بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
پس چگونه پول برای خرید شب عید و پستهی هر کیلو ۲۰۰ تومان و مسافرت در کمال بیمسئولیتی و بیخیالی و عیاشی فراوان است؟ احتکار هم به قصد سود بردن است نه از سر احتیاط. مردم ما به زندگی در شرایط آخرالزمانی عادت کردهاند و البته کمی هم دچار توهم شدهاند که این سلسلهی سگجانیان هرگز قرار نیست جایی بروند و تا بوده همین بوده و تا هست همین خواهد بود، یک کامیونی بار میزنند و سوپر مارکتها را پُر نگه میدارند اگر خودمان خالیشان نکنیم. شاید هم ایمان کور و بیش از حد به نظام مستقر اجتماعیست. به هر حال اگر شما هنوز در یکی از این شهرهای میلیونی و صدهزاری زندگی میکنید باید حسابی مراقب خودتان باشید، و تهدید اصلی ویروس نیست. من به یارانم همواره پیشنهاد میکنم که صدها و هزاران ویدیو از داعش، کارتلهای مواد مخدر مکزیکی، خلافکاران برزیلی و ... نگاه بکنند تا کمی از توهماتی که دربارهی طبیعت انسان دارند برطرف بشود. هیچ ارتباطی هم با دین و فرهنگ و نژاد و اینها ندارد، طبیعت انسان است. ۴۸ ساعت به هر دلیلی به این کلان شهرها غذا و سوخت و دارو نرسد همه جا میشود «غرب وحشی». همین آدمهای متشخص و حسابی که امروز برای ما در نکوهش نژادپرستی مقاله مینویسند همسایههای کوچه پائینی را گردن میزنند برای یک لیتر آب.
این است که من اواسط بهمن از تهران گریختم به خانهای رفتم در نقطهای دور از تمدن، در روستایی کم جمعیت و فاصلهی بیش از صد کیلومتر با شهری چند هزار نفری که سالهاست برای این قبیل شرایط خریده و کنار گذاشتهام. اینجا من برای شش تا نه ماه آب و غذا ذخیره دارم، پنجاه کیلو برنج، سی کیلو آرد، بیست کیلو لوبیا و ده کیلو عدس به همراه بیست تا بیشتر تُن ماهی. در این چند سال چند بار اینها دور ریختهام و از نو خریدهام چون اینجا انبار هستند، آن دو سه نفری که از این داستان خبر داشتند این را خُلبازی آدمی بجز این نرمال تلقی میکردند که زیاد فیلم ترسانک تماشا کرده، اما it's better to be safe than sorry!
ج.ا در این سالها هرچه نکرده ضریب نفوذ وسایل ابتدایی تمدن مدرن را به خوبی گسترش داده، و این دولت به اصطلاح سنتگرای مدرنیتهستیز اساسا گویا کاری بجز کشیدن آب و برق و گاز و تلفن و اینترنت و جاده به هر کورهدهاتی نداشته! اینجا همه چیز هست، فعلا. حتی یک بهداری کوچک در روستای مجاور که کمی بزرگتر است. اما من از آنها مجهزترم، دستگاه کمکتنفس و اکسیژنساز و دهها مدل دارو از آنتیبیوتیک و ضدقارچ تا ضد-درد و ... دارم. بذر سیبزمینی و گوجه فرنگی و گندم دارم. وسایل کشاورزی سنتی همه مدل دارم، دو عدد موتور برق کار گذاشتهام. میخواستم پنل خورشیدی بگیرم اما خیلی گران بود. تانکر هزار لیتری و دستگاه تصفیه آب هم دارم. حتی یک اسلحهی گرم حرفهای به قیمت بسیار بالا از بازار سیاه خریدهام و همراه صد قطعه فشنگ اینجا پنهان کردهام! شراب ناب هم چند خمری انداختهام! بیرون بنا و زمین را دستکاری نکردم مبادا اهالی بومی پی ببرند و به خانه دستبرد بزنند، زمین را هم اجاره سالیانه دادهام به همسایه روی آن سیبزمینی میکارد. اما درون خانه، کمی جلوتر از در ورودی یک درب آهنین سنگین و ضدسرقت کار گذاشتم و پنجرهها را حفاظ اهنین زدهام. فراهم کردن اینجا برایم به قیمت یک خانه متوسط در شمال ِ تهران تمام شد، مطمئن شدم که بهترین زمین روستا را میخرم که چاه داشته باشد و چشمه از آن بگذرد. حفظ آن برایم کمتر از سالی بیست میلیون هزینه دارد که آنهم هزینه سالی یکبار دور ریختن و نو کردن همان مواد مصرفیست، این از اجارهاش در میآید. هر سال که هوای تهران دو سه ماه غیرقابل تنفس میشود، کار و بار را تعطیل میکنم و به اینجا میآیم و دور از شلوغی و کثافت سوپرشهر سوپرمدرن اندکی به ارامش و سلامت روانی و جان میرسم. اینبار هم اهالی گمان کردند پیرو سفر هر ساله به اینجا آمدهام اما واقعیت این است که امسال اصلا قصد آمدن نداشتم چراکه وضع کار خیلی خراب بود و نمیتوانستم آن را تعطیل بکنم. اما مدتی پس از آغاز قرنطینه ووهان بیمناک شدم و همراه یکی از این دخترکان کمخرد به اینجا گریختم. اشتباهم این بود که سر خر آوردم و پس از درآمدن گند ِ اوضاع در قم و تهران او نگران خانوادهاش شد و هر قدر تازینهاش زدم فایده نکرد و مرا وادار کرد او را برگردانم تهران و دو روزی هم در آن پیتریدیش سپری بکنم.
