قرآنی که از آن روابطی که گفتم را پیدا کردم هم غیر اخلاقی هست هم غیر منطقی. تا اینجاش که شاید من غلط فکر کنم. اما وقتی که میگوید با قلبتان بیاندیشید چه کنم؟!:
سوره حج آیه 46:
آیا در زمین گردش نكرده اند تا دلهایى داشته باشند كه با آن بیندیشند یا گوشهایى كه با آن بشنوند در حقیقت چشمها كور نیست لیكن دلهایى كه در سینه هاست كور است.
متن عربی:
أَفَلَمْ یَسِیرُوا فِی الْأَرْضِ فَتَكُونَ لَهُمْ قُلُوبٌ یَعْقِلُونَ بِهَا أَوْ آذَانٌ یَسْمَعُونَ بِهَا فَإِنَّهَا لَا تَعْمَى الْأَبْصَارُ وَلَكِن تَعْمَى الْقُلُوبُ الَّتِی فِی الصُّدُورِ
وقتی که تناقضات داخلیش را میبینم چه کنم؟!:
1- خدا در آیه 42 و 45 سوره آل عمران میگوید چند فرشته به سوی مریم فرستاده اما در آیات 17 تا 21 سوره مریم میگوید یک فرشته فرستاده.
2- خدا در آیه 42 سوره زمر میگوید روح انسان را به ھنگام مرگ میگیرد اما در آیه 11 سوره سجده میگوید فرشته مرگ این کار را میکند.
3- خدا در آیه 19 سوره قمر میگوید در یک روز برای قوم عاد عذاب فرستاد اما در آیه 16 سوره فصلت میگوید در چند روز.
4- خدا در آیه 54 سوره اعراف میگوید در 6 روز آسمان ھا و زمین را خلق کرده اما در آیات 9 تا 12 سوره فصلت جمعا در 8 روز آسمان ھا و زمین را آفریده.
5- خدا در آیه 29 سوره بقره میگوید اول زمین را آفریده سپس آسمان را اما در آیات 27 تا 30 سوره نازعات میگوید اول آسمان را آفریده سپس زمین را.
6- خدا در آیه 123 سوره بقره میگوید ھیچ شفاعتی در کار نیست اما در آیه 109 سوره طه میگوید شفاعت ممکن است.
7- خدا در آیه 78 سوره نساء میگوید شر و خیر از جانب اوست اما در آیه بعد میگوید ھر شری که میرسد از جانب خود توست.
8- خدا در آیه 10 سوره انشقاق میگوید بدکاران نامه اعمالشان را از پشت بھشان میدھند اما در آیه 25 سوره حاقه میگوید از چپ.
9- خدا در آیه 76 سوره انبیا میگوید نوح و خانواده اش از طوفان نجات پیدا کردند اما در آیات 42 و 43 سوره ھود میگوید پسرش نجات نیافت.
10- خدا در آیات 80 تا 83 سوره یونس میگوید ساحران به موسی ایمان نیاوردند اما در آیات 103 تا 122 سوره اعراف ساحران ایمان میاورند.
11- خدا در آیه 28 سوره شعرا میگوید یک شرق و یک غرب وجود دارد و در آیه 17 سوره الرحمن میگوید دو شرق و دو غرب و در آیه 40 سوره معارج میگوید چند شرق و چند غرب.
پس مشکل دیگر از من نیست بلکه از قرآن است.
اما با این روابط که معادلی ندارند چه کنم؟! من به راحتی از شک فرار نمیکنم و واقعیات را نادیده نمیگیرم. این روابط معجزه آسا هستند و معادلی در دیگر کتب ندارند.
من ذهنم بیشتر به این سمت میره که نیروهایی ماورالطبیعی در جهان هستند که برخی افراد بر این نیروها مسلط میشوند و محمد یکی از این افراد بوده. من مطمئنم که خدایی نیست پس اسم این نیروها را میاورم. اما در جواب به خودم میگویم چرا این نیروها تاکنون ثابت نشده اند?! این هم شکی دیگر!
من که مخم پکید و جواب مناسبی هم هنوز پیدا نکرده ام. لطفا هم از من نخواهید که این روابط را نادیده بگیرم چرا که نادیده گرفتن این روابط عین حماقت است و به دور است از منطق و خرد "واقعا" بی طرف.