با بردن جایزه اقتصاد توسط تئوری پردازان "تئوری بازی" مشکل دارند.منتهی تو چون اینها را نمیفهمی چیه اصلا درباره بیسوادی یهودیان و به ناحق بردن جایزههایِ علمی توسط اونها جک میگی.
وقتی طرف عکسی که همه جا چاپ شده و تایید شده رو از هولش بگه معلومه فوتوشاپه و من اینکارهام میدونم،معلومه مدعی این هم هست که یهودیان پول میدن جایزه علمی میبرند وگرنه اسحقاق علمی اونرو ندارند و البته در هر دو مورد هم اونقدر پرت هست که نمیفهمه چه جکی گفته !!
من میگم شما یر چه اساسی اسم محمود و اسفندیارو میذاری جنایتکار و شما میگی من توهم دارم. کدوم مغلطه است جانم؟
گفتم بر اساس عضویت رسمی در سازمانهای جنایتکار و فاشیستی مثل وزارت اطلاعات و گیر بودن اسم احمدی نژاد حتی در یکی از جنایتهای وزارت اطلاعات در غرب ایران.
دیگر هم کلا اسم معلطه را نیار و بیشتر باز نکن بیسوادیت را تا همینجا هم گل کاشتهای !!
هنوزم منتظرم ببینم این همه بالا و پایین پریدنت اساسی داره یا نه.
زیاد منظر نباش،مشکل از تعطیل بودن مغز توست که نیاز به تعمیرات اساسی دارد به این زودیها درست بشو نیست !!
Rupert Murdoch Apologizes 'Unreservedly' For 'Jewish Owned Press' Tweet (http://www.huffingtonpost.com/2012/11/19/rupert-murdoch-apologizes-jewish-tweet_n_2156717.html)
EJP | News | France | France-Israel: from De Gaulle’s arms embargo to Sarkozy’s election
برای ما قصه تعریف نکن،عجب کشفیاتی کردی برای ما تاریخ روابط اسرائیل و فرانسه را که خودت کشف کردهای تکرار میکنی.
بگمانم تاریخ روابط اسرائیل و ترکیه هم اثبات توطئه شبکه مخفی ضد یهود باشد :)))
Shah of Iran - Jewish Media Control Jewish Lobby
:24:
سخنان شاه بی عرضه و متوهم شده مدرک !!
:24:
Theodor Herzl
05-24-2013, 03:35 PM
آندرس بریویک صهیونیستدرجه ابلهیت شما وارد مرحله جدیدی شده است.:e420: این شخص که میگید یک white supremacist است.
Shlomo Shumbulowitz
05-24-2013, 06:58 PM
وقتی طرف عکسی که همه جا چاپ شده و تعیید شده رو از حولش بگه معلومه فوتوشاپه
کسری عکس بزرگترو نشونم داد، منم سر جام نشستم. اون پرچم معلق تو هوا تو کت خودتم میرفت؟
گفتم بر اساس عضویت رسمی در سازمانهای جنایتکار و فاشیستی مثل وزارت اطلاعات و گیر بودن اسم احمدی نژاد حتی در یکی از جنایتهای وزارت اطلاعات در غرب ایران.
همون طور که گفتم عاشق کاپشنش نیستم اما هنوزم مدرک نیاوردی.
برای ما قصه تعریف نکن،عجب کشفیاتی کردی برای ما تاریخ روابط اسرائیل و فرانسه را که خودت کشف کردهای تکرار میکنی.
بگمانم تاریخ روابط اسرائیل و ترکیه هم اثبات توطئه شبکه مخفی ضد یهود باشد :)))
من چیزی کشف نکردم مهندس برو دوباره بخون ببین دوگل درحالی که اسراییلو به خاطر شروع جنگ شش روزه تحریم میکرد درباره یهودیا چه هشداری داد.
هرچند این نپوتیست های بی شرم بالاخره فرانسه رو هم پیوست کردن به امپراطوری شون.
Nicolas Sarkozy - WiKi (http://en.wikipedia.org/wiki/Nicolas_Sarkozy)
Bernard Kouchner - WiKi (http://en.wikipedia.org/wiki/Bernard_Kouchner)
Dominique Strauss-Kahn - WiKi (http://en.wikipedia.org/wiki/Dominique_Strauss-Kahn)
سخنان شاه بی عرضه و متوهم شده مدرک !!
اینو پیش اپوزیسیون نگی ها در راست روده ات مینهند.:e420::e00e:
حولش
*هولش
اسحقاق
*استحقاق
معلطه
*مغلطه
-17-:e207:
Shlomo Shumbulowitz
05-24-2013, 07:04 PM
این شخص که میگید یک white supremacist است.
A vile logic to Anders Breivik's choice of target | Slavoj Žižek | Comment is free | guardian.co.uk (http://www.guardian.co.uk/commentisfree/2011/aug/08/anders-behring-breivik-pim-fortuyn)
'Norway attack suspect had anti-Muslim, pro-Israel views' | JPost | Israel News (http://www.jpost.com/International/Norway-attack-suspect-had-anti-Muslim-pro-Israel-views)
درجه ابلهیت شما وارد مرحله جدیدی شده است.
اگه یه اسرائیلی منو ابله خطاب کنه مشکلی ندارم چون که حدش همونه.
اما تو را به لازانیا قسم هیچوقت "فاشیست" بارم نکن زیرا irony اش آن قدر بالاست که بی شک راه موشه سیلمن را ادامه خواهم داد.
http://www.daftarche.com/images/imported/2013/05/6.gif
Ouroboros
05-24-2013, 07:22 PM
A vile logic to Anders Breivik's choice of target | Slavoj Žižek | Comment is free | guardian.co.uk
ژیژک وارد دبستانهای ایران هم شده؟
Russell
05-24-2013, 07:53 PM
اینو پیش اپوزیسیون نگی ها در راست روده ات مینهند.
نگران برخورد من با اپوزیسیون زپرتی هستی،یا سخن از اسطوره توهم و کاشف بزرگ توطئه شاهنشاه آریامهر (!!) زدم دلت شکسته :))
اگر امثال تو توانستند دماغشان را بکشند بالا ،از این غلطها هم میتوانند بکنند :24:
البته کسی که فهمش از سیاست اینقدر است که میگوید "مشایی لیبرال است" از این بیشتر انتظاری نمیرود !!
کسری عکس بزرگترو نشونم داد، منم سر جام نشستم. اون پرچم معلق تو هوا تو کت خودتم میرفت؟
آری دیدیم بعد از ادعای کشف توطئه رسانهای و روده دازی درباره فوتوشاپ و درآمدن گند دروغتان چقدر خاضعانه قبول کردی که مزخرف گفتهای :))
*هولش
*استحقاق
*مغلطه
آری هول را غلط نوشتهام ولی بیسواد علط دیکته به نوشتن ذهن و مضحک با "ز" میگویند که کلیدشان در کیبرد چهار متر آنورتر هستند.
جا انداختن حرف یا تایپ غ بجای ع غلط دیکته نیست بیسواد !!
من چیزی کشف نکردم مهندس برو دوباره بخون ببین دوگل درحالی که اسراییلو به خاطر شروع جنگ شش روزه تحریم میکرد درباره یهودیا چه هشداری داد.
هرچند این نپوتیست های بی شرم بالاخره فرانسه رو هم پیوست کردن به امپراطوری شون.
چه چیز را دوباره بخوانم،میگویم نگاه کردم دلیل توطئهای درش نیست،تو گمان میکنی اینها مدرک است مشکل از بیخردی خودت است.
بجای نصیحت ما سعی کن دو تا استدلال ارائه دهی حداقل،من با تو دوستی ندارم که برای من منبر میروی و با مطالب پیش پا افتادهای که خواندهای و ذوق زده شدهای میخواهی ما را هدایت کنی !!
فقط برای ریشخند بیشتر بیسوادی و حماقتت دارم بحث ادامه میدهم.بنابراین منبر رفتن را بگذار برای یکی بیسوادتر از خودت نه کاربران اینجا.
همچنین از این پس نام اعضای سایت را درست میبری (منتظر یک تمسخر دیگر در خطاب نام کاربران سایت هستم)،سخن یهودستیزانه آن مردک نژادپرست را هم از امضایت پاک کن یک سخن یهودستیزانه یا نژادپرستانه دیگر مانند آنچه در امضایت آمده بگویی همان پست آخرت خواهد بود.
کافر_مقدس
05-24-2013, 10:46 PM
چقدر ترول زیاد شده! فکر می کنم سازمان یافته باشند!
لعنتی، توی بالاترین آدرس دفترچه رو گذاشتم بن شدم! نمی دونستم تبلیغ سایت ممنوع هست http://www.daftarche.com/images/imported/2013/04/4.gif
اولین بار هست که بن میشم، تا به حال سابقه نداشتhttp://www.daftarche.com/images/imported/2013/04/5.gif
Ouroboros
05-24-2013, 10:52 PM
لعنتی، توی بالاترین آدرس دفترچه رو گذاشتم بن شدم! نمی دونستم تبلیغ سایت ممنوع هست
اولین بار هست که بن میشم، تا به حال سابقه نداشت
عجیب است،
مهربد یکبار آمد به اینجا لینک داد و برای این کار از سایتهای لینکگذاری استفاده کرد، ماشین بالاترین ریدارکت را اسپم تشخیص میدهد و احتمالا اینجا را هم به عنوان اسپم تبلیغاتی بلاک کرده.
sonixax
05-25-2013, 01:55 AM
لعنتی، توی بالاترین آدرس دفترچه رو گذاشتم بن شدم! نمی دونستم تبلیغ سایت ممنوع هست
اولین بار هست که بن میشم، تا به حال سابقه نداشت
من تا حالا صد بار بن شدم :)) هر بار هم سر اینکه گفتم ابولی چشم بلبلی (منظور بنی صدر بوده) :)))
چیز مهمی نیست ، کافیه از یک جایی مثل اینجا لینک بذارید حتا توی مطلب و وبلاگ شخصی خودتون تا برادرای بسیجی و هفت تومانی و سگ و سگ طوله های رجوی بریزند 700-800 تا گزارش براتون رد کنند که سیستم شما رو بلوک کنه .
نمیدونم چرا اینها انقدر روی جاهایی مثل اینجا حساسیت دارند ! تااسم اینجا رو میشنوند کک به تمبانشان میوفتد . حالا خوبه همش 416 نفریم :))
Shlomo Shumbulowitz
05-25-2013, 06:23 AM
البته کسی که فهمش از سیاست اینقدر است که میگوید "مشایی لیبرال است" از این بیشتر انتظاری نمیرود !!
من داشتم از ویکی پدیا نقل قول میکردم مهندس دو کلمه که لینک کردن نمیخواد. اما اگه دوست داری بیا:
جریان انحرافی - WiKi (http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%AC%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%86_%D8%A7%D9%86%D8%AD% D8%B1%D8%A7%D9%81%DB%8C)
اگر امثال تو توانستند دماغشان را بکشند بالا ،از این غلطها هم میتوانند بکنند
خب من حداقل بلدم پشمامو به موقع بزنم که شکل رابینسون کروزوئه نشم.:various_107::various_098:
سخن یهودستیزانه آن مردک نژادپرست را هم از امضایت پاک کن
چرا امضامو نمیخونی و برای همه ترجمه نمیکنی تا همه بدونیم فرق درون cranium تو با فضای بین ستاره ای چیه.
استفاده از رنگ قرمز مخصوص اطلاعیههایِ مدیریتیست !
راسل
Russell
05-25-2013, 03:54 PM
من داشتم از ویکی پدیا نقل قول میکردم مهندس دو کلمه که لینک کردن نمیخواد. اما اگه دوست داری بیا:
جریان انحرافی - WiKi
کسی که حرفی را میزند مسئول آن است،هر کس که ادعا کند "مشایی لیبرال است" یا چنین مهملی را تکرار کند آنقدر در سیاست پرت است که تنها باید همینگونه او را به ریشخند گرفت.
خب من حداقل بلدم پشمامو به موقع بزنم که شکل رابینسون کروزوئه نشم.
باریکلا،امیر گرامی وقتی حرف از دبستان زد من اندکی احساس کردم بی انصافی کرده و کمی بزرگتر هستی !!
درست حدس زده بودم ، تازه پشمت درآمده ذوق زده شدهای :)))
تبریک میگویم :24:
چرا امضامو نمیخونی و برای همه ترجمه نمیکنی تا همه بدونیم فرق درون cranium تو با فضای بین ستاره ای چیه.
تو مباحث پایه معرفتشناسی و معنا و تفاوت ایمان و شکاکیت , خردگرایی را نمیدانی تقصیر من نیست.
این مهملات یهودستیزانه که تو بر مبنای باد معده و عقدههایِ نژادپرستانه به آنها مومن هستی مصداق بارز ایمان است و ربطی به شکگرایی ندارد.
شکاکیت یعنی تعلیق قضاوت در صورت نبود شواهد خردپذیر،سخن همزمان از باورمندی به تئوری توطئه و اداره دنیا توسط شبکه مخفی یهودیان و شکاکیت جک بزرگیست که گفتن آن نیازمند درجه میزان خارق العادهای حماقت است و کار هر کسی نیست :))))
meaning
05-25-2013, 07:08 PM
كدخدائی سخنگوی شورای نگهبان گفت : به كسی رای بدید كه اول اسمش سعید جلیلی باشه. :)
meaning
05-25-2013, 07:25 PM
سلام بچه ها این ترانه از هایده خانم عالیه دانلود كنید لذت ببرید
واسه شما گذاشتم.
ویکی صدا - دانلود آهنگ گل کاغذی از هایده (http://www.wikiseda.org/Hayede/Raftam/Gole+Kaghazi)
گل كاغذی - هایده
روزی که ما به هم آشنا شدیم چه خوب بود/مثل این روزا نبود یه روز بی غروب بود/اما تا دلامون از هم دیگه بی خبر شد/ سینمون مثل کویر تشنه و تشنه تر شد/دیگه اون روزا گذشت زندگی همینه/غنچه دیگه باز نمی شه تو کویر سینه/دیگه نگو دوستم داری باورم نمی شه/ تو اون نبودی که با من بمونی همیشه/از گذشته حرف نزن که دلم تنگه هنوز/ بعد تو عشق دیگه نیست/ یا اگه هست واسه من پر نیرنگه هنوز/ گل سرخ عشق ما گل خوشرنگ هنوز/ اگه پرپر نکنی گلی که تو قلب ماست بهترین رنگه هنوز /دیگه اون روزا گذشت زندگی همینه/غنچه دیگه باز نمی شه تو کویر سینه/دیگه نگو دوستم داری باورم نمی شه/ تو اون نبودی که با من بمونی همیشه/از گذشته حرف نزن که دلم تنگه هنوز/ بعد تو عشق دیگه نیست/ یا اگه هست واسه من پر نیرنگه هنوز/گل سرخ عشق ما گل خوشرنگ هنوز/ اگه پرپر نکنی گلی که تو قلب ماست بهترین رنگه هنوز/دیگه اون روزا گذشت زندگی همینه/غنچه دیگه باز نمی شه تو کویر سینه/دیگه نگو دوستم داری باورم نمی شه/ تو اون نبودی که با من بمونی همیشه/دیگه نگو دوستم داری باورم نمی شه/ تو اون نبودی که با من بمونی همیشه و ...
shirin
05-25-2013, 08:07 PM
یکی از دوستام تعریف میکرذ زمان بچگیش پنج شش ساله بوده. میرن مهمونی. یکی از پسرای اقوامشون اونو میکشونه تو اتاق بهش میگه چشماتو ببند و دهنتو باز کن یه چیزی میزارم تو دهنت اگه فهمیدی چیه یه جایزه بهت میدم. اینم چشماشو میبنده و دهنشو باز میکنه. پسره آلتشو میذاره تو دهنش ودوست من هم اسم چتد تا چیز میبره که همش غلط بوده. دوست بیچاره من از بازی پشیمون شده بود و هی میگفته من نمیفهمم . میخوام برم و اون پسره هی کشش میداده. دوستم میگفت آخرش که آبش ریخت تو دهنش حس خیلی بدی بهش دست داده بود. البته اون موقع درک نکرده چی بوده و چه اتفاقی افتاده. زمانی که بزرگ میشه و اون خاطره رو یادش میاد میفهمه اون پسره اون موقع چیکار کرده بوده.
iranbanoo
05-25-2013, 08:32 PM
عجب حیوونایی پیدا میشن!!
واقعا بچه ها از این بابت ها خیلی در خطرن.من هم زیاد از این داستانها شنیدم که بچه های کوچیک خاطراتی اینچنینی از
اقوامشون دارن!
پدر مادر این بچه ها چه میکنن؟
meaning
05-25-2013, 08:49 PM
یکی از دوستام تعریف میکرذ زمان بچگیش پنج شش ساله بوده. میرن مهمونی. یکی از پسرای اقوامشون اونو میکشونه تو اتاق بهش میگه چشماتو ببند و دهنتو باز کن یه چیزی میزارم تو دهنت اگه فهمیدی چیه یه جایزه بهت میدم. اینم چشماشو میبنده و دهنشو باز میکنه. پسره آلتشو میذاره تو دهنش ودوست من هم اسم چتد تا چیز میبره که همش غلط بوده. دوست بیچاره من از بازی پشیمون شده بود و هی میگفته من نمیفهمم . میخوام برم و اون پسره هی کشش میداده. دوستم میگفت آخرش که آبش ریخت تو دهنش حس خیلی بدی بهش دست داده بود. البته اون موقع درک نکرده چی بوده و چه اتفاقی افتاده. زمانی که بزرگ میشه و اون خاطره رو یادش میاد میفهمه اون پسره اون موقع چیکار کرده بوده.
به احتمال زیاد اون دختره عقده جنسی داشته می خواسته خودش رو خالی كنه از این خزعبلات توی نت پر هست.جوون های امروزی اونقدر در معرض تبلیغات جنسی هستن كه توهم سكس دارند والله قدیما بزرگ می شدن عشق و حال می كردن(عشق و حال منظور تفریح كه ما بعد انقلاب نداشتیم مثل سینما و صد چیز دیگر) ازدواج می كردن مثل بچه آدم آمیزش جنسی می كردن بعد هم بچه دار می شدن بچه ها رو بزرگ می كردن بعد هم پیر می شدن و می مردن ولی الان از هر 10 جوان (چه دختر و چه پسر)9 جوون عقده جنسی دارند و با این داستان پروری ها توی ذهن بیمارشون كه اكثر قریب به اتفاق دروغ و چرندیات هست به گونه ای خودشون رو خالی می كنند.
meaning
05-25-2013, 08:57 PM
این اتفاق اگر تا قبل از سال 75 افتاده مطمئن باشید قطعاً كذب هست چون تا قبل از اواسط دهه 70 ما تازه از شور و حال هشت سال جنگ بیرون اومده بودیم و هنوز دلای مردم سیاه نشده بود و دل ها مهربون و بهم دیگه نزدیك بود دختر ها عفت و پسر ها غیرت و مردونگی داشتن وا اسفا كه بر این كشور چه گذشت امیدوارم این مردم به حالت طبیعی خودشون به دور از افراط و تفریط برگردن فقط امیدوارم و بس.نتیجتاً اینكه اگه شما بیش از 23 سال سن دارید مطمئن باشد اون دوست شما ذهن مریضی داره و باید سریعاً ازدواج كنه.
shirin
05-25-2013, 09:26 PM
ابله جان کسی که عقده جنسی داره خاطرات ناراحت کننده از خودش نمیسازه. بعدم من دوست خودمو بهتر از شما میشناسم.از این داستانا زیاد هست چون زیاد اتفاق میفته.
Ouroboros
05-25-2013, 10:18 PM
ابله جان کسی که عقده جنسی داره خاطرات ناراحت کننده از خودش نمیسازه. بعدم من دوست خودمو بهتر از شما میشناسم.از این داستانا زیاد هست چون زیاد اتفاق میفته.
من بابت اتفاقی که برای دوست شما افتاده بود صادقانه متاسفم، و امیدوارم بتواند راهی برای کنار آمدن با آن نزد خود بایبد.
اما نه فقط در نظام کنونی ایران، بلکه حتی در آنچه به عنوان آلترناتیو حقوقی-اجتماعی برای آن معرفی میشود راهحلی برای مقابله با این معضلات وجود ندارد و ما تنها با بازی برآمده از «چه کسی قربانی جنسی/جنسیتی بزرگتریست» روبرو هستیم. مثلا انکارناشدنیست که بیشتر قربانیان سوء استفادهی جنسی از کودکان در ایران پسربچهها هستند، زیرا بدلیل نداشتن «پردهی بکارت» و بیاعتنایی عمومی که نسبت به رنج مردان وجود دارد، فاقد دردسرهایی هستند که ممکن است شخص بچهباز از تعرض به یک دختربچه با آنها روبرو بشود، داریوش گرامی جایی به درستی گفته بود که امکان ندارد پسربچهای زیبا و خوشگل بی اذیت و آزار جنسی بزرگ بشود و از منجلابی که اکنون «فضای جنسی» در ایران به حساب میآید جان سالم بدر ببرد، و بسیاری از خود کاربران این سایت هستند که بیتردید قربانی تجربهای دستکم به عمق و وخامت آنچه دوست گرامی شما وادار به تجربهی آن شده بود، محسوب میشدهاند، اما به دلایل گوناگون برخلاف دوست شما اشتیاقی به سخن گفتن پیرامون آن ندارند، زیرا بجای احساس همدردی و توجهی که مستحق آن هستند، با نگاهی انباشته از تحقیر و بیزاری از سوی جامعهای که هرگونه «مفعول» بودگی در مردان را تقبیح میکند روبرو خواهند شد.
اینست که من میگویم راه چاره نه در دیونمایی سکشوالیتهی مردان و هجمهی تبلیغاتی برپاد آنهاست که مثلا «همه متجاوز و متعرض جنسی هستند و منتظر فرصتی تا بتوانند بچهای را تنها گیر آورده، آلتشان را به او فرو بکنند»(چنانکه در غرب و یا مطبوعات فمینیستی یا نشریات زرد رخ میدهد)، و نه جارو کردن دشواری به زیر فرش و وانمود کردن به آنکه «در بلاد اسلام از این اتفاقها نمیافتد». باید به فکر برسی و ارائهی راهحلی ریشهای برای این قبیل مشکلات بود که در آنها نه قربانی مورد سرزنش و تحقیر قرار میگیرد، نه متعرض از زیر بار مجازات میگریزد، و نه هیچ دسته یا گروهی از فاجعه بهرهبرداری ایدئولوژیک/سیاسی میکند.
Ouroboros
05-25-2013, 10:21 PM
آری طرف را هم مسلکیهایِ شما یقل گوشتان میکشند،شما اینکه فلانی "حس بدی" بهم میدهد سخن میگویید و نظر میدهید (!!) حتی یک محکوم هم نمیکنید این میراث منحوس محمد جنایتکار را.
البته از مسلمین انتظار بیش از این نمیرود و همینکه خودشا چاقو دست نگیرند سر ببرند در دسته مسلمان خوب در دسته بندی ما جای میگیرند،همچنین آزاد هستید هر چه میخواهید بگویید بما ربطی ندارد ولی مدعی نشوید که اینجا بیتقصیر و بی طرف هستید و معنی سکوت همراه با استفاده از لفظهای فاشیستی اسلامی درباره همجنسگرایان چیست !!
اسپاگتی بگویم چهکارت بکند راسل از خنده روده بُر شدم.. :e411:
آدم بعضی وقت ها با یه چیزایی رو به رو میشه كه این حس و ایجاد میكنه كه بپیونده به این شور پدافندی مردان:e108:
Angela
05-26-2013, 08:07 AM
آدم بعضی وقت ها با یه چیزایی رو به رو میشه كه این حس و ایجاد میكنه كه بپیونده به این شور پدافندی مردان:e108:
خب چرا نمی پیوندید؟!
خب چرا نمی پیوندید؟!
شاید زمانی كه كمی از بار تعصب دوستان كاسته شود پیوستم:e403:
shirin
05-26-2013, 09:51 AM
درسته امیر. تو کشورهای اسلامی متاسفانه پسر بچه ها خیلی در معرض تجاوز هستن. مخصوصا تو شهرستانای کوچیک. اتفاقا من در زمان بچگی که دهه شصت هم بود با یه صحنه تجاوز به یه پسر بچه مواجه شدم. پسر همسایمون با دوستش که اون موقع فکر کنم 17 یا هیجده ساله بودن به پسرعموی من که همسن من بود تجاوز میکردن. پسر عموی بدبخت منو گرفته بودن وسط. منم بلافاصله به عموم خبر دادم. موقعی که عموم رسید بهشون هر سه تاشون فرار کردن. یعنی پسر عموم خودشو در جایگاه گناهکار میدید که فرار کرده بود نه قربانی. من اون صحنه هیچوقت یادم نمیره. در کل پسربچه ها خیلی در معرض تهدید و آسیب پذیر هستن تو جوامع اسلامی. و خانواده ها باید چهار چشمی مراقبشون باشن.
shirin
05-26-2013, 10:05 AM
اون نگاه سراسر تحقیرآمیز به پسرهای قربانی تجاوز جنسی متاسفانه از سوی جامعه مردسالار هست نه از سوی فمنیستها. آسیبی که تجاوز به ذهن و روان شخص میزنه در مرد و زن مثل هم هست. و هر دو گروه به یک اندازه درمان و توجه احتیاج خواهند داشت. متاسفانه پسرهایی که مورد تجاوز واقع میشن همیشه از جانب مردان مورد تحقیر واقع میشن. نه زنان.
meaning
05-26-2013, 10:46 AM
واقعاً براتون متاسفم كه اینقدر راحت به طرف مقابلتون می گید «ابله» و چند ابله -به جر میلاد- مثل خودتون بهتون سپاس می دن ، فقط می تونم بگم متاسفم، سطح درك و شعورتون در حد همین یك جمله ای بود كه گفتید بیان شیوای امیر رو بخونید و لذت ببرید و با پست خودتون مقایسه كنید و شرمگین بشید امیدوارم دیگه اصلاً با شما هم كلام نشم چون اگه بشم معلومه به مرتبه ابله هان تنزّل كرده ام بدرود.
shirin
05-26-2013, 10:58 AM
از نظر من کسی که راحت دیگران رو بدون اینکه بشناسه دروغگو و دچار عقده جنسی خطاب میکنه و در مورد شخصیتشون قضاوت ناصحیح میکنه لقب ابله حتی براش زیاد هست.
shirin
05-26-2013, 11:00 AM
البته تو اون جامعه فلک رده ای که من بودم کلا قربانیان تجاوز گناهکار بودن. چه پسر چه دختر. . یادمه یه دختر بدبخت از یه خانواده بدبخت توسط پسر همسایشون که اتفاقا نامزد هم داشت مورد تجاوز قرار گرفته بود و حامله هم شده بود. وقتی شکمش بالا اومد خانوادش و مردم فهمیدن. به جای اینکه پسره گناهکار شناخته بشه دختره رو سرزنش و طرد کردن. اون دختر فوق العاده ساده و ترسو و بدبخت بود و از پسر همسایشون هم که بهش تجاوز میکرد وحشت داشت. پسره بعد از چند وقت با نامزدش ازدواج کرد. دختره هم بچه ش که به دنیا اومد گذاشتنش سر راه. خودش هم که تا جایی که یادم میاد تو خونه حبس شده بود تا سالها. دیگه بعدش نمیدونم چه اتفاقی براش افتاد.
meaning
05-26-2013, 11:03 AM
از نظر من کسی که راحت دیگران رو بدون اینکه بشناسه دروغگو و دچار عقده جنسی خطاب میکنه و در مورد شخصیتشون قضاوت ناصحیح میکنه لقب ابله حتی براش زیاد هست.
شما «خانم» نیستید یك «دختر» احمقید كه حتی حاضر به معذرت خواهی نیستید.
ـــــــــــــــــــــــــ ـــ
فاصله خانم تا دختر زیاد است خانم ها سنجیده حرف می زنند اما دخترها هیچ ابایی از هر نوع حرف زدن ندارند.
meaning
05-26-2013, 11:06 AM
ویرایش شد
iranbanoo
05-26-2013, 11:36 AM
البته تو اون جامعه فلک رده ای که من بودم کلا قربانیان تجاوز گناهکار بودن. چه پسر چه دختر. . یادمه یه دختر بدبخت از یه خانواده بدبخت توسط پسر همسایشون که اتفاقا نامزد هم داشت مورد تجاوز قرار گرفته بود و حامله هم شده بود. وقتی شکمش بالا اومد خانوادش و مردم فهمیدن. به جای اینکه پسره گناهکار شناخته بشه دختره رو سرزنش و طرد کردن. اون دختر فوق العاده ساده و ترسو و بدبخت بود و از پسر همسایشون هم که بهش تجاوز میکرد وحشت داشت. پسره بعد از چند وقت با نامزدش ازدواج کرد. دختره هم بچه ش که به دنیا اومد گذاشتنش سر راه. خودش هم که تا جایی که یادم میاد تو خونه حبس شده بود تا سالها. دیگه بعدش نمیدونم چه اتفاقی براش افتاد.
