باز هم مزدک را بن کردند که: http://forum.hammihan.com/member.php?u=1577
اینبار سر چی بوده؟![]()
باز هم مزدک را بن کردند که: http://forum.hammihan.com/member.php?u=1577
اینبار سر چی بوده؟![]()
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
دوست گرامی بنده هم به همین حالت شما رسیدم. در پی فاجعه ای که اینها در مجلس برای افزایش جمعیت به وجود آورده اند آمدم در تاپیک با فلاکت شده جمعیت را باید افزایش دهیم چند پست خبری گذاشتم. بلافاصله حذف شد. فکر کنم علت واضح است. وقتی چیزی را خدا گفته که من و شما که هستیم بیاییم در باره اش حتی فکر کنیم؟ این دیگر محمد و همسر نه ساله اش نیست که مهم نباشد برای اینها! بحث بر سر حرف آقاست!
آن تاپیک دیگر را هم حذف کردند. واقعا چقدر که زحمت کشیده بودیم. بنده یک احتمالی که می دهم این است که یکی از اعضای سایت از همین تیم سایبری است و گویا وقتی با جناب ایشان درگیر می شویم و کم می آورند ایشان به تیم سایبری دستور حذف تاپیک می دهند و تا حسابی حال ما را بگیرند! اینها خوشحالند اگر برهوت خشکی شود مملو از تاپیکهای "بگو آواتار بالاییت چطوره؟!"
باید بگذاریم بگندد آن تالار هم اندیشی که هر چیزی در آن مجاز است جز اندیشیدن!
درود بر شما
کاملا درست فرمودید
حالا من نمیدون مدیر ارشد سایت چه قدر نقش داره توی این مسائل
اخه مدیر تالار هم اندیشی در جواب من گفت:
دوست گرامی به بسیاری از پرسشهای شما من نمیتوانم پاسخ دهم حال به هر دلیلی و یا شاید در حیطه پاسخگوی اینجانب نیستن .
با این حال متذکر میشوم که تصمیمهای گرفته شده از طرف مدیر اصلی سایت بر این اساس است که گفتگوهای که بار سیاسی دارند از مدار گفتگو خارج شوند .
شما اگر اعتراضی نسبت به عدم تائید اینگونه تاپیکها دارید میتوانید با مدیر ارشد و یا ادمین محترم تماس بگیرید .
با سپاس .
از طرز سانسور طرف میشه فهمید خودش با سانسور موافقه یا نه.
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
در آنجا تمامی مدیران موافق رژیم هستند. کم و زیاد دارد و برخی کمی توان اندیشیدن دارند اما همگی متعهند.
معیار انتخاب مدیران اول تعهد است بعد در مرتبه 10 یا 20 میرسد به تخصص. بنابراین در پستهایشان که دقت کنی
می بینی اینها بدشان هم نمی آید از این سانسورها. تحملی که می کنند برای تداوم رونق تالارهای جدی است.
+ ویژگی خاص دیگر هم میهن جریان ضد ایرانی حاکم بر تفکر مدیران است. مدیران مذهبی که کلا از نام ایران
دچار آلرژی می شوند. یکی شان به تصور خود با کلمات مربوط به ایران به من داشت توهین می کرد!
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
بگمانم خواسته بگوید که ما از دفترچه برای پشتیبانی و یارکشی با مزدک رفتهایم هممیهن:
فروختن کلاغ رنگ شده (دروغ مزدک که یارکشی نشده) و کارکشتگی بزرگمهر صغیر (کلاغ را پیشتر شکار کردهاند)
هر آینه مزدک گرامی اینجا یک پیک هم نفرستادهاند و کمابیش همیشه تنها کار میکنند، تنها جایی که من بیاد
دارم ایشان گروهی کار کردند در فروم گفتمان و به/با پشتیبانی «ابرمرد» بود در برابر یک دار و دسته leon نام دیگر.
جدای اینها بخش بزرگی از انگیزه خود من از هممیهن هم در آغاز تک زدن به همین بزرگمهر و دار و دسته
ایران ستیزش بود، حق دارد پیش خودش فکر کند یارکشی شده، تنها اینکه یارکشی نشده و پاسخ های هوی است.
—مزدک بامداد
چیزی پیدا نکردن مثل اینکه تو پست...
"شکر اسپاگتی" رو سانسور کردن از پستم
![]()
![]()
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
هماکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)