دوستان به نظر شما استفاده از کلمه ی اسلام هراسی در مورد فعالیت های اسلام ستیزی و نقد اسلام درسته یا خیر ؟
در برخی از تعاریف اسلام هراسی "ترس از اسلام بدون منطق" تعریف شده !
دوستان به نظر شما استفاده از کلمه ی اسلام هراسی در مورد فعالیت های اسلام ستیزی و نقد اسلام درسته یا خیر ؟
در برخی از تعاریف اسلام هراسی "ترس از اسلام بدون منطق" تعریف شده !
همیشه قبل خواب دو تا شات بزن راحت بخواب!
دکتر ساسی
اسلام هراسی را طوری مطرح میکنند انگار که یکجور نژاد پرستیه!!!
در حالی که اسلام یک ایده اولوژی هست،اگر نازیسم هراسی و فاشیسم هراسی و استالینیسم هراسی مشکلی داره اسلام هراسیم مشکل داره.
اسلام فقط یه اسم نیست،یک سری اجزای اساسی داره که بدون اونها بیمعنی میشه.مثلن یه نفر بیاد بگه من شتر دوست دارم و این از نظر من اسلامه!!!! بعد بیاد بگه من آدم خوبیم و ادما رو تهدید نمیکنم !!!
پیروی از یک جانی باسم محمد،جهاد،در نظر گرفتن زنان بعنوان اموال مردان،تضاد کامل با حقوق اساسی انسانها و انواع آزادیها مخصوصن آزادی بیان و از همه مهمتر شهادت و حق کشتن کافران برای مسلمانان.
باید از هر مسلمانی پرسید به اینها اعتقاد داره و اگر نداره میشه بهش براحتی نشون داد که کی منطقی تره و اکثریت کسانی که مسلمان هستند و قران اینها رو تعیید میکنند یا نه،وقتی مسلمانان از حقوق زنان و منطق حرف میزنند
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
هماکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)