تاسف باره...............
خوب مشخصه که این مسائل برای سالها پیشه.فکر نمیکنم توی این دوره دیگه چنین فجایعی بتونن به این راحتی رخ بدن.دختران هم مستقل تر شدن و همینطور باهوش تر....
این آگاهی دادن زنها خیلی خوبه که حد و حدود مردان را براشون مشخص کرده ......
Anarchy
05-26-2013, 12:20 PM
دوستان احترام همدیگه رو لطفا حفظ کنید...سر همچین موضوعی درست نیست به هم دیگه بی احترامی کنیم !! هر چند برای من هم تا حدی داستانی که شیرین تعریف کرد غیر قابل باور بود چون اون دختر لااقل میتونست زیر چشمی نگاه کنه ببینه اون پسر داره چیکار میکنه !! یعنی ممکنه اصل داستان واقعی باشه، اما جزییات با احتمال بالایی تحریف شده هست...
Ouroboros
05-26-2013, 12:59 PM
دوستان احترام همدیگه رو لطفا حفظ کنید...سر همچین موضوعی درست نیست به هم دیگه بی احترامی کنیم !! هر چند برای من هم تا حدی داستانی که شیرین تعریف کرد غیر قابل باور بود چون اون دختر لااقل میتونست زیر چشمی نگاه کنه ببینه اون پسر داره چیکار میکنه !! یعنی ممکنه اصل داستان واقعی باشه، اما جزییات با احتمال بالایی تحریف شده هست...
درود آنارشی جان، خوبی شما دوست قدیمی؟ :e414:
این داستان که شیرین بازگفت به هرحال برای یک نفر حقیقت دارد(حتی اگر برای دوست او هم رخ نداده باشد)و صحبت کردن دربارهی صحت آن از همین نظر چندان موضوعیتی ندارد، بالاخره کسی، جایی مورد سوء استفادهی مشابهی قرار گرفته و دارد با آسیبهای ناشی از آن زندگی میکند. حرف دوست دیگرمان هم که میگوید در «ایران تا قبل از سال فلان از این خبرها نبود» به طرز اعصابخُردکنی اشتباه است و چیزی بجز نوستالژی روزگار باصفای قدیمی که هرگز به راستی وجود خارجی نداشته نیست. بچهبازی و اذیت و آزار جنسی کودکان(بطور خاص پسران)در ایران سابقهای بسیار قدیم دارد و تا حدی در این کشور گسترده و وسیع بوده که علیاکبر دهخدا آنرا دلیل اصلی عقبماندگی ایران میدانست!
در نظام سنتی هر دو جنس به یک اندازه برای انکار جایگاه جنسی خود تحت فشار قرار میگیرند و «مرد واقعی» و «زن نجیب» به یک اندازه با واقعیت آنچه مرد و زن هستند یا دستکم آنچه میخواهند که باشند در تضاد است، بخشی از این قاعده که برای نجات جوامع بشری پیش از پیشرفتهای کنونی تکنولوژی ضروری بوده، آنست که مرد باید در همه حال قادر به دفاع کردن از خود، و از آن بسیار مهمتر دیگرانی که مسئول امنیت آنهاست بوده باشد، و پیرو این اصل مردی(هر مردی، حتی یک پسربچه)که فاقد این توانایی بوده و خود مورد تجاوز قرار گرفته، دو چندان بیارزش خواهد بود زیرا هرگز قادر به برآوردن نقشی که جامعه برای او در نظر گرفته نیست.
چیزی که بسیار بیش از داستان مطروحه برای من باورکردنی نیست لحن مردستیز این پست است:
این آگاهی دادن زنها خیلی خوبه که حد و حدود مردان را براشون مشخص کرده ......
:e410::e414::e412:
shirin
05-26-2013, 01:02 PM
آنارشی جان داستان تحریف شده نیست. یه دختر پنج ساله به فکر کلک زدن نیست. از کسی که برام تعریف کرده مطمینم. در هر صورت دوست من براش موضوع بی اهمیتی شده بود. چون تا سالها بعدش نمیدونسته چیه و زمانی بزرگسالیش متوجه موضوع شده بوده. و اتفاقا وقتی تعریف میکرد میگفت اون پسره از روی شیطنت همچین کاری کرد که من بهش گفتم عجب حرفی میزنه. اینکه بیاد با گول زدن یه خردسال خودشو ارضا کنه شیطنت بچگی هست؟
meaning
05-26-2013, 01:06 PM
حرف دوست دیگرمان هم که میگوید در «ایران تا قبل از سال فلان از این خبرها نبود» به طرز اعصابخُردکنی اشتباه است و چیزی بجز نوستالژی روزگار باصفای قدیمی که هرگز به راستی وجود خارجی نداشته نیست. بچهبازی و اذیت و آزار جنسی کودکان(بطور خاص پسران)در ایران سابقهای بسیار قدیم دارد و تا حدی در این کشور گسترده و وسیع بوده که علیاکبر دهخدا آنرا دلیل اصلی عقبماندگی ایران میدانست!
دوست گرامی چرا اعصاب خورد؟؟ الان كه شما گفتید باعث شد من بعد از این بیشتر توی خواندن تاریخ مراقب باشم؛ممنون.:e303:
Ouroboros
05-26-2013, 01:13 PM
دوست گرامی چرا اعصاب خورد؟؟ الان كه شما گفتید باعث شد من بعد از این بیشتر توی خواندن تاریخ مراقب باشم؛ممنون.
سپاس از شما :e032:
اعصاب خردکن برای قربانیان احتمالی منظورم بود، چون ریشهیابی دشواریهای احتمالی که به کُل زندگیشان شکل داده را در سقوط اخلاقی جامعهای که لابد پیشتر خیلی بهتر بوده دیدن خبطیست که قطعا به قربانیان آینده لطمه خواهد زد، حتما متوجه منظورم میشوید؟ درست مثل فمینیستها که وقتی میگویند مورد تجاوز قرار گرفتن مردها و سپس تحقیر و بیاعتنایی مطلق نسبت به ایشان بخشی از «مردسالاری»ست زیرا هرگز نمیتوانند بپذیرند که در نظام سنتی در برخی عرصهها مردان دست پائینتر را دارند و ممکن است که به راستی جایی هم تبعیضی منحصربفرد برپاد ایشان وجود داشته باشد که تز «مردسالاری» قادر به توضیح آن نیست.. و با ارتکاب این اشتباهات در بازشناسسی دلایل اصلی شرایط موجود به خطا میروند و عملا راه برای تداوم آنرا میگشایند.
iranbanoo
05-26-2013, 01:13 PM
چیزی که بسیار بیش از داستان مطروحه برای من باورکردنی نیست لحن مردستیز این پست است
باور نکردنی یا غیر قابل درک؟؟؟
Ouroboros
05-26-2013, 01:22 PM
باور نکردنی یا غیر قابل درک؟؟؟
اندکی از هر دو،
در آن جمله شما نخست پیش انگاشتهاید که اولا تنها مردان تجاوز میکنند(که دروغ است)، که ثانیا «حدی» لازم است که مردان بدون دانستن آن بطور طبیعی و خودانگیخته تجاوز خواهند کرد، که ثالثا مردان به نحوی در سرزنش شدن قربانیان تجاوز جنسی(که اگر بپذیریم برای زنان هم وجود داشته)نقش داشتهاند و که رابعا تغییرات کنونی جامعهی ایران که چیزی بجز «فاجعهی مطلق» نیستند به نحوی در بهبود این شرایط نقش مثبتی ایفا کردهاند. اینکه چطور میشود در یک جمله اینهمه نفرت و اشتباه منطقی جا داد را من نه باور میکنم و نه درک، پس بله، اندکی از هر دو!
iranbanoo
05-26-2013, 02:05 PM
ندکی از هر دو،
در آن جمله شما نخست پیش انگاشتهاید که اولا تنها مردان تجاوز میکنند(که دروغ است)، که ثانیا «حدی» لازم است که مردان بدون دانستن آن بطور طبیعی و خودانگیخته تجاوز خواهند کرد، که ثالثا مردان به نحوی در سرزنش شدن قربانیان تجاوز جنسی(که اگر بپذیریم برای زنان هم وجود داشته)نقش داشتهاند و که رابعا تغییرات کنونی جامعهی ایران که چیزی بجز «فاجعهی مطلق» نیستند به نحوی در بهبود این شرایط نقش مثبتی ایفا کردهاند. اینکه چطور میشود در یک جمله اینهمه نفرت و اشتباه منطقی جا داد را من نه باور میکنم و نه درک، پس بله، اندکی از هر دو!
تفسیر قرانی میکنید!
سخن از اینکه فعل تجاوز به تنهایی در کدام گروه است که نبود.اما بله تغییرات کنونی در جامعه ی ایران از شدت این تجاوزات کاسته.نکند عاملش را باید رویکرد های ج.ا بدانیم؟
در داستانی که شیرین آورد به زن تجاوز شده(ترسیده آن را بیان کند تا زمان باردار شدنش)باردار شده(نتیجه ی تجاوز دیگری را به تنهایی به دوش کشیده),کودکش را سر راه گذاشته(حق داشتن آن را برای خود قائل نبوده),گوشه یر شده و از جامعه طرد شده(سرزنش اجتماعی متوجه قربانسیت)
اما مرد داستان(متجاوز)با افتخار با نامزدش(حتی این زن با وجود اطلاع از عمل مرد حاضر به زندگی با اوست!!) ازدواج کرده و به روی مبارک هم نیاورده که بر سر زندگی یک زن,یک کودک و خانواده اش چه بلایی اورده!
اگر ان زن نسبت به حق و حقوقش آگاهی کافی میداشت و اگر قانونی و حدودی وجود داشت چرا باید به این فاجعه ختم میشد؟
برای شما این غیر قابل درک است که ترس یک زن از تجاوز و اثراتش را به عنوان یک کنترل کننده برای او نمیدانید.
هر کسی از ظن خود شد یار من.....!
shirin
05-26-2013, 02:13 PM
امیر تو خبلی حساسیت الکی داری به کلمه مردسالاری. بسیاری از مشکلات فرهنگی ما به خاطر مردسالاری هست و حتی برای مردان هم صرفا یه چیز خوب نیست. چون مجبورن همیشه مردی و قدرت مردانگیشون رو اثبات کنن تا پذیرفته بشن. مجبورن در بسیاری مواقع خود واقعیشون رو انکار کنن و یه تصویر الکی از خودشون بسازن. غیر از اینکه بیخودی مسولیت سنگین زندگی هم به عهدشون هست. نمیشه کسی رو مقصر قلمداد کرد که چرا اینطور شده. روند رشد جوامع در طول تاریخ اینطور پیشرفته و ادیان هم باعث شدت گرفتنش بوده. شما شاکی هستی که جوامع مردسالار رو مقصر میدونن. مگه غیر از این هست؟ فمنیستها علیه مردان مبارزه نمیکنن علیه جوامع مردسالار مبارزه میکنن. مردان بسیاری هم ممکنه قربانی جامعه مردسالار بشن. دین اسلام یه دین کاملا مردسالارانه و زن ستیزانه هست. شاهد بازی یا همون بچه بازی در دین اسلام کاملا یه موضوع عادی هست. که خدا هم تو بهشت به مردان مومن وعده داده. اتفاقا سعدی هم خیلی شاهد بازی میکرده. یعنی تجاوز به پسر بچه ها کاملا نتیجه فرهنگ . مردسالارنه هست.
Anarchy
05-26-2013, 02:14 PM
درود آنارشی جان، خوبی شما دوست قدیمی؟ :e414:
این داستان که شیرین بازگفت به هرحال برای یک نفر حقیقت دارد(حتی اگر برای دوست او هم رخ نداده باشد)و صحبت کردن دربارهی صحت آن از همین نظر چندان موضوعیتی ندارد، بالاخره کسی، جایی مورد سوء استفادهی مشابهی قرار گرفته و دارد با آسیبهای ناشی از آن زندگی میکند. حرف دوست دیگرمان هم که میگوید در «ایران تا قبل از سال فلان از این خبرها نبود» به طرز اعصابخُردکنی اشتباه است و چیزی بجز نوستالژی روزگار باصفای قدیمی که هرگز به راستی وجود خارجی نداشته نیست. بچهبازی و اذیت و آزار جنسی کودکان(بطور خاص پسران)در ایران سابقهای بسیار قدیم دارد و تا حدی در این کشور گسترده و وسیع بوده که علیاکبر دهخدا آنرا دلیل اصلی عقبماندگی ایران میدانست!
در نظام سنتی هر دو جنس به یک اندازه برای انکار جایگاه جنسی خود تحت فشار قرار میگیرند و «مرد واقعی» و «زن نجیب» به یک اندازه با واقعیت آنچه مرد و زن هستند یا دستکم آنچه میخواهند که باشند در تضاد است، بخشی از این قاعده که برای نجات جوامع بشری پیش از پیشرفتهای کنونی تکنولوژی ضروری بوده، آنست که مرد باید در همه حال قادر به دفاع کردن از خود، و از آن بسیار مهمتر دیگرانی که مسئول امنیت آنهاست بوده باشد، و پیرو این اصل مردی(هر مردی، حتی یک پسربچه)که فاقد این توانایی بوده و خود مورد تجاوز قرار گرفته، دو چندان بیارزش خواهد بود زیرا هرگز قادر به برآوردن نقشی که جامعه برای او در نظر گرفته نیست.
چیزی که بسیار بیش از داستان مطروحه برای من باورکردنی نیست لحن مردستیز این پست است:
نام کاربری رو هم که عوض کردی، نمیدونم چی خطابت کنم !! من خوبم و بعد از مدتی گرفتاری برگشتم برای ادامه مبارزه...شما خوبی؟
متوجه هستم اما به طور کلی گفتم شاید اون دوست دیگرمون هم با توجه به جزییات عجیب ماجرا براش سو تفاهم پیش اومده و صد البته که این مورد به طور خاص اهمیتی نداره !
Theodor Herzl
05-26-2013, 02:39 PM
پست کاربر Aquarius به علت اطلاعات دقیق دادن از زندگی شخصی به همراه پستهایی که آنها را نقل قول کرده بودند حذف شدند ، لطفا در نوشتههای خود هیچ چیزی ننویسید که ۱% هم بشود با آن هویت شما را تشخیص داد ، مخصوصاً اگر در ایران هستید.
Theodor Herzl
meaning
05-26-2013, 02:43 PM
چرا پست من حذف شد؟؟ اینجور پست ها رو باید كجا طرح كنم؟؟ یعنی حرف من از دید مدیرا بد بود پس چرا دوست ما راسل دید اما پاكش نكرد پس كی پاكش كرد؟؟:e108:
mosafer
05-26-2013, 02:45 PM
درود دوست گرامی.
باید سعی کرد تحمل کرد تا راه فراری پیدا شود،تا جای ممکن هم دست خود را آلوده نکرد و اگر امکان کمک مخفی هم هست کمک کرد ولی با ابراز مخالفت علنی خود را بیهوده نابود نکرد.
این نظر من است.
بله خب ، کلا نباید مخالفت علنی خود را جایی بیهوده نابود کرد:e402:
Theodor Herzl
05-26-2013, 02:45 PM
چرا پست من حذف شد؟؟ اینجور پست ها رو باید كجا طرح كنم؟؟ یعنی حرف من از دید مدیرا بد بود پس چرا دوست ما راسل دید اما پاكش نكرد پس كی پاكش كرد؟؟من پست رو حذف کردم ، چون از خودتان اطلاعات دادید ، اینجا برای حفظ امنیت کاربران ، پستهایی که اطلاعات شخصی کاربران را افشا کند حذف میشوند
Ouroboros
05-26-2013, 02:57 PM
سخن از اینکه فعل تجاوز به تنهایی در کدام گروه است که نبود.اما بله تغییرات کنونی در جامعه ی ایران از شدت این تجاوزات کاسته.نکند عاملش را باید رویکرد های ج.ا بدانیم؟
در داستانی که شیرین آورد به زن تجاوز شده(ترسیده آن را بیان کند تا زمان باردار شدنش)باردار شده(نتیجه ی تجاوز دیگری را به تنهایی به دوش کشیده),کودکش را سر راه گذاشته(حق داشتن آن را برای خود قائل نبوده),گوشه یر شده و از جامعه طرد شده(سرزنش اجتماعی متوجه قربانسیت)
اما مرد داستان(متجاوز)با افتخار با نامزدش(حتی این زن با وجود اطلاع از عمل مرد حاضر به زندگی با اوست!!) ازدواج کرده و به روی مبارک هم نیاورده که بر سر زندگی یک زن,یک کودک و خانواده اش چه بلایی اورده!
اگر ان زن نسبت به حق و حقوقش آگاهی کافی میداشت و اگر قانونی و حدودی وجود داشت چرا باید به این فاجعه ختم میشد؟
برای شما این غیر قابل درک است که ترس یک زن از تجاوز و اثراتش را به عنوان یک کنترل کننده برای او نمیدانید.
چه تفسیر نابجایی رخ داده؟ جالب است که یک خط پس از متهم کردن من به «تفسیر قرآنی» از گفتههایتان، همانها را با زبانی تازه و کلماتی جدید تکرار کردهاید!
مردان مشابه مرد داستان یک دهم درصد مردان بالغ را تشکیل میدهند، و سرنوشت غمانگیزی که آن زن مجبور به تحمل آن شده بود حتی درصد کمتری از قربانیان تجاوز را شامل میشود. در حقیقت امر هر مرد و زنی از شنیدن این داستان و روبرو شدن با این وضعیت، فارغ از تعلقات مذهبی یا باورهای سنتی/مدرن و ... به جوش و خروش آمده، از اینهمه شرارت و پستی ابراز بیزاری و نفرت میکند و تا جایی که بتواند برای برطرف کردن آن میکوشد. شما اما آمدهاید رفتاری که آشکارا استثناییست را گرفتهاید و به «مردان» تعمیم دادهاید و سرنوشتی که خارقالعاده است را برای زنان «هر روزه» و «عادی» جلوه میدهید و از همه جالبتر مقصر رخ دادن آنرا «مردان» معرفی میکنید. پس از اینهمه، میخواهید ما باور بکنیم شرایط کنونی ایران چنین نیست زیرا «بیداری زنان» آنرا تغییر داده، و پیش از این به زنها تجاوز میکردهاند و بچهی آنها را میگرفتهاند و از جامعه طردش میکردهاند!
اینکه شما گمان میکنید دیونمایی و استحالهی یک شبهی خانواده از «نهادی مقدس که به هر قیمتی مرد باید آنرا حفظ بکند» به «محیطی سرکوبگر، ضدزن و قفسگونه که برای کنترل و اعمال سلطه بر زنان بوجود آمده» و درپی آن پیدایش، رشد و گسترش پدیدههایی همچون «دختران فراری»، «بچههای طلاق»، «پدر/مادران غایب» و «زندانیان مهریه» به هر نحوی «پیشرفت» است و نه دست و پا زدن در همان منجلاب سابق مایهی سرگرمی ماست. اینکه تصور میکنید مهر متجاوز و سلطهورز و «سالار» و خشن و خائن به «مردان» زدن «آگاهی» محسوب میشود و تغیر مثبتی در جامعه بوجود آورده هم اگر جدی نبود میتوانست خوراک خوبی برای خنده باشد. اما در واقع همهی اینها چیزی فراتز از مردستیزی، باژگونی حقایق و بهرهبرداری ایدئولژیک از فجایعی که «هیچکس» منکر وجود، گستردگی و اهمیت آنها نشده نیست.
شاید حق با شما باشد و من بخشی از ترسها و مشکلاتی که زنان ممکن است با آنها روبرو باشند را ندانم و نشناسم(یا حتی به قول شما برایم «غیرقابل درک» باشند)، مشابه همینها هم برای شما دربارهی ترسها و عواطف و دشواریهای مردان صادق است، اما این چیزی را اثبات نخواهد کرد، نادانی احتمالی من اثبات درستی/وجود/گستردگی چیزی نیست.
Russell
05-26-2013, 02:59 PM
بله خب ، کلا نباید مخالفت علنی خود را جایی بیهوده نابود کرد
:e405:
معنی واضح آن جمله این است که هر جبهای محل نبرد با فاشیسم ناب محمدی نیست،آنجایی مبارزه کنید که با کمترین هزینه بیشترین کمک را بکنید !
meaning
05-26-2013, 03:10 PM
من پست رو حذف کردم ، چون از خودتان اطلاعات دادید ، اینجا برای حفظ امنیت کاربران ، پستهایی که اطلاعات شخصی کاربران را افشا کند حذف میشوند
دوست گرامی از حسن همكاری شما سپاس گزارم من از مسائل امنیتی زیاد خبر ندارم لطفاً هركجا لازم دیدید عمل كنید باز هم ممنون.
ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــ
به جناب راسل : ممنون بله همین طور است برای همین من سه سال هست روی خانوده ام كار می كنم برای همین پدرم را توانستم قانع كنم كه وقتی نام خمینی را می آورد پیشوند امام را از روی آن بر دارد تا بعد هم اسپاگتی توانا و دانا حتماً كمكم خواهد كرد كه نام محمد را از سر زبانشان بندازم اگر بشود من از این منجلاب تا حدود زیادی راحت می شوم كه خیلی سخت است و زمان نیاز دارد.
Ouroboros
05-26-2013, 03:13 PM
امیر تو خبلی حساسیت الکی داری به کلمه مردسالاری. بسیاری از مشکلات فرهنگی ما به خاطر مردسالاری هست و حتی برای مردان هم صرفا یه چیز خوب نیست. چون مجبورن همیشه مردی و قدرت مردانگیشون رو اثبات کنن تا پذیرفته بشن. مجبورن در بسیاری مواقع خود واقعیشون رو انکار کنن و یه تصویر الکی از خودشون بسازن. غیر از اینکه بیخودی مسولیت سنگین زندگی هم به عهدشون هست. نمیشه کسی رو مقصر قلمداد کرد که چرا اینطور شده. روند رشد جوامع در طول تاریخ اینطور پیشرفته و ادیان هم باعث شدت گرفتنش بوده. شما شاکی هستی که جوامع مردسالار رو مقصر میدونن. مگه غیر از این هست؟ فمنیستها علیه مردان مبارزه نمیکنن علیه جوامع مردسالار مبارزه میکنن. مردان بسیاری هم ممکنه قربانی جامعه مردسالار بشن. دین اسلام یه دین کاملا مردسالارانه و زن ستیزانه هست. شاهد بازی یا همون بچه بازی در دین اسلام کاملا یه موضوع عادی هست. که خدا هم تو بهشت به مردان مومن وعده داده. اتفاقا سعدی هم خیلی شاهد بازی میکرده. یعنی تجاوز به پسر بچه ها کاملا نتیجه فرهنگ . مردسالارنه هست.
این نگاه بسنده و قانعکننده نیست.
خود منهم به عنوان یک مرد وقتی هنوز فمینیست بودم با این مشکل روبرو میشدم که چگونه میتوان تز «مردسالاری» و ایدهی «مزیت مردی» را با خود مرد بودن در جامعهی کنونی ایران(یا دیگر جوامعی که در آنها زیستهام)آشتی داد بیآنکه همهی شالودهی آن از هم بپاشد. توضیح دم دستی و «فمینیستی» برای آنچه مردها متحمل میشوند آنست که «مردسالاری مردان را هم آزار میدهد» و «برپاد مردان نیز عمل میکند» و ...
جدا از آنکه این نگرش خود به نوعی غیرعلمی بودن و «ابطالناپذیری» کل این نظرها را میرساند، هرچه بیشتر به آنها بیاندیشید بیشتر به این نتیجه میرسید که دینامیک قدرت در جامعه به نحوی مطلقا متفاوت از آنچه نظریهپردازان فمینیست تصور میکردهاند شکل گرفته و جریان دارد، و تضادها، نابرابریها و بیعدالتیها بسیار بیش از آنکه جنسیتی/فرهنگی بوده باشند، طبقاتی/اقتصادی بودهاند. ما هنگامی که شرایط عمومی یک زن و مرد در یک طبقهی همسطح جامعه را در نظر میگیریم و با هم مقایسه میکنیم، با هر معیاری که معنا میدهد موقعیت زن بهتر از همان ِ مرد است. به هنگام همسرگزینی، به وقت کار کردن، در تقسیم مسئولیتهای فردی و اجتماعی، وقتی دفاع از خود و دیگران به میان میرسد، وقتی طرح، راهکاریابی و برسی مشکلات عمومی مطرح میشود، اولویتهایی که جامعه برای امنیت، آسایش و رفاه هرکدام در نظر میگیرد و ... تمام دیگر عرصهها، زنان به نحوی، از مردان همسطح خودشان وضعی به مراتب، یا دستکم به طور نسبی بهتر دارند. به کنیزی رفتن و فروخته شدن در بازارهای کوفه بهتر است از بریده شدن گردنتان در نهاوند، مثل یک کالای جنسی کمارزش مبادله شدن و روی طاقچه یا در ویترین قرار گرفتن بهتر است از مثل یک کالای بیارزش دور انداخته شدن و در «موج انسانی» و «میادین مین» هزار هزار کشته شدن، مفعول و ناتوان از به انجام رساندن هر عمل مهمی تلقی شدن و درپی آن معافیت از تمام مسئولیتهای شخصی و اجتماعی با معیاری عینی و عقلی بهتر است از «فاعل» جا زدن و واداشتن شما به عهدهگیری تمام مسئولیتهای اشخاص حاضر در زندگیتان و ...
توجه بکنید که من نمیگویم شرایط زنان «خوب» بوده، من، به عنوان یک مرد که در جامعهای سنتی بزرگ شده و برمبنی همسنجی آنچه وادار به تحملش شدم و تقریبا همیشه در تمام گفتمانهای جنسیتی ناگفته باقی میمانند، میگویم، و برای این گفته استدلال میکنم که «وضعیت زنان بطور نسبی بهتر از مردان بوده». مشکل زنان آنست که بدلیل هایپرگمی تنها مردان بالاتر یا دستکم همسطح خودشان را میبینند، و تودهی عظیم مردان لگد شده، تیپا خورده و بدبختی که هرگز، هیچ چیز نداشتهاند، ندارند و نخواهند داشت را نمیبینند و اینها کاملا برایشان نامرئی هستند.
پس میبینید که حساسیت به واژهی مردسالاری بیدلیل نیست، این لفظیست بسیار نادقیق، و حتی در مواردی مطلقا اشتباه و دروغین برای توصیف نظمی که در جامعه حاکم بوده/هست.
iranbanoo
05-26-2013, 04:24 PM
چه تفسیر نابجایی رخ داده؟ جالب است که یک خط پس از متهم کردن من به «تفسیر قرآنی» از گفتههایتان، همانها را با زبانی تازه و کلماتی جدید تکرار کردهاید!
مردان مشابه مرد داستان یک دهم درصد مردان بالغ را تشکیل میدهند، و سرنوشت غمانگیزی که آن زن مجبور به تحمل آن شده بود حتی درصد کمتری از قربانیان تجاوز را شامل میشود. در حقیقت امر هر مرد و زنی از شنیدن این داستان و روبرو شدن با این وضعیت، فارغ از تعلقات مذهبی یا باورهای سنتی/مدرن و ... به جوش و خروش آمده، از اینهمه شرارت و پستی ابراز بیزاری و نفرت میکند و تا جایی که بتواند برای برطرف کردن آن میکوشد. شما اما آمدهاید رفتاری که آشکارا استثناییست را گرفتهاید و به «مردان» تعمیم دادهاید و سرنوشتی که خارقالعاده است را برای زنان «هر روزه» و «عادی» جلوه میدهید و از همه جالبتر مقصر رخ دادن آنرا «مردان» معرفی میکنید. پس از اینهمه، میخواهید ما باور بکنیم شرایط کنونی ایران چنین نیست زیرا «بیداری زنان» آنرا تغییر داده، و پیش از این به زنها تجاوز میکردهاند و بچهی آنها را میگرفتهاند و از جامعه طردش میکردهاند!
اینکه شما گمان میکنید دیونمایی و استحالهی یک شبهی خانواده از «نهادی مقدس که به هر قیمتی مرد باید آنرا حفظ بکند» به «محیطی سرکوبگر، ضدزن و قفسگونه که برای کنترل و اعمال سلطه بر زنان بوجود آمده» و درپی آن پیدایش، رشد و گسترش پدیدههایی همچون «دختران فراری»، «بچههای طلاق»، «پدر/مادران غایب» و «زندانیان مهریه» به هر نحوی «پیشرفت» است و نه دست و پا زدن در همان منجلاب سابق مایهی سرگرمی ماست. اینکه تصور میکنید مهر متجاوز و سلطهورز و «سالار» و خشن و خائن به «مردان» زدن «آگاهی» محسوب میشود و تغیر مثبتی در جامعه بوجود آورده هم اگر جدی نبود میتوانست خوراک خوبی برای خنده باشد. اما در واقع همهی اینها چیزی فراتز از مردستیزی، باژگونی حقایق و بهرهبرداری ایدئولژیک از فجایعی که «هیچکس» منکر وجود، گستردگی و اهمیت آنها نشده نیست.
