میخوام شخصی رو معرفی کنم که علاقه زیادی به هنجار شکنی او - عقاید او و موسیقی او دارم
حضرت مدونا
مَدونا لوییس ورونیکا چیکونه(به انگلیسی: Madonna Louise Ciccone Ritchie)، خواننده، ترانهسرا، بازیگر و کارآفرین بینالمللی مشهور آمریکاییاست. او در تاریخ ۱۶ اوت سال۱۹۵۸، برابر با ۲۵ مرداد ۱۳۳۷) در ایالت میشیگان زاده شد و فعلاً مقیم شهر لندن است. مدونا برندهٔ جایزهٔ گولدن گلوب برای بازی در فیلم اویتا است .[۱] بر اساس اطلاعات «فدراسیون ببن المللی صنایع فنوگرافیک» تاکنون ۳۰۰ میلیون آلبوم مدونا در سراسر جهان به فروش رفتهاست [۲] و انجمن صنایع ضبط آمریکا آثار او را پرفروش ترین در میان «هنرمندان راک زن» در قرن بیستم اعلام کردهاست [۳] رکوردهای جهانی گینس او را به عنوان موفقترین زن هنرمند معرفی کردهاست.[۴]مدونا اولین آلبوم خود به نام «مدونا» را در سال ۱۹۸۳ ارائه داد. او در ۲۰ سالگی با ۳۵ دلار پول از میشیگان به نیویورک رفت.[۵] در سال ۲۰۱۰ ثروت وی بیش از یک میلیارد دلار تخمین زده شده.[۶]
بر اساس گزارش مجله اقتصادی فوربز، مدونا در صدر فهرست پر در آمدترین چهره های سرشناس دنیای هنر و سرگرمی در سال ۲۰۱۲ قرار گرفت. در این سال مدونا حدود ۱۲۵ میلیون دلار درآمد داشته است که بخش عمده ای از آن برای تور جهانیامدیانای (به انگلیسی:MDNA) و فروش لباس و عطر با مارک مدونا بوده است. به گفته مجله فوربز سال ۲۰۱۲ مدونا بیشترین درآمد را از سال ۱۹۹۹ به این سو داشته است.[۷] در رده دوم این فهرست استیون اسپیلبرگ، کارگردان آمریکایی قرار دارد که بیش از ۱۰۰ میلیون دلار درآمد داشته است
نظرتون رو بگید ببینم میخوام لذت ببرم
این زن دوست داشتنی و موفق هالیوود رو خیلی دوست دارم