امروز ارشیو گفتگو را نگاه میکردم دیدم همچین جستاری آنجا بود ، گفتم اینجا هم باز کنم ببینیم علاقه دوستان به چیست ، لطفا ۵ فیلم و ۵ سریال محبوب خود را به ترتیب درجه محبوبیت اینجا عنوان کنید
۵ فیلم مورد علاقه.
۱- مجموعه فیلمهای SAW . علت علاقه من به این فیلم صحنههای شکنجه و اینها نیست ، بلکه از دستان و این بازی کردن با دیگران خوشم آمد ، خیلی داستان قوی و جالبی این سری فیلم داشت.
۲ - V for Vendetta. من comic book این فیلم را خوانده بودم و خیلی به آن علاقه داشتم ، از فیلم نیز خیلی خوشم آمد.
۳- Closer. تا از محبوبترین بازیگرهای من ، جولیا رابرتس ، نتالی پورتمن و جود لا در این فیلم بازی کردند که داستان خیلی جالبی هم داشت.
۴- Sixth Sense. فیلم ترسناک جالبی بود که زمان خودش در سال ۱۹۹۹ بسیار محبوب و پر فروش شد.
۵- از Hunger Games هم چون کتابش رو خونده بودم و خیلی خوشم اومده بود ، از فیلمش هم خوشم اومد. از Jennifer Lawrence هم خیلی خوشم میاد.
سریال ها.
۱ - Lost رو خیلی دوست داشتم.
۲ - Spooks که یک سریال انگلیسی جاسوسی هست که به نظرم خیلی realistic ساخته شده بود.
۳- ۲۴
۴- Damages که یک سریال فوقالعاده زیبا و مفهومی هست که راجبه چند تا وکیل هست که یکی از بهترین legal drama های تاریخ هست به نظر من بازیگر مورد علاقه من Rose Byrne هم اونجا نقش اصلی رو داره.
۵- Prison Break هم خیلی زیبا بود.