اینهمه را به شما گفتم که بگویم آغازگر این جستار صد-در-صد محق است، من این کارها را نکردهام از ترس ویروس بلکه از ترس آدمیزاد ِ متمدن ِ شهرنشین!
زنده باد زندگی!
Anarchy (03-20-2020),Mehrbod (03-20-2020),Scary (03-20-2020),Transcendence (03-20-2020)
فکمان افتاد از این همه دور اندیشی آخر الزمانی برادر!!!
البته این تحلیل هایی که در مورد تفاوت هجوم مردم مغرب زمین به فروشگاه ها با ایران میشه هیچ کدام کاملا درست و دقیق نیستند. نه مردم ایران از روی بی حسی ناشی از بدبختی همیشگی، فروشگاه ها رو خالی نکردن نه اینکه در مغرب زمین به کل تمام فروشگاه ها خالی شدن. همین مردم ایران هم کم استعداد در هجوم برای خالی کردن فروشگاه ها یا پر کردن باک بنزین ندارن با اعلام یک شایعه که از فردا فلان اتفاق خواهد افتاد... اگر رسانه های مستقلی وجود داشت یک خبرنگار تشریف میبرد در بسیاری از فروشگاه ها مشخص میشد که چه اقلامی همین امروز کمیاب یا نایاب شدن...
پ. ن : راستی آدرس بده اگر واقعا آخر الزمان شد بیایم در مزرعه شما مشغول به کار شیم![]()
کاملا درست است. نسیم نیکولاس طالب میگوید:
.Those who panicked early don't have to panic today
و همچنین:
نکته دیگر اینکه بنظرم اگر واقعا چنین کردهاید، باید ذخیره آذوقهتان را بیشتر کنید. چون جدای از شیوع کرونا -که بیشتر خواهد شد و در پاییز مرگبارتر بازخواهد گشت - و جدای از وخامت شدید اوضاع اقتصادی که از ۹۶ شروع و در نیمه اول ۹۹ به نهایت خود میرسد، بنده تحرکات نظامی این ۳ سال اخیر را هم رصد کردهام و با احتمال فوقالعاده بالایی میتوانم بگویم یک درگیری نظامی مستقیم از جنس حمله ناتو به یوگسلاوی در ۱۹۹۱، پیشروی ماست (که به معنی چند ماه بیبرقی، بیآبی و ... است). اگر کسی درباره این پیشبینی شک دارد و آن را همرده حرفهای زیرشکمی ۴۱ ساله مجریان شبکههای ماهوارهای میگیرد، من حاضرم جدا و واقعا روی آن «شرط بزرگ» ببندم تا از طریق وارد کردن «پوستم در بازی» میزان دقت پ جدیتام در این پیشبینی را اثبات کنم.When paranoid, you can be wrong 1000 times & you will survive.
If non-paranoid; wrong once, and you, your genes, & the rest of your group are done.
پ.ن: اینترنت ماهوارهای فراموشتان نشود!
Anarchy (03-20-2020),Mehrbod (03-21-2020),Ouroboros (03-20-2020),Transcendence (03-20-2020)
با توجه به عملکرد فوق العاده ترامپ و ایستادن پای حرفش و ترور سلیمانی، داشتیم به نقطه درگیری نزدیک میشدیم. اما در سال برگزاری انتخابات ریاست جمهوری آمریکا و همچنین رکود اقتصادی ناشی از کرونا حداقل تا یک سال آینده بسیار بعیده درگیری نظامی رخ بده ولی برای بعدش محتمل هست مخصوصا که سیاست فشار حداکثری ترامپ کارد رو به استخوان رژیم رسونده.
حالا میشه دقیق تر منظورتون رو از تحرکات نظامی به طور خاص بگید؟؟
تئوری توطئه همیشه هست!