شاید حق با شما باشد و من بخشی از ترسها و مشکلاتی که زنان ممکن است با آنها روبرو باشند را ندانم و نشناسم(یا حتی به قول شما برایم «غیرقابل درک» باشند)، مشابه همینها هم برای شما دربارهی ترسها و عواطف و دشواریهای مردان صادق است، اما این چیزی را اثبات نخواهد کرد، نادانی احتمالی من اثبات درستی/وجود/گستردگی چیزی نیست.
تفسیر قرانی آن است که از یک جمله ,یک کتاب داستان در بیاوریم و منظور نگارنده را بر حسب پیش فرضهای خودمان
به گونه ای دیگر بیان کنیم!!
این چه توجیهیست که این دست افراد چند درصد هستند؟!
چگونه میتوان این دست افراد را از خیل دیگر مردان تمییز داد؟
گویا این شما هستید که سعی میکنید مردان متجاوز را از مردان بی خطر و عادی جدا کنید.
اصولا جدا کردنی در کار نیست و حتی تعمیمی هم وجود ندارد.تنها تغییر در شرایط و نگرشهاست که میتواند از افراد عادی یک متجاوز بسازد و یا اینکه قربانی را افرادی از بیخ و بن طرد شده!
حالا اگر به یک زن بگوییم که در صورت چنین واقعه ای از خود مایوس نشود ,نترسد,مقابله کند و...سعی کرده ایم مردان را محکوم کنیم؟ یا تنها به آنان این آگاهی را داده ایم که در برابر خطرات احتمالی از خود چه واکنشی نشان دهند؟!
اینجا ما به دنبال یک دشمن فرضی نیستیم بلکه سعی میکنیم در برابر یک پدیده(!) که حتی ممکن است اجتناب ناپذیر باشد چگونه برخورد کنیم یا چگونه نگاهی به آن داشته باشیم یا چه عکس العملی از خود نشان دهیم.
بله. تجربه ی تجاوز برای هز زن ممکن است.خصوصا در جامعه ای مانند جامعه ی ما و هیچ راهی برای شناختن یک فرد که ممکن است در لباس یک متجاوز در آید وجود ندارد.
گاهی افرادی در شرایطی چنین نقشی را به عهده میگیرند که حتی به مخیله ی زن هم خطور نخواهد کرد.چه طور و چگونه خود را از این مهلکه برهاند؟چگونه با آن حتی کنار بیاید؟و در صورت انجام چه طور عملا دست به خود کشی خود نزند چیزهای غریبی نیستند و به نظرمک دانستن آن برای هر زنی سودمند واقع خواهد شد......!!
Ouroboros
05-26-2013, 04:34 PM
این چه توجیهیست که این دست افراد چند درصد هستند؟!
چگونه میتوان این دست افراد را از خیل دیگر مردان تمییز داد؟
گویا این شما هستید که سعی میکنید مردان متجاوز را از مردان بی خطر و عادی جدا کنید.
اصولا جدا کردنی در کار نیست و حتی تعمیمی هم وجود ندارد.تنها تغییر در شرایط و نگرشهاست که میتواند از افراد عادی یک متجاوز بسازد و یا اینکه قربانی را افرادی از بیخ و بن طرد شده!
:e406::e410::e40d:
حالا اگر به یک زن بگوییم که در صورت چنین واقعه ای از خود مایوس نشود ,نترسد,مقابله کند و...سعی کرده ایم مردان را محکوم کنیم؟ یا تنها به آنان این آگاهی را داده ایم که در برابر خطرات احتمالی از خود چه واکنشی نشان دهند؟!
اینجا ما به دنبال یک دشمن فرضی نیستیم بلکه سعی میکنیم در برابر یک پدیده(!) که حتی ممکن است اجتناب ناپذیر باشد چگونه برخورد کنیم یا چگونه نگاهی به آن داشته باشیم یا چه عکس العملی از خود نشان دهیم.
بله. تجربه ی تجاوز برای هز زن ممکن است.خصوصا در جامعه ای مانند جامعه ی ما و هیچ راهی برای شناختن یک فرد که ممکن است در لباس یک متجاوز در آید وجود ندارد.
بله وقتی تنها یک گروه را قربانی یک عمل(مثل تجاوز)جلوه میدهید بطور مستقیم و عامدانه دارید باقی قربانیان آنرا از کمکهایی که شایستگی و نیاز به آنرا دارند محروم میکنید، و هنگامی که مردان را تنها عاملان تجاوز و زنان را تنها قربانیان آن تلقی میکنید دارید همهی مردان را بخاطر اعمال چند مرد محکوم کرده، ایشان را فقط بخاطر مرد بودنشان مجازات میکنید.
تجربهی تجاوز جنسی برای هر مرد نیز ممکن است اما این به معنی متجاوز بودن هر زن یا آنکه باید کل نظام اجتماعی را برای پیشگیری از این احتمال دگرگون کرد نیست. یک مثال میزنم شاید متوجه مضحک بودن «استدلال» خود بشوید: در ایران تجربهی اینکه دختر پس از سکس شما را متهم بکند به حامله کردن، برداشتن پردهی بکارت، تجاوز جنسی ... و از اینها برای واداشتن شما به ازدواج بهره بگیرد تجربهای روزمره است، یعنی هر روز در دادگاههای ایران اتفاق میافتد. اما اگر من بر این مبنی بگویم همهی زنان کلاهبردار و شارلاتان هستند و یا «من چطور میتوانم آنها که نیستند را از آنها که هستند تشخصی بدهم»، با من همچون یک ابله مستحق ترحم رفتار خواهند کرد، و حق هم خواهند داشت.
iranbanoo
05-26-2013, 04:59 PM
:e406::e410::e40d:
چرا؟!!!:))))
بله وقتی تنها یک گروه را قربانی یک عمل(مثل تجاوز)جلوه میدهید بطور مستقیم و عامدانه دارید باقی قربانیان آنرا از کمکهایی که شایستگی و نیاز به آنرا دارند محروم میکنید، و هنگامی که مردان را تنها عاملان تجاوز و زنان را تنها قربانیان آن تلقی میکنید دارید همهی مردان را بخاطر اعمال چند مرد محکوم کرده، ایشان را فقط بخاطر مرد بودنشان مجازات میکنید.
عامل تجاوز و پیامد هایش که تنها متوجه مردان نیست!
یک زن نمیتواند از طرف همجنس خودش مورد آزار جنسی قرار گیرد؟یک زن قربانی تنها مشکلی که دارد آیا مرد مخاطبش است؟و جامعه تنها مردان هستند که به تجاوز نگاهی متفاوت دارند و به قربانی نگاهی خاص دارند؟
چرا قبول نمیکنید که زنان نسبت به مردان با خطر و آسیب های بیشتری مواجه اند؟
چرا باید سکوت کرد و طوری وانمود کرد که چنین خطری وجود ندارد؟وقتی هست و زنان زیادی بوده اند که تجربه ای را از این رفتارهای مردان را داشته اند چرا باید مصلحت پیشه کرد؟
واقعیت این است که خطر تجاوز به همان میزان که خطر رانندگی هست وجود دارد.و چرا نباید در برابر آن زنان خود را اماده کنند و به دنبال راهی برای رهایی از ان نباشند؟
مردان به نظرم راه فرار از تجاوز را در موقعیتی برابر با زنان را میدانند و شاید بدانند در برابر یک همجنس خود چگونه باید برخوردی کنند(مگر اینکه واقعا خفت شوند).اما بیشتر زنان از ترس و ضعف نسبیشان در برابر مرد بوده که نتوانسته اند از مهلکه فرار کنند.
یک مثال میزنم شاید متوجه مضحک بودن «استدلال» خود بشوید: در ایران تجربهی اینکه دختر پس از سکس شما را متهم بکند به حامله کردن، برداشتن پردهی بکارت، تجاوز جنسی ... و از اینها برای واداشتن شما به ازدواج بهره بگیرد تجربهای روزمره است، یعنی هر روز در دادگاههای ایران اتفاق میافتد. اما اگر من بر این مبنی بگویم همهی زنان کلاهبردار و شارلاتان هستند و یا «من چطور میتوانم آنها که نیستند را از آنها که هستند تشخصی بدهم»، با من همچون یک ابله مستحق ترحم رفتار خواهند کرد، و حق هم خواهند داشت.
ببخشید مگر شما همانی نبودید که میگفتید از ترس فتنه های زنانه صدایشان را حین سکس با آنان ضبط میکنید و یا حتی کاندوم را باید خود مرد شخصا بیرون بیندازد چون به هیچ کدامشان اعتمادی نیست؟!!!:e405:
Ouroboros
05-26-2013, 05:25 PM
عامل تجاوز و پیامد هایش که تنها متوجه مردان نیست!
یک زن نمیتواند از طرف همجنس خودش مورد آزار جنسی قرار گیرد؟یک زن قربانی تنها مشکلی که دارد آیا مرد مخاطبش است؟و جامعه تنها مردان هستند که به تجاوز نگاهی متفاوت دارند و به قربانی نگاهی خاص دارند؟
چرا قبول نمیکنید که زنان نسبت به مردان با خطر و آسیب های بیشتری مواجه اند؟
بخاطر آنکه حقیقت ندارد!
مردان درصد بالاتری از قربانیان خشونت را تشکیل میدهند، در تکتک کشورهای جهان، زودتر از زنها میمیرند، از ده عامل مرگ و میر بشر در هفت تا جلوتر از زنان هستند، اکثریت مطلق کسانی را تشکیل میدهند که به هر نحوی با «خطرات» و «آسیبها» دست و پنجه نرم میکنند و کمک به مراتب درجات(در حد چند ده برابر)کمتری برای کنار آمدن با آنها از جامعه/دیگران دریافت میکنند. دربارهی تجاوز هم، حاضر نیستم بپذیرم که قربانیان تجاوز «فقط» زنان هستند و فاعلان آن فقط مردان، چون باز ذرهای از حقیقت در آن نیست.
چرا باید سکوت کرد و طوری وانمود کرد که چنین خطری وجود ندارد؟وقتی هست و زنان زیادی بوده اند که تجربه ای را از این رفتارهای مردان را داشته اند چرا باید مصلحت پیشه کرد؟
واقعیت این است که خطر تجاوز به همان میزان که خطر رانندگی هست وجود دارد.و چرا نباید در برابر آن زنان خود را اماده کنند و به دنبال راهی برای رهایی از ان نباشند؟
مردان به نظرم راه فرار از تجاوز را در موقعیتی برابر با زنان را میدانند و شاید بدانند در برابر یک همجنس خود چگونه باید برخوردی کنند(مگر اینکه واقعا خفت شوند).اما بیشتر زنان از ترس و ضعف نسبیشان در برابر مرد بوده که نتوانسته اند از مهلکه فرار کنند.
«مهلکه»ای وجود خارجی ندارد و شما هنوز برای اثبات آن کوچکترین تلاشی نکردهاید. در همان ایران «واپسماندهی سنتی ِ ضدزن» متجاوزان جنسی اغلب اعدام میشوند. باقی «سوالات» شما نیز همچون بخش بولد شده تنها به جهت عصبانی کردن من و بیرون راندن مخاطب از میدان گفتگو طرح شدهاند، که پیشتر پاسخ آنها را دادهایم.
ببخشید مگر شما همانی نبودید که میگفتید از ترس فتنه های زنانه صدایشان را حین سکس با آنان ضبط میکنید و یا حتی کاندوم را باید خود مرد شخصا بیرون بیندازد چون به هیچ کدامشان اعتمادی نیست؟!!!
هر وقت عملی به از چند مورد پراکنده که شدیدا مورد بازخواست قرار میگیرد تبدیل شد به نرم روزمره و در قانون کشور از عاملان آن حمایت شد و دستگاهی عریض و طویل برای براه انداختن/تداوم/تشدید آن پدید آمد، هرکس حق دارد با برسی شرایط برای مراقبت از خود تصمیم بگیرد. هر زمان به کسانی که به شما تجاوز جنسی کردند ده هزار دلار جایزه دادند، شما را بخاطر مورد تجاوز قرار گرفتن ده سال زندان انداختند و هرکس هم تلاش کرد این بیعدالتی را بازگو بکند مهر «مردستیز» و ... زدند، آنوقت حق دارید بگویید از ارتباط با مردها احساس امنیت نمیکنید. وقتی هفتاد و پنج درصد درخواست طلاق را زنان ارائه میکنند و ما میگوییم چیزی مهرشان نکنید، این برسی عینیت و ارائهی راهکار مبتنی با آن عینیت است، وقتی یک دهم درصد مردان تجاوز جنسی میکنند و شما میگویید «از کجا بدانم کدامشان قصد تجاوز ندارد»، همه چیز هست به جز ارائهی راهکار، یا انطباق با عینیت.
چرا؟!!!:))))
دوستان خودشان میدانند.
shirin
05-26-2013, 05:25 PM
امیر واژه مردسالاری بکار میره چون مردان جنس برتر و همه کاره و تصمیم گیرنده محسوب میشن. یه ضرب المثل قدیمی میگه هر که بامش بیش برفش بیشتر. مسئولیت بیشتر برابر هست با مشکلات بیشتر. تو ایران یه زن و مرد در سطح برابر شرایط برای مرد بهتر هست. یه دختر زشت از یه خانواده فقیر رو در نظر بگیر. و یه پسر زشت از یک خانواده فقیر. هر دوتاشون هم مثلا در رشته مکانیک تحصیل کردن. در ازدواج زن زشت شانسش برای انتخاب شدن بسیار کمتر از مرد زشت هست. خانواده پولدار هم که نداره کسی به خاطر پولش بیاد بگیرتش. برای کار پیدا کردن. اکثر شرکتهای خصوصی مهندس زن برای کار اجرایی لازم ندارن. و هیچکدوم از استحدامهای دولتی در رشته مکانیک زنی رو استخدام نمیکنن. در نتیجه شانس شغل مناسب رشته تحصیلی مرده به زنه ده به یک هست. همین دوتا موضوع کفایت میکنه برای فهمیدن وضعیت بهتر کدوم یکیشون.
Ouroboros
05-26-2013, 05:46 PM
..یه ضرب المثل قدیمی میگه هر که بامش بیش برفش بیشتر. مسئولیت بیشتر برابر هست با مشکلات بیشتر..
آفرین همینست، مرد اختیار بیشتر، مسئولیت بیشتر، و مشکلات بیشتری داشته. فمینیسم و تز مردسالاری تنها بخش اول را میبینند و به شدت آنرا بزرگنمایی میکنند ، بخش دوم را با ادعاهای مضحکی همچون «زن هم مسئولیت داشته» یا «مردان خودشان انتخاب کرده بودند» تحریف میکنند و بخش سوم را به کلی منکر میشوند. ما میگوییم این چیزی بجز باژگونه کردن حقیقت و برپا داشتن چیزی که هرگز وجود نداشته نیست، در سنت مردان را با شدتی حداقل مشابه، و در بسیاری موارد به مراتب بیشتر در قالبهای از پیش آماده برای بقای جامعهای شدیدا وابسته به باقی ماندن آنها در این قالبها «جا میدادهاند».
تو ایران یه زن و مرد در سطح برابر شرایط برای مرد بهتر هست. یه دختر زشت از یه خانواده فقیر رو در نظر بگیر. و یه پسر زشت از یک خانواده فقیر. هر دوتاشون هم مثلا در رشته مکانیک تحصیل کردن. در ازدواج زن زشت شانسش برای انتخاب شدن بسیار کمتر از مرد زشت هست. خانواده پولدار هم که نداره کسی به خاطر پولش بیاد بگیرتش. برای کار پیدا کردن. اکثر شرکتهای خصوصی مهندس زن برای کار اجرایی لازم ندارن. و هیچکدوم از استحدامهای دولتی در رشته مکانیک زنی رو استخدام نمیکنن. در نتیجه شانس شغل مناسب رشته تحصیلی مرده به زنه ده به یک هست. همین دوتا موضوع کفایت میکنه برای فهمیدن وضعیت بهتر کدوم یکیشون.
این روش خوبی برای بحث کردن نیست،
در یک جامعهی سنتی همهی زنان شانس ازدواج دارند، چون هایپرگمی آنها به حال خود رها نشده و همهی مردان دیده میشوند:
1967
در جامعهی مدرن اما که نیمی از مردان بطور خودانگیخته نامرئی شدهاند، بله، زنان زشت، چاق یا بطور خاصی کریهالمنظر مطلقا نادیده گرفته خواهند شد، زیرا هرگز حاضر نیستند با کسی «همسطح» خودشان بروند. پس این از عوارض رها کردن نقوش سنتی زن و مرد و جایگزینی آن با مدل کنونیست نه نظم طبیعی جوامع بشری. چنانکه در نمودار بالا هم آمده، بخش بسیار بزرگتری از مردان نادیده گرفته میشوند، هایپرگمی زن اما معطوف به زشت و زیبایی مرد نیست و مربوط است به آنچه مرد میتواند به عنوان منابع/وجوه/امکانات در اختیار زن بگذارد، باقی امور ثانویه هستند. پس شانس یک زن زشت را، باید مقایسه بکنید با یک مرد فقیر، و زن زشت ِ فقیر همواره شانس بیشتری خواهد داشت از مرد زشت ِ فقیر. پس از اینهم، شما باز به نحو عجیبی تصور کردهاید که کار کردن بیرون از خانه نوعی «مزیت» است نه «مسئولیت»، و معاف بودن خودکار زن از آن یک «کهتری»، و ضمنا فراموش کردهاید که برخی عوارضی که جامعهی کنونی ایران از آنها رنج میبرد بدلیل حضور آن در مرحلهی گذار است، چنانکه جامعه مدرن شده، اما دولت و برخی ساختارهای کمشمار دیگر سنتی ماندهاند و این تضاد طبیعتا به پدید آمدن مشکلاتی خواهد انجامید که باز طبیعتا بیشتر قربانیان آن زنان خواهند بود، زیرا این زنان هستند که قرارداد سنتی خود را یکطرفه پاره کردهاند و میخواهند نرمها را دگرگون بکنند(دستشان هم درد نکند، ما هم باید با آنها همراه بشویم).
shirin
05-26-2013, 06:05 PM
فمنیستها نمیخوان مرد مسولیت و مشکلات بیشتری داشته باشه. میخوان این مشکلات تقسیم بشن. از نظر من کار کردن خارج از خانه مسولیت و مزیت محسوب میشه. من ترجیح میدم مشکلات زندگیم روی دوش خودم باشه ولی جامعه نمیخواد. میخواد من انگل و طفیلی بمونم. شرایط شغلی مناسبی برای من نوعی به عنوان زن فراهم نمیکنه. اینکه من چشمم به جیب یکی دیگه باشه برای من نوعی هیچ مزیتی محسوب نمیشه.
mosafer
05-26-2013, 06:16 PM
معنی واضح آن جمله این است که هر جبهای محل نبرد با فاشیسم ناب محمدی نیست،آنجایی مبارزه کنید که با کمترین هزینه بیشترین کمک را بکنید !
و خود ِ شخص تعیین میکند کدام جبهه محل نبرد هست یا بقیه؟
iranbanoo
05-26-2013, 06:30 PM
دربارهی تجاوز هم، حاضر نیستم بپذیرم که قربانیان تجاوز «فقط» زنان هستند و فاعلان آن فقط مردان، چون باز ذرهای از حقیقت در آن نیست.
خوب منهم همین را گفتم.گفتم متجاوزان تنها مردان نیستند و اینکه زنان نسبت به تجاوز خود را آماده و شاید تجهیز(!) میکنند توهینی به جامعه ی مردان نیست.اینکه مردان هم مورد تجاوز قرار میگیرند را هم کسی منکر نیست.خوب مردان هم باید نسبت به این مسئله هوشیار باشند.....
من نمیفهمم شما در پی انکار چه چیزی هستید.
شاید سعی میکنید با این مقابله مانع امتیاز دهی به زنان شوید.اما خودتان در ان داستان روایت شده دیدید که فقدان یک حمایت اجتماعی و شاید دولتی چه بر سر زندگی یک زن آورد.اینکه این دست زنان و مردان و اتفاقات در اقلیت هستند باعث نمیشود که نسبت به وجود چنین فجایعی بی اعتنا بود و تدبیری برای از بین بردنش نیاندیشید.
اگر هم به دنبال این هستید که بگویید تجاوز وجودی خارجی ندارد و مردان هرگز مرتکب چنین عمل سخیفی نمی شوند که باید به امارها رجوع کرد.آیا شما اماری دارید که در برابر امارهای تجاوز مردان به زنان باشد و نشان دهد که مردان
در برابر زنان و به دست بیشتر مورد تجاوز جنسی قرار می گیرند؟
از پسر های کوچک و نوجوان نگویید که مسلما حق با شماست و خطر تجاوز به این قشر از سنین چه دختر و پسر برابر و چه بسا برای پسران بیشتر میبینم.اما مردان بالغ چه؟آیا خطری که متوجه آنان است با زنان برابر است؟با چه استدلالی؟
«مهلکه»ای وجود خارجی ندارد و شما هنوز برای اثبات آن کوچکترین تلاشی نکردهاید. در همان ایران «واپسماندهی سنتی ِ ضدزن» متجاوزان جنسی اغلب اعدام میشوند
چه چیز را اثبات کنم؟
مردانی میتوانند به راحتی زن مورد نظر را مورد آزار جنسی قرار دهند آیا مهلکه نیست؟
یعنی شما یک مرد و زن را در شرایط مشابه که یک نفر بخواهد به آنان تجاوز کند برابر میدانید؟
یعنی هر دو به یک میزان شانس و توانایی گریختن از آن شرایط را دارند!!؟
احکام جزایی ایران هم تنها به درد آقازاده های خودشان میخورد و حکمی دو سر سوخت است و هیچ کمکی به جامعه نمیکند
وقتی یک دهم درصد مردان تجاوز جنسی میکنند و شما میگویید «از کجا بدانم کدامشان قصد تجاوز ندارد»، همه چیز هست به جز ارائهی راهکار، یا انطباق با عینیت.
خوب سوال بیجایی نیست؟از کجا بدانم این مرد یکی از آن دهم درصد نیست؟چنانکه شما هم نمیتوانید به زنانی که هر کدامشان ممکن است آن زنی باشند که از کوچکترین فرصت علیه شما سو استفاده کند؟
همان یک دهم در صد میتوانند دهها زن را بیچاره کنند ولی یک زن فرصت طلب با تمامی امتیازات خود خیلی زیرک باشد تنها میتواند یک مرد را مورد سوءاستفاده ی خود قرار دهد.
چنانکه دیدیم در همان داستان روایت شده یک مرد به راحتی توانست یک زن و تمام کس و کارش را بدبخت کند هیچ یک زن دیگر را هم گرفت و حالا معلوم نیست که چه گند وکثافاتی باز از خود به جای بگذارد.....
دوستان خودشان میدانند.
بله.همه میدانند که راحت ترین راه برای پاسخ دادن و خسته کردن طرف استفاده از شکلک است
Russell
05-26-2013, 06:39 PM
و خود ِ شخص تعیین میکند کدام جبهه محل نبرد هست یا بقیه؟
مشخص است که خود فرد (رساله و تقلید و قلاده و اینها نداریم ما متاسفانه).
بعد هم ایشان از من نظر خواستند من هم راهکار خردمندانه را گفتم،وگرنه هر کس جان و زندگی خودش است، آزاد است هرگونه دوست داشت برخورد کند.
Ouroboros
05-26-2013, 07:00 PM
خوب منهم همین را گفتم.گفتم متجاوزان تنها مردان نیستند و اینکه زنان نسبت به تجاوز خود را آماده و شاید تجهیز(!) میکنند توهینی به جامعه ی مردان نیست.اینکه مردان هم مورد تجاوز قرار میگیرند را هم کسی منکر نیست.خوب مردان هم باید نسبت به این مسئله هوشیار باشند.....
من نمیفهمم شما در پی انکار چه چیزی هستید.
شاید سعی میکنید با این مقابله مانع امتیاز دهی به زنان شوید.اما خودتان در ان داستان روایت شده دیدید که فقدان یک حمایت اجتماعی و شاید دولتی چه بر سر زندگی یک زن آورد.اینکه این دست زنان و مردان و اتفاقات در اقلیت هستند باعث نمیشود که نسبت به وجود چنین فجایعی بی اعتنا بود و تدبیری برای از بین بردنش نیاندیشید.
اگر هم به دنبال این هستید که بگویید تجاوز وجودی خارجی ندارد و مردان هرگز مرتکب چنین عمل سخیفی نمی شوند که باید به امارها رجوع کرد.
من نمیدانم آیا خودتان متوجه تناقضگوییها هستید یا نه؟ مردان باید بیشتر هوشیار باشند، زنان اما باید از برنامههای دولتی و حمایت اجتماعی بهره بگیرند!
هدف من آنست که دریابم و نشان بدهم که قواعد این بازی چیست: گزینش ایدئولوژیک و دستچین کردن حقایق و سپس بزرگنمایی و مبالغه در ابعاد، شدت و چگونگی رخ دادن آنها با هدف اخذ امتیاز قانونی، تحقیر سکشوالیتهی مردان و در نهایت شرم دادن ایشان و نقد کردن این شرم با حمایت نابجا از چیزی که منافع عینی و عمومی آنها را به مخاطره میاندازد و ...
آیا شما اماری دارید که در برابر امارهای تجاوز مردان به زنان باشد و نشان دهد که مردان
در برابر زنان و به دست بیشتر مورد تجاوز جنسی قرار می گیرند؟
از پسر های کوچک و نوجوان نگویید که مسلما حق با شماست و خطر تجاوز به این قشر از سنین چه دختر و پسر برابر و چه بسا برای پسران بیشتر میبینم.اما مردان بالغ چه؟آیا خطری که متوجه آنان است با زنان برابر است؟با چه استدلالی؟
جالب است که دو پست پیشتر از بیمورد بودن درصدها سخن میگفتید، اما اکنون که میدانید عددها به سودتان هستند طرفدارشان شدهاید.
مسئله ابتدا «تعریف» تجاوز است، در بسیاری کشورها عدم دخول را تجاوز محسوب نمیکنند، در برخی دیگر تجاوز زن به مرد از طریق واژن را در آمارها و .. لحاظ نمیکنند و در شماری دیگر بخاطر شرمسار بودن قربانی هرگز بدست آوردن آمارهای حقیقی ممکن نیست. مسئلهی مهم پس از اینکه تجاوز جنسی زن به مرد را تعریف کردیم و به رسمیت شناختیم و از تحقیر و انکار وجود و ... قربانیان آن دست برداشتیم(کاری که فمینیستها استاد آن هستند، و مشکلی که هرگز زنان مورد تجاوز قرار گرفته با آن روبرو نمیشوند بجز در موارد استثنایی، اما برای مردان مورد تجاوز قرار گرفته روال است)، آنست که هرگونه مانور ایدئولوژیک بروی اینها را بازشناسی و بیآبرو بکنیم:
1. تجاوز یک مرد به یک زن، تجاوز همهی مردها به همهی زنها نیست، چون برخلاف ادعاهای فمینیستی چیزی بنام فرهنگ تجاوز وجود ندارد.
2. درصد بالاتری از قربانیان را تشکیل دادن، به معنای همهی قربانیان بودن نیست ، چون مردان نیز قربانی تجاوز میشوند.
3. درصد بالاتری از مجریان را تشکیل دادن، به معنای مجری بودن تمام مردان نیست، زیرا در تناسب با کل جمعیت مردان، درصد میکروسکوپی از آنها مرتکب تجاوز میشوند.
4. درصد بالاتری از قربانیان را تشکیل دادن، به معنای نیاز بیشتر به توجه قانون، دولت، جامعه و ... نیست. زیرا «اقلیت» قربانیان تجاوز که مردان باشند، شرایط به مراتب درجات بدتری را متحمل میشوند و نیاز ضروریتری به این کمکهای احتمالی دارند.
چه چیز را اثبات کنم؟
مردانی میتوانند به راحتی زن مورد نظر را مورد آزار جنسی قرار دهند آیا مهلکه نیست؟
یعنی شما یک مرد و زن را در شرایط مشابه که یک نفر بخواهد به آنان تجاوز کند برابر میدانید؟
یعنی هر دو به یک میزان شانس و توانایی گریختن از آن شرایط را دارند!!؟
احکام جزایی ایران هم تنها به درد آقازاده های خودشان میخورد و حکمی دو سر سوخت است و هیچ کمکی به جامعه نمیکند
اینرا اثبات بکنید که مردانی میتوانند به راحتی زن را مورد آزار جنسی قرار بدهند، تجاوز جنسی در همین احکام بدرد نخور ایران در میان بدترین جرایم و همسطح قتل نفس است، اینکه آیا جواب میدهد یا نه اینجا مطرح نیست، شما ادعا کردهاید که تجاوز کردن برای مردان آسان است چون «زور جسمانی بیشتری دارند»، توقع هم دارید ما به شما نخندیم.
