من احتمالاً نیاز هست که یک سری کد نویسی کنم.به نظر دوستان اهل فن کدوم زبان رو یاد بگیرم بهتره و از کجا شروع کنم؟
دانش من از برنامه نویسی مقدماتی هست و مقداری هم به matlab و #c آشنایی دارم.
من احتمالاً نیاز هست که یک سری کد نویسی کنم.به نظر دوستان اهل فن کدوم زبان رو یاد بگیرم بهتره و از کجا شروع کنم؟
دانش من از برنامه نویسی مقدماتی هست و مقداری هم به matlab و #c آشنایی دارم.
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
خوب چه کدی میخواید بنویسید ؟!
همون سی شارپ میتونید باهاش سیستم عامل هم بنویسید ولی همیشه وابسته با فریمورک دات نت هستش و اگر روی لینوکس بخواید ازش استفاده کنید باید از پروژه ی مونو استفاده کنید .
برای ساختن وبسایت هم میتونید ازش استفاده کنید ولی قدرت PHP و CGI رو نداره به خصوص در طراحی چون نمیتونید داخلش HTML تگ ها رو به صورت مستقیم استفاده کنید و این کار رو سخت میکنه .
مثلب هم خیلی به درد نمیخوره ، مال زمان وزوزک میرزا هستش .
ولی اگر میخواید برنامه نویسی رو درست یاد بگیرید بهتره از سی یا سی پلاس پلاس استفاده کنید ، ولی اگر در حد همین برنامه های ویندوزی و کاربردی یا حتا حسابداری و ... میخواید سی شارپ گزینه ی خیلی خوبیه
همیشه قبل خواب دو تا شات بزن راحت بخواب!
دکتر ساسی
Russell (10-02-2011)
http://www.808.dk/?code-aspnet-inlineکد:<% Response.Write("Hello World") %> <% =SomeVariable %>
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
folaani (01-20-2013)
sonixax (10-02-2011)
مقایسه شود با این :
<?php
php code
?>
html code <?php phpcode ?>
<?php
php code ?> html code <?php
?>
این ایراد رو من تقریبن در هر کتابی که در مورد سی شارپ . کلن برنامه نویسی دات نت هست خوندم .
در دات نت شما مجبورید از توابع و کلاسهای خودش برای استفاده کد HTML داخل برنامه استفاده کنید ، ولی در PHP شما میتونید هر جایی در وسط کد تگ PHP رو ببندید و HTML یا هر چیز دیگه ای وارد کنید و دوباره تگ رو باز کنید و نیازی به مثلن استفاده از Echo یا Print نیست .
---------- ارسال جدید اضافه شده در 04:40 PM ---------- ارسال قبلی در 04:36 PM ----------
منظورتون از برنامه چیه ؟
شما میتونید با یه نوتپد ساده هم بشینید و به زبان سی برنامه بنویسید ، ولی اگر منظورتون IDE مناسبش هست - از همه بهتر ویژوال استدیو هست ، البته برای ویندوز .
کامپایلر های مختلفی هم هست که میتونید استفاده کنید ، ولی معمولن با خود IDE یک کامپایلر مناسب هم ارایه میشه .
برای منابع هم میتونید از این وبسایت استفاده کنید :
http://persiadevelopers.com/Books/
بهتره که کتابهای دایتل و اوریلی رو برای شروع بخونید ، ای پرس هم بد نیست ولی به نظر من به درد شروع نمیخورند .
دکتر ساسی
Rationalist (10-07-2012),Russell (10-02-2011)
بنظر میرسه که دارم به آلزایمر مبتلا میشم.
برای دانلود کتاب عبارت "کتابهای دایتل و اوریلی" رو در گوگل سرچ کردم و این لینک رو بهم داد
http://www.daftarche.com/archive/index.php/t-308.html?
ویرایش از سوی Russell : 10-02-2011 در ساعت 07:32 PM
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
sonixax (10-02-2011)
من بر پاد دوستمان میلاد #C را پیشنهاد میکنم. PHP زبانی بی اندازه بی در و پیکر است و نمیتوان آن را یک زبان برنامهنویسی در نگر گرفت.
C و ++C زبانهای پایهای و برای کار کردن با سیستم هستند که اگر علاقه و گرایش زیادی به کامپیوتر و
چگونگی کارکرد درونی آن داشته باشید خوب هستند، اگر نه پیشنهاد نمیشوند و کاربرد آنچنانی هم در جهان امروز ندارند.
دو زبان دیگری که برای یادگیری نخستین پیشنهادهای من خواهند بود Ruby و Python هستند
که هم تراز یکدیگر میباشند. پایتون تنها از خانواده زبانهای C به شمار میرود و Ruby از خانواده Ada و Lisp است.
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
مهربد جان من نوشتم برای ساختن وبسایت برند سراغ PHP نه خود برنامه نویسی ! بزرگترین سایتی که با دات نت نوشته شده خود سایت مایکروسافت هستش ولی با PHP همون طوری هم که خودت میدونی سایتهایی مثل سایت کاخ سفید آمریکا رو نوشتند .
برای اپلیکیشن نویسی من هم C# یا C++ رو پیشنهاد میدم ، همون طوری که جلو تر پیشنهاد دادم . ولی برای وارد شدن به دنیای برنامه نویسی وبسایت استفاده از دات نت بزرگترین اشتباهی هست که شخص میتونه توی زندگی ی خودش در رابطه با برنامه نویسی انجام بده .
دکتر ساسی
Rationalist (10-07-2012)
پس همه کتابهای برنامه نویسی اشتباه میکنند گرامی. Inline code همان چم را دارد و چنانکه نمونه آوردم، میتوان میان HTML هم کُد نوشت:
http://msdn.microsoft.com/en-us/libr...=vs.90%29.aspxکد:The date is: <%= Date %> <BR> <html><% Response.Write("hello"); </html>
اگر نوشتن Response.Write هم کار بسیار سختی بود، میتوان یک متد بسیار ساده مانند زیر نوشت:
که آرگومنت به شمار دلخواه هم میگیرد.کد:using System; public class _main { static void write(params object[] s) { foreach(object _s in s)Response.Write(_s.ToString()); } public static void Main() { write("first argument", "second argument"); } }
—مزدک بامداد
folaani (01-20-2013)
—مزدک بامداد
هماکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)