با سلام
واقعا خانم ها از اینکه هر روز براشون گل بخرید یا بهشون زنگ بزنید یا بگید دوستت دارم خوششون میاد؟! این رفتارها از نظر من تهوع آور است آیا از نظر خانم ها اینگونه نیست؟!
با سلام
واقعا خانم ها از اینکه هر روز براشون گل بخرید یا بهشون زنگ بزنید یا بگید دوستت دارم خوششون میاد؟! این رفتارها از نظر من تهوع آور است آیا از نظر خانم ها اینگونه نیست؟!
باده (05-18-2015)
لازم نیست فقط خانم ها نظر بدن مردای وارد هم اگه میدونن نظر بدن.
ویرایش از سوی m@hdi : 05-06-2015 در ساعت 03:27 PM
به نام خداوند مهرگستر خیلی مهربان
"ذُرِّیَّةَ مَنْ حَمَلْنَا مَعَ نُوحٍ ۚ إِنَّهُ كَانَ عَبْدًا شَكُورًا (3)""زادهء کسی بردیم سوارکردیم با نوح چون او بود بنده ای خوش بجاآوری3"
یک این که پاس خداوندُ که واسه مان جفت آفرید هم گل آفرید که چند نفر باهاش نان بخورند
دو که هر چه اندازه ای دارد که از مرزش گذشتن انگیزان اندوه می شود همانند هرروز گل خریدن
پاس خداوند
اعوذبالله من الشیطان الرجیم بسم الله الرحمن الرحیم الحمدلله رب العالمین الرحمن الرحیم مالک یوم الدین ایاک نعبدوایاک نستعین اهدناالصراط المستقیم صراط الذین انعمت علیهم غیرالمغضوب علیهم ولاالضالین پناه می برم به خداوندازسرکش خیلی رانده به نام خداوندمهرگسترخیلی مهربان پسندیده گفتن براخداوندپرورنده جهانیان مهرگسترخیلی مهربان دارای روزی آییندار آره ای تورا بنده ایم هم آره ای تورایاوری می خواهیم نشان بده مان راستراه خیلی پابرجاشده راستراه کسانی سراسر بخشانيشان دیگری خشمهاشده برشان هم نه گمراهان
ارتباط داشتن با یه خانم یا اقا
حالا به هر نحوی
ازدواج یا دوستی طولانی مدت
مثل نگهداری ی گلدون گل
نیازمند مراقبت و نگهدارییه(اونم دو طرفه)
اگه به هر دلیلی این مراقبت انجام نشه
شما گل زیبایی نخواهید داشت
سلیقه خانما هم متفاوته (گاهی یه شاخه گله، گاهی یه ماشینه ویا یه نگاه مهربانانه)
شما میتونی یه گل پیدا کنی مثل کاکتوس که خیلی نیاز به مراقبت نداشته باشهمواظب خاراش هم باش
به نامِ انسانِ بخشنده ی مهربان
هماکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)