هیچ کشوری سلاح بیولوژیکی که قابل کنترل نباشه و مثل بومرنگ بر گرده بخوره توی سر خودش تولید نمیکنه! بکنه هم استفاده نمیکنه.
اگر بخوایم فرض کنیم که کرونا یک سلاح بیولوژیکی بوده باید بگردید کشوری رو پیدا کنید که آلوده نشده! بعد احتمالن اونها تولیدش کردند! کیا الان آلودذه نیستند؟ یک سری کشور عقب افتاده آفریقایی!!!!
کرونا قابل کنترل نیست و به شدت همه گیره و غیر قابل کنترل پس سلاح بیولوژیکی نیست به همین سادگی.
بعضی از این تئوریسینها زیادی رزیدنت اویل بازی کردند!!!
همیشه قبل خواب دو تا شات بزن راحت بخواب!
دکتر ساسی
من آدرس جنرال به شما میدهم که استان لرستان است،
اما من جا و غذای کافی برای دوستان ندارم و خودتان باید به فکر باشید، من دست بالا یک دختری برای تولیدمثل با خودم ببرم!
آری حق با شماست. به خصوص اکنون من دارم از اینها میخورم و کم میشوند میبینم خیلی کمتر از آنچه که باید غذا دارم. من اشتباه کردم پس از دو سه بار فاسد شدن کمپوتهای میوه دیگر از آنها نخریدم. بعد از بازگشت به تهران در نیمهی فروردین دوباره همین اندازه بار میزنم. بدبختی این است که تا وقتی شهر زنده است نمیتوان از آن کند، آنهمه پول، آنهمه دختر زیبا... اما من فکر آنجا را هم کردهام و یک موتورسیکلت ِ پُرتوان دارم که برای روزی که فاجعه میآید و من هنوز در شهر هستم، که با موتور از شهر بگریزم.
شاید. به نظرتان عربستان و اسرائیل حمله میکنند؟ آمریکا و اروپا که ول معطل هستند فعلا.
چیزهای خیلی ضروریتری هست، اگر برق قطع بشود آنقدر سوخت وجود نخواهد داشت که بتوان بیش از روزی نیم ساعت آنهم فقط برای چند ماه از برق ژنراتور استفاده کرد.
زنده باد زندگی!
Anarchy (03-20-2020)
متغیر انتخابات معمولا خیلی زیاد و بیجا در تحلیلهای جدی و عوامانه وارد میشود که ناشی از تصور ضد جنگ بودن غالب مردم آمریکاست که توسط رسانهها به دنیا قالب شده است. اما واقعیت این است که این متغییر آنقدر هم مهم نیست. برای مثال ۲ نوامبر ۲۰۰۴ تاریخ انتخابات ریاست جمهوری و شانس دو دورهای شدن بوش پسر بود و در ۲۰ مارچ ۲۰۰۳ عملیات نظامی علیه عراق آغاز شد، بدون توجه به عواقب آن بر نتیجه انتخابات (واقعا هم نداشت). جالب اینکه در همان دوران تظاهراتهای ضد جنگ بزرگی هم انجام شد اما خللی در اراده کاخ سفید برای شروع جنگ ایجاد نکرد.
یک جنگ برای بالارفتن قیمت نفت و متعاقبا تحرک در بازارها و بصرفه شدن استخراج نفت شیل موثر است و اتفاقا خواستنی است. نکته دیگر اینکه جمهوری اسلامی نمیتواند خیلی پشت شیوع کرونا مظلومانه بایستد و کارت قربانی هم تا جایی کاربرد دارد. اگر در هفته سه بار گروهکهای وابستهشان به سفارت/پایگاههای ایالات متحده کاتیوشاپرانی کنند، یا برای تاسیسات و کشتیهای کشورهای دیگر خطر ایجاد کنند دیگر پشت هیچ کارت قربانی نمیتوانند پنهان شوند. این یاغیگریها تا همین حالا هم با بردباری زیادی در طرف مقابل تحمل شدهاند.
بظور خاص مثلا اینکه نزدیک به ۵۰ اکانت OSINT در توییتر دنبال میکنم که آخرین اخبار و تحرکات نظامی از جابجایی ناوها تا راکتپرانیهای برادران، دست گلهایشان در سوریه و ... را پوشش میدهند.حالا میشه دقیق تر منظورتون رو از تحرکات نظامی به طور خاص بگید؟؟
مگر فیلم هندیست؟ یاد «سینگهام» افتادماما من فکر آنجا را هم کردهام و یک موتورسیکلت ِ پُرتوان دارم که برای روزی که فاجعه میآید و من هنوز در شهر هستم، که با موتور از شهر بگریزم.
