کاربران گرامی سوالات و مطالب متفرقه را در اینجا مطرح کنند.
کاربران گرامی سوالات و مطالب متفرقه را در اینجا مطرح کنند.
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
این داستان Ratio برای بعضی سایتهای مخصوص تورنت نمیدونم چیه،یعنی یک چیزهایی خوندم و میدونم ولی نمیدونم چطور محاسبه میشه.
مثلن من اگر یک تورنت چند گیگی دانلود کنم ولی فقط بخش کمی از اون رو دانلود کنم کل حجم اون بحساب من میره؟
برای ما که سرعت آپلود پایین هست در ایران راه چاره چیه؟
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
منظورت اینه که داخل یه فایل تورنت از چند تا فایلی که برای دانلود هست فقط یکی رو انتخاب کنی برای دانلود؟ اگه منظورت همین هست نه به اندازه کلش حجم ازت کم نمیشه....در مورد اون ratio هم فکر کنم زمانی که تورنت رو میذاری برای دانلود همزمان با دانلود , آپلود هم انجام میشه که در واقع کمک میکنی به افراد دیگه ای هم میخوان همزمان اون فایل رو دانلود کنند.راستی بعضی از سایت های لیچر هم هستن که میتونی باهاشون لینک دانلود تورنت رو به لینک مستقیم تبدیل کنی...
خود تورنت که محدودیتی نداره - اگر منظورتون حجمی هست که اینترنت خودتون داره - همون قدری که دانلود یا آپلود کردید ازتون کم میشه . بهتره از uTorrent استفاده کنید.
یا یک نتورک منیجری چیزی نصب کنید که مانیتور کنید چه قدر مصرف کردید . اگر ویندوز ویستا به بالا دارید کلی گجت برای این کار هست .
اگر هم لینوکس دارید که خودش داره نیازی به نصب چیز اضافه ای نیست .
در مورد مک هم نمیدونم چون اصلن باهاش حال نمیکنم .
راستی بهترین تورنتی که من میشناسم و خودم همیشه ازش استفاده میکنم Extratorrent هستش .
این تورنت پولی ها هم بد نیست ولی فکر نکنم توی ایران دسترسی بهشون راحت باشه .
همیشه قبل خواب دو تا شات بزن راحت بخواب!
دکتر ساسی
توی ایران گوشیهای آیفون اینها دست مردم هست ، یا دیگر محصولات اپل؟ منظورم این هست برا بچه پولدارها هست یا دست همه میبینید؟ توی خیابون جایی میبینید کسی یه آیپد دستش باشه یا لپتاپ اپل؟
"A Land without a People for a People without a Land"
هماکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)