خوب سوال بیجایی نیست؟از کجا بدانم این مرد یکی از آن دهم درصد نیست؟چنانکه شما هم نمیتوانید به زنانی که هر کدامشان ممکن است آن زنی باشند که از کوچکترین فرصت علیه شما سو استفاده کند؟
همان یک دهم در صد میتوانند دهها زن را بیچاره کنند ولی یک زن فرصت طلب با تمامی امتیازات خود خیلی زیرک باشد تنها میتواند یک مرد را مورد سوءاستفاده ی خود قرار دهد.
چنانکه دیدیم در همان داستان روایت شده یک مرد به راحتی توانست یک زن و تمام کس و کارش را بدبخت کند هیچ یک زن دیگر را هم گرفت و حالا معلوم نیست که چه گند وکثافاتی باز از خود به جای بگذارد.....
از آنجاکه پیشفرض بر بیگناهیست تا زمان اثبات غیر از آن؟ از آنجاکه تا دلیلی برای شک وجود نداشته باشد، رنج بردن از آن نشانهی بیماری روانیست؟ از آنجاکه مجازات، شریک جرم دانستن، تحقیر، محدود کردن و یا مورد سوءظن قرار دادن ۹۹۹ نفر بیگناه بهخاطر جرمی که یک نفر مرتکب شده حد نهایت تبعیض، مردستیزی و سکسیسم است؟
بله.همه میدانند که راحت ترین راه برای پاسخ دادن و خسته کردن طرف استفاده از شکلک است
من باور نمیکنم که اینجا دارم با شما دربارهی این بحث میکنم که آیا همهی مردان را باید همچون متجاوزان جنسی تلقی کرد یا نه، و شما آنقدر بداخلاق هستید که مرا بخاطر تن زدن از ادامهی چنان بحثی و ابراز شگفتی از بابت بیان چنین حرفی سرزنش میکنید. اجازه بدهید داوری بر مبحث «از کجا میتوان فهمید همهی مردان متجاوز نیستند» را به دوستان خواننده وابگذاریم.
Theodor Herzl
05-26-2013, 07:02 PM
امیر گرامی جریان این تظاهرات میلیونی ضّد همجس گراها در فرانسه چیست ، فرانسه که به عنوان کشور خیلی لیبرالی مشهور است ، در مذهبیترین جاهای آمریکا ۱۰۰ نفر بیشتر به ضّد ازدواج همجنس گرایان جمع نمیشوند جایی
Ouroboros
05-26-2013, 07:22 PM
امیر گرامی جریان این تظاهرات میلیونی ضّد همجس گراها در فرانسه چیست ، فرانسه که به عنوان کشور خیلی لیبرالی مشهور است ، در مذهبیترین جاهای آمریکا ۱۰۰ نفر بیشتر به ضّد ازدواج همجنس گرایان جمع نمیشوند جایی
بازخورد همهی مشکلات فرهنگیست که فرانسه با آنها روبروست: آمار دیوانهوار طلاق، مهاجرت گسترده و استقرار فرهنگی مسلمانان که در هیچ کشور دیگری همچون فرانسه موثر نبوده(و مثلا عادت شرابخواری آنها را هم تحت تاثیر قرار داده)، سنت محافظهکار و نفوذ کلیسای کاتولیک که شدیدا دربرابر هر تغییری مقاوم است و از همه مهمتر رفتار ابلهانهی دولت اولاند که در آن گروهی از مردم حقیقتا با تصمیم دولتشان مخالف هستند و آنرا برپاد منافع کشور میدانند، اما بجای دعوت شدن به پای میز گفتگو و حداقل پدید آوردن توهم «شنیده شدن» ریشخند و تمسخر میشوند، همه دست به دست هم دادهاند و شرایط کنونی را پدید آوردهاند. وانگهی تم مذهبی این تظاهرات برای خود من هم شوکآور است و توضیحی برای آن ندارم.. اینکه دویست هزار نفر در خیابانهای پاریس فریاد بزنند «جنگ برپاد خدا را تمام بکنید» عجیبترین واکنشی بود که هرگز تصور آنرا نمیکردم..
Theodor Herzl
05-26-2013, 07:31 PM
بازخورد همهی مشکلات فرهنگیست که فرانسه با آنها روبروست: آمار دیوانهوار طلاق، مهاجرت گسترده و استقرار فرهنگی مسلمانان که در هیچ کشور دیگری همچون فرانسه موثر نبوده(و مثلا عادت شرابخواری آنها را هم تحت تاثیر قرار داده)، سنت محافظهکار و نفوذ کلیسای کاتولیک که شدیدا دربرابر هر تغییری مقاوم است و از همه مهمتر رفتار ابلهانهی دولت اولاند که در آن گروهی از مردم حقیقتا با تصمیم دولتشان مخالف هستند و آنرا برپاد منافع کشور میدانند، اما بجای دعوت شدن به پای میز گفتگو و حداقل پدید آوردن توهم «شنیده شدن» ریشخند و تمسخر میشوند، همه دست به دست هم دادهاند و شرایط کنونی را پدید آوردهاند. وانگهی تم مذهبی این تظاهرات برای خود من هم شوکآور است و توضیحی برای آن ندارم.. اینکه دویست هزار نفر در خیابانهای پاریس فریاد بزنند «جنگ برپاد خدا را تمام بکنید» عجیبترین واکنشی بود که هرگز تصور آنرا نمیکردم..در آمریکا تظاهرات به ضّد همجنسگرایی میبینید همه افراد بالای ۴۰-۵۰ سال و اکثرا پیرمرد پیر زن هستند ، در فرانسه میبینید دختر و پسرهای جوان و خوشگل به ضّد همجنسگرایان تظاهرات میکنند ، دیدن این صحنهها در تلوزیونهای آمریکایی شمالی واقعا برای همه عجیب بود! یک مفسر خبری میگفت در فرانسه هر هفته در مورد یک چیزی تظاهرات و اعتصاب است و زیاد هم نباید تعجب کرد که هر گروهی میتواند ۱۰۰ هزار نفر به بالا به خیابان بیاورد.
Ouroboros
05-26-2013, 07:41 PM
در آمریکا تظاهرات به ضّد همجنسگرایی میبینید همه افراد بالای ۴۰-۵۰ سال و اکثرا پیرمرد پیر زن هستند ، در فرانسه میبینید دختر و پسرهای جوان و خوشگل به ضّد همجنسگرایان تظاهرات میکنند ، دیدن این صحنهها در تلوزیونهای آمریکایی شمالی واقعا برای همه عجیب بود! یک مفسر خبری میگفت در فرانسه هر هفته در مورد یک چیزی تظاهرات و اعتصاب است و زیاد هم نباید تعجب کرد که هر گروهی میتواند ۱۰۰ هزار نفر به بالا به خیابان بیاورد.
بله حضور خیابانی در فرانسه عادیست اما این یکی خیلی وسیعتر از آن بود که بتوان آنرا به عنوان «یک راهپیمایی تیپیک دیگیر در شهر راهپیماییها» مرخص کرد و نادیده گرفت. من فکر میکنم امروز برای فرانسه روز بسیار مهمی باشد. همین حالا در توییتر حرف هست از تظاهرات متقابلی با حضور چند برابر آدم در روزهای آینده در پاسخ به این، باید دید شرایط چگونه پیش خواهد رفت.
sonixax
05-26-2013, 07:47 PM
در آمریکا تظاهرات به ضّد همجنسگرایی میبینید همه افراد بالای ۴۰-۵۰ سال و اکثرا پیرمرد پیر زن هستند ، در فرانسه میبینید دختر و پسرهای جوان و خوشگل به ضّد همجنسگرایان تظاهرات میکنند ، دیدن این صحنهها در تلوزیونهای آمریکایی شمالی واقعا برای همه عجیب بود! یک مفسر خبری میگفت در فرانسه هر هفته در مورد یک چیزی تظاهرات و اعتصاب است و زیاد هم نباید تعجب کرد که هر گروهی میتواند ۱۰۰ هزار نفر به بالا به خیابان بیاورد.
بله حضور خیابانی در فرانسه عادیست اما این یکی خیلی وسیعتر از آن بود که بتوان آنرا به عنوان «یک راهپیمایی تیپیک دیگیر در شهر راهپیماییها» مرخص کرد و نادیده گرفت. من فکر میکنم امروز برای فرانسه روز بسیار مهمی باشد. همین حالا در توییتر حرف هست از تظاهرات متقابلی با حضور چند برابر آدم در روزهای آینده در پاسخ به این، باید دید شرایط چگونه پیش خواهد رفت.
این تظاهرات ها یک جورهایی سرگرمی هم هست البته .
زمان جنبش سبز من یادمه آلمانیه اومده بود یه ورق پاره سبز گرفته بود دستش روش نوشته بود : Where is my Vote :))))))
Angela
05-26-2013, 08:06 PM
پارازیت:
اینترنت من چند روز بود که قطع و وصل میشد, امروز کامل قطع شده بود و بعد یه فرم اومد با آرم شرکت روی صفحه که کلمشخصات ما رو خواست و اون رو پر کردیم تا اینترنت وصل شد!
mosafer
05-26-2013, 08:10 PM
مشخص است که خود فرد (رساله و تقلید و قلاده و اینها نداریم ما متاسفانه).
بعد هم ایشان از من نظر خواستند من هم راهکار خردمندانه را گفتم،وگرنه هر کس جان و زندگی خودش است، آزاد است هرگونه دوست داشت برخورد کند.
بهتر نیست بگوییم هر کس جان و زندگی و اندیشه و بیان خودش است آزاد است هرگونه دوست داشت برخورد کند.؟؟
Theodor Herzl
05-26-2013, 08:10 PM
این تظاهرات ها یک جورهایی سرگرمی هم هست البته .من زمان دانشگاه برای دختر بازی میرفتم تظاهراتهای الکی ، حتی یکبار رفتم تظاهرات فلسطینیها هرچی دختر خوشگل هیپی بود آخه طرفدار فلسطین بود ، من هم هیکل خیلی ورزشکاری داریم خلاصه :e40a:، خیلی اونجاها خوب بود
Dariush
05-26-2013, 09:38 PM
درسته امیر. تو کشورهای اسلامی متاسفانه پسر بچه ها خیلی در معرض تجاوز هستن. مخصوصا تو شهرستانای کوچیک. اتفاقا من در زمان بچگی که دهه شصت هم بود با یه صحنه تجاوز به یه پسر بچه مواجه شدم. پسر همسایمون با دوستش که اون موقع فکر کنم 17 یا هیجده ساله بودن به پسرعموی من که همسن من بود تجاوز میکردن. پسر عموی بدبخت منو گرفته بودن وسط. منم بلافاصله به عموم خبر دادم. موقعی که عموم رسید بهشون هر سه تاشون فرار کردن. یعنی پسر عموم خودشو در جایگاه گناهکار میدید که فرار کرده بود نه قربانی. من اون صحنه هیچوقت یادم نمیره. در کل پسربچه ها خیلی در معرض تهدید و آسیب پذیر هستن تو جوامع اسلامی. و خانواده ها باید چهار چشمی مراقبشون باشن.
برادرِ من، قربانی تجاوزِ جنسی بوده، آنهم نه یکبار، بلکه بارها. از آنجا که او چند سال از من بزرگتر است، همیشه با خود میاندیشیدم که چرا او هرگز با مرا با پسرهای دیگر تنها نمیگذارد و همیشه و همهجا مراقبم است.تا اینکه دانستم او در نوجوانی از سوی قلدرهای محل ، برای زهر چشم گرفتن، چندین بار مورد تجاوز قرار گرفته است. آنچه دردناک است این است که او هرگز نتوانست این موضوع را والدین خود برای اقدام یا دفاع از او که هیچ، هتا با دوستانِ خود، حداقل برای اندکی کاستن از بار سنگینِ این رنج ،به عنوان درددل یا چیزی شبیه به این در میان بگذارد. همیشه دلم میخواست با او در این مورد حرف بزنم، اما براستی ناممکن است؛ به دلیل اینکه او «قربانی» نیست که بتوان با او در این مورد سخن گفت و دردش را التیام داد، او یک «نیمه مرد» و موجود تحقیر شده است که ارزشی در میانِ مردان ندارد! کدام مردی(هتا زنی) دلش برای چنین مردی میسوزد؟ این تصوریست که او دارد و تصورش در نهایت تاسف درست است. همهی مردانِ این انجمن خوب میدانند که چرا نمیشود یک مرد در مورد اینکه موردِ تجاوز واقع شده، با کسی سخن بگوید. این درحالیست که دخترانِ قربانیِ تجاوز بس راحتتر میتوانند در این مورد سخن بگویند و معمولا سنگ صبورهای زیادی برای گوش دادن به درددلهای آنها پیدا میشود.
با اینکه او اکنون در دههی چهارم زندگیاش است، اما من میتوانم به وضوح آثارِ آن تجاوزها را در او ببینم. جالب آنکه اگر او نبود من نیز بیشک قربانی تجاوز بودم!
Russell
05-26-2013, 10:03 PM
بهتر نیست بگوییم هر کس جان و زندگی و اندیشه و بیان خودش است آزاد است هرگونه دوست داشت برخورد کند.؟؟
در گفتمان، ما وقتی سخن میگوییم پیش فرض این است که از چاقوکشی مذهبی خبری نیست.وقتی کسی از من میپرسد راهکار مناسب به نظر شما چیست انتظار دارید من ِ رسما آزادیخواه بیایم اول به او بگویم که تو آزاد هستی؟
نکته دیگر اینکه وقتی ما سخن از آزادی میکنیم معنیش این نیست که رفتار کسی که برای آزادی همنوعانش خطر میکند با رفتار کسی که دربرابر رفتار مسلمین سکوت میکند و چه بسا برای امنیت دگمهای خود یا صرفه مالی و... از آنها حمایت میکند وضع اخلاقی یکسانی دارد و میشود در کنار آشویتز نشست و به سوزانده شدن یهودیان خندید و ابراز نفرت کرد و آخرش هم با سری افراشته گفت من آزادم.
Russell
05-26-2013, 10:14 PM
درود داریوش عزیز،چه خبرها؟
Dariush
05-26-2013, 10:21 PM
درود .. این سایت متعلق به چه کسی هست؟!
اسلام و ادیان: فتوای جالب خمینی: مریخی ها باید به ما خمس و زکات بدهند + جماع با موجودات فضایی جایز است! (http://eslam-islam.blogspot.nl/2013/05/blog-post_23.html)
ایشون مطلبی منتشر کرده در مورد فتوای امام خمینی راجع به آمیزش با موجودات مریخی!! و در آخر هم منبع رو انجمن دفترچه عنوان کرده
اینجا هم لینک بالاترینش هست
بالاترین: فتوای جالب خمینی: مریخی ها باید به ما خمس و زکات بدهند. جماع با موجودات فضایی جایز است! (https://www.balatarin.com/permlink/2013/5/24/3322393?ModPagespeed=noscript)
از جستارِ « احکام شگفت آمیز اسلامی (http://www.daftarche.com/%D8%AF%DB%8C%D9%86-11/%D8%A7%D8%AD%DA%A9%D8%A7%D9%85-%D8%B4%DA%AF%D9%81%D8%AA%E2%80%8C%D8%A7%D9%86%DA%A F%DB%8C%D8%B2-%D8%A7%D8%B3%D9%84%D8%A7%D9%85%DB%8C-994/#post32788)» و از این پست (http://www.daftarche.com/%D8%AF%DB%8C%D9%86-11/%D8%A7%D8%AD%DA%A9%D8%A7%D9%85-%D8%B4%DA%AF%D9%81%D8%AA%E2%80%8C%D8%A7%D9%86%DA%A F%DB%8C%D8%B2-%D8%A7%D8%B3%D9%84%D8%A7%D9%85%DB%8C-994/#post32788)گرفته شده است. البته نمیدانم سایت ، از آنِ کیست.
Dariush
05-26-2013, 10:27 PM
درود داریوش عزیز،چه خبرها؟
درود راسل جان.سلامتی، و اندکی ناسلامتی و بیحالی! سیگار را در نهایت ترک کردیم راسل جان. هم خرسندم و هم از اینکه چرا خودم به قوهی ارادهی خود بر آن فائق نیامدم و بیماری مجبورم کرد که چنین کم، قدری از خود بدم آمده است.
میبینم چندیست با ترولهای گوناگون مواجه بودید. اگرچه میدانم برای شما چیزی بیش از سرگرمی و پر کردنِ اوقاتِ فراغت ارزش ندارند، اما باز خسته نباشید. همچنین امیدوارم شما نیز خوب و خوش باشید بزرگوار.
Theodor Herzl
05-26-2013, 10:50 PM
دوستان امروز فکر میکردم چرا هرچه فروم دیگر پارسی هست از درون ایران اداره میشود؟ و چرا فقط ما تنها فروم ضّد اسلام و جمهوری اسلامی در اینترنت هستیم؟ اینهمه ایرانی خارج از کشور یکی تخم نداشته فروم اینچنینی درست کند؟
Theodor Herzl
05-26-2013, 10:51 PM
درود راسل جان.سلامتی، و اندکی ناسلامتی و بیحالی! سیگار را در نهایت ترک کردیم راسل جان. هم خرسندم و هم از اینکه چرا خودم به قوهی ارادهی خود بر آن فائق نیامدم و بیماری مجبورم کرد که چنین کم، قدری از خود بدم آمده است.من بعد از ۲ سال دوباره سیگاری شدم گرامی ، خانومم سیگاری شده است از استرس کار من گفتم اگر سیگار بکشی من هم شروع میکنم گفت به جهنم ، خلاصه در یک جریان رو کم کنی دوباره سیگاری شدیم!:e403:
Russell
05-26-2013, 10:52 PM
درود راسل جان.سلامتی، و اندکی ناسلامتی و بیحالی! سیگار را در نهایت ترک کردیم راسل جان. هم خرسندم و هم از اینکه چرا خودم به قوهی ارادهی خود بر آن فائق نیامدم و بیماری مجبورم کرد که چنین کم، قدری از خود بدم آمده است.
میبینم چندیست با ترولهای گوناگون مواجه بودید. اگرچه میدانم برای شما چیزی بیش از سرگرمی و پر کردنِ اوقاتِ فراغت ارزش ندارند، اما باز خسته نباشید. همچنین امیدوارم شما نیز خوب و خوش باشید بزرگوار.
سپاس داریوش جان،
من هم خوبم و اندکی سرخوش از اخبار فوتبالی :)
سیگار را هر جور که ترک کنی چندان مهم نیست داریوش جان،اثرش که سلامتیست از همه مهمتر است.الان روبراه هستی یا هنوز آثار بیماری هست؟
mosafer
05-26-2013, 11:02 PM
برادرِ من، قربانی تجاوزِ جنسی بوده، آنهم نه یکبار، بلکه بارها.
چه وحشتناک
با خواندن چنین مواردی آدم میترسد فرزندش را از خود دور کند
Dariush
05-26-2013, 11:21 PM
سپاس داریوش جان،
من هم خوبم و اندکی سرخوش از اخبار فوتبالی :)
سیگار را هر جور که ترک کنی چندان مهم نیست داریوش جان،اثرش که سلامتیست از همه مهمتر است.الان روبراه هستی یا هنوز آثار بیماری هست؟
:e306:
بازی بایرن در این فصل براستی شگفتآور بود. البته من پیش از این نیز فوتبالِ آلمانی را دوست داشتم اما اینبار بایرن آنقدر فوقالعاده بود که کسی نمیتوانست او را تحسین نکند. بازیِ بایرن و دروتموند را متاسفانه نتواستم ببینم اما بازی بارسا و بایرن براستی مرا مشعوف کرد و مطمئن شدم که بایرن قهرمان خواهد بود.
حق با شماست، اکنون که یکی دوماهیست که سیگار را ترک کردهام، به وضوح آثارِ سلامتی و تندرستی را در خود میبینم و حس خیلی بهتری نسبت به گذشته دارم.
بیماریِ من رو به بهبودیست راسلِ عزیز. امروز در هوای صاف و آفتابیِ اینجا(طبیعتی بکر و بسیار زیبا) ناگهان حس کردم که چقدر حالم خوب است و من چقدر خوش هستم این روزها. بیماری باعث میشود بیشتر به خود بیاندیشم، بیشتر از چیزهایی که تاکنون در کنارم بودند اما بهشان توجه نمیکردم، لذت ببرم ، بیشتر زندگی را در خود سرشار کنم و زین پس با زندگی و خودم بیشتر آشتی باشم و از همه مهمتر مرگ را بیشتر و بهتر دریابم و کمتر از او بترسم! بیماری کاملا شکست خورده راسل جان، اما تا مدتی آثار جانبی آن (از قبیل درد و بیخوابی)و داروهایی که مصرف میکردم همراهم خواهند بود و همچنین باید مدتی همچنان زیرنظر دکتر باشم.
از همه مهمتر اینکه پس از این، خیلی بهتر و بیشتر بیماران را درک میکنم. پیش از این چندان حس خوبی نسبت به بیمارها نداشتم.در یکی دو موسسه کمک به بیمارانِ مبتلا به بیماریهای گوناگون ثبتنام کردهام.
سپاس فراوان از شما دوستِ نازنین. امیدوارم هرگز پایتان به بیمارستان و دارالشفا باز نشود.
Ouroboros
05-26-2013, 11:30 PM
من سیگار را یک سالی ترک کردم اما بجای آن معتاد شدم به پیپ. البته این یکی را خیلی کمتر میکشم(هفتهای یکی دو بار)و در قیاس با روزی دو پاکت سیگار خیلی کمتر آزارم میدهد. لعنت بر هرچه تنباکوست که آدم را هرگز رها نمیکند.
Anarchy
05-26-2013, 11:41 PM
داریوش عزیز امیدوارم که همیشه سلامت و تندرست باشی.نمیدونستم نا خوش احوالی رفیق و گرنه زودتر جویای احوالت میشدم:e414:!!
امیر جان شما هم که هنوز درگیری...این پیپ لعنتی رو هم بذار کنار و خلاص !!
Dariush
05-26-2013, 11:45 PM
من سیگار را یک سالی ترک کردم اما بجای آن معتاد شدم به پیپ. البته این یکی را خیلی کمتر میکشم(هفتهای یکی دو بار)و در قیاس با روزی دو پاکت سیگار خیلی کمتر آزارم میدهد. لعنت بر هرچه تنباکوست که آدم را هرگز رها نمیکند.
درود.
من از میانِ تنباکوها تنها به سیگار علاقه داشتم(اگر بشود اسمش را علاقه گذاشت) و از قلیان و پیپ بیزار بودهام. پیپ را چند بار سعی کردم دریابم، اما هرگز به من خوشی نداد.گویی اگزوزِ ماشین را کردهام در دهانم!
اما حقیقتا شما چگونه روزی دو پاکت سیگار میکشیدید؟ من در اوجِ دوران سیگاری بودنِ خود بیش از 15 نخ در روز نمیکشیدم و به طور معمول هم 5 نخ در روز میکشیدم. با این همه چنین بلایی بر سرم آورد.سیگاریترین سیگاریای که من میشناسم روزی یک پاکت سیگار میکشد (و در کمالِ شگفتی بیش از نود سال عمر کرده و همچنان سالم و پرتوان است! )
راست است که ضرر پیپ از سیگار به مراتب بیشتر است؟
sonixax
05-26-2013, 11:49 PM
دوستان امروز فکر میکردم چرا هرچه فروم دیگر پارسی هست از درون ایران اداره میشود؟ و چرا فقط ما تنها فروم ضّد اسلام و جمهوری اسلامی در اینترنت هستیم؟ اینهمه ایرانی خارج از کشور یکی تخم نداشته فروم اینچنینی درست کند؟
یک انجمن بیخدایان بود که درش تخته شد .
گفتگو هم که به ملکوت اعلا پیوست .
الان تقریبن همه فوکوس کردند روی فیس بوک ! حتا آرش بیخدا هم یک مدتی اونجا بود ولی اون هم بیخیالش شده گویا ، شاید هم نشده . به هر حال روی زندیق دیگه فیس بوکش نیست .
اینکه فقط ما هستیم هم خوبه هم بد .
خوبیش اینه که تنها مرجعیم و بدیش اینه که هر کسی اسممون رو میشنوه میگرخه !
من بعد از ۲ سال دوباره سیگاری شدم گرامی ، خانومم سیگاری شده است از استرس کار من گفتم اگر سیگار بکشی من هم شروع میکنم گفت به جهنم ، خلاصه در یک جریان رو کم کنی دوباره سیگاری شدیم!
چه طوری شماها دود میکنید ؟
من هر بار که امتحانش کردم به جز سرفه و سرگیجه و حال بد چیزی نصیبم نشده ! حتا با مشروب هم زیاد حال نمیکنم و پام رو فراتر از آبجوهایی که تلخ نباشند نمیذارم . الان یک شیشه جک دانیلز درست 3 ساله که افتاده گوشه بار طرفش هم نمیرم .
پیشنهاد من اینه که به جای دود برید یک کیلو گوشت چرخ کرده مخلوط خوک و گوساله بخرید کباب کوبیده بزنید به بدن :e00e:
چنجه و جوجه و برگ هم که جای خود دارند
به جای سیگار هم آدامس بجوید یا مثل من سقز :e105: که شکر ندارد و قشنگ فک آدم رو درد میاره که تا یه هفته طرفش نری :))
Alice
05-26-2013, 11:51 PM
داریوشجان از خبر سلامتی شما حقیقتاً خرسند شدم!
Ouroboros
05-26-2013, 11:54 PM
درود.
من از میانِ تنباکوها تنها به سیگار علاقه داشتم(اگر بشود اسمش را علاقه گذاشت) و از قلیان و پیپ بیزار بودهام. پیپ را چند بار سعی کردم دریابم، اما هرگز به من خوشی نداد.گویی اگزوزِ ماشین را کردهام در دهانم!
اما حقیقتا شما چگونه روزی دو پاکت سیگار میکشیدید؟ من در اوجِ دوران سیگاری بودنِ خود بیش از 15 نخ در روز نمیکشیدم و به طور معمول هم 5 نخ در روز میکشیدم. با این همه چنین بلایی بر سرم آورد.سیگاریترین سیگاریای که من میشناسم روزی یک پاکت سیگار میکشد (و در کمالِ شگفتی بیش از نود سال عمر کرده و همچنان سالم و پرتوان است! )
راست است که ضرر پیپ از سیگار به مراتب بیشتر است؟
درود داریوش گرامی
من در اوج اعتیادم روزی چهل و چند نخ سیگار میکشیدم، البته لایت. اواخر دیگر به سختی میتوانستم نفس بکشم. وقتی آنرا ترک کردم گویی جان دوباره یافته باشم، اما لامصب دخانیات چیزیست که حقیقتا ترک آن ناممکن است، حتی کسی که سی سال است لب به سیگار نزده هنوز با هوسهای گاهبهگاه دست و پنجه نرم میکند و در درون خود تا ابد سیگاری باقی میماند، و تنها یک نخ فاصله دارد با دوباره مبتلی شدن. این دام به نحوی طراحی شده که یک بار پا گذاشتن در آن، بیرون آمدن را غیرممکن میکند.
پیپ یکسری مزایا دارد، همینکه خیلی کمتر به سراغ آن میروید، تنباکوی آن اگر از این «خوشبو» شدهها نباشد هیچ مخلوط ناشناختهای ندارد، و اینکه کلا چاقیدن و لذت بردن از آن به نحویست که بالا بردن مصرف به اندازهی سیگار عملا ممکن نیست. اما از طرف دیگر به دلیل بالاتر بودن حرارت، منطقهای و متمرکز بودن دود مصرفی و از همه مهمتر بیشتر بودن میزان نیکوتین موجود در هر نوبت مصرفی، از برخی جهات خطرات آن بیشتر است. یکسری سیگاریها هم اصلا بلد نیستند پیپ بکشند و همچون دیوانگان دود آنرا به ریهها فرو میدهند، که احتمالا مرگبارتر از هر نوع دیگری مصرف باشد!
Ouroboros
05-27-2013, 12:00 AM
چه طوری شماها دود میکنید ؟
من هر بار که امتحانش کردم به جز سرفه و سرگیجه و حال بد چیزی نصیبم نشده ! حتا با مشروب هم زیاد حال نمیکنم و پام رو فراتر از آبجوهایی که تلخ نباشند نمیذارم . الان یک شیشه جک دانیلز درست 3 ساله که افتاده گوشه بار طرفش هم نمیرم .
همه در آغاز حال تهوع و سرگیجه و بیزاری دارند، اما به زور خود را به آن عادت میدهند. اصلا یکی از دلایل اعتیاد به سیگار آنست که شخص با خودش تصور میکند «من هرگز به چیزی اینچنین نفرتانگیز عادت نخواهم کرد و وابسته نخواهد شد، هرگاه که بخواهم آنرا کنار میگذارم». خوش بحالتان که جان سالم بدر بردید و هرگز به این کثافت مبتلی نشدید.
