آقا کسی هست برای ما اندکی روشنگری کنه که آیا نگهداری حیوانات، خصوصن سگ و گربه در منزل و کنار رخت خواب و اینها چه مزایا و معایبی داره؟ این خارجی ها چیکار می کنند که از بچگی با اینها بزرگ میشند و سالمند؟
آقا کسی هست برای ما اندکی روشنگری کنه که آیا نگهداری حیوانات، خصوصن سگ و گربه در منزل و کنار رخت خواب و اینها چه مزایا و معایبی داره؟ این خارجی ها چیکار می کنند که از بچگی با اینها بزرگ میشند و سالمند؟
چو بخت عرب بر عجم چیره گشت --- هـمـه روز ایـرانیـان تـیـره گـشـت
جهـان را دگـرگونه شـد رسم و راه --- تـو گـویـی نتـابـد دگـر مـهر و مـاه
ز مـی نشئه و نغمه از چـنگ رفـت --- ز گل عطر و معنی ز فرهنگ رفت
ادب خــوار شــد، هـنـر شـد وبــال --- بـه بستـنـد انـدیشـه را پـر و بــال
«توصیف فردوسی بزرگ از تازش اسلام به ایران»
خردگرایی و ایمان ستیزی
من یک مدتی یک قلاده سگ و یک مدق قبل ترش یک زنگوله گربه داشتم
به جد توصیه میکنم اگر منزلتون حیاط نداره اصلن طرف حیوان خانگی نرید .
نزدیک شدن حیوان به رخت خوابتون هم باعث میشه موهای تنش و احتمالن حشراتی که اون وسط مسط ها هستند وارد رخت خوابتون بشه و شما رو مریض کنه و اگر آسم داشته باشید به کشتن بده . همچنین برخی بیماری ها بین حیوانات و انسان مشترکند و باز همین موضوع میتونه باعث شه مریض بشید .
همیشه قبل خواب دو تا شات بزن راحت بخواب!
دکتر ساسی
Anarchy (11-28-2010),Jooyandeh (11-29-2010),kourosh_bikhoda (11-28-2010),Russell (11-28-2010)
Russell (11-28-2010)
خردگرایی و ایمان ستیزی
Anarchy (11-29-2010)
Anarchy (11-29-2010)
sonixax (11-29-2010)
وبلاگِ من: پژوهشهای شاهپور برنابا جویندهآنچه مقدّس است، به سگان مدهید و مرواریدهای خود را پیش خوکان میندازید، مبادا آنها را پایمال کنند و برگردند و شما را بِدَرند. (متی ۷ : ۶)
فرزندان این عصر در مناسبات خود با همعصران خویش از فرزندان نور عاقلترند. (لوقا ۱۶ : ۹)
(ترجمهیِ هزارهیِ نو)
یک جواب روشن به این سوال بده که پس چطور خارجیون مریض نمیشند با اینهمه حیوانات در منزل؟
---------- ارسال جدید اضافه شده در 09:48 pm ---------- ارسال قبلی در 09:47 pm ----------
بابا تخت خواب کنایه است. منظورم اینه که میتونیم دیگه تو خونه نگهداری کنیم یا نه؟ یعنی زیر سیبیلمون بزرگشون کنیم.
خردگرایی و ایمان ستیزی
Anarchy (11-29-2010)
حیوانات خانگی همگی تربیت شده هستند ، یعنی به هیچ عنوان به مواد غذایی داخل منزل نزدیک نمیشند و یا به تخت خواب صاحبشون و معمولن افراد خانه هایشان حیاط شخصی داره و حیوان 24 ساعته توی منزل نیست .
تازه باید هر روز ببریدش بیرون کلی باهاش بدوید و دستشوییش رو هم بکنه و برش گردونید خونه . بعد شما قبل از خرید حیوان خانگی باید ببینید که به حیوانات حساسیت دارید یا نه . یکی از دلایلی که مکس من بیشتر از یک هفته پیشم نموند این بود که ما حیاط شخصی نداشتیم و مکس همه خونه رو میریخت به هم و خونه شده بود پر موهاش و این موضوع برای داداشم حساسیت ایجاد کرده بود . تازه من هر روز کلی شونش میکردم و طبق برنامه دامپزشک میشستمش و هیچ کاری سرخود نمیکردم . راستی باید سگتون رو میکرو چیپ هم بهش بچپونید
همیشه قبل خواب دو تا شات بزن راحت بخواب!
دکتر ساسی
Anarchy (11-29-2010),kourosh_bikhoda (11-29-2010)
هماکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)