بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
Anarchy (11-15-2012),sonixax (11-15-2012),undead_knight (11-15-2012),viviyan (11-15-2012)
ببینید مجلس عزای حسینی به چه حال و روزی در اومد.......
Anarchy (11-15-2012),Mehrbod (11-15-2012),undead_knight (11-15-2012)
Anarchy (11-15-2012),Mehrbod (11-15-2012),undead_knight (11-15-2012),viviyan (11-15-2012)
از کتاب که به واقعیت نمیرسیم بانو، از واقعیت به کتاب میرسیم دوستان هم که هایِستند (تایید کردند).
تا آنجاییکه من میدانم کودک خردسال از 2 3 سالگی خودارضایی جنسی میکند، 10 11 سالگی هم پسر و دختر هر دو بالغ میشوند: آغاز ماهانگی = بچهدار شدن
در گذشته هم که کسی 80 سال زندگی نمیکرد... دستبالا 30 سال میزیستند.
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
یه نظریه است، گمان کنم نظریه اریکسون باشه. خودارضایی کودکان مربوط میشه به نظریه فروید. اینا همه به یک اندازه معتبرن در روانشناسی رشد کودک.
البته کودکان خودارضایی جنسی نمیکنن طبق نظریه رشد روانی - جنسی. از راههای دیگری به لذت جنسی میرسند. اول با نگهداشتن ادرار و مدفوع و ناگهان رهاکردنش، بعد با به دهان بردن هرچیزی و ...
Anarchy (11-15-2012),Mehrbod (11-15-2012),sonixax (11-15-2012),undead_knight (11-15-2012)
نوزاد خردسال در کوره نانوایی هم بزرگ شده باشد به گمانم باز 6 سالگی بالغ نشده!
این گرما هم بیشتر پرت و پلا میزند، یک چیزی در راستای همان "سرما -> سرماخوردگی".
به نگر من مَهندترین فاکتور در بلوغ زودرس چشمداشت دیگران از کودک است. برای نمونه کودکان هلندی 7 ساله بهتر ومنطقیتر
از نوجوان 15 ساله ایران (های چند سال پیش) گفتگو میکنند و بهتر و بیشتر از پدر و مادرشان هم از ابزارها سر در میاورند!
—مزدک بامداد
هماکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)