درود
در تاپیکی یکی از دوستان نوشته بودن طبقه مرفه حیوان دوست تر از فقرا هستند. من آن تاپیک را پیدا نکردم تاپیکی مربوط به موضوع دیگری بود که بحث فرعی به حیوان دوستی کشیده شده بود.
من فکر می کنم این دوستمان اشتباه می کند. تجربه شخصی من:
۱- خیلی از مردم از حیوانات میترسند من دیده ام مردم بزرگسال از کبوتر و طوطی و گربه و جوجه که بی آزارند می ترسند پس بدشان می آید. هم پولدار هم فقیر
۲- من کارتنخوابها و گداهایی دیدم که غذای خود را با حیواناتی چون سگ و گربه و پرنده ها و حتی موش قسمت کرده اند.
۳- برخی به علت باورهای دینی از حیوانات متنفرند و آزار می رسانند. مثل مسلمانان که دشمن سگها هستند و با سنگ آنان را کتک زده و می کشند. چه فقیر چه پولدار.
۴- برخی از مردم چون حیوان داشتن مد میشود برای پز دادن حیوان می خرند و بیشتر پولدارها چنین است. مثلا شهین خانم سگ ۵ میلیونی می خرد بعد آناهیتا خانم برای زدن پوز ایشان میرود سگ ۱۰ میلیونی می خرد.
۵- پولدارها اکثرا به شکار تفریحی می روند تا فقرا. برخی از فقرا هم برای درامد زیادتر می روند مثلا پلنگ رو به انقراض را می کشند تا پوستش را بفروشند. بسیاری از دهاتی های فقیر هم برای حفظ گوسفندانشان پلنگ رو به انقراض را می کشند.
۶-بسیاری از سرمایه داران در قالب کارخانه و ایجاد جنگ و تخریب جنگلها به حیوانات آسیب می زنند.