برای چنان عملیاتی تنها ایالات متحده تجهیزات کافی را دارد. ترامپ بارها گفته است که در جنگ محتمل با جمهوری اسلامی میلی به تهاجم و تسخیر زمینی ندارد. یک حمله نظامی شبیه به حمله ناتو به یوگسلاوی در ۱۹۹۱، توسط ایالات متحده با پشتیبانی مالی کشورهایی نظیر امارات و سعودی و از طریق پایگاههایشان در آن کشورها، با ۹۰ روز عملیات ممتد هیچ زیرساختی از جمله پلها، نیروگاهها، پالایشگاهها، خطوط برق، خطوط انتقال گاز، پایگاههای نظامی، پدافندی، هستهای و ... باقی نخواهد گذاشت و تا تسلیم خفتبار ادامه پیدا خواهد کرد. ماموریت اسرائیل ظاهرا آنطور که با ایالات متحده تقسیم کار کردهاند دفع خطر گروهکهای وابسته به جمهوری اسلامی در لبنان، سورریه و غزه است و وارد حمله مستقیم به خود ایران نمیشود (دو ماه پیش رزمایش مشترکی برای تمرین این سناریو انجام دادند).شاید. به نظرتان عربستان و اسرائیل حمله میکنند؟ آمریکا و اروپا که ول معطل هستند فعلا.
اینها را لطفا لینک بکنید تا منهم تماشا بکنم. من حاضر به عضویت در جایی نیستم اما صفحههایی که دوست دارم را بوکمارک میکنم و هر از گاهی به آنها سر می زنم.
نه ولی با موتور خوب میشود از بین ترافیک گریخت، کلی هم تمرین دارم!
من به شدت بعید میدانم، بحث انتخابات و اینها هم نیست، به باور من قدرت ایالات متحده پوشالین است، چنانکه میبینیم حتی قادر به درست کردن یک تست کرونایی که تفاوت میان ویروس و آب را تشخیص بدهد نیستند! دههها دشمنی با مردان سفیدپوست دگرجنسگرا که مولدترین و خلاقترین افراد آن جامعه بودند، تبعیض مثبت و راه دادن زورکی زنان و رنگینپوستان به دانشگاهها و بخشیدن مقامات فلهای بجای شایستهسالاری، برپا کردن قوانین مضحکی که محیط آکادمیک و ادارهجات دولتی را به شدت برای مردان فردگرا و مولد بدل به فضایی ناخوشایند کرده، آنها را فراری میداد، پشت کردن به دانش ِ تهی از ایدئولوژی و چسبیدن به دروغهای دلفریب به جای حقایق دلآزار همه و همه باعث شدهاند تکنولوژی آمریکایی و از آنهم مهمتر مردانگی آمریکایی که آنها را به آقایی جهان رسانده بود تا اندازهی بسیار زیادی تحلیل برود. از جنگ دوم به این سو آمریکا در هیچ جنگی به پیروزی نرسیده، اگر پیروزی را رسیدن به اهداف از پیش تعیین شده بنامیم. تماشای مضحکهی آمریکایی اصلا یکی از دلایلی بود که من پنج سال پیش تئوری «ناکارآمدی متقابل» را به عنوان سدی محکم در برابر پیشرفت معطوف و منجر به نابودی ِ تکنولوژی پیش کشیدم. ترامپ از این حقیقت تلخ مطلع است و بسیار بعید است جنگی براه بیاندازد که در آن ناچارا پوشالی بودن همهی آنچه آمریکا از مرگ ریگان به این طرف ساخته را به دشمنانش نشان بدهد.
ضمن اینکه افکار عمومی آمریکا به هیچ عنوان جنگ نمیخواهند، این تنها موضوعیست که جامعهی آمریکا بر سر آن به دو سو تقسیم نمیشود. جنگ با ایران برای اسرائیل بهای بسیار سنگینتر ِ از دست دادن جامعه و درپی آن پس از چند سال(و شاید حتی پس از جنگی داخلی)حمایت آمریکا خواهد بود. من گمان میکنم پس از داستان کرونا، که در واقع میتوان با قطعیت گفت دولت ایران با پنهان کردن وجودش از ملت باعث سفر ایرانیان بیمار پرشماری به جهان و بیمار کردن دهها کشور دیگر شد، اروپا پشت ایران را خالی خواهد کرد و به آمریکا خواهد پیوست. تا امروز اگر ج.ا سر کار مانده بخاطر کشتن انحصاری بشر قهوهای پوست است، جان چند هزار سفیدپوست دخلشان را خواهد آورد. آنها هم به چین و روسیه فشار میآورند تا پروسهی کرهی شمالیزه شدن ایران کامل بشود و در پایان یا ما بیمریم، یا اینا!
ویرایش از سوی Ouroboros : 03-20-2020 در ساعت 11:25 PM
زنده باد زندگی!
هماکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)