ویرایش از سوی homayoun : 11-19-2013 در ساعت 10:40 AM
زمانی که مردم نادان برای اُستوانش خدایانشان همدیگر را تکه پاره می کردند من با چهار سیم و یک تکه چوب اوای خدا را روی کاغذ می نگاشتم!
انتونیو ویوالدی
Mehrbod (11-19-2013)
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
sonixax (11-19-2013)
خواب و رویا بسیار موضوع پیچیده ای است
و از آن پیچیده تر رویاهای صادقه ای است که به سراغ ما می آیند که البته خیلی ها این رویای صادقه را حاصل پردازش های مغزی ما
میدانند ولی به هر حال اتفاقی که در رویای صادقه می افتد گاهی هتا خارج از کنترل مغز و خارج از پردازش های مغزی ماست .
سفر به مکان ها و شناخت مکان هایی که وجود دارند اما آن ها را نمی شناخته ایم و تنها با یک خواب با آن آشنا می شویم و در آینده در باره ی بودن آن
اطمینان حاصل میکنیم ...
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
ببنید مهربد جان پیش از این هم در این باره به بحث پرداخته ایم در سخنگاهی دیگر اگر خاطرتان باشد
برخی مسایل پیش آمده در خواب و پیش بینی ها جوابی ندارند
برای نمو نه در پست قبل تر خودم مثالی زدم : آگاهی دادن این خواب های از مکانی است که هرگز نمیشناختیدو هرگیز ندیده بودید
ولی به واقع آن مکان وجود دارد و برای خود شما هم بعد از دیدن خواب ثابت شده باشد .
برای این مورد چه پاسخی میتوان داشت ؟؟؟آیا این هم باز پردازش مغزی است که آن مکان را هرگز ندیده
و اطلاعاتی از آن مکان نداشته است ؟
هر خواب بین 2 تا 8 دقیقه فکر میکنم طول میکشه. در اینصورت در طول 2 ساعت خواب رم که ما در شبانه روز داریم دستکم به طور متوسط 24 خواب میبینیم. یک فرد در طول 50 سال زندگی خودش که آدم عاقلی باشه، میتونه 1200 خواب ببینه. آیا احتمال اینکه فقط یک خوابی رو ببینه که پس از مدتی شبیه اون رو تجربه کنه احتمال خیلی بالاییه؟ (یک در 1200) تازه با این شرایط که از خواب دیده شده تنها سایه روشنی باقی مونده در ذهن و جزییات فراموش شدند.
چو بخت عرب بر عجم چیره گشت --- هـمـه روز ایـرانیـان تـیـره گـشـت
جهـان را دگـرگونه شـد رسم و راه --- تـو گـویـی نتـابـد دگـر مـهر و مـاه
ز مـی نشئه و نغمه از چـنگ رفـت --- ز گل عطر و معنی ز فرهنگ رفت
ادب خــوار شــد، هـنـر شـد وبــال --- بـه بستـنـد انـدیشـه را پـر و بــال
«توصیف فردوسی بزرگ از تازش اسلام به ایران»
خردگرایی و ایمان ستیزی
حیوانات هم خواب میبینند.
خواب چیزی جز تراکنش مغز در موقعیت استند بای نیست.
انسان پیشرو با جامعه همخوانی ندارد هم آهنگی دارد
sonixax (11-19-2013)
فکر می کنم برای خواب دیدن هم محدودیت داشته باشیم و اینطور که شما گفتید روح و یا مغز و هر آنچه که سرچشمه ی این خواب هاست
( هر چه که نامیده می شود ) توانایی اینو نداشته باشه که تمام اون ساعت هایی رو که در خواب هست ، رویا ببینه .
ولی به نگرم هتا اگر یک بار هم برای هر فرد آن نمونه ای که در بالا گفتم اتفاق بیافتد ( خبر از مکانی که وجود دارد و یا پیش بینی
اتفاقاتی که هیچ پیش زمینه ای برای آن نداشته ایم ) باز جای بحث زیادی باقی میگذارد و موضوع تنها به یک پردازش ساده محدود نمی شود و
این اتفاق باید چیزی فراتر از یک پردازش ساده باشد .
برای خود من این اتفاق افتاده و هتا شده که حادثه ای را در خواب دیدم و بعد اتفاق افتاده ... حادثه ای که چیزی فراتر از یک روزمرگی
بوده باشد .
زمانی که مردم نادان برای اُستوانش خدایانشان همدیگر را تکه پاره می کردند من با چهار سیم و یک تکه چوب اوای خدا را روی کاغذ می نگاشتم!
انتونیو ویوالدی
Reactor (11-29-2013)
هماکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)