http://www.youtube.com/watch?v=ikJJO...ature#t=03m28s
نظرتون در باره مزخرفی که این خانم گفته چیست ؟
http://www.youtube.com/watch?v=ikJJO...ature#t=03m28s
نظرتون در باره مزخرفی که این خانم گفته چیست ؟
همیشه قبل خواب دو تا شات بزن راحت بخواب!
دکتر ساسی
Anarchy (11-27-2010)
میلاد جان به نظر من مزخرف نگفت!! جهت فکری خودش شاید مورد تایید من نباشه اما تحلیل من هم از جامعه ایران همینه!!! نه اینکه میرحسین بهتر باشه اما جامعه دین زده ایران هنوز درک سیاسی بالایی نداره و اینکه برای من به عنوان متولد بعد از انقلاب رضا پهلوی یه فرد ناشناخته هست!!! بین این 3 تا خب منم نظرم همینه... به اسم و خاندان که نیست دوست من...
ضمنا, بزنم به تخته بانوی بسیار زیبایی هستن
kourosh_bikhoda (11-27-2010),sonixax (11-27-2010),کافر_مقدس (04-15-2014),باده (06-08-2015)
من یکبار خواب دیدم که رضا پهلوی شاه شده، موسوی شده نخستوزیر.
وبلاگِ من: پژوهشهای شاهپور برنابا جویندهآنچه مقدّس است، به سگان مدهید و مرواریدهای خود را پیش خوکان میندازید، مبادا آنها را پایمال کنند و برگردند و شما را بِدَرند. (متی ۷ : ۶)
فرزندان این عصر در مناسبات خود با همعصران خویش از فرزندان نور عاقلترند. (لوقا ۱۶ : ۹)
(ترجمهیِ هزارهیِ نو)
وبلاگِ من: پژوهشهای شاهپور برنابا جویندهآنچه مقدّس است، به سگان مدهید و مرواریدهای خود را پیش خوکان میندازید، مبادا آنها را پایمال کنند و برگردند و شما را بِدَرند. (متی ۷ : ۶)
فرزندان این عصر در مناسبات خود با همعصران خویش از فرزندان نور عاقلترند. (لوقا ۱۶ : ۹)
(ترجمهیِ هزارهیِ نو)
البته این نظر خودشه و مرکز اعلام نظرسنجی نیست که.
البته منم به رضا پهلوی زیاد اعتماد ندارم به دلیل موضع غیر شفافش درباره پدرش و یجورایی من حس میکنم فقط میخواد انتقام پدرش رو بگیره.به هر حال بیشتر اعتبارش به خاطر پدرش هست و نمیشه کردیت پهلوی رو بخواد ولی حتی در مورد اعمال پدرش موضع هم نگیره.حتی نمیگه سلطنت رو نمیخواد که مبادا اون چهارتا سلطنت طلب هم ولش کنند.
ویرایش از سوی Russell : 11-27-2010 در ساعت 10:44 PM
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
با درود
کسی نیست به این بیسواد بگوید که در انتخابات آزاد هیچ کدام از این دو رای نمی آوردند؟!
معنای زندگی برای من دو چیز است : آزادی و بانویی که دوست اش دارم.
وبلاگ شخصی داریوش رهازادداریوش رهازاد
Follow Me On facebook: Dariush Rahazad
وبلاگ فرگشت (تکامل): فرگشت - Evolution
همیشه قبل خواب دو تا شات بزن راحت بخواب!
دکتر ساسی
Anarchy (12-15-2010),Dariush Rahazad (12-15-2010),Mehrbod (12-15-2010)
هماکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)