منه رچی فکر میکنم از نظرم شطرنج ورزش نیست ویک بازی فکری است ولی نمیدونم چرا اکثریت مردم فکر میکنند شطرنج یک نوع ورزش است!
نظردوستان چیه؟
آیا شطرنج ورزش است؟
منه رچی فکر میکنم از نظرم شطرنج ورزش نیست ویک بازی فکری است ولی نمیدونم چرا اکثریت مردم فکر میکنند شطرنج یک نوع ورزش است!
نظردوستان چیه؟
آیا شطرنج ورزش است؟
همیشه قبل خواب دو تا شات بزن راحت بخواب!
دکتر ساسی
Anarchy (03-30-2011),havachekhube (07-09-2011),shahin (10-10-2013)
شطرنج (شترنگ) ورزش نیست، بازی است.
اگر شترنگ ورزش بود، دومینو هم ورزش میشد، 21 هم ورزش میشد و ..
ورزش توی لغتنامه ی دهخدا و بیشتر لغتنامه های دیگه به عملی تکراری برای بهتر کردن کارایی گفته میشه،آیا شترنگ باعث تقویت قوای ذهنی میشه؟نمیدونم،اگر میشه ورزش محسوب میشه،منتها نه ورزش بدنی،بلکه ذهنی،من فقط از لحاظ معنی لغتی گفتم،ولی خوب بهتره زبان فارسی که کلمه ی جدا گونه برای ورزش های بدنی داشته باشه،چون کلمه ی "ورزش" که ما ازش استفاده میکنیم غیر از این معنی هایی دیگری هم داره،و فکر میکنم به همین خاطره که به شترنگ هم میگن ورزش.
من نمیدونم چرا هروقت دونفر دارن شطرنج بازی میكنم یك تمایل بسیار شدید مثل یك جنون آنی میاد سراغم كه از سمت راست به چپ صفحه شطرنج و نوازش كنم و بازی رو بهم بزنم از بچگی این كار رو میكردم باوركنید لذتش تقریبا معادل لذت سكسه
Anarchy (12-12-2012),sonixax (12-12-2012),undead_knight (12-12-2012),yasy (12-12-2012)
متن زیر را بخوانید:
Is Chess a Sport? - Chess.com
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
sonixax (09-30-2013)
sonixax (09-30-2013)
هماکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)