سانتوس هم رسما پیشنهاد بارسا برای خرید نیمار را رد کرد(لینک). نظر دوستان دربارهی این بازیکن چیست؟ بنظر کمی بیش از حد شلوغکاری و تبلیغ و مانور بیهوده پیرامون او انجام نشده؟ من بعید میدانم هیچ باشگاهی حاضر باشد بخاطر بازیکنی که تواناییهای او جهت بازی خارج از برزیل و در لیگی به فشردگی و کیفیت لیگهای اروپایی آزموده نشده بیش از اینها پولی بدهد، البته مبلغ پیشنهاد مشخص نشده ولی باید حدود۱۸/۱۹ میلیون یورو میبوده. سانتوس دارد ادای تیمهای ایتالیایی را درمیآورد که بازیکنان خود را بجز فسیل و نابود نمیفروشند مگر پیشنهاد خندهآوری به آنها بشود، اما بعید میدانم بتوانند چنین بکنند.
کلا در این چند سال اخیر مطبوعات بیش از اندازه بازیکنان را بزرگ کرده اند.نمونه اش مسی که به نظر من با هیچ متر و معیاری قابل مقایسه با رونالدو(برزیلی) و زیدان نیست چه برسد به مارادونا.در مورد این نیمار هم همینگونه است.به نظرم بازیکنانی مانند "گرث بیل" یا "سوارز" توانا تر از نیمار هستند و ارزش این همه شلوغ بازی را ندارد.
من با اینکه از بازی بارسلونا همیشه لذت میبردم ولی هرگز هوادار آن نبودم و
از آن بدم میامد! مسی را اگر ژاوی و اینیستا ساپورت نمیکردند به هیچ دردی
نمیخورد؛ اساس ِ فوتبال بارسلونا برپایهی خلاقیت ژاوی و مسی استوار است؛
برای نمونه ببینید بایرن مونیخ در نیوکمپ چه بلایی در غیاب مسی بر سر بارسا
آورد! ایش؛ فوتبالی که ستارهمحور و متکی به یکی دو بازیکن باشد به درد
جرز دیوار هم نمیخورد!
من فعلا طرفدار فوتبال ماشینی ِ دورتموند شدهام و برای فینال برویش شرطبندی
کردهام! :))
من فکر میکنم باخت تیمهای اسپانیایی از تیمهایی آلمانی بیش از آنکه نشان دهندهی ضعف اولی باشد نشانگر قدرت دومیست. آلمانیها از جام جهانی به این سو یک فوتبال بسیار بکر و دوستداشتنی ارائه میکنند که به راستی شگفت آورست. نه آن بازی خشک و بیروح و نفرتانگیز آلمانی(مثل سگ سمجی که به یک سوراخ میچسبد و آنقدر به آن میسپوزد تا راه خود را باز بکند)، نه بازی مسخرهی «تیکیتاکا»ی اسپانیاییها، یک ترکیبی از هر دو، بعلاوهی استفاده از بازیکنان خلاق! این یکی را تابحال کسی از فوتبال آلمان ندیده بود و چیز یکسره جدیدیست، بازیکنی مثل اوزیل پیش از این منحصر بود به فوتبال انگلستان و فرانسه، و آلمانها اگرهم داشتند از او استفاده نمیکردند(نام سباستین کهل با زنگ ناجوری به ذهن میرسد)چون بازی انفجاری و تغییر جریان بازی با برنامهریزی دقیقه به دقیقهی فوتبال تضاد دارد. کلا من به عنوان طرفدار سنتی فوتبال انگلستان و کسی که باید طبیعتا از آلمانها بیزار باشد، از این فوتبال جدید خیلی بیشتر از تیکیتاکا خوشم میآید!
در مورد طرفداری از تیم ها من از سه چیز مطمئن هستم: 1-طرفدار دو آتشه لیورپول هستم. 2-طرفدار تیم هایی که رافا بنیتس سرمربی گری شان را بر عهده دارد هستم. 3-به شدت از بارسلونا بدم می آید. هیچ چیز دردناک تر از این نبود که 3،4 سال بارسلون با گواردیولا در اوج بود و تیم های دیگر همه افت کرده بودند و من همیشه منتظر باخت بارسلون ولو با شانس و اقبال بودم اما به ندرت این اتفاق می افتاد.در مورد سایر تیم ها نظر من هر سال تغییر می کند.به طور مثال پارسال طرفدار چلسی بودم.قبلش طرفدار اینتر مورینیو و امسال هم طرفدار دورتموند. به نظرم کلوپ خیلی شخصیت جذابی دارد.به طور کلی نظراتم همگی تحت تاثیر نفرت از بارسلون است. البته مطمئنا منفور ترین شخصیت در نظر یک لیورپولی فرگوسن لعنتی است.
البته نباید حکم کلی صادر نمود! من فکر میکنم پیروزی ناباورانهی بایرنمونیخ پیش از هرچیز
به بحرانهای تازهی بارسلونا (رفتن گواردیولا، مصدومیت اخیر مسی و ...) برمیگردد! درمورد
دورتموند هم گمان میکنم کمی شانس و اقبال در بازی برگشت یارشان بود؛ البته بیشک از
فوتبال دلنواز آلمانها هم نمیتوان چشمپوشی کرد! :)) بهرسان هرچه که باشد، مایهی شور
و شعف بسیار است که فوتبال جهان سرانجام از سلطهی مطلق اسپانیاییهای کثیف بدر آمد!
علی دائی سرمربی پرسپولیس شد
نمیدانم باید خوشحال بود یا ناراحت، خاصه آنکه دیگر گزینهها یکی مایلیکهن بود، که به نظر من مستحق اعدام انقلابیست!
هماکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)