در حال حاضر 71 درصد سطح زمین آب و 29 درصد خشکی است. در صورت آب شدن یخچالها چند درصد از سطح زمین آب و چند درصد خشکی میشود؟
در حال حاضر 71 درصد سطح زمین آب و 29 درصد خشکی است. در صورت آب شدن یخچالها چند درصد از سطح زمین آب و چند درصد خشکی میشود؟
چطور؟
sonixax (12-30-2014)
تا اونجا که من خاطرم هست، کل زمین زیر آب خواهد رفت و سطح آب بالاتر از قلهیِ اورست خواهد آمد.
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
sonixax (12-31-2014)
منم همین فکر را میکردم ولی اینطور نیست:
http://www.daftarche.com/%D8%AF%D8%A...html#post61863
Anarchy (12-30-2014),kourosh_iran(12-31-2014),Russell (01-01-2015),sonixax (12-31-2014)
ما هم یک یخچال امرسان داریم یه تیکه یخ کلوخه گنده زده زنگ زدیم نمایندگیش گفتن چیزی نیست طبیعیه
الان اون کلوخه یخ مثل یخهای کرهء زمین میمونه چون طبیعی هم هست دیگه. تازه باید مواظب باشیم یوقت آب نشه چون اونوقت ممکنه خونمون بره زیر آب
sonixax (01-01-2015)
آری من اثر یک فاجعهیِ دیگه رو با این قاطی کردم !!
جالب هست که البته توضیح جناب مزدک هم ظاهرا اشتباه هست. چرا که بنا بر اصل ارشمیدس اصلا نباید سطح دریا بالا بیاد و حجم یخی که وارد آب میشه با کاهش حجم یج درون آب که ذوب میشه خنثی میشه، تنها عامل موثر دیگه یکی شور شدن آب هست و یکی هم انبساط خود آب به علت افزایش دما که اون هم اثر نسبتا کمی داره.
البته اگر یخهای قطبی آب بشند آب و هوای زمین آنچنان بهم خواهد ریخت که زیر یا روی آب بودن خیلی فرقی نخواهد داشت !!
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
تا جایی که من میدونم ما هنوز در دوران یخبندان هستیم! یعنی انسان و تقریبن تمام موجودات زنده ی روی کره زمین در دوره یخبندان فرگشت پیدا کردند!!!
پس در صورت گرم شدن زمین سیر فرگشت مسیری رو طی میکنه و گونه ها به شکلی مربوط به قبل از دوره یخبندان تکامل پیدا میکنند.
درسته که این مساله میتونه منجر به انقراض گونه های فعلی بشه (شاید انسان به خاطر علمش در امان بمونه) ولی به موازاتش منجر به شکل گیری گونه های جدید میشه!
چندان هم بد نیست !
همیشه قبل خواب دو تا شات بزن راحت بخواب!
دکتر ساسی
اگر تمام یخهای قطب جنوب آب شود سطح اقیانوس ۶۱ متر بالا میاد. یخهای قطب جنوب شناور نیستند بلکه روی خشکی هستند.
If the polar ice caps melted, how much would the oceans rise? - HowStuffWorks
حضرت زهرا جنده آل محمد: تن زن عورت است
موی سر حضرت زهرا و زنان مومن به اسلام موی زهار است پس سرشان مامله و حجاب اجباری است.
کون لق بی بی دو عالم حضرت زهرا تعالی
امام زمان مفعول است ... وارث پیغمبر است
هماکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)