ببینید این مجری صدا و سیما (وحید یامینپور) که بی شک خودش یک مادر جنده و زاده شهر نو است به مسیح علی نژاد به خاطر کمپین فیسبوک چگونه فحاشی کرده:
مطرح کردن اتهامی بی سابقه از سوی یکی از مجریان صدا و سیما
برخورد محافظهکاران در ایران اما تنها به یک گزارش تلویزیونی خاتمه پیدا نکرد. چند روز پس منتشر شدن این گزارش، "وحید یامینپور" مجری صدا و سیمای جمهوری اسلامی در اتهامی بیسابقه در فیسبوک خود نوشت: «فرق است بین یک فاحشه و یک مرتد. مسیح علینژاد حداکثر یک فاحشه است نه یک مرتد. قبل از انقلاب در شهرنو فاحشه هایی که سنین جوانی را سپری می کردند و دیگر جذابیت جنسی نداشتند به فریب دادن جوانترها و قوادی رو میآوردند. این کار شاید تامین نیازهای روانی و البته مالی آنها بحساب بیاید. ظاهرا علی نژاد هم در مرز میانسالی با راه انداختن کمپین بی حجابی بدنبال به اشتراک گذاشتن بدنامیها و ناکامیهای خود و به میدان آوردن جوانترهایی است که هنوز فاحشه نیستند.»
منتشر شدن این مطلب از سوی وحید یامینپور واکنش بسیار وسیعی در شبکههای اجتماعی داشت و تا جایی که برخی از نیروهای حزبالله نیز از اقدام غیر اخلاقی وحید یامینپور که یکی از هواداران محمدتقی مصباح یزدی به شمار میرود، اظهار تاسف کردند.
"سعید محبی"٬ رئیس سازمان بسیج حقوقدانان برای مثال در واکنش به این اتهام نوشته است: «براساس آیهای از قرآن کسی که به دیگری اتهام "فحشا" میزند باید ادعای خود را ثابت کند در غیر این صورت باید ۸۰ ضربه شلاق بخورد.»
وحید یامین پور همچنین درخواست دویچهوله برای مصاحبه در خصوص اتهامی که به مسیح علینژاد وارد کرده است را رد کرد و تنها گفت: «ترجیح میدهم در فضای مجازی مانند فیسبوک به سوالات پاسخ دهم. خانم علینژاد متنی در پاسخ به متن من نوشتهاند که من هم در مقابل متنی مینویسم.»
مسیح علینژاد: از رئیس و مجری صداوسیما شکایت میکنم | اجتماعی | DW.DE | 03.06.2014