من انقدر بدم میاید از این جماعت ِ به اصطلاح روشنفکر ایرانی که
همیشه یک نخ سیگار بدستشان میگیرند تا بگویند «ما هم آره»!
ولی خب، شوربختانه من تا چندی پیش در همین دسته بودم و رفته
رفته با سیگار خو گرفتم؛ چنانکه پیشتر برای نخستین بار در زندگی
به معنای واقعی "احساس ِ تعلق به سیگار" را در خود دیدم...
این روزها هم «کم» سیگار نمیکشم.. هرجا که بتوانم در آن ِ واحد
سیگار روشن میکنم؛ جالبتر اینکه پدرم مدتها پیش پاکت سیگاری
در کیفم دیده بود و مرا بسختی تنبیه ِ کلامی کرد؛ و جالبتر از آن که
باز هرشب در اتاقم سیگار دود میکنم و پس از هر نخ، فضای اتاق را
پر از ادکلن و کوفت و زهرمار میکنم تا مبادا...؛
از بدبختیهای سیستم مفتخوری از پدر و وابستگی به خانواده!
مشکل خیلی حادتر است از ادای روشنفکری درآوردن، اصلا سیگار و لاسیدن با آن بدل به مقصود غایی و شیء تمنای نسل ما شده. من رفقایی دارم که اصلا به آدمی که سیگار نمیکشد نگاه مشکوکی دارند، خیلی ساده به او اعتماد نمیکنند و به دید یک شخص ارتجاعی به او مینگرند. دروغ چرا، خود من یک زمانی جزو این آدمها بودم! اگر حاضر نبودید با من یک نخ سیگار دود بکنید منهم هیچ حاضر نمیشدم شما را در حلقهی آدمهای نزدیک به خودم راه بدهم.
Dariush
05-27-2013, 12:01 AM
داریوش عزیز امیدوارم که همیشه سلامت و تندرست باشی.نمیدونستم نا خوش احوالی رفیق و گرنه زودتر جویای احوالت میشدم!!
سپاس آنارشیجان. مدتی پیدا نبودی، دلمان برایت تنگ شده بود. امیدوارم خوب و خوش باشی:e414:.
راستی داریوشجان از خبر سلامتی شما حقیقتاً خرسند شدم!
:e032:
سپاس از تو آلیسِ عزیز. با امتحانات چطوری؟ به گمانم باید از شاگردانِ اول کلاس باشی.
Alice
05-27-2013, 12:15 AM
مشکل خیلی حادتر است از ادای روشنفکری درآوردن...اصلا سیگار و لاسیدن با آن بدل به مقصود غایی و شیء تمنای نسل ما شده.
مایهی ناراحتیست..
امیرجان پس از اتمام مباحث جنسیتی حتماً آنها را به جُستارهای مربوطه
منتقل کن؛ من هرگاه زمان فراغت یافتم باید آنها را بخوانم!
سپاس از تو آلیسِ عزیز. با امتحانات چطوری؟ به گمانم باید از شاگردانِ اول کلاس باشی.
آه بله؛ از قدیمالایام من درسخوان بودهام و این معضلی ژنتیکیست (اکنون آندد
نایت به ابطالپذیری گیر ندهد) هماینک که اینها را تایپ میکنم کتابها و جزوهها
روی میزم هستند و بسختی برای امتحانات ِ پیش رو درس میخوانم!
قرار بود دربارهی ریاضیات گپ بزنیم؛ پیچاندی رفتی :)
Dariush
05-27-2013, 12:28 AM
قرار بود دربارهی ریاضیات گپ بزنیم؛ پیچاندی رفتی :)
حتما در مورد مزداهیک و جذابیتهایش گفتگو خواهیم کرد. تو فقط بگو از کجا آغاز کنیم؟ چه موضوعی را هماکنون مپسندی تا در موردش سخن بگوییم؟ یک چیزی را مطرح کن در همان جستار تاریخ مزداهیک (البته به زودی جستارِ ویژهای با عنوانِ «جذابیتهای مزداهیک» خواهم گشود و این موضوعات را در آنجا پیگیری خواهیم کرد.اما فعلا از همان جستار تاریخ به عنوان Temporary (!) اصتفاده میکنیم.).
Ouroboros
05-27-2013, 01:04 AM
حتما در مورد مزداهیک و جذابیتهایش گفتگو خواهیم کرد. تو فقط بگو از کجا آغاز کنیم؟ چه موضوعی را هماکنون مپسندی تا در موردش سخن بگوییم؟ یک چیزی را مطرح کن در همان جستار تاریخ مزداهیک (البته به زودی جستارِ ویژهای با عنوانِ «جذابیتهای مزداهیک» خواهم گشود و این موضوعات را در آنجا پیگیری خواهیم کرد.اما فعلا از همان جستار تاریخ به عنوان Temporary (!) اصتفاده میکنیم.).
من یک پرسشی مطرح کردم و بحثی پیرامون آن شکل گرفتم، بد نیست اکنون که بازگشتهاید اگر فرصت کردید نظر خود را دربارهی آن بگویید: اینجا (http://www.daftarche.com/%DA%AF%D9%81%D8%AA%DA%AF%D9%88%DB%8C-%D8%A2%D8%B2%D8%A7%D8%AF-2/%D9%BE%D8%A7%D8%AA%D9%88%D9%82-%D8%B4%D8%A8-%D9%86%D8%B4%DB%8C%D9%86%DB%8C-672/%D8%A8%D8%B1%DA%AF%D9%87-396.html#post39711)
:e40a:
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــ
دوستان من بروم استراحتی بکنم، شب همگی خوش.
کافر_مقدس
05-27-2013, 07:07 PM
داریم برادر ، داریم! داخل ایران هم داریم!
لکن چون تخم رویارویی با سربازان گمنام رو نداریم این فروم ها مخفی هستند و فقط قابل مشاهده برای عده ای خاص هستند!
و البته امیدوارم اینگونه فروم های پارسی زبان روز به روز بر تعدادشون افزوده بشه
الان تقریبن همه فوکوس کردند روی فیس بوک ! حتا آرش بیخدا هم یک مدتی اونجا بود ولی اون هم بیخیالش شده گویا ، شاید هم نشده . به هر حال روی زندیق دیگه فیس بوکش نیست .بالاترین: زندیق تا اطلاع ثانوی در فیس بوک غیرفعال شد (https://www.balatarin.com/permlink/2013/4/12/3295101?ModPagespeed=noscript)
من از میانِ تنباکوها تنها به سیگار علاقه داشتم(اگر بشود اسمش را علاقه گذاشت) و از قلیان و پیپ بیزار بودهام. پیپ را چند بار سعی کردم دریابم، اما هرگز به من خوشی نداد.گویی اگزوزِ ماشین را کردهام در دهانم! http://www.daftarche.com/images/imported/2013/04/1.gif
Dariush
05-27-2013, 09:08 PM
من یک پرسشی مطرح کردم و بحثی پیرامون آن شکل گرفتم، بد نیست اکنون که بازگشتهاید اگر فرصت کردید نظر خود را دربارهی آن بگویید: اینجا
چشم.
میدانم به موضوع آن جستار(تاریخ ریاضیات)پیوندی ندارد پس اینجا میگویم. من یک سوالی دارم که خجالت میکشم آنرا مطرح بکنم، وانگهی اکنون سالهاست که با آن دست و پنجه نرم کردهام.. اینست که تا داریوش گرامی نرفتهاند ریسک میکنم و آنرا میپرسم، امیدوارم زیادی ضایع نباشد:
آیا 2xn∑ از (n برابر با صفر) تا (n برابر با بینهایت) مساویست با -1؟ و اگر بله، چرا؟ من هرچه این صفحه را زیر و زبر میکنم چیزی نمیفهمم...
خواهش میکنم امیر جان، ما بیش از اینها از شما آموختهایم، خرسند خواهم شد جایی ، به طریقی آنها را پس دهم.
همانطورکه بانو آلیس توضیح دادند این سریای که شما به آن اشاره میکنید مقدارش غیرقابل محاسبه است چون واگراست (به سوی بینهایت میل میکند). این کاملا واضح و مبرهن است و هرگز حاصل این سری -1 نخواهد شد. علاوه بر توضیحاتی که آلیس داد و آن مقالههایی که گفتید ، نکتهای که باید در نظر داشته باشید این است که استفاده از اعمالِ جبری همیشه دقیق نیستند و همیشه ما را به پاسخِ صحیح نمیرسانند! این ادعایی شگفتآور است اما حقیقت دارد. به مثالِ سادهی زیر دقت کنید:
میدانیم که
-12=-12
->
http://www.daftarche.com/images/imported/2013/05/7.gif
اکنون میتوانیم به دو طرف تساوی یک عدد را اضافه کنیم:
->
http://www.daftarche.com/images/imported/2013/05/8.gif
->
http://www.daftarche.com/images/imported/2013/05/9.gif
اکنون دو طرف تساوی را بصورت اتحاد دوجملهای مینویسیم:
->
http://www.daftarche.com/images/imported/2013/05/10.gif
اکنون از دو طرف تساوی جذر میگیریم :
-> 3-7/2=4-7/2
اکنون از دو طرفِ تساوی 7/2 را کم میکنیم:
-> 4=3
؟!
این رابطه از لحاظِ اصولِ ریاضی هیچ ایرادی ندارد. پیش هر ریاضیدانی هم که ببرید ایرادی نمیتواند از آن بگیرد.
اما اشکالی وجود دارد در این جا. استدلالِ ریاضیاتی ما ایرادی ندارد، ایراد از خود بیان ریاضی ما است. اگرچه به نظر میرسد ابزارهای ریاضیاتی بسیار دقیق هستند، اما در واقع اینطور نیست. ابزارها و سمبلهایی که ما برای بیانِ عبارات و اعمال ریاضیاتی برگزیدهایم، دقیقا منطبق بر آنچه که باید باشند نیستند. این مشکل زمانی حاد میشود که شما بخواهید از این ابزارها در شاخههای مختلف ریاضی استفاده کنید که قبلا در آن شاخهها ، کاربردشان و حدودشان پیشبینی نشده بود. چنین میشود که گاه به نتایجی اینچنین شگفتآور میرسیم. و به همین سبب است که ریاضیدانها( همچون آبل) به کلی با چنین روشهایی مخالف هستند و تنها راهِ درست را در استفاده از اصولِ اساسی آنالیزِ ریاضی با تعیین دقیق حدودِ ابزارهای بیان و متدهای محاسباتی برای اثباتها میدانند.در موردِ سریها و حسابِ بینهایتها این موضوع خیلی جدی است. و این کارهای خنک معمولا از مهندسانِ ریاضیدان سر میزند که ریاضیدانها همیشه از آنها متنفرند! نامِ کسی که این اصل را بنا نهاد به خاطر ندارم اما یکی از ریاضیدانان قرنِ نوزدهم بود به نظرم که گفت : برای اثبات یک موجودیت در یک دستگاه، به دستگاهی قویتر از آن نیاز داریم. او با مثالهای متعددی که در بالا یکی از آنها را آوردم، نشان داد که این همه اعتمادی که ما به ریاضیات داریم بیخود است! از آنجا که ریاضیات قویترین دستگاهیست که اکنون در اختیار داریم، بنابراین برای راستیآزمایی نتایج برآمده از آن ابزار دیگری در دست نیست!
از طرفی مهندسان توانِ خود را مواقعی دیگر بر سر ریاضیدانها میکوبند. این معادله را ببینید :
lnx/x =ln2/2
(ln همان لگاریتم برپایه e است).
هرگز نیمتوانید (یا به سختی بتوانید)با استفاده از جبر و روشهای گوناگونِ ریاضیاتی این معادله را حل کنید. اما کافیست به جای x چهار بگذارید!
پ.ن: این عدمِ علاقه یا تعاملِ شما با مزداهیک برای من قدری شگفتآور بود. (درست است؟)
Dariush
05-27-2013, 09:13 PM
اشکمان درآمد تا پستِ اخیر را ارسال کردیم، چندبار دیشب سعی کردم، چندین بارهم امروز سعی کردم. سه بار هم از آنرا از نو نوشتم! لعنت بر هرچه سانسورچیِ ترسو و احمق!
Ouroboros
05-27-2013, 09:33 PM
سپاس بسیار از شما داریوش گرامی، من مفصل باید این پاسخ را بخوانم، فقط خواستم بگویم که من اتفاقا خیلی بیش از مقدار نیازم زیاضی میدانم، ولی علاقهی خاصی به آن ندارم. برخلاف خیلی آدمها که ارتباطی افراطی با آن دارند و یا عاشق ریاضی هستند یا بیزار از آن، برای من صرفا یک ابزار است که گاهی به درک بهتر برخی چیزها یا بیان خلاصهی یکسری مفاهیم کمک میکند.
Dariush
05-27-2013, 09:58 PM
خواهش میکنم.
یا عاشق ریاضی هستند یا بیزار از آن
براستی چنین است. انسانها به دو دسته تقسیم میشوند : یا از مزداهیک بیزارند یا شیفته آن هستند، کمتر کسی را دیدهام که به قدر نیازش از ریاضی بهرهبرداری کند. من تا مدتها به شدت از مزداهیک بیزار بودم، اما در دانشگاه، با توجه رشتهام، دانستم که اگر آنرا ندانم، موفقیتی کسب نمیکنم. این بود که بالاخره صابونش را به تنم زده و رفتم از کتابفروشی چند کتابِ ریاضیاتِ پایه خریدم و شروع کردم به مطالعه. به دو ماه نکشید که ناگهان احساس کردم که شدیدا به مزداهیک علافه دارم و دلم میخواهد همه چیز را در موردش بدانم! لذتِ حل کردنِ انتگرالی که مدتها ذهنتان را مشغول کرده باورکردنی نیست.
البته ناگفته نماند که هماتاقی و دوست بودن با یکی از نوابغِ مزداهیک و راهنماییهای او در علاقه و پیشرفتِ من در مزذاهیک پرتاثیر بود.
sonixax
05-27-2013, 10:15 PM
براستی چنین است. انسانها به دو دسته تقسیم میشوند : یا از مزداهیک بیزارند یا شیفته آن هستند، کمتر کسی را دیدهام که به قدر نیازش از ریاضی بهرهبرداری کند. من تا مدتها به شدت از مزداهیک بیزار بودم، اما در دانشگاه، با توجه رشتهام، دانستم که اگر آنرا ندانم، موفقیتی کسب نمیکنم. این بود که بالاخره صابونش را به تنم زده و رفتم از کتابفروشی چند کتابِ ریاضیاتِ پایه خریدم و شروع کردم به مطالعه. به دو ماه نکشید که ناگهان احساس کردم که شدیدا به مزداهیک علافه دارم و دلم میخواهد همه چیز را در موردش بدانم! لذتِ حل کردنِ انتگرالی که مدتها ذهنتان را مشغول کرده باورکردنی نیست.
البته ناگفته نماند که هماتاقی و دوست بودن با یکی از نوابغِ مزداهیک و راهنماییهای او در علاقه و پیشرفتِ من در مزذاهیک پرتاثیر بود.
ریاضیات فقط ریاضیات کاربردی :e14c:
Dariush
05-27-2013, 10:25 PM
ریاضیات فقط ریاضیات کاربردی
یک هزارمِ لذتی که در ریاضیاتِ کاربردی کسب میکنید، هرگز در ریاضیاتِ محض ( آنالیزِ ریاضی و جبر خطی و...) کسب نخواهید کرد! گاهی براستی تنها مایهی عذاب و رنج هستند. اما اگر اینها را هم بدانید حتما از ریاضیاتِ کاربردی بیشتر لذت خواهید برد. (اگرچه به زحمتش نمیارزد!).
آمار و احتمالات و ریاضیاتِ گسسته هم جذاب هستند میلاد جان.
Russell
05-27-2013, 11:00 PM
اکنون دو طرف تساوی را بصورت اتحاد دوجملهای مینویسیم:
->
اکنون از دو طرف تساوی جذر میگیریم :
-> 3-7/2=4-7/2
اکنون از دو طرفِ تساوی 7/2 را کم میکنیم:
-> 4=3
؟!
داریوش جان من یکمقدار گیج شدم.
تا اینجا که رسید اینطور میشود که:
1976
و تنها باید نتیجه بدهد که:
1973
خوب این مشخصا ایرادی ندارد.
اگر عبارت داخل قدرمطلق ما مجهول باشند و معادله را پارامتری حل کنیم و جایگزین کنیم.
1978
این دو پاسخ میدهد:
1979
حالا اگر
x=0.5
و
y= - 0,5
1974
یکی
نتیجه میدهد: 0=0
یکی دیگر 1=0
بنظر میرسد تمام داستان در آن جذر گرفتن اتفاق میافتد.
همین است برای بقیه و از 4=4 هم میتوان نتیجه گرفت:
1975
و از آن بدست میاید به همین شکل که 4=0.
کمی توضیح میدهی؟
Dariush
05-27-2013, 11:27 PM
موضوع همین است دیگر راسل جان. راهِ درست همانیست که شما میگویید؛ اما تنها دلیلِ درستیاش این است که ما را به جوابِ درستی که از پیش میدانستیم میرساند! وگرنه چه کسی میتواند در راهِ حلی که من گفتم مشکلی پیدا کند؟ هیچ مشکلی در آن نیست و آن هم یکی از راههای حلِ آن معادله است. من آن مثال را برای آن ارائه کردم که صرفا نشان دهم روشهایی که همه همیشه فکر میکنیم بینقص و کامل هستند، اینطور نیستند. اینجا به راحتی میتوان روشی دیگر را انتخاب کرده و به جوابِ درست رسید، اما آنجا که راه دیگری نداریم و جوابِ درست هم نداریم چه؟ یا آنجا که راههای مختلفی داریم اما جوابِ درست و نهایی را نمیدانیم چه؟ آنجا چه کسی به ما میگوید راهِ درست کدام است؟
درست حدس زدهای، هرچه هست زیرِ سرِ همان رادیکال است.
Dariush
05-28-2013, 02:12 AM
آه که حقیقتا دلمان برای مهربد تنگ شده است. مهربد خیلی «بیمهر» هستی ، حتما شکایتات را به نزدِ اسپاگتی خواهم برد.
--------
شب (صبح) بخیر دوستان.
Shlomo Shumbulowitz
05-28-2013, 07:06 AM
ببخشید اینقدر دیر کردم پریروز داشتم پستو تایپ میکردم که هم اتاقیم پرید وسط و الا و بلا که پروژه مخ زنی فوری دارم همین حالا پاشو.
چند دقیقه پیش که دیدمش ظاهرا زنده بود. خب کجا بودیم...
استفاده از رنگ قرمز مخصوص اطلاعیههایِ مدیریتیست !
راسل
به روی دو تخم چشم
کسی که حرفی را میزند مسئول آن است،هر کس که ادعا کند "مشایی لیبرال است" یا چنین مهملی را تکرار کند آنقدر در سیاست پرت است که تنها باید همینگونه او را به ریشخند گرفت.
"از نظر آنها این جنبش تمایلات لیبرالی و ملی گرایانه زیادی دارد و به آن اندازه مذهب گرا نیست"
تو ده ما وقتی نقل قول میکنن تو کوئوتیشن مارک میذارنش ده شما رو نمیدونم.
باریکلا،امیر گرامی وقتی حرف از دبستان زد من اندکی احساس کردم بی انصافی کرده و کمی بزرگتر هستی !!
درست حدس زده بودم ، تازه پشمت درآمده ذوق زده شدهای :)))
تبریک میگویم
تو ده ما بچه ها زمان دبستان پشم در نمیارن ده شما رو نمیدونم. همچنین اونقدر سر چیزای الکی حرص نمیخورن که موهاشون بریزه و پیشونیشون برسه پس کله شون.:82::e518:
تو مباحث پایه معرفتشناسی و معنا و تفاوت ایمان و شکاکیت , خردگرایی را نمیدانی تقصیر من نیست.
-:why:جناب راسل کجای امضای من یهودستیزانه هستش؟
-:shaking:تو چرا مباحث پایه را بلد نیستی!
:pokerface: تو ده ما گاهی سیم کشیا قاطی میشه و برقم میره اما نه تا این حد.
شکاکیت یعنی تعلیق قضاوت در صورت نبود شواهد خردپذیر،سخن همزمان از باورمندی به تئوری توطئه و اداره دنیا توسط شبکه مخفی یهودیان و شکاکیت جک بزرگیست که گفتن آن نیازمند درجه میزان خارق العادهای حماقت است و کار هر کسی نیست :))))
هیچ چیزی مخفی در کار نیست بهانه هلوکاست یهودیا رو بالاتر از سوال و انتقاد قرار داده و هر کاری دلشون خواست میکنن.
این مهملات یهودستیزانه که تو بر مبنای باد معده و عقدههایِ نژادپرستانه به آنها مومن هستی مصداق بارز ایمان است و ربطی به شکگرایی ندارد.
یه حسی بهم میگه این حرف جناب عالی یه ربطی به صحبت خصوصی دو هفته پیشمون داره. والا مار هم اینقد کینه نگه نمیداره.
یه حس دیگه بهم میگه این یهودپرستی اوانجلیستی شما یه ربطی به یهودی بودن (خیلی دور) ویتگنشتاین و گولد داره. نمیدونم چرا اینقدر احساستی شدم شاید به خاطر اینه که تو سن رشدم.=)):various_056:
در ادامه نژاد پرستی یهودیا باید بگم که اینا قرن ها آمیزش درون گروهی کردن و در نتیجه ذخیره ژنی شون پر شده از بیماری های مختلف:
en.wikipedia.org/wiki/Tay–Sachs_disease
en.wikipedia.org/wiki/Familial_Mediterranean_fever
en.wikipedia.org/wiki/Brooke_Greenberg
http://www.daftarche.com/images/imported/2013/05/44.jpg
بروک بیچاره پتانسیلشو داره بالای دویست سال عمر کنه... اما به چه قیمتی؟
مهندس راسل لطفا دوباره گتلینگ گان "ای نژادپرست"ت رو راه ننداز :qq_36::qq_46: اگه یهودیا دوست نداشتن که مردم برگزیده به ژن های پست آلوده بشن و این کارو با خودشون کردن تقصیر من نیست. اصلا فکر میکنی تولید مثل جنسی چرا شکل گرفت؟ باکتریا با همون تقسیمشون حال نمیکردن؟
Ouroboros
05-28-2013, 02:01 PM
شما به راستی ترول پایبند و خستگی ناپذیری هستید.
به پاس این همه تلاش جانکاه، نوشتهتان را کوت میگیرم و بخشی از «فیکس» امروزتان برای جلب توجه را من میپردازم:
هیچ چیزی مخفی در کار نیست بهانه هلوکاست یهودیا رو بالاتر از سوال و انتقاد قرار داده و هر کاری دلشون خواست میکنن.
1980
Shlomo Shumbulowitz
05-28-2013, 06:17 PM
شما به راستی ترول پایبند و خستگی ناپذیری هستید. به پاس این همه تلاش جانکاه، نوشتهتان را کوت میگیرم و بخشی از «فیکس» امروزتان برای جلب توجه را من میپردازم: Om nom nom I'm so delicious :e00e: http://www.daftarche.com/images/imported/2013/05/46.jpg
Ouroboros
05-28-2013, 08:30 PM
کمی برایمان دربارهی این نشان و ارتباط آن با فراماسونری جهانی و مریخیهای خبیث و اینها بگویید. من شخصا آنرا برگزیدم بخاطر علاقهای که به خوانش یونگ از آن دارم، ولی گویا این نشان را یهودیان پس از نوشیدن خون دوازده هزار نوزاد در شامگاه دوازدهمین سالگرد کشتار پوریم در یکی از دوازده غاری که برای پنهان کردن دوازده کوه طلا که از ملل مختلف دزدیدهاند، برای شناسایی یکدیگر اختراع کردند؟ همهی اینها روی دلار آمریکا به طور مشروح آمده، خودتان ببینید:
1982
sonixax
05-28-2013, 08:39 PM
Om nom nom I'm so delicious
جالبه که اصلن فهم نکردید اوروبوروس یعنی چه :))
mosafer
05-28-2013, 10:34 PM
اونقدر از تجاوز به بچه ها گفتید چند روزه مدام هراس دارم حتی سایه ی کسی به بچه ها نزدیک نشه:e40e:
Shlomo Shumbulowitz
05-29-2013, 03:21 PM
کمی برایمان دربارهی این نشان و ارتباط آن با فراماسونری جهانی و مریخیهای خبیث و اینها بگویید. من شخصا آنرا برگزیدم بخاطر علاقهای که به خوانش یونگ از آن دارم، ولی گویا این نشان را یهودیان پس از نوشیدن خون دوازده هزار نوزاد در شامگاه دوازدهمین سالگرد کشتار پوریم در یکی از دوازده غاری که برای پنهان کردن دوازده کوه طلا که از ملل مختلف دزدیدهاند، برای شناسایی یکدیگر اختراع کردند؟ همهی اینها روی دلار آمریکا به طور مشروح آمده، خودتان ببینید:
jackson-markedup.jpg
:lol:
جالبه که اصلن فهم نکردید اوروبوروس یعنی چه :))
جالبتر اینه که لوب sarcasm در شما تکامل نیافته.:e40c:
sonixax
05-29-2013, 11:01 PM
جالبتر اینه که لوب sarcasm در شما تکامل نیافته.
گریه نکن حالا 1985
کافر_مقدس
05-31-2013, 11:36 AM
یا عاشق ریاضی هستند یا بیزار از آنخوشبختانه من از دسته ی دوم هستم! از بچگی از ریاضی نفرت داشتم، ولی ناچار به یادگیری اون بودم. بعد از علوم اسلامی هیچ درسی نفرت انگیزتر از ریاضی نیست!
اشکمان درآمد تا پستِ اخیر را ارسال کردیم، چندبار دیشب سعی کردم، چندین بارهم امروز سعی کردم. سه بار هم از آنرا از نو نوشتم! لعنت بر هرچه سانسورچیِ ترسو و احمق!
داریوش جان سعی کن همیشه قبل از ارسال یک پست اون رو در جایی مثل ورد ذخیره کنی که اگر یک موقع مشکلی در ارسال پیش اومد مجبور نباشی اون رو از نو بنویسی، به خصوص اگر پست طولانی هم باشه بسی مایه ی کلافگی و اعصاب خردی هست!
به امید اسپاگتی هر چه زودتر از شر این سانسورچی ها رهایی پیدا کنیم و نفسی آسوده بکشیم!
کافر_مقدس
05-31-2013, 11:41 AM
en.wikipedia.org/wiki/Brooke_Greenberg
http://www.daftarche.com/images/imported/2013/05/44.jpg
بروک بیچاره پتانسیلشو داره بالای دویست سال عمر کنه... اما به چه قیمتی؟بروکی؟!!! میشه کمی بیشتر در مورد این بروک توضیح بدید؟!http://www.daftarche.com/images/imported/2013/05/16.gif
اسمش خیلی برام آشناست!http://www.daftarche.com/images/imported/2012/10/21.gif
Dariush
06-01-2013, 01:02 AM
درود امیر گرامی .گویا بیخوابی به سراغ شما هم آمده؟
Ouroboros
06-01-2013, 01:17 AM
درود امیر گرامی .گویا بیخوابی به سراغ شما هم آمده؟
:e056:
درود، بله من مدتیست از کارها فارغ شدهام و شبها را در اینترنت سپری میکنم. واقعا عادت کردهایم به برنامهی روزمره داشتن و الان دوباره تا ظهر خوابیدن کمی دشوار شده، اینست که از طرف دیگر جبران میکنیم.
Dariush
06-01-2013, 01:43 AM
درود، بله من مدتیست از کارها فارغ شدهام و شبها را در اینترنت سپری میکنم. واقعا عادت کردهایم به برنامهی روزمره داشتن و الان دوباره تا ظهر خوابیدن کمی دشوار شده، اینست که از طرف دیگر جبران میکنیم.
هرگز نشد که ساعتِ خوابم را تنظیم کنم. گاهی دوستانم ساعتِ 12 ظهر با من تماس میگیرند و با شگفتی با صدایی سرشار از خوابآلودگی مواجه میشوند. یکی دو هفته دیگر نیز من ساعتهای اول صبح با آنها تماس مگیرم. اینچنین است که هرگز کسی از آنها نمیداند چه ساعتی بیدارم و چه ساعتی خوابم! فکر میکنم از این پس اگر 5 سال را یکسره بخوابم، همچنان کمبود خواب خواهم داشت، چراکه گاه میبینید دو روز است اصلا نیخوابیدهام. بااینحال شبزندهداری، برایم زندگی است و هرگز آنرا رها نخواهم کرد.
