دوستان همون طور که از عنوان تاپیک هم مشخصه میخواستم بدونم چقدر با این جمله از نظر اخلاقی و کاربردی موافق هستین؟دلیلتون چی هست؟چقدر در زندگی شخصی این گونه عمل کردین؟ چقدر حاضرید بر سر عقیده ای که دارید هزینه کنید؟حالا مالی،اخلاقی، جنسی و ... باشه!!
دوستان همون طور که از عنوان تاپیک هم مشخصه میخواستم بدونم چقدر با این جمله از نظر اخلاقی و کاربردی موافق هستین؟دلیلتون چی هست؟چقدر در زندگی شخصی این گونه عمل کردین؟ چقدر حاضرید بر سر عقیده ای که دارید هزینه کنید؟حالا مالی،اخلاقی، جنسی و ... باشه!!
منم بدم میاد دروغ بگم و فیلم بازی کنم مخصوصا اگر مساله نااخلاقی بودن و آسیب به بقیه مطرح باشه.ولی در عمل و اگر مساله آسیب به بقیه و حقوقشون نباشه باید حساب هزینه و فایده کرد دیگه نمیشه خر و خرما رو با هم داشت خیلی جاها
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
این جُستار یک جورهایی به جستار « http://www.daftarche.com/%D9%87%D9%8...%AA%D8%9F-472/ » هم پیوند دارد.
من اکنون که کمی اندیشیدم، تا زمانیکه کار دیگران را نااخلاقی نبینم کاری ندارم، تا زمانیکه آسیب زیادی هم به من نزند گویا همراهی میکنم.
باید در نمونههای گسترده روزانه این را بررسی کنیم ببینیم براستی چه رویکردی میگزنیم، ولی فرهشت بیاندازه خوبی برای گفتمان و اندیشیدن است.
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
نه خیلی ساده. بیچاره ماها انگار گیر افتادیم تو تله. هیچ راه گریزی نداریم. :((
به نظر من کسانی که راحت طلب هستند معتقد به این شعارها نیستند. البته من خودم هم دقیقا مخالف این شعار هستم. چون میگه برای اینکه پذیرفته بشی باید ریاکاری کنی. و من معتقدم ترجیح میدم خودم باشم و پذیرفته نشم تا اینکه بخوام از خودم تصویر مصنوعی بسازم برای خوش آیند دیگران. و اصولا همرنگ جماعت شدن انرژی زیادی می طلبه و غیر از اون بسیار اعصاب خورد کن هم هست.
هماکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)