الان رفتم زندیق دیدم دسترسی نداره. هک شده؟
الان رفتم زندیق دیدم دسترسی نداره. هک شده؟
من با آرش بیخدا صحبت میکنم گاهی ، ازش میپرسم اینجا خبر میدم ولی فکر نکنم هک شده باشه .
"A Land without a People for a People without a Land"
آرش یک مدتی میشه که بیخیال زندیق شده - اول که اون طوریش کرد ! حالا هم این طوری . فقط امیدوارم که مشغول به روز رسانی باشه و نه جمع کردن .
همیشه قبل خواب دو تا شات بزن راحت بخواب!
دکتر ساسی
مشکلی نیست. درست میشه.
چو بخت عرب بر عجم چیره گشت --- هـمـه روز ایـرانیـان تـیـره گـشـت
جهـان را دگـرگونه شـد رسم و راه --- تـو گـویـی نتـابـد دگـر مـهر و مـاه
ز مـی نشئه و نغمه از چـنگ رفـت --- ز گل عطر و معنی ز فرهنگ رفت
ادب خــوار شــد، هـنـر شـد وبــال --- بـه بستـنـد انـدیشـه را پـر و بــال
«توصیف فردوسی بزرگ از تازش اسلام به ایران»
خردگرایی و ایمان ستیزی
میگم این سایت به زبون عبری چیه که جایگزین زندیق شده؟یه چیزایی هم دارن میفروشن اونجا
اگر روی tor دیدی آنارشی جان، گاهی زمانها ISP یکی از nodeها مانند مخابرات خودمان اگر dns error بود یا سرور داون آگهی بازرگانی برمیگرداند.
Internal Server Error
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.
Please contact the server administrator, webmaster@zandiq.com and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.
More information about this error may be available in the server error log.
Additionally, a 500 Internal Server Error error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
Apache/1.3.42 Server at www.zandiq.com Port 80
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
نه روی TOR نبود....الان شما این رو ببینید:
https://www.zandiq.com/catalog/
البته ظاهرا الان همه بخش های زندیق برگشته جز مقالات...
هماکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)