میگویم این گفتگو پیرامونِ فمنیسم و زنامرد گوبا فروکش کرده، با اینحال اما امروز من در بیبیسی گزارشی را میدیدم که توجهم را جلب کرد و آن اینکه در کمپین «نه به قانون سنگسار» اعلام کرده طی چند سال (به گمانم بین سالهای دههی 80 بود) هفت مرد و دو زن سنگسار شده بودند. شگفتآور اینکه وکلا توانستهاند در این سالها چند زن(به گمانم 5 زن) را از سنگسار نجات دهند، در حالیکه تنها یک مرد نجات داده شده!!!
Ouroboros
06-01-2013, 02:31 AM
هرگز نشد که ساعتِ خوابم را تنظیم کنم. گاهی دوستانم ساعتِ 12 ظهر با من تماس میگیرند و با شگفتی با صدایی سرشار از خوابآلودگی مواجه میشوند. یکی دو هفته دیگر نیز من ساعتهای اول صبح با آنها تماس مگیرم. اینچنین است که هرگز کسی از آنها نمیداند چه ساعتی بیدارم و چه ساعتی خوابم! فکر میکنم از این پس اگر 5 سال را یکسره بخوابم، همچنان کمبود خواب خواهم داشت، چراکه گاه میبینید دو روز است اصلا نیخوابیدهام. بااینحال شبزندهداری، برایم زندگی است و هرگز آنرا رها نخواهم کرد.
میگویم این گفتگو پیرامونِ فمنیسم و زنامرد گوبا فروکش کرده، با اینحال اما امروز من در بیبیسی گزارشی را میدیدم که توجهم را جلب کرد و آن اینکه در کمپین «نه به قانون سنگسار» اعلام کرده طی چند سال (به گمانم بین سالهای دههی 80 بود) هفت مرد و دو زن سنگسار شده بودند. شگفتآور اینکه وکلا توانستهاند در این سالها چند زن(به گمانم 5 زن) را از سنگسار نجات دهند، در حالیکه تنها یک مرد نجات داده شده!!!
بیکاریست احتمالا داریوش جان، منهم به محض آنکه بیکار میشوم برنامهی خوابم برهم میخورد و شبم میشود روز. اگر یک برنامهی پربار روزانه داشته باشید شب را با اشتیاق میخوابید.
این مباحث اندکی فروکش کرده چون من منتظرم آنچه اینجا نوشتهام و شما خواندهاید عینا در زندگیتان اثرگذار بشود، تا سکان مبارزه را به شما بسپارم و خودم به نوعی بازنشست بشوم. دانستن اینها که ما در این چند ماه گفتهایم هنر نیست، به راستی به این دانستهها عمل کردن و آنها را نزد خود پذیرفتن و تغییر رفتارهایی که خوراک زنمحوری میشوند بسیار مهمتر و دشوارتر است. در آن یکی تاپیک راسل علنا به ایرانبانو التماس کرده بود تا بگذارد اندکی از تصویر خیالی پیشین از زنان برایش پابرجا و زنده بماند. این موقعیتیست که همهی دوستانی که به نحوی نوشتههای مرا خوانده و پذیرفتهاند با آن روبرو خواهند شد، تمام سلولهای بدن شما با هم آرزو میکنند که اینها حقیقت نداشته باشند یا دستکم استثنایی وجود داشته باشد. برای دانستن اینها کافیست کمی وقت بگذارید آنچه نوشته شده را بخوانید، اما برای صادقانه پذیرفتن و سپس «درونی» کردن این دانستهها باید تمام آنچه فرهنگ، مذهب، عقل سلیم، زیستشناسی و دیگر رانههایی که به هر نحوی نقشی در شکل دادن امیال انسان مذکر ایفا میکنند را یکجا انکار بکنید. اگر میل نوکری برای مهبل بخشی از سرشت مرد نبود زنان هرگز قادر نمیشدند در سرتاسر تاریخ این چنین گسترده و موثر از آن بهره بگیرند. گذشته از این، در زندگی خصوصی هرکس هم موانع بیشمار ثانویهای هست که از این پذیرش نهایی ممانعت به عمل میآورد و شاید سالها زمان لازم باشد تا بتوانید حقیقتا آنچه را میدانید بفهمید.
Dariush
06-01-2013, 02:32 AM
من هرچه میکوشم نمیتوانم این ویدیو را ببینم. آن گزارشی که میگویم در ابتدای این ویدیو (http://www.bbc.co.uk/persian/tv/2011/04/000001_ptv_page2_gel.shtml?bw=bb&mp=wm&bbcws=1&news=1) است.
Dariush
06-01-2013, 02:58 AM
من میروم کمی استراحت کنم. فعلا بدرود امیرجان!
کافر_مقدس
06-01-2013, 12:52 PM
امروز من در بیبیسی گزارشی را میدیدم که توجهم را جلب کرد و آن اینکه در کمپین «نه به قانون سنگسار» اعلام کرده طی چند سال (به گمانم بین سالهای دههی 80 بود) هفت مرد و دو زن سنگسار شده بودند. شگفتآور اینکه وکلا توانستهاند در این سالها چند زن(به گمانم 5 زن) را از سنگسار نجات دهند، در حالیکه تنها یک مرد نجات داده شده!!!مگر مردها رو هم سنگسار می کنند؟!! اولین باری هست که دارم می شنوم!http://www.up2www.com/uploads/1368142912416.gif
اشتباه نمی کنی؟! پس چرا توی فیلم "سنگسار ثریا" ثریا سنگسار شد ولی اون مرده( پرویز صیاد) سنگسار نشد؟!
جدا از این اصلن تا حالا تصویری هم ندیدم که مردی رو سنگسار کرده باشند
Theodor Herzl
06-01-2013, 03:49 PM
مگر مردها رو هم سنگسار می کنند؟!! اولین باری هست که دارم می شنوم!آری در اسلام مردها نیز سنگسار میشوند یک فیلم برای سالهای ۱۹۹۰ بود مجاهدین پخش کردند از یک سنگسار در ایران که ۲ مرد هم سنگسر میشدند آنجا.
iranbanoo
06-01-2013, 04:00 PM
آری در اسلام مردها نیز سنگسار میشوند یک فیلم برای سالهای ۱۹۹۰ بود مجاهدین پخش کردند از یک سنگسار در ایران که ۲ مرد هم سنگسر میشدند آنجا.
یهودیان هم سنگسار دارند؟
Theodor Herzl
06-01-2013, 04:02 PM
یهودیان هم سنگسار دارند؟در تئوری آری ، ولی اکنون ۳۰۰۰ سال است هیچ یهودی سنگسار نشده.
Ouroboros
06-01-2013, 06:40 PM
مگر مردها رو هم سنگسار می کنند؟!! اولین باری هست که دارم می شنوم!
اشتباه نمی کنی؟! پس چرا توی فیلم "سنگسار ثریا" ثریا سنگسار شد ولی اون مرده( پرویز صیاد) سنگسار نشد؟!
جدا از این اصلن تا حالا تصویری هم ندیدم که مردی رو سنگسار کرده باشند
همانطورکه داریوش گفت اکثریت سنگساریهای ایران مرد هستند، چون برای جلوگیری از سنگسار زنان کپین بینالمللی براه میافتد و همه حساسیت نشان میدهند و ... اما کسی به همان مردها اهمیتی نمیدهد و میبینیم که شما به گوشتان هم نخورده!
هیچ کجای اسلام هم نیامده که سنگسار منحصر است به زنان، اما با این وجود به آن لقب حکم «زنستیز» دادهاند.
Angela
06-01-2013, 08:35 PM
من نتونستم این ویدئو رو ببینم, جز این هر چی دیدم و خوندم بیشترین محکوم شدگان به سنگسار زن بودند, بیشترین قربانیان سنگسار زن بودند و بیشترین کسانی هم که از سنگسار نجات داده شدند زن بودند.
کی اینجا این ویدیو رو دیده؟
البته سنگسار حکم بی نهایت وحشیانه ای هست و حداقل در موردهایی مثل این فکر کنم میشه گفت مبارزه باهاش باید فراجنسیتی باشه.
Ouroboros
06-01-2013, 09:50 PM
من نتونستم این ویدئو رو ببینم, جز این هر چی دیدم و خوندم بیشترین محکوم شدگان به سنگسار زن بودند, بیشترین قربانیان سنگسار زن بودند و بیشترین کسانی هم که از سنگسار نجات داده شدند زن بودند.
کی اینجا این ویدیو رو دیده؟
البته سنگسار حکم بی نهایت وحشیانه ای هست و حداقل در موردهایی مثل این فکر کنم میشه گفت مبارزه باهاش باید فراجنسیتی باشه.
لیست قربانیان سنگسار در جمهوری اسلامی | كمیته بین المللی علیه سنگسار (http://fa.stopstonningnow.com/2638)
مشکل همینست که شما نمیبینید و نمیخوانید.
مردان قربانی نامرئیست.
Alice
06-01-2013, 09:58 PM
دو سه روزیست شدیداً بیخوابی دارم، امشب چنان خسته بودیم که پس از دیرزمانی
دوازده خوابیدم تا چرخهی خوابمان را میزان کنیم القصه! زد و انقدر زنگ و پیامک آمد که
خواب از سرمان فرار کرد ؛ به ما نیامده چرخهی خوابمان را اصلاح کنیم ...
دوباره این ساعتِ بیولوژیکِ لامذهب تا طلعت خورشید بیدارمان خواهد داشت...
Russell
06-01-2013, 10:11 PM
لیست قربانیان سنگسار در جمهوری اسلامی | كمیته بین المللی علیه سنگسار
مردان قربانی نامرئیست.
امیرجان اینجا من هر چه نگاه میکنم بیشتر آنهایی که ازشان نام برده شده زن هستند.آماری به تفکیک جنسیت از همانهایی که اعلام شده در دست نیست؟
Anarchy
06-01-2013, 10:38 PM
دوستان بحث سر چیه ؟ از اول بگید قبول نیست، من نبودم :e105:
Dariush
06-01-2013, 10:39 PM
لیست قربانیان سنگسار در جمهوری اسلامی | كمیته بین المللی علیه سنگسار
مردان قربانی نامرئیست.
نکته درخور توجه در این لیست :
افرادی که از سنگسار نجات یافته اند:
۱ـ سیما
۲ـ فاطمه (صغری مولایی)، زندان ورامین، ورامین – از اتهام زنای محصنه تبرئه شد.
۳ـ پریسا اکبری (همسر نجف اکبری)، زندان عادل آباد، شیراز- پس از اجرای حکم ۹۹ ضربه شلاق آزاد شد.
۴ـ ژیلا ایزدی
۵ـ لیلا مافی
۶ـ نجف اکبری (همسر پریسا اکبری)، زندان شیراز – تبرئه و آزاد شد.
۷ـ صغری مولایی، زندان ورامین، ورامین – از اتهام زنای محصنه تبرئه شد.
۸ـ کبری نجار، زندان رجایی شهر کرج – پس از سیزده سال تبرئه و آزاد شد.
۹ـ مکرمه ابراهیمی (همسرش جعفرکیانی سنگسار شد)، زندان چوبیندر، قزوین – عفو و آزاد شد.
۱۰ـ حاجیه اسماعیلوند، زندان جلفا، آذربایجان شرقی – تبرئه و آزاد شد
۱۱ـ شمامه (ملک) قربانی، زندان ارومیه، آذربایجان غربی – تبرئه و آزاد شد.
۱۲ـ زهره کبیری (خواهر آذر کبیری)، زندان رجائی شهر کرج، پس از اجرای حکم ۹۹ ضربه شلاق آزاد شد.
۱۳ـ آذر کبیری (خواهر زهره کبیری)، زندان رجائی شهر کرج، پس از اجرای حکم ۹۹ ضربه شلاق آزاد شد.
۱۴ـ اعظم خنجری
۱۵ـ زهرا رضایی، زندان رجایی شهر کرج، تبرئه و آزاد شد.
۱۶ـ لیلا قمی، زندان اوین، تهران – مجازات سنگسار به حبس تبدیل شد.
موضوع دیگری که باید یادمان باشد این است که مردان از آنجا که به قولِ شما دورریختنی هستند، چندان موردِ توجه قرار نمیگیرند و ابه احتمالِ قریت به یقین، شمارِ مردانی که سنگسار شدهاند اما اسمی از آنها در هیچجا نیست، بسی بیشتر از اینهاست. لیست نجات یافتگانی که در این گزارش آمده ، که در آن تریبا همهی نجات یافتگان زن هستند، گواهیست نسبتا قوی بر این ادعا.
اساسا در قانون سنگسار هیچ تفاوتی میان زن و مرد نیست و هیچ معلوم نیست که چرا آنرا حکمی ضدزن جلوه دادهاند. برای نمونه ببینید این تیتر را که چقدر وقیحانه است:
سنگسار زنان در ایران ادامه دارد[/ (http://iran-emrooz.net/index.php?/zanan/more/9397/)
نمیشد به جای این بنویسد "سنگسار در ایران همچنان ادامه دارد" ؟
یا این
اتهام: زنای محصنه، حکم: سنگسار، متهم: یک زن (http://www.radiofarda.com/content/f3_stoning_Iran/2082503.html)
کسی مثلا این (http://www.bbc.co.uk/persian/iran/story/2007/07/070710_mf_stoning.shtml) را نمیبینید:
در حالی که مقامات قضائی ایران بیست روز پیش اعلام کرده بودند که اجرای حکم سنگسار یک زن و مرد در این کشور متوقف شده، سخنگوی قوه قضائیه ایران امروز اعلام کرده که حکم سنگسار در مورد مردی که در این پرونده مجرم شناخته شده بود اجرا شده است.
Ouroboros
06-01-2013, 10:48 PM
راسل بر آنچه داریوش گرامی بینقص و ایراد گفتند، اینرا هم بیافزایید که طی دههی اخیر اکثریت مطلق سنگسار شدگان مرد بودهاند(ترتیب زمانی را نگاه بکنید). زیرا طی ده سال اخیر پیرامون سنگسار زنان گسترش آگاهی و مبارزهای همه جانبه و فشاری بینالمللی وجود داشته، اما پیرامون سنگسار مردان حتی خبررسانی هم نمیشود.
Russell
06-01-2013, 10:56 PM
راسل بر آنچه داریوش گرامی بینقص و ایراد گفتند، اینرا هم بیافزایید که طی دههی اخیر اکثریت مطلق سنگسار شدگان مرد بودهاند(ترتیب زمانی را نگاه بکنید). زیرا طی ده سال اخیر پیرامون سنگسار زنان گسترش آگاهی و مبارزهای همه جانبه و فشاری بینالمللی وجود داشته، اما پیرامون سنگسار مردان حتی خبررسانی هم نمیشود.
من با اینکه نشان داده شود (و احتمالا بدرستی) که سوگیری در نمونهگیری ِ آماری وجود دارد (از خود سایت توقف سنگسار گرفته تا نجات یافتگان،نامهای منتشر شده و... ) مشکلی ندارم همچنین با این سخن که مردان بسیاری سنگسار میشود و هیچ توجهی به آنها نمیشود هم همینطور ولی اینها هیچکدام دلیل برای این سخن که مردان بیشتر از زنان سنگسار میشوند نمیدهد خب.
Ouroboros
06-01-2013, 11:03 PM
من با اینکه نشان داده شود (و احتمالا بدرستی) که سوگیری در نمونهگیری ِ آماری وجود دارد (از خود سایت توقف سنگسار گرفته تا نجات یافتگان،نامهای منتشر شده و... ) مشکلی ندارم همچنین با این سخن که مردان بسیاری سنگسار میشود و هیچ توجهی به آنها نمیشود هم همینطور ولی اینها هیچکدام دلیل برای این سخن که مردان بیشتر از زنان سنگسار میشوند نمیدهد خب.
به گمانم چنین نتیجهگیری بیمورد باشد.
به نظر شما « در یک دههی اخیر عدهی بیشتری از مردان از زنان سنگسار شدهاند » گزارهی درستیست؟ اگر بله، اکنون باید به ریشهیابی دلایل آن بپردازیم. دمدستیترین و منطقیترین دلیل ممکن اینست که جامعهی داخلی و جهانی نسبت به سنگسار مردان به مراتب درجات واکنشی خفیفتر(یا اساسا هیچ واکنشی)نشان میدهد و سنگسار کردن یک مرد برای نظام مقدس آسانتر است تا سنگسار کردن یک زن. با اینهم که مخالفتی ندارید؟ اکنون من از این دادهها، نتیجه میگیرم که دلیل اصلی این بیتفاوتی نسبت به سنگسار مردان به طور انحصاری، بدلیل ارزش کمتر جان مرد در تناسب با همان زن است. برای اثبات این ادعا علاوه بر شاهدی که مورد بحث قرار گرفته، میتوانیم به تقسیم نابرابر مشاغل پرخطر در جامعه، کل مفهوم «شوالیهگری» که در آن مرد موظف است برای دفاع از زن از خودش مایه بگذارد، واکنش متفاوتی که به مرگ زن و مرد(بر اثر هر اتفاقی)در رسانهها و اذهان عمومی پدید میآید و نوع برخوردی که با این پدیدهها میشود رجوع بکنیم.
Dariush
06-01-2013, 11:07 PM
اما حداقل این نتیجه را میدهد که مردان کمتر از زنان در معرض سنگسار نیستند؟ موضوع این است که در سالهای اخیر روی سنگسارِ زنان بسیار حساس شدهاند و کمپینهای نجات در حد بینالمللی راه میافتد اما به مردان کسی توجهی ندارد. همه اینها باعث شده که جمهوری اسلامی هم در فشار باشد تا کمتر برای زنان حکم سنگسار صادر کند. مثلا در مورد همین سکینه آشتیانی، کمپینی بینالمللی براه افتاد و او در نهایت از سنگسار نجات یافت اما در تقریبا همان زمان مردی در رشت کاملا بیسروصدا سنگسار شد (http://www.hypocritesnews.com/2009/03/blog-post_4628.html)و آب از آب تکان نخورد.
Russell
06-01-2013, 11:19 PM
به گمانم چنین نتیجهگیری بیمورد باشد.
به نظر شما « در یک دههی اخیر عدهی بیشتری از مردان از زنان سنگسار شدهاند » گزارهی درستیست؟ اگر بله، اکنون باید به ریشهیابی دلایل آن بپردازیم. دمدستیترین و منطقیترین دلیل ممکن اینست که جامعهی داخلی و جهانی نسبت به سنگسار مردان به مراتب درجات واکنشی خفیفتر(یا اساسا هیچ واکنشی)نشان میدهد و سنگسار کردن یک مرد برای نظام مقدس آسانتر است تا سنگسار کردن یک زن. با اینهم که مخالفتی ندارید؟ اکنون من از این دادهها، نتیجه میگیرم که دلیل اصلی این بیتفاوتی نسبت به سنگسار مردان به طور انحصاری، بدلیل ارزش کمتر جان مرد در تناسب با همان زن است. برای اثبات این ادعا علاوه بر شاهدی که مورد بحث قرار گرفته، میتوانیم به تقسیم نابرابر مشاغل پرخطر در جامعه، کل مفهوم «شوالیهگری» که در آن مرد موظف است برای دفاع از زن از خودش مایه بگذارد، واکنش متفاوتی که به مرگ زن و مرد(بر اثر هر اتفاقی)در رسانهها و اذهان عمومی پدید میآید و نوع برخوردی که با این پدیدهها میشود رجوع بکنیم.
من با قابل نتیجه بودن بی ارزش بودن زنان در نگاه جامعه و آسانتر بودن سنگسار یک مرد در مقابل زن برای ج.ا و ... از این بحث به هیج وجه مخالفتی ندارم.سوال من بیشتر همان آماریست.مثلا درستی یا نادرستی همان گزاره اول که: « در یک دههی اخیر عدهی بیشتری از مردان از زنان سنگسار شدهاند » را هم نمیدانم ولی در همان صفحهای که لینک دادی هم چیزی در اینباره ندیدم ،تنها دیدم باز هم محکومین سنگسار که بعد 2000 بودند هم بیشتر نامها زن بودند.
سوال من اصلا باری برای اثبات و موضعگیری ندارد (بر خلاف معمول اینجا) و حقیقتا تنها پرسش آماریست چرا که تا کنون چندان اخبار سنگسار را دنبال نکردهام.
بگمانم اصلا یک تاپیک مجزا هم مطلبد.
Dariush
06-02-2013, 12:35 AM
دوستان شبتان بخیر.
ایرانبانو جان امیدوارم با بخشِ نخست از فصلِ اول از کتابِ اولِ پرسشهایم راحت باشید و بهتان خوش بگذرد.
با اینحال این توصیه را از طرفِ ولتر و من داشته باشید:
Judge a man by his questions rather than his answers.
shirin
06-02-2013, 06:00 AM
قربانیان سنگسار بیشتر زنان هستند. چون حکم زنای محصنه سنگسار هست. مرد فقط در صورتی سنگسار میشه که هم خودش متاهل باشه و هم با یک زن متاهل رابطه داشته باشه. اگه با یه دختر مجرد رابطه داشته باشه حکمش سنگسار نیست. چون میتونه بگه صیغه خونده بودیم. ولی زن فقط اگر خودش متاهل باشه و با مردی رابطه داشته باشه حکمش سنگسار هست. به همین دلیل سنگسار زنان خیلی بیشتر اتفاق میفته تا مردان. در ضمن من هر چی دیدم مبارزه با حکم سنگسار بوده نه سنگسار زنان. اگر سنگسار زنان بیشتر شنیده میشه به دلیل رواج بیشتر در بین زنان هست. بسیاری زنان هم سنگسار میشن و هیچ کسی هم نمیشنوه. اگر گاهی یه مورد سروصدا میکنه به خاطر نوع برخورد وکیل پرونده هست که به رسانه ها میکشونه. وکیل سکینه آشتیانی چون موضوع رو به رسانه ها کشوند خودش هم مجرم شناخته شد. وگرنه سکینه آشتیانی هم بدون سروصدا سنگسار میشد.امیر در مورد مسایل زن و مردی نه حقیقت رو میبینه و نه درست قضاوت میکنه.
shirin
06-02-2013, 08:39 AM
در ضمن من نگفتم مشکلات مردان به زنان ربظی نداره. گفتم مردان خودشون اعتراضی ندارن نسبت به وضعیتشان و راضی هستن. ما به چی اعتراض کنیم. به شرایطی که خودشون برای خودشون درست کردن؟ اگر معترض بودن بقیه هم حمایت میکنن هر چند که فمنیستها شرایطی که میخوان دقیقا شرایطی ایذه آل شما برای مردان هست.
shirin
06-02-2013, 08:42 AM
کمپین حمایت از مردان شما داره به مبارزه با جامعه مردسالار میپردازه. نه فمنیستها.
Ouroboros
06-02-2013, 12:14 PM
دوستان من دو هفتهای در خدمت شما نیستم.
خوش باشید و جای ما را هم خالی بکنید.
Russell
06-02-2013, 12:34 PM
دوستان من دو هفتهای در خدمت شما نیستم.
خوش باشید و جای ما را هم خالی بکنید.
حقیقتا جایت خالی خواهد بود امیر عزیز.
کاش قبل رفتن حداقل سوالات اختصاصیت از آنارشی را میگذاشتی که یکی از بهانههایِ قبلی او برای نشستن روی صندلی بود.
Ouroboros
06-02-2013, 10:12 PM
حقیقتا جایت خالی بود امیر عزیز.
کاش قبل رفتن حداقل سوالات اختصاصیت از آنارشی را میگذاشتی که یکی از بهانههایِ قبلی او برای نشستن روی صندلی بود.
وقتی برگشتم از هر دو میهمان «پذیرایی» خواهم کرد، بناست دوباره جستارها را بگشاییم.
Dariush
06-02-2013, 10:45 PM
دوستان بر سرِ این جستارِ سنگسار چه بلایی آمده؟ من نمیتوانم به صفحه انتهاییاش بروم و پست خودم را بخوانم!
آپدیت: خودش درست شد!
sonixax
06-02-2013, 10:50 PM
داریوش گرامی به خاطر کش باروزر است . هر از گاهی این طوری میشه .
کش باروزر (DNS Cache) رو که پاک کنید درست میشه .
Dariush
06-02-2013, 11:00 PM
سپاس میلاد جان. ولی آدرسهای صفحاتِ انجمن هم خیلی درهم و برهم هستند. به نظرم بهتر بود از همان حالت انگلیسیاش استفاده شود.
iranbanoo
06-02-2013, 11:36 PM
تا حالا شده یک ساعت بنویسید بعد بدون علت تمام نوشته هاتون بپره؟؟
sonixax
06-02-2013, 11:41 PM
یه هزار باری :e413:
iranbanoo
06-02-2013, 11:53 PM
در این مواقع دقیقا باید چی کار کرد؟
بهتر نیست یک نامه ی سرشار از ابراز علاقه به خواهر و مادر رهبر عظیم الشان انقلاب به سازمان فیلترینگ بفرستم؟
Russell
06-03-2013, 12:02 AM
عملیترین راه اینست که یک Ctrl+A , Ctlr+C بگیرید قبل از زدن ارسال اگر هم پرید در رم کامپیوتر موجود خواهد بود.
من خودم بخاطر همین سرعت پایین و پریدنها با هول نوشتهها را میفرستم چرا که یکزمان بود لاگین زیاد نمیشد ماند یکمقدار طول میکشید نوشته فرستاده نمیشد همین است عادت شده نوشتهها را با غلط و بدون بازبینی میفرستم سریع.
Dariush
06-03-2013, 12:09 AM
بهتر نیست یک نامه ی سرشار از ابراز علاقه به خواهر و مادر رهبر عظیم الشان انقلاب به سازمان فیلترینگ بفرستم؟
:e105:
استفاده از خواهر و مادر در مواقع عصبانیت به طور انحصاری متعلق به جامعه زنستیزان میباشدا ایرانبانو جان! حالا اینبار عصبانی بودید میگذریم، ولی دفعه بعد از آن برای اهدافِ ضدفمنیستی بهره برداری خواهیم کرد:popo_13:
iranbanoo
06-03-2013, 12:19 AM
عملیترین راه اینست که یک Ctrl+A , Ctlr+C بگیرید قبل از زدن ارسال اگر هم پرید در رم کامپیوتر موجود خواهد بود.
من خودم بخاطر همین سرعت پایین و پریدنها با هول نوشتهها را میفرستم چرا که یکزمان بود لاگین زیاد نمیشد ماند یکمقدار طول میکشید نوشته فرستاده نمیشد همین است عادت شده نوشتهها را با غلط و بدون بازبینی میفرستم سریع.
منهم همیشه یک کپی می گرقتم اما جالب اینکه موس روی صفحه کلیک نمیشد بعد از چند ثانیه هم که کلا پرید!!
استفاده از خواهر و مادر در مواقع عصبانیت به طور انحصاری متعلق به جامعه زنستیزان میباشدا ایرانبانو جان!
من همین جا اعلام میکنم استفاده از به توپ بستن خواهر و مادر رهبران عظیم الشان انقلابی نه تنها نمودی از زن ستیزی نیست بلکه در راستای اهداف مقدس فمینیست بابت مطرح شدن نقش زنان در بیت رهبری محسوب میشود
Dariush
06-03-2013, 12:21 AM
من نیز معمولا همین کار را میکنم و به همین دلیل پستهایم پر از غلطهای املایی، دستوری، ساختاری ، معنایی و ... هستند و به همین دلیل همیشه میکوشم جملاتم کوتاه باشند. چون امکانِ بازبینی و تصحیح برایم وجود ندارد و اگر پستی از من مغلوط بود نمیتوانم تصحیحاش کنم و ناچارم همانطور رهایش کرده و حرص بخورم.:e408:
sonixax
06-03-2013, 12:43 AM
در این مواقع دقیقا باید چی کار کرد؟
اول توی نوت پد بنویسید و بعد کپی پیست :e00e:
Theodor Herzl
06-03-2013, 12:45 AM
دوستان کسی تا حالا فلافل خونگی درست کرده؟ من هر کاری میکنم نخود رو خوب نمیتونم بپزم و خمیر کنم هی وا میره وسط سرخ کردن:e413:
sonixax
06-03-2013, 12:53 AM
دوستان کسی تا حالا فلافل خونگی درست کرده؟ من هر کاری میکنم نخود رو خوب نمیتونم بپزم و خمیر کنم هی وا میره وسط سرخ کردن
کسرا جان نخود رو نباید بپزی .
باید بذاری خیس بخوره دست کم یک روز (24 ساعت کمِ کم) و بعد با چرخ گوشت چرخش کنی .
باقیشم که دیگه چیز خاصی نداره یه ادویه مخصوص داره که همه فروشگاه عربی ها دارند + نمک و فلفل و زردچوبه + تخم مرغ و بعضی ها سیب زمینی هم میزنند .
