دوستانی که در فرومهای دولتی مانند هممیهن سانسور میشوند و اخطار میگیرند اینجا بنویسند ببینیم چه چیزهایی بیشتر از همه سانسورگران را میترساند!
دوستانی که در فرومهای دولتی مانند هممیهن سانسور میشوند و اخطار میگیرند اینجا بنویسند ببینیم چه چیزهایی بیشتر از همه سانسورگران را میترساند!
ویرایش از سوی Mehrbod : 07-23-2012 در ساعت 05:57 PM
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
راز و نیاز با با آقا امام زمان اگر برای رفع استکبار جهانی، شیطان بزرگ، آمریکای جهانخوار و کلا مشکلات گنده و بزرگ باشد نه تنها اشکالی ندارد
که ثواب هم دارد (تبارک الله، حوری میدهند چه جور )، ولی اگر از امام زمان برای رفع مشکلات روزمره مانند گرانی مرغ و ... یاری بجویید در جا سانسور میشوید
نوشته اصلی از سوی Rayan
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
نوشته اصلی از سوی Rayan
نتیجه اخلاقی: اگر از امام زمان برای رفع مشکلات گرانی مرغ و ... یاری بخواهید اعتقادات عدهای را بطور نامستقیم به کنایه و استهزاء گرفتهاید!!
—مزدک بامداد
امروز چی گفتن بهت تو pm?
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
من کلا اعصاب ندارم یک جا پست من رو پاک کنند ، برای همین جای دیگه فعالیت نمیکنم.
"A Land without a People for a People without a Land"
یکی مطلبی که توی همیهن باید مد نظر قرار داد اینه که
در برخی موارد اگر مدیران هم سانسور نکنند
تیم سایبری کل سایت رو فیلتر خواهد کرد
و این به نظر من بده که به خاطر ما کل یک سایت فیلتر یشه
به هر حال افراد زیادی به همیهن میان و وقت میگذرونن
بحثی که من دارم زیاده روی در سانسور هست
البته نه در همه مدیران
اگر حساسیت ها کم میشد بهتر بود و اگر پستی حذف میشد دلیل حذفش هم نوشته میشد به ادم کمتر بر میخورد
—مزدک بامداد
بله درسته
به نظرم نباید اینطور باشه که ما خودمون رو از خانواده همیهن جدا بدونیم
ما جزئی از خانواده همیهن هستیم
اگر سانسوری هست هر چند انتقاد داریم به برخی مسائل مثل حساسیت زیاد و یا نحوه برخورد یا در برخی موارد غیر منطقی بودن سانسور ها
یا حتی اگر با کاربری یا مدیری مشکل داریم
دلیل بر جدا بودن ما از این خانواده نیست
افراد عاقل و با سواد زیادی به همیهن میان
در هم میهن تاپیک گسترده ای به راه افتاده بود با یک نظرخواهی
در باب اینکه در برابر تحریمها چه راهی را انتخاب می کنید. کل تاپیک حذف شد.
:47:
چقدر وقت گذاشته و مطلب نوشته بودیم در آن تاپیک! مونولوگی هم نبود
موافقین هم بسیار قلمفرسایی کرده بودند منتها این اواخر دیگر به شدت کم آورده بودند.
نتیجه نظرخواهی نشان می داد که اکثریت طرفدار دست کشیدن از غنی سازی برای برداشتن تحریمها بودند...
نمی دانم تذکری داده شده یا ابتکار مدیران بود ولی بسیار بی جا بود چون تاپیک مشکلی از بابت قوانین سایبری نداشت
بیشتر نوشتارها مستند بود و پستهای مشکل ساز هم پاک می شد.
کاوه جان باز خوب است به همان حذف بسنده میکنند !
در عندیشه ها اگر پیکی مینوشتید مدیران ویرایش میکردند و دسترسی ویرایش نویسنده را هم بر میداشتند بعد زیرش هم لیچار بارتان میکرند !
مثلن بنده پستی شبیه این نوشته بودم :
و بعد از آن هم یک کیلومتری دلایل آورده بودم ! کل پست به جز چند کلمه ی کثیف و مزخرف و گند حذف میشد و زیرش هم مدیر هشدار میداد چرا یک پست سرشار از ناسزا فرستاده اید !!!!!!انقدر مزخرف نگویید ، یک مشت آخوند کثیف ریخته اند به جان مملکت و و آن را به گند کشیده اند .
-----------------------------------------
راستی کاوه جان وقت داشتی و اگر دوست داشتی این رو بکوب توی صورت اون شهابِ نوچه ی پورپیرار :
http://balatarin.com/topic/2012/7/30/1011418
همیشه قبل خواب دو تا شات بزن راحت بخواب!
دکتر ساسی
هماکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)