اوریجینالش یک سبزی خاصی هم داره که من از مزه اش بدم میاد .
shirin
06-03-2013, 02:25 PM
همکارم میگه یکی از اقوامشون با هزار زحمت و بدبختی پولی جور کرده تا با دختر عمش ازدواج کنه. حالا بعد از دوماه دختره مهریه شو اجرا گذاشته میخواد طلاق بگیره بره با یه پسره دیگه که انگار قبل از ازدواج با پسرعمش هم بودن باهم ازدواج کنه. موندم دختره پوله چه چیزی رو میخواد از شوهرش بگیره. واقعا چه فکری تو سرش میگذره که مهریه هم میخواد؟-
sonixax
06-03-2013, 03:28 PM
همکارم میگه یکی از اقوامشون با هزار زحمت و بدبختی پولی جور کرده تا با دختر عمش ازدواج کنه. حالا بعد از دوماه دختره مهریه شو اجرا گذاشته میخواد طلاق بگیره بره با یه پسره دیگه که انگار قبل از ازدواج با پسرعمش هم بودن باهم ازدواج کنه. موندم دختره پوله چه چیزی رو میخواد از شوهرش بگیره. واقعا چه فکری تو سرش میگذره که مهریه هم میخواد؟-
طرف میتونه پول رو بده طلاق نده !
قوانین تخمی ایرانه .
کافیه طرف معتاد نباشه ، خرجی این خانم رو هم در حد بخور و نمیر بده ، کتکش هم نزنه . عمرن نتونه طرف طلاق بگیره .
آخرش هم مجبور میشه بگه مهرم حلال جون آزاد .
ولی چیز مسخره ای که من دیدم اینه که توی آلمان دادگاه میگفتند چون اینها توی ایران ازدواج کردند باید طبق قوانین ایران برخورد بشه و اگر زن مهریه بخواد باید همه اش بهش پرداخت بشه! ولی طبق قوانین آلمان حق طلاق دو طرفه هستش و دست مرد نیست:e330: :e105:
آخرین رایی هم که این طوری صادر شد منجر به پیدا شدن جسد خانم توی سطل آشغال شد از مرده هم هیچ سند و مدرکی ندارند که بخوان بهش اتهام بزنند، برای همین دیگه رای این طوری احمقانه نمیدن :e00e:
Theodor Herzl
06-03-2013, 04:15 PM
همکارم میگه یکی از اقوامشون با هزار زحمت و بدبختی پولی جور کرده تا با دختر عمش ازدواج کنه.ازدواج با cousin اصلا برای من قابل هضم نیست ، من نمیدونم چطور در ایران این کار رو میکنند، در غرب ازدواج با cousinها مثل ازدواج با خواهر و برادر است.
Dariush
06-06-2013, 12:47 AM
آفرین به این شبزندهداری، دوستان. ساعت از 4 صبح گذشته.:e41f::e306:
Dariush
06-06-2013, 01:25 AM
دوستان میگویم این صندلی داغ عجب چیز فوقالعادهایست! من امشب داشتم صندلی داغِ خودم را میخواندم، دیدم که در این چندماه گذشته، چقدر نگرها و ایدههایم دگرگون شدهاند. گویی خودم را آنجا مکتوب کردهام. بیشک هماکنون اگر بخواهم به برخی از آن پرسشها پاسخ دهم، پاسخهایم دگرگون خواهند بود!
iranbanoo
06-06-2013, 01:33 AM
دوستان میگویم این صندلی داغ عجب چیز فوقالعادهایست! من امشب داشتم صندلی داغِ خودم را میخواندم، دیدم که در این چندماه گذشته، چقدر نگرها و ایدههایم دگرگون شدهاند. گویی خودم را آنجا مکتوب کردهام. بیشک هماکنون اگر بخواهم به برخی از آن پرسشها پاسخ دهم، پاسخهایم دگرگون خواهند بود!
البته داریوش جان موقع نگارش کمی تمرکز کافی هم وجود ندارد و ممکن است به خاطر حساسیتش مواضع را کاملا مشخص نکنیم.
من که در مورد تمامی پاسخ هایم با کمی تردید مینویسم.
Dariush
06-06-2013, 01:50 AM
البته داریوش جان موقع نگارش کمی تمرکز کافی هم وجود ندارد و ممکن است به خاطر حساسیتش مواضع را کاملا مشخص نکنیم.
من که در مورد تمامی پاسخ هایم با کمی تردید مینویسم.
پیشنهاد میشود که صادق باشید با خودتان ایرانبانو جان. از آن جهت میگویم که بعدا که خودتان آنها را میخوانید بسیار از خواندشان لذت خواهید برد اگر صادقانه پاسخ دهید. من در آن موقع بسیار مختصرتر و کمتر از آنچه که فکر در ذهنم در آن مورد ایده داشتم، توضیح دادم و هماکنون مایه حسرتم است!مثلا در مورد کمونیسم، اینده جهان، نیچه ، برابری و... خیلی حرفهای بیشتری داشتم و نمیدانم چرا آنطور شد؟! شما این فرصت را از دست ندهید و هرچه میخواهید بگویید بیهیچ ملاحظهای. دوستان هم در اینجا آنقدر خودشان در زندگی فکری خود دگرگونی و تغییر را تجربه کردهاند که براحتی تغییرِ نگرشِ شما را در آینده ممکن میدانند. همچنین به نگرم شما آنقدر شهامت دارید که تغییر نگرشتان را بیواهمه بیان کنید.
راستی یک چیزی.در این عکس نمایارتان، دستِ این بانو چرا اینقدر دراز است؟نکند از نوادگان اردشیر درازدست هخامنشی است؟:e10c:
iranbanoo
06-06-2013, 01:59 AM
پیشنهاد میشود که صادق باشید با خودتان ایرانبانو جان. از آن جهت میگویم که بعدا که خودتان آنها را میخوانید بسیار از خواندشان لذت خواهید برد اگر صادقانه پاسخ دهید. من در آن موقع بسیار مختصرتر و کمتر از آنچه که فکر در ذهنم در آن مورد ایده داشتم، توضیح دادم و هماکنون مایه حسرتم است!مثلا در مورد کمونیسم، اینده جهان، نیچه ، برابری و... خیلی حرفهای بیشتری داشتم و نمیدانم چرا آنطور شد؟! شما این فرصت را از دست ندهید و هرچه میخواهید بگویید بیهیچ ملاحظهای. دوستان هم در اینجا آنقدر خودشان در زندگی فکری خود دگرگونی و تغییر را تجربه کردهاند که براحتی تغییرِ نگرشِ شما را در آینده ممکن میدانند. همچنین به نگرم شما آنقدر شهامت دارید که تغییر نگرشتان را بیواهمه بیان کنید.
مرسی.بحث صداقت نیست.منظورم این بود که چون سوالات زیادی مطرح میشوند سخت است که بر سر یک پرسش
ذهن را متمرکز کنیم و بتوانیم هر آنچه که در ذهنمان هست را مختصرا بیان کنیم.اینجاست که به ناچار از شفافیت پاسخ کم میشود
راستی یک چیزی.در این عکس نمایارتان، دستِ این بانو چرا اینقدر دراز است؟نکند از نوادگان اردشیر درازدست هخامنشی است؟
بعد میگویید مردان ظاهر بین نیستند!
اینهمه زیبایی بعد دست درازش چشم شما را گرفت؟
ضمنا این خانم دارند در را باز میکنند و کمی به راست متمایل شده اند:))
Dariush
06-06-2013, 02:08 AM
مرسی.بحث صداقت نیست.منظورم این بود که چون سوالات زیادی مطرح میشوند سخت است که بر سر یک پرسش
ذهن را متمرکز کنیم و بتوانیم هر آنچه که در ذهنمان هست را مختصرا بیان کنیم.اینجاست که به ناچار از شفافیت پاسخ کم میشود
آری، درست میگویید. تعدادِ سئوالات زیاد است و همچنین تنوعِ بالایی هم دارند. گاهی به سوالی برمیخورید که قبلا هرگز به آن فکر نکردهاید و برای اولین بار مجبور میشوید به آن اندیشه کنید. اینجاست که انرژی بالایی از شما گرفته میشود و احتمالا تمرکز روی سئوالات بعدی کمتر میشود! با اینحال به نظرم زیاد روی زمان حساسیت نداشته باشید.
در ثانی، اگر میخواهید با این سخنان دلِ مرا به رحم بیاورید که بخشهای بعدی سوالاتم را نپرسم باید بگویم تیرتان به سنگ خواهد خورد. این سئوالات خیلی راحت هستند، تازه سئوالات زنامردی باقی مانده!
بعد میگویید مردان ظاهر بین نیستند!
اینهمه زیبایی بعد دست درازش چشم شما را گرفت؟
ضمنا این خانم دارند در را باز میکنند و کمی به راست متمایل شده اند:))
آخر به نظرم دستش زیاد دراز آمد.
حالا شاید با اردشیر نسبتی داشته باشد و همین بهانهای شود برای نزدیکی به این بانوی ماهرخ!:e318:
iranbanoo
06-06-2013, 02:19 AM
آری، درست میگویید. تعدادِ سئوالات زیاد است و همچنین تنوعِ بالایی هم دارند. گاهی به سوالی برمیخورید که قبلا هرگز به آن فکر نکردهاید و برای اولین بار مجبور میشوید به آن اندیشه کنید. اینجاست که انرژی بالایی از شما گرفته میشود و احتمالا تمرکز روی سئوالات بعدی کمتر میشود! با اینحال به نظرم زیاد روی زمان حساسیت نداشته باشید.
در ثانی، اگر میخواهید با این سخنان دلِ مرا به رحم بیاورید که بخشهای بعدی سوالاتم را نپرسم باید بگویم تیرتان به سنگ خواهد خورد. این سئوالات خیلی راحت هستند، تازه سئوالات زنامردی باقی مانده!
بابت زمان که قبلا از راسل تایم گرفتم:e056:
یک خصوصیت خوبی که من در شما سراغ دارم این است که اصلا اهل تلافی و انتقام نیستید و واقعا به نظرم قابل تحسین است.(فکر این را هم بکنید که جستارها دوباره گشوده خواهند شد)
حالا شاید با اردشیر نسبتی داشته باشد و همین بهانهای شود برای نزدیکی به این بانوی ماهرخ
عجب وصلت فرخنده ای!!
احتمالا فرزندشان هم همان مجید دلبندم میشود(یک شخصیت عروسکی بود که دستانش دراز بود!)
Russell
06-06-2013, 02:25 AM
قطعا یکدور دیگر سوالات را باید باز کنیم.یکسری سوالات استاندارد جدید هم قرار میدهیم.
من هم موقع صندلی داغ خودم یکمقدار بی حوصله بودم و سوالات را از سر باز کردم،الان که نگاه میکنم میبینم خیلی جای کار دارد ،از آن گذشته نظراتم هم اصلا تغییر کرده نمونه واضح آن نگاهم به فمینیسم که خیلی رادیکالتر شده.
Dariush
06-06-2013, 02:32 AM
یک خصوصیت خوبی که من در شما سراغ دارم این است که اصلا اهل تلافی و انتقام نیستید و واقعا به نظرم قابل تحسین است.(فکر این را هم بکنید که جستارها دوباره گشوده خواهند شد)
آری، راست میگویید. انتقام و تلافی کارِ کوکان است. من هم اصلا خوشم نمیآید به اسپاگتی. میگویم ایرانبانو جان هرجا که خواستید میتوانید به پرسشهای من پاسخ ندهید. اصلا تعارف نکنید زیاد هم مهم نیستند. اصلا میخواهید بروم پاکشان کنم؟:e404::e056::e415:
چه کسی پیشنهاد داده جستارها را بازگشایی کنیم؟ اول جستارِ خودش را باز کنید.:e52d:
عجب وصلت فرخنده ای!!
احتمالا فرزندشان هم همان مجید دلبندم میشود(یک شخصیت عروسکی بود که دستانش دراز بود!)
آری از شما چه پنهان دستان من نیز ، دستِ کمی از دستانِ این بانوی پریرو ندارند و این است که به نظر میرسد آری دستانِ فرزندانمان به یک متر هم برسند! با اینحال شما اجازه دهید که ما با این بانو جوش بخوریم، دستانِ فرزندانمان را یک کاری خواهیم کرد:e405:.
iranbanoo
06-06-2013, 02:45 AM
چه کسی پیشنهاد داده جستارها را بازگشایی کنیم؟ اول جستارِ خودش را باز کنید
آلیس:)))
آری از شما چه پنهان دستان من نیز ، دستِ کمی از دستانِ این بانوی پریرو ندارند و این است که به نظر میرسد آری دستانِ فرزندانمان به یک متر هم برسند! با اینحال شما اجازه دهید که ما با این بانو جوش بخوریم، دستانِ فرزندانمان را یک کاری خواهیم کرد
پس بی مناسبت نبود ایراد گرفتن از این بانو!
پیشنهاد میکنم در انتخابتان تجدید نظر کنید و گرنه اثر فرگشت تا چندین نسلتان را دراز دست میکند.
حالا خود دانید وگرنه که اگر پیدایشان کردید نوش جانتان:))
_______
روز راسل و داریوش گرامی به خیر و خوشی
ما که رفتیم سر کار:e404:
Dariush
06-06-2013, 02:58 AM
آلیس:)))
آلیس که لیستِ پرسشهایش را به شما داده و خودش متواری شده!
پس بی مناسبت نبود ایراد گرفتن از این بانو!
پیشنهاد میکنم در انتخابتان تجدید نظر کنید و گرنه اثر فرگشت تا چندین نسلتان را دراز دست میکند.
حالا خود دانید وگرنه که اگر پیدایشان کردید نوش جانتان:))
فکر کنم چند نسل دیگر دستهاشان بشود دستهای کارآگاه گجت :)))
شما هم میدانید دست ما به اینها نمیرسد ، میگویید نوش جانتان تا حسرت بیشتری را در ما برانگیزید. وانگهی این یکی بانو ، هم از او بسی زیباتر است و هم اگر بداند من به این دختر درازدست نظری دارم، سرم را خواهد کند!
-----
دوستان من میروم قدری استراحت کنم. روزتان خوش. از همصحبتی با شما خرسند شدیم:e032:.
mosafer
06-06-2013, 11:15 AM
چرا گاهی میشه از فیلتر رد شد و سرعتش خوبه؟
گاهی میشه ،سرعت افتضاحه؟
گاهی نمیشه کلا:e40e:
+
یک سوال
کسانی که در هم میهن محروم می شوند غیر از جستجو در فروم کار دیگری ازآنها برنمی اید؟
البته گویا در قسمت پروفایل فقط میتوانند مطلب بنویسند
Russell
06-06-2013, 12:27 PM
چرا گاهی میشه از فیلتر رد شد و سرعتش خوبه؟
گاهی میشه ،سرعت افتضاحه؟
گاهی نمیشه کلا
کار برادران فیلترچی هست بیشتر،البته سرعت خط هم در شبانه روز و مثلا روز تعطیل یا کاری نوسان داره.بعضی مواقع هم مثلا همین نزدیک انتخابات فیلترینگ را تا حد ممکن شدید میکنند.
mosafer
06-06-2013, 12:34 PM
کار برادران فیلترچی هست بیشتر،البته سرعت خط هم در شبانه روز و مثلا روز تعطیل یا کاری نوسان داره.بعضی مواقع هم مثلا همین نزدیک انتخابات فیلترینگ را تا حد ممکن شدید میکنند.
و برای من بین ساعات یک تا چهار به وقت ایران بهترین سرعت رو داره تا مواقع دیگه
دقیقا زمانی که خیلی کار دارم
shirin
06-06-2013, 12:47 PM
من چند وقتیه فقط دفترچه برام باز میشه راحت. سایتای فیلتر دیگه رو نمیتونم باز کنم. فیس بوک فقط صفحه اولش باز میشه . بالاترین هم باز میشه و هنگ میکنه بعدش یو سی بروازر. و الی آخر. تنها بدون مشکلم دفترچه هست.
shirin
06-06-2013, 09:47 PM
من حوصلم سر رفته ، کاش یه موضوع سرگرم کننده ای وجود داشت.
Dariush
06-06-2013, 09:51 PM
مثلا چه؟:e417:
shirin
06-06-2013, 09:53 PM
نمیدونم.
iranbanoo
06-06-2013, 09:56 PM
من حوصلم سر رفته ، کاش یه موضوع سرگرم کننده ای وجود داشت.
منم امشب یکم دپرس و وحشت زده ام!!
میگم شاید این مسئله برای شما هکم سرگرم کننده باشه!
امروز یه ماشین از پشت محکم بهم زد پیاده شدم که ببینم چی شده دیدم 3 تا مرد گنده(از اون بچه های باشگاهیا بودن:)) ریخته بودن سر یه پسره و با کتک جلوی چشم ملت بردنش.پسره لخت و یکم نحیف تر از اونا بود.
جالب اینکه دقیقا جلوی کانکس پلیس و هیچ کس جرات نکرد حتی حرفی بزنه.الا من که با ترس و لرز رفتم ببینم به من خسارتی رسیده یا نه که دیدم چیزی نیست ازشون پرسیدم چی شده که گذاشتن رفتن!!
موندم این چی بود!!
06-06-2013, 10:07 PM
ایرانبانو جان، برای من جای پرسش و شگفتیست که شما چگونه دیشب تا ساعت 7 صبح بیدار بودید، بعد همانطور رفتید سرکار و احتمالا عصر برگشتید و الان هم اینجا هستید؟!
iranbanoo
06-06-2013, 10:13 PM
ایرانبانو جان، برای من جای پرسش و شگفتیست که شما چگونه دیشب تا ساعت 7 صبح بیدار بودید، بعد همانطور رفتید سرکار و احتمالا عصر برگشتید و الان هم اینجا هستید؟!
:)
امروز پنج شنبه بودا..!!
shirin
06-06-2013, 10:19 PM
ایران بانو جان جمهوری اسلامی هیچ غلطی در هیچ زمینه ای نتونسه بکنه تا الان و همه چی بدتر شده رویهمرفته.
Dariush
06-06-2013, 10:23 PM
آهان، یعنی زودتر از سرکار برگشتید. حواسم نبود! مدتیست دچار بیکاری هستم و همه چیز از دستم خارج شده.
راستی منهم امروز با دوچرخه چند کیلومتری رکاب زدم و در راه به یک خانومی برخوردم که ماشیناش دچارِ مشکل شده بود. خواستم کمکش کنم، دیدم چیزی سر در نمیآورم. اما با دوچرخه رفتم برایش یک مکانیک فرستادم!
iranbanoo
06-06-2013, 10:32 PM
ایران بانو جان جمهوری اسلامی هیچ غلطی در هیچ زمینه ای نتونسه بکنه تا الان و همه چی بدتر شده رویهمرفته.
شیرین نمیتونم برات توصیف کنم چه صحنه ی وحشتناکی بود.دلم میخواست یه جوری اون پسر رو نجات بدم!!
به یاد این افتادم که طرحی بود مبنی بر جمع آوری اراذل و اوباش و چه قدرم اعدامی داشت اون طرح.با این وجود باز هم چنین صحنه ها وحشتناکی رو از مردم دیدن برام واقعا عجیب بود.یعنی هیچ ترسی از هیچ ارگانی وجود نداشته!
شبیه دوران قیصر!!
این برام سواله که با این دست موارد چه طور میشه برخورد کرد؟و چه چیزی باعث میشه این عادات قبیه ای جامعه ی ما ترک بشه؟
به هر حال برای رسیدن به یک جامعه ی آروم باید از جایی شروع کرد؟
آیا شدت عمل و مجازات میتونه کمک کنه؟
shirin
06-06-2013, 10:44 PM
این مجازاتهای شبیه مجازات ارازل و اوباش که رفتاری شبیه رفتار خود ارازل و اوباش هست به نظر من. رواج وحشیگری. ولی برخورد قاطع پلیس میتونه کارساز باشه. چه عاملی باعث میشه که چند نفر از پلیس حساب نبرن؟ غیر از تجریه بی واکنشی از طرف پلیس و قانون هست؟ هر کدومشون اگه چند وقتی به خاطر ضرب و جرح برن آب خنک بخورن دفعه بعدی با احتیاط بیشتری رفتار میکنن.
mosafer
06-06-2013, 10:44 PM
آیا شدت عمل و مجازات میتونه کمک کنه؟
نه کمکی که باید بشه
ولی برای مدتی باعث میشه ترس از مجازات کمترش کنه
معمولا در ایران وقتی قرار به انجام کاری باشه با شدت تمام صورت میگیره و با همان شدت تبش فروکش میکنه
و تمام...
چند سال پش در شهری که من زندگی میکنم خبر به قتل رسیدن زنان خیابانی توسط قاتلی ناشناس کل شهر را بهم ریخته بود
منطقه ای هست اینجا که یکجور میشه گفت ایستگاه چنین زنهایی هست
تا زمانی که قاتل پیدا نشه دیگه از زنی خیابانی خبری نبود
تا اینکه بعد از چند ماه قاتل پیدا شد و دستگیری قاتل همانا و بازگشت زنان به آن منطقه همانا
حال ربطش به قوانین ایران رو خود بیابید
iranbanoo
06-06-2013, 11:01 PM
این مجازاتهای شبیه مجازات ارازل و اوباش که رفتاری شبیه رفتار خود ارازل و اوباش هست به نظر من. رواج وحشیگری. ولی برخورد قاطع پلیس میتونه کارساز باشه. چه عاملی باعث میشه که چند نفر از پلیس حساب نبرن؟ غیر از تجریه بی واکنشی از طرف پلیس و قانون هست؟ هر کدومشون اگه چند وقتی به خاطر ضرب و جرح برن آب خنک بخورن دفعه بعدی با احتیاط بیشتری رفتار میکنن.
اون طرح رو من فکر میکنم بیشتر سیاسی بود تا حالت امنیت اجتماعی.
از این اقرار متاسفم ولی خودم به شخصه احساس میکنم کمی رفتار ها ملایم تر شده نسبت به قبل.
قبلتر ها خیلی بیشتر شاهد دعواهای خیابونی بودیم.
برای یک سری افراد انگار زندان و این مسائل هم کارساز نیست.اتفاقا زندان به جای اینکه ندامتگاه باشه بدتر فرد رو جسور تر میکنه توانجام کارهاش.دست کم شواهد این رو میگه.
نه کمکی که باید بشه
ولی برای مدتی باعث میشه ترس از مجازات کمترش کنه
معمولا در ایران وقتی قرار به انجام کاری باشه با شدت تمام صورت میگیره و با همان شدت تبش فروکش میکنه
و تمام...
بله.
متاسفانه مشکل گویا همینجاست.نبود یک برنامه ی مدون و کارامد .....
به قول شما یکهو میان جمع آوری و اعدام و بعد از مدتی انقدر بی تفاوتی و آسان گیری میکنن که با شدت بیشتری این مسائل نمود پیدا میکنن.
اما من فکر میکنم پلیس در مورد این مسائل چندان قوی عمل نمیکنه.نه اینکه به عنوان یک نیروی ترس شناخته شه بلکه دست کم برای مدتی حضورش رو در جامعه نگه داره.
این کانکس پلیسی که گفتم جلوی یک پارک بزرگه که معمولا کارش جمع کردن دختر -پسرها و گیر دادن به تیپ و کلا افراد بی آزاره.ولی در برخورد با این مسائل یه سرباز ریقو گذاشته بودن که خودشم هاج و واج داشت نگاه میکرد.
خوب مسئله ی قضایی یک طرف قضیه اما عملکرد پلیس جز دخالت در امور بی ارزش چیز دیگه ای نیست.
Dariush
06-06-2013, 11:01 PM
امنیت مهمترین و شاخص ترین دستاویز دستگاه اقتدار برای سرکوب و خفقان است. در کشورهای اینچنینی شما در هر گوشهای از خیابان یک پلیس میبینید و علاوه بر آن نهادهای امنیتی و پلیسیِ متنوع و پرشمار در جامعه حضور دارند. هرازگاهی هم برای نشان داددنِ مشروعیتِ خود و همچنین اقتدارِ دستگاه سرکوبِ خود، به منفورترین و احتمالا خلافکارترین اقشارِ جامعه حمله میبرند و انواع و اقسامِ تبلیغات و مانورها را در این مواقع به خوردِ جامعه میدهند. در حالیکه حضورِ مستدام و همیشگیِ این نیروها در واقع برای درهم شکستنِ هرچه بیشتر خودباوری و ایجاد ترس در اقشارِ گوناگونِ جامعه است. پلیسی که همه جا هست ، یعنی اینکه ما همه جا با شما هستیم!
در ایران، نهادهای امنیتی هرکاری بخواهند میکنند. یکی از اعضای خانواده دوستم در یکی از بخشهای امنیتی نیروی انتظامی شاغل است و هراز گاهی به نقل از او برایم تعریف میکند که چگونه گاهی برای یک درگیری ساده و سطحی، شخص را تا حد مرگ کتک میزنند و در صورتیکه او بخواهد مثابله کند یا شکایت کند پدرش را درمیآورند و هیچکس هم نمیتواند کاری بکند!
کلا حفظ امنیت و از سویی حفظ کرامتِ انسانیِ آدمها دو هدفی هستند که در مقابلِ هم هستند و برقراری توازن بینِ این دو دشوار است. مثلا الان در کره شمالی من مطمئنم خلاف و جنایت بسیار بسیار اندک است. اما به چه قیمتی؟
-------
آپدیت :
اشتباه :
یعنی اینکه ما همه جا با شما هستیم!
درست:
یعنی که ما همه جا مراقب شما هستیم!
sonixax
06-06-2013, 11:08 PM
دقیقن موافقم ،
تجربه نشون داده که زندان بازدارندگیش از اعدام و گردن زدن و ... بیشتره .
یک ایرانی اینجا هست معروفه به علی قمه ! خلافش در حدیه که یک بار با پلیس درگیری مسلحانه داشته .
گرفتن انداختنش زندان همش هم 4 سال اون تو بود نمیدونم اونجا باهاش چی کار کردن الان خلاف در حد سرعت غیر مجاز هم حتا نداره . شما بگو یک کیلومتر تند تر از محدوده تعیین شده برونه ! امکان نداره .
یعنی زندانی که طرف وقتی بهش فکر میکنه مو به تنش سیخ میشه و دیگه دوست نداره تحت هیچ شرایطی برگرده .
این رو میدونم که زندانیهای اینجا بعضی وقتها فقط هفته ای یک ساعت میتونند از سلولشون بیاند بیرون با اینکه توی سلول به صورت شخصی همه چیز از تلویزیون و رادیو و ... بگیر تا گاهن اینترنت و سایر امکانات رو دارند .
ولی با همه اینها کاری میکنند باهاش تو زندان که طرف به گُه خوردن میوفته .
shirin
06-06-2013, 11:15 PM
چه عجب یه بار سپاس من ثبت شد.
iranbanoo
06-06-2013, 11:20 PM
این رو میدونم که زندانیهای اینجا بعضی وقتها فقط هفته ای یک ساعت میتونند از سلولشون بیاند بیرون با اینکه توی سلول به صورت شخصی همه چیز از تلویزیون و رادیو و ... بگیر تا گاهن اینترنت و سایر امکانات رو دارند .
ولی با همه اینها کاری میکنند باهاش تو زندان که طرف به گُه خوردن میوفته
زندانهای ایران بدتر طرف رو با چند نفر بدتر از خودش آشنا میکنه.دونفر دیگه عین خودشم میاره میان بیرون!!
حالا میخوان ببرنشون زندان و چی کار کنن صحبتی نیست.
پلیس ما الان دقیقا چه نقشی داره؟
واقعا به چه دردی میخورن؟
مثلا الان در کره شمالی من مطمئنم خلاف و جنایت بسیار بسیار اندک است. اما به چه قیمتی؟
خوب به خاطر این هست که قدرت بر مردم سوار شده و پیاده هم نمیشه!
ولی فکر میکنم برای ایران یه برنامه ی چند ساله جای دوری نمیره!!
Dariush
06-06-2013, 11:26 PM
خوب به خاطر این هست که قدرت بر مردم سوار شده و پیاده هم نمیشه!
قدرت هرگز تمایل ندارد چیزی از خود را به کسی واگذار کند و برای نگهداریِ آن تا آخرین لحظه میجنگد. اقتدارِ روزافزون و همهجا حاضر، محصولِ بیواسطهی قدرتیست که سوار شده و پیاده نمیشود! هزینهی به زیر کشیدن چنین قدرتی بس زیاد است!
Dariush
06-06-2013, 11:27 PM
ولی فکر میکنم برای ایران یه برنامه ی چند ساله جای دوری نمیره!!
متوجه منظورتان نشدم!
iranbanoo
06-06-2013, 11:37 PM
قدرت هرگز تمایل ندارد چیزی از خود را به کسی واگذار کند و برای نگهداریِ آن تا آخرین لحظه میجنگد. اقتدارِ روزافزون و همهجا حاضر، محصولِ بیواسطهی قدرتیست که سوار شده و پیاده نمیشود! هزینهی به زیر کشیدن چنین قدرتی بس زیاد است!
متوجه منظورتان نشدم!
درست است.منهم همیشه نسبت به وجود یک قدرت در راس امور نگاهی منفی داشته ام.خودم هم عقیده دارم مردم هرچه آزاد تر باشند از اعمال نفوذ قدرت راهشان را صحیح تر و سریعتر میابند.
اما جامعه ای مثل جامعه ی خودمان که تقریبا در زمینه های فرهنگی اول راه است نیاز دارد برای جمع آوری نخاله هایی که از رسم و رسوم قیصری فسیل شده همچنان تبعیت میکنند و خودشان به نوعی با ترس و ارعاب یک پا قدرت شده اند با یک برنامه ی چند ساله, قدرت بالاتر! اعمال اثر کند.
Anarchy
06-06-2013, 11:56 PM
اما من فکر میکنم پلیس در مورد این مسائل چندان قوی عمل نمیکنه.نه اینکه به عنوان یک نیروی ترس شناخته شه بلکه دست کم برای مدتی حضورش رو در جامعه نگه داره.
این کانکس پلیسی که گفتم جلوی یک پارک بزرگه که معمولا کارش جمع کردن دختر -پسرها و گیر دادن به تیپ و کلا افراد بی آزاره.ولی در برخورد با این مسائل یه سرباز ریقو گذاشته بودن که خودشم هاج و واج داشت نگاه میکرد.
خوب مسئله ی قضایی یک طرف قضیه اما عملکرد پلیس جز دخالت در امور بی ارزش چیز دیگه ای نیست.
اول اینکه ایرانبانو جان اون بخش "سرباز ریقو" به نظرم از دسته همان سخنان پادمردانه باشد:e40e: ، زن ها که سربازی نمیرن ببینن همین "سرباز ریقو" بودن چه حس بد و حقارتی به جنس مذکر میده!! گناه اون بیچاره که نبوده...
حالا در مورد بحث اصلی... انقدر سیستم نیروی انتظامی یا به شکل دقیق تر نیروی افتضاحی ایران ، افتضاح تر از افتضاح هست از نظر ساختار تشکیلاتی ، آموزش ، جذب نیرو ، امکانات و ... که اگر میدانستید واقعا اونجا چه خبر هست همین قدر امنیتی هم که دارید رو دو دستی میچسبیدید !!
مثلا در یکی از مناطق مرزی سلاح هایی که مثلا نیروهای درگیر با اشرار در اختیار داشتن همگی 20 سال از عمرشون میگذشت و تا یک ردیف فشنگ دوشکا میخواست شلیک بشه ، 10 بار اسلحه گیر میکرد...این در حالی بود که به اعتراف خودشون طرف مقابل یعنی همون اشرار مسلح، بهترین سلاح ها رو در اختیار داشتن...یعنی در یک عملیات واقعی نیروی افتضاحی هیچ شانسی نداشت !!
یا مثلا برای عملیات های رهایی گروگان تیم ویژه نیاز به کلاه های مخصوصی داره که ضد گلوله باشه اما به دلیل کمبود بودجه همه جا وجود نداره و منجر به از دست دادن نیروهای خودشون میشه...
در زمینه جذب نیرو ، پایین ترین قشر اجتماع که هیچ جای دیگری کار پیدا نکرده جذب نیروی افتضاحی و سایر ارگان های نظامی میشه(البته نه همه اونها اما اکثریت قاطع) ، حقوق اونها هم بسیار پایین هست...فشاری که به اونها از نظر روحی و جسمی میارن بسیار زیاد هست و اکثر اونها به نظر من مشکلات روحی متعددی دارن !! آموزش کافی نمیبینن ، سواد و درک بالایی هم که ندارن و باید کلی کلاس توجیهی براشون بذارن، تا اینها بیان بفهمن قانون به کارگیری سلاح چی هست چون در بسیاری موارد همین جوری وارد معرکه شدن و بعدا به پرداخت دیه یا زندان محکوم شدن که همین مورد باعث شد مثلا در حادثه میدان کاج اون دو نفر پلیس دخالت نکنن...همین مورد شما هم میتونه از این دست موارد باشه که پلیس نخواسته وارد چنین معرکه ای بشه !!
حتی مواردی بود که تیم مسوول تامین اطلاعات برای انجام یک عملیات ، رفته و بر آورد اشتباه کرده و در ادامه چند نفر از نیروها زخمی شدن...آخرش هم به جای اینکه سعی کنن فرد رو راضی کنن خودش رو تسلیم کنه خونه رو بستن به دوشکا و کشتنش !! یعنی راحت ترین کار ممکن...
انقدر موارد مختلف هست که اگر بخوام بگم تمومی نداره...
sonixax
06-06-2013, 11:58 PM
زندانهای ایران بدتر طرف رو با چند نفر بدتر از خودش آشنا میکنه.دونفر دیگه عین خودشم میاره میان بیرون!!
حالا میخوان ببرنشون زندان و چی کار کنن صحبتی نیست.
پلیس ما الان دقیقا چه نقشی داره؟
واقعا به چه دردی میخورن؟
سیستم ما خوب گوزیده دیگه !
باید سیستم رو درست کرد و بر اساس استانداردهای روز کار رو پیش برد تا بشه به همچین اهدافی رسید.
یکی از کارهای مهم که در زندان میشه کار آموزی به زندانیه طوری که بعد از تموم شدن دوره زندان آدم مفیدی باشه و دیگه مجبور نباشه برای گذران زندگی خلاف کنه. نباید یادمون بره که اکثر جرمها به خاطر مشکلات مالی یا نا توانی در تامین هزینه ها هستش.
iranbanoo
06-07-2013, 12:18 AM
اول اینکه ایرانبانو جان اون بخش "سرباز ریقو" به نظرم از دسته همان سخنان پادمردانه باشد ، زن ها که سربازی نمیرن ببینن همین "سرباز ریقو" بودن چه حس بد و حقارتی به جنس مذکر میده!! گناه اون بیچاره که نبوده...
آنارشی جان اون سربازه پلیس نیست که!
یک پلیس که استخدام نیروی انتظامیه باید یکسری ویژگی هایی رو داشته باشه که خودش به خاطر آموزش هایی هست که بهشون میدن.
یک سربازی که تنها برای گذروندن دوران خدمتش اومده و هیچ آموزش خاصی تو این زمینه ندیده و اصلا هم دنبال دردسر نیست(که البته درست هم هست) چرا باید جاش به تنهایی تو پایگاه نیروی انتظامی باشه؟
چه کمکی میتونه به چنین شرایطی بکنه؟
اینجا مقصر سربازه نیست بلکه عملکرد پلیسه.یک پایگاه پلیس نباید تو چنین مواردی انقدر ضعیف و بی پشتوانه باشه.
اون آقا چون کانکس پلیس رو دیده بود خودش رو از ماشین پرت کرده بود بیرون ولی چی شد؟جلوی همون کانکس بردنش .حتی سربازه این امکان رو نداشته که مافوقش رو پیج کنه!!بعد شما نگران این هستید که چرا بهش میگیم ریقو؟در حالیکه سه تا غول بیابونی جلوی چشم مردم و کانکس پلیس یک نفر رو با کتک بردن؟؟
منم در مورد عملکرد ضعیف پلیس اتفاقا صحبتم هست.چه طور وقتی یه دختر و پسر رو تو جایی با هم میبینن چند تا گردن کلفت دور دختر و پسر بیچار رو میگیرن و کلی حرفه ای بازی در میارن؟یکبار به خودم کلتش رو نشون داد و تهدیدم کرد اگه زیادی حرف بزنم با کتک میبردتم!!بعد با سه نفر اراذل و اوباش برخورد کردن چه تجهیزات خاصی میخواد؟
من فکر میکنم اعتبار پلیس تو مواجهه با این دست موراد هست که تعیین میشه وگرنه من باید از کجا بدونم که توی مرز با اشرار جنگیدن چه مشکلاتی دارن و من چه طور میتونم قضاوتشون کنم.
داخل شهر ,جایی که باید از بالاترین سطح امنیت برخوردار باشه این وضعیت اصلا توجیه شدنی نیست....
sonixax
06-07-2013, 12:20 AM
الان به نقطه جوش رسیده بودم !
جاتون خالی اینجا یه هندونه هایی هست تخم نداره (زمان ما تو ایران نبود الان رو نمیدونم) همه اش مثل گل وسط هندونه هستش شیرین و بدون تخم . یه هفته ای بود توی یخچال بود . رفته افتادم به جونش از وسط جرش دادم یک مقداری زدم به بدن دما رو آوردم پایین .
سوسول شدیم به خدا! قدیمها توی تهران با دمای 40 درجه راست راست ساعت 2 ظهر زیر آفتاب توی دود و کثافت راه میرفتیم عین خیالمون هم نبود الان 27-28 درجه میشه جوش میاریم ! ای خاک بر سر این اروپا کنن :e421:
Dariush
06-08-2013, 03:13 AM
دوستان، چند روزی در جمعتان نخواهم. شاد باد کامتان، لبریز باد جامتان، سلامت باد جانتان.:e414::e40a::e058::e403::e108:
Theodor Herzl
06-09-2013, 02:37 PM
چند تا صفحه پارسی توی فیسبوک رو لایک کردم جدیدا ، چه پستهای مسخرهای میذارند، مثلا اگه قران رو دوست داری لایک کن پست بعدی عکس یه زن نیمه لخت رو میذارند یا مثلا اگه دوست داری بری مکه ۱ بزن پاریس ۲!! آخه این مزخرفات چیست!:Facepalm:
Angela
06-09-2013, 02:56 PM
من دلم انتخابات آزاد میخواد :-(
mamad1
06-09-2013, 03:37 PM
من دلم انتخابات آزاد میخواد :-(
مگه دل بخواهیه؟:e404:
Anarchy
06-09-2013, 06:46 PM
آنارشی جان اون سربازه پلیس نیست که!
یک پلیس که استخدام نیروی انتظامیه باید یکسری ویژگی هایی رو داشته باشه که خودش به خاطر آموزش هایی هست که بهشون میدن.
یک سربازی که تنها برای گذروندن دوران خدمتش اومده و هیچ آموزش خاصی تو این زمینه ندیده و اصلا هم دنبال دردسر نیست(که البته درست هم هست) چرا باید جاش به تنهایی تو پایگاه نیروی انتظامی باشه؟
چه کمکی میتونه به چنین شرایطی بکنه؟
اینجا مقصر سربازه نیست بلکه عملکرد پلیسه.یک پایگاه پلیس نباید تو چنین مواردی انقدر ضعیف و بی پشتوانه باشه.
اون آقا چون کانکس پلیس رو دیده بود خودش رو از ماشین پرت کرده بود بیرون ولی چی شد؟جلوی همون کانکس بردنش .حتی سربازه این امکان رو نداشته که مافوقش رو پیج کنه!!بعد شما نگران این هستید که چرا بهش میگیم ریقو؟در حالیکه سه تا غول بیابونی جلوی چشم مردم و کانکس پلیس یک نفر رو با کتک بردن؟؟
خب من این جریان ریقو رو به عنوان یک مساله جانبی گفتم که دید بقیه نسبت به یکی که از روی اجبار رفته خدمت سربازی چی هست و اصولا چرا پسر ها باید زمانی ریقو یا آش خور یا همچین چیزهایی خطاب بشن...نکته دیگه اینکه هیچگاه نیروی وظیفه رو بدون کادری جایی رها نمیکنن !! اینکه این سربازه تنها بوده تنها دلیلش این بوده که جناب مامور کادری پیچونده بوده و رفته بوده دنبال کارش و نبوده اون زمان !!
منم در مورد عملکرد ضعیف پلیس اتفاقا صحبتم هست.چه طور وقتی یه دختر و پسر رو تو جایی با هم میبینن چند تا گردن کلفت دور دختر و پسر بیچار رو میگیرن و کلی حرفه ای بازی در میارن؟یکبار به خودم کلتش رو نشون داد و تهدیدم کرد اگه زیادی حرف بزنم با کتک میبردتم!!بعد با سه نفر اراذل و اوباش برخورد کردن چه تجهیزات خاصی میخواد؟
من فکر میکنم اعتبار پلیس تو مواجهه با این دست موراد هست که تعیین میشه وگرنه من باید از کجا بدونم که توی مرز با اشرار جنگیدن چه مشکلاتی دارن و من چه طور میتونم قضاوتشون کنم.
داخل شهر ,جایی که باید از بالاترین سطح امنیت برخوردار باشه این وضعیت اصلا توجیه شدنی نیست....
خب منم میدونم توجیه شدنی نیست...اما به قول معروف همه چیزمون باید به همه چیزمون بیاد !! انقدر نیروی انتظامی همه جور ضعیف هست که هر چی بگم کم گفتم !! تو همین مناظره آخر مگه ندیدی روحانی به قالیباف میگفت من نسبت به برخورد یکی از کلانتری ها اعتراض کردیم ، شما گفتی کل نیروهای به درد بخورد من فلان تعداد هستن و روحانی گفت حالا من نمیخوام بگم چند نفر رو گفتی...منظورش این بود که حتی خودتم اعتراف کردی تو نیروی انتظامی تعداد نیروی به درد بخور خیلی کمه !!
خلاصه من بحثم چیز دیگه ای بود نه انکار ضعف پلیس یا سخت گیری کردن نسبت به دختر پسرا :e414: !!
iranbanoo
06-09-2013, 07:11 PM
متوجه منظورت بودم آنارشی جان......
اونشب کمی از این بابت ناراحت و عصبانی بودم.وگرنه چیزی که عیان است.....:))
Anarchy
06-09-2013, 08:26 PM
متوجه منظورت بودم آنارشی جان......
اونشب کمی از این بابت ناراحت و عصبانی بودم.وگرنه چیزی که عیان است.....:))
باشه...بذار نوبت ما هم میرسه :e404: !!
iranbanoo
06-09-2013, 08:32 PM
باشه...بذار نوبت ما هم میرسه
تهدید؟!!!
الان میرم صد تا سوال میزارم تو جستار صندلی داغت......
mosafer
06-09-2013, 08:56 PM
یک سوال
این نوع تصاویر رو میشه از کجا پیدا کرد؟
http://www.daftarche.com/images/imported/2013/06/9.jpg (http://www.google.com/url?sa=i&rct=j&q=&source=images&cd=&cad=rja&docid=JGo7NTtPIkAHUM&tbnid=aArAVFIMXlilCM:&ved=0CAUQjRw&url=http%3A%2F%2Fmoshabak.tebyan.net%2Fdefault.asp x%3FTopicID%3D26100&ei=Rt20UfSfA4nD0QXwhYDwAw&bvm=bv.47534661,d.bGE&psig=AFQjCNEOH3n6FDg0HGOjGodFVWAw0FjCNA&ust=1370893993502519)
sonixax
06-09-2013, 08:59 PM
یک سوال
این نوع تصاویر رو میشه از کجا پیدا کرد؟
http://www.daftarche.com/images/imported/2013/06/9.jpg (http://www.google.com/url?sa=i&rct=j&q=&source=images&cd=&cad=rja&docid=JGo7NTtPIkAHUM&tbnid=aArAVFIMXlilCM:&ved=0CAUQjRw&url=http%3A%2F%2Fmoshabak.tebyan.net%2Fdefault.asp x%3FTopicID%3D26100&ei=Rt20UfSfA4nD0QXwhYDwAw&bvm=bv.47534661,d.bGE&psig=AFQjCNEOH3n6FDg0HGOjGodFVWAw0FjCNA&ust=1370893993502519)
اگر اشتباه نکنم اسم سبکش مینیاتور هست .
1999
mosafer
06-09-2013, 09:21 PM
اگر اشتباه نکنم اسم سبکش مینیاتور هست .
بله مینیاتور هست
چندین سال پیش معرق کار میکردم یک کتاب طرح داشتم حدود 100طرح، ولی فقط 15 طرحش ارزش کار کردن داشت
چند روزیه دوست دارم دوباره تابلو درست کنم و تصویری جدید میخوام
نتونستم با سرچ چیزی پیدا کنم:e108:
این یکی از طرحهاست که دارم
2000
Dariush
06-10-2013, 02:40 AM
بله مینیاتور هست
چندین سال پیش معرق کار میکردم یک کتاب طرح داشتم حدود 100طرح، ولی فقط 15 طرحش ارزش کار کردن داشت
چند روزیه دوست دارم دوباره تابلو درست کنم و تصویری جدید میخوام
نتونستم با سرچ چیزی پیدا کنم
این یکی از طرحهاست که دارماین (http://gallery.aftab.cc/categories.php?cat_id=17)و این (https://www.google.com/search?q=%D8%B7%D8%B1%D8%AD+%D9%85%DB%8C%D9%86%DB% 8C%D8%A7%D8%AA%D9%88%D8%B1&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=YSq1Udf4C8mdiAKt6YAo&sqi=2&ved=0CAcQ_AUoAQ&biw=1366&bih=683) و این (http://pazerik.ir/portfolio_category/%d9%85%db%8c%d9%86%db%8c%d8%a7%d8%aa%d9%88%d8%b1/) چطورند؟ پ.ن: دوستان در این ادیتور ، دکمه Enter اصلا کار نمیکند برای من!
Theodor Herzl
06-10-2013, 05:44 PM
امروز یک سری عکس یکی از یک مهمونی در ایران رو نگاه میکردم برای یکی از دوستان چه راحت دیگه همه دخترها لباس میپوشند ، اون زمانی که من ایران بودم اصلا اینجوری نبود ، دخترها دیگه آزاد شدند خیلی، یادم هست یک عروسی مسلمونها که جدا بود ، من بچه بودم با مادرم قسمت زنها بودم حتی اونجا نیز همه زنها لباس پوشیده داشتند. دوستان داخل ایران از تجربههای مهمونیها در ایران بگن بشنویم جالبه برای ما که سالها ایران نبودیم ، دوست دختر دوست پسرها چی ، دیگه سکس داشتن یک چیز معمولی شده بینشون ، اوضاع چجوری هست؟:e420:
Soheil
06-10-2013, 06:10 PM
کی انتخابات تموم میشه شاید اینترنت حداقل به وضع چند هفته پیش برگرده!! کاشکی حداقل یه خدایی وجود داشت بهش امید میبستیم! من که دیگه رو به موتم. برای من هم پاراگراف بندی نمیشود. یعنی همه متن در یک پاراگراف پست میشود. بخاطر فیلترشکنه یا مشکل از سایت دفتر چه اس؟ راهی نیست برای حلش؟
Russell
06-10-2013, 06:33 PM
کی انتخابات تموم میشه شاید اینترنت حداقل به وضع چند هفته پیش برگرده!! کاشکی حداقل یه خدایی وجود داشت بهش امید میبستیم! من که دیگه رو به موتم. برای من هم پاراگراف بندی نمیشود. یعنی همه متن در یک پاراگراف پست میشود. بخاطر فیلترشکنه یا مشکل از سایت دفتر چه اس؟ راهی نیست برای حلش؟
ویرایشگر کامل بارگذاری میشود؟
معمولا مشکل از آن است،صفحه را refresh کنید تا کامل بارگذاری شود حل میشود معمولا.
Dariush
06-12-2013, 09:33 AM
دوستان؛من نیاز دارم که در آن جستارِِ فهرستِ مغالطات، در آینده بتوانم پستهایم را ویرایش کنم؛ چرا که هم قصدم این است که پستها را اندک اندک تکمیل کنم ( از جمله اضافه کردن توضیحاتِ بیشتر یا اینکه مثلا برای مقولهی EPS به جای ارجاع به یک سایت خارجی، به جستار یا پیکی در همین سایت ارجاع دهم )هم اینکه پستهای جدید که افزوده میشوند، ارتباطِ آنها با هم برقرار شود. اینها نیازمندِ داشتنِ اختیارِ ویرایش در درازمدت است. آیا امکانش هست که اختیارِ ویرایشِ پستهای خودم را تنها در آن جستار در دراز مدت داشته باشم؟
افزون بر این، فرمتی که برای تشریحِ مغالطات برگزیدهام را میپسندید؟ پیشنهادی دارید؟
همچنین اینکه، ترجمهها و توضیحاتی که من آنجا میدهم، اگرچه نهایت تلاشم را میکنم که شفاف و دقیق و بدونِ خطا باشند چنانکه قابل استناد و ارجاع باشند و اگرچه در اینکار چندان تازهکار نیستم با اینحال اما امکانِ خطا در من (به ویژه در این روزها) هست. با این تفاسیر اگر شما جایی ایرادی از من را هرچقدر هم که کوچک و نامحسوس باشد رفع کنید بسیار سپاسگذار خواهم شد.
sonixax
06-12-2013, 11:41 AM
دوستان؛من نیاز دارم که در آن جستارِِ فهرستِ مغالطات، در آینده بتوانم پستهایم را ویرایش کنم؛ چرا که هم قصدم این است که پستها را اندک اندک تکمیل کنم ( از جمله اضافه کردن توضیحاتِ بیشتر یا اینکه مثلا برای مقولهی EPS به جای ارجاع به یک سایت خارجی، به جستار یا پیکی در همین سایت ارجاع دهم )هم اینکه پستهای جدید که افزوده میشوند، ارتباطِ آنها با هم برقرار شود. اینها نیازمندِ داشتنِ اختیارِ ویرایش در درازمدت است. آیا امکانش هست که اختیارِ ویرایشِ پستهای خودم را تنها در آن جستار در دراز مدت داشته باشم؟
افزون بر این، فرمتی که برای تشریحِ مغالطات برگزیدهام را میپسندید؟ پیشنهادی دارید؟
همچنین اینکه، ترجمهها و توضیحاتی که من آنجا میدهم، اگرچه نهایت تلاشم را میکنم که شفاف و دقیق و بدونِ خطا باشند چنانکه قابل استناد و ارجاع باشند و اگرچه در اینکار چندان تازهکار نیستم با اینحال اما امکانِ خطا در من (به ویژه در این روزها) هست. با این تفاسیر اگر شما جایی ایرادی از من را هرچقدر هم که کوچک و نامحسوس باشد رفع کنید بسیار سپاسگذار خواهم شد.
داریوش گرامی برای یک جُستار فکر نکنم امکانش باشد .
یک نگاهی میندازم ببینم شدنی هست یا خیر . در صورتی که شدنی نبود یک فکر دیگری میکنیم :e032:
Dariush
06-12-2013, 11:56 AM
اگر راهی نداشت، اشکالی ندارد میلاد جان. نهایتا مزاحم یکی از مدیرانِ محترم میشوم تا پیک مربوطه را ویرایش کنند.:e417:
Russell
06-12-2013, 05:47 PM
اشناس در اکسباکس وان فیلم تماشا میکند:
h8duabe.jpg
روده بُر شدم از خنده..
دوستان فروم انگلیسی زبان خوب چه میشناسند؟
Ouroboros
06-12-2013, 06:14 PM
دوستان فروم انگلیسی زبان خوب چه میشناسند؟
فرومها مردهاند راسل، این شبکههای اجتماعی و اشتراکگذاری و ... آنها را نابود کردهاند و تا مرز انقراض پس راندهاند. من این روزها فقط به همان 4Chan سر میزنم چراکه بدلیل نداشتن فانکشن «لایک/شر»، کاربران بجای تلاش برای جلب نظر مساعد دیگران آنچه حقیقتا فکر میکنند را بر زبان میآورند.
Dariush
06-12-2013, 06:36 PM
سپاس از میلادِ عزیز که پیگیری کردند:e032:
Shlomo Shumbulowitz
06-12-2013, 09:48 PM
کی انتخابات تموم میشه شاید اینترنت حداقل به وضع چند هفته پیش برگرده!!
من الان ماه هاست که از اولتراسورف و پروکسی های دومین توکلاو استفاده میکنم و هیچ مشکلی هم نداشتم. چرا استفاده نمیکنین؟
حتما مشکلی دارن و من که تا حالا نمیدونستم به فنا رفتم هان؟:pokerface:
راستی به نظر عزیزان چرا هفته پیش ویکی مدیا رو فیلتر کرده بودن عکسای ویکیپد(وفیل)یا نمیومد؟
sonixax
06-13-2013, 12:57 PM
در بخش نظر های این لینک : ۵۹ درصد مردم دنیا نظر خوبی نسبت به ایران ندارند (http://www.iranianuk.com/page.php5?id=20130613115852007&e=3#comments)
در کتاب آینده ایران نوشته شده که روزگاری میاید که حکومت دست ملایان خواهد افتاد، و در این دوره ایران از اوج عزت به حضیض ذلت کشیده خواهد شد. عین واقعیت!!!
دوستان کسی میدونه این کتاب کدام کتابه ؟!
من سرچ کردم چیزی پیدا نکردم :(
Soheil
06-14-2013, 04:28 AM
بعضی از دوستان هم دیگه افتخار نمیدن به ما سر بزنن.:e059: mahtab71 (http://www.daftarche.com/members/mahtab71-320/) ،nirvana (http://www.daftarche.com/members/nirvana-326/) ،SAMKING (http://www.daftarche.com/members/samking-269/) و ... . حداقل یه خداحافظی ای چیزی میکردید و میگفتید یه مدت نیستیم. مثل مهربد و آنددنایت.
Dariush
06-14-2013, 01:01 PM
گویا دوستان همگی رفتهاند پای صندوقها تا حماسه سیاسی خلق کنند؟!
Russell
06-14-2013, 04:03 PM
گویا دوستان همگی رفتهاند پای صندوقها تا حماسه سیاسی خلق کنند؟!
داریوش جان بگمانم بیش از اینکه حماسهی ِ سیاسی باشد حماسهی ِ سانسور انتخاباتی باشد که سرعت اینترنت را به حداقل رساندهاند.من هم امروز به سختی توانستم وصل شوم.
iranbanoo
06-14-2013, 04:09 PM
منم همه ی فیلتر شکن هایی که استفاده میکردم از کار افتادن.الانم به زحمت وارد شدم.نمیتونم نقل قول بگیرم.حتی سپاس هم به زور میزنم!!!
Dariush
06-14-2013, 04:24 PM
آری، سرعت اینترنت حقیقتا افتضاح است و من به سختی وارد میشوم. این سیرک هرچه سریعتر تمام شود تا شاید به رحمت اسپاگتی اوضاع حداقل به شرایط چند ماه برسد.
میگویم اوضاع حوزههای انتخاباتی چطور است؟ کسی از دوستان رفته ببیند؟
Russell
06-14-2013, 04:34 PM
آری، سرعت اینترنت حقیقتا افتضاح است و من به سختی وارد میشوم. این سیرک هرچه سریعتر تمام شود تا شاید به رحمت اسپاگتی اوضاع حداقل به شرایط چند ماه برسد.
میگویم اوضاع حوزههای انتخاباتی چطور است؟ کسی از دوستان رفته ببیند؟
ایندوره حقیقتا تهوع آور شده اوضاع دیگر،از آن تایید صلاحیت گرفته تا این حرفهای آخر بیمعنی خامنهای که مخالفان بیایند رای بدهند.بنظر من تغییر چندانی در هر صورت اتفاق نخواهد افتاد.اگر امکان اندک تغییری هم بود روحانی کسی نیست که حاظر باشد ذرهای برای مردم کاری بکند.
Russell
06-14-2013, 05:09 PM
من تا حالا اخبار یک صندوق انتخاباتی را شنیدهام که گویا صف بوده و احتمالا شلوغ.
Dariush
06-15-2013, 01:23 AM
من تا حالا اخبار یک صندوق انتخاباتی را شنیدهام که گویا صف بوده و احتمالا شلوغ.
آری؛ مردم گویا امیدوار شده اند که ممکن است تغییری حاصل شود. مردمند دیگر، گاهی بدجور عصبانی میشوم بد و بیراه میگویم بهشان، اما وقتی فکر میکنم میبینم که امید را از این مردم گرفتن خیلی ظلم است.
درود به همگی
انگار مردم خیلی امیدوار بودند من دیشب حولی ساعت نه و نیم شب كه برمیگشتم خونه چند تا حوزه دیدم كه تا كجا صف بود:e40d:
Dariush
06-15-2013, 11:15 AM
درود به همگی
انگار مردم خیلی امیدوار بودند من دیشب حولی ساعت نه و نیم شب كه برمیگشتم خونه چند تا حوزه دیدم كه تا كجا صف بود
درود یاسی عزیز. امیدوارم خوب و خوش باشی.
آری، مردم در این شرایط استیصال و بیچارگی، حداقل برای اندکی کاستن از بارِ سنگین فشارها، به رای دادن امیدوار شده بودند و یکبار دیگر به این نظام اعتماد کردند. روحانی نیز پیروز شد.
درود یاسی عزیز. امیدوارم خوب و خوش باشی. آری، مردم در این شرایط استیصال و بیچارگی، حداقل برای اندکی کاستن از بارِ سنگین فشارها، به رای دادن امیدوار شده بودند و یکبار دیگر به این نظام اعتماد کردند. روحانی نیز پیروز شد.
ممنون داریوش جان..شما خوب هستید؟ چند وقت پیش وسط یك روز شلوغذ و پركار یادتان افتادم ولی متاسفانه وقت نكردم سر بزنم
فكر نمیكنم روحانی بتواند دردی از دردهای مردم دوا كند
فكر میكردم حد اقل در شهرهای بزرگ مردم هجوم نیاورند برای رای دادن ولی گویا اشتباه میكردم