گمانه
توهم معجزه
شما هر سراغ داشتید بذارید!
گمانه
توهم معجزه
شما هر سراغ داشتید بذارید!
Agnostic (12-03-2014),Anarchy (12-01-2014),Russell (12-01-2014),sinasharrr (12-03-2014),sonixax (12-03-2014)
به نام خداوند مهرگستر خیلی مهربان
اوه چند روز پیش کی داشت واسه ء یوفوها دل از دست می داد
توی قرآن بزرگوار درباره ء ذوالقرنین یک جا گفت میانشان با آفتاب پوششی نگذاشتیم که در جستجو در یک نمایش از قطب دیدم آفتاب 6 ماه بالای سر می چرخد
گفت در فروگاه یافت آفتاب فرو می رفت در چشمه ای با گل سیاه که در جاهای نرسیده به قطب در روزهایی از سال آفتاب نیم یک دو سه ساعت فروگاه دارد پسش در نزدیکیهای همان جا برآمدگاه طلوع دارد که با نرم افزار Stellarium دیدم
گفت در آفرینش آسمانها هم زمین شب هم روز نشانه های روشنی برای اندیشمندان است ناتوانی های معجزه چیزی بایستی باشد که اندیشه را باز کند
نمونه گفتند ماه دو نیم شد را خودم پذبرا نیستم چون از نشانه یا آیه اینچنین بر نمی آید گفت شق که برای باران" وشققنا الارض شقا" اینجوری گفت زمین را با آن باران می شکافیم نه که دو نیمش کنند که دیدم چاله چوله های تو ماه است که با بارش سنگ آسمانی اینگونه شد خداوند گفت شق القمر که خودم با یک دوربین دست ساخت خودم به آسانی دیدمش هم با نرم افزارهایی هم نقش تصویر ماه هیچم از روپوشانیتان دلخور نیستم هم ازتان جز چرند نمی بینم که بپرانید همین بس که خودم باوردارم پاس از خداوند
اعوذبالله من الشیطان الرجیم بسم الله الرحمن الرحیم الحمدلله رب العالمین الرحمن الرحیم مالک یوم الدین ایاک نعبدوایاک نستعین اهدناالصراط المستقیم صراط الذین انعمت علیهم غیرالمغضوب علیهم ولاالضالین پناه می برم به خداوندازسرکش خیلی رانده به نام خداوندمهرگسترخیلی مهربان پسندیده گفتن براخداوندپرورنده جهانیان مهرگسترخیلی مهربان دارای روزی آییندار آره ای تورا بنده ایم هم آره ای تورایاوری می خواهیم نشان بده مان راستراه خیلی پابرجاشده راستراه کسانی سراسر بخشانيشان دیگری خشمهاشده برشان هم نه گمراهان
"إِن تُعَذِّبْهُمْ فَإِنَّهُمْ عِبَادُكَ وَإِن تَغْفِرْ لَهُمْ فَإِنَّكَ أَنتَ الْعَزِیزُ الْحَكِیمُ المائدة118""اگر ناگوار نمی کنی شان باز چون آنها بندگان تو اند هم اگر نمی آمرزیشان باز چون تو شکست ناپذیر خیلی فرمانروایی هستی خوان 118"
هدفشان گمراه سازی دیگر گروه است اما هدف سخن خداوند بجا هم راهنمایی آدمیان است
خداوندا باور درست که بکارم می آید ببخش
اعوذبالله من الشیطان الرجیم بسم الله الرحمن الرحیم الحمدلله رب العالمین الرحمن الرحیم مالک یوم الدین ایاک نعبدوایاک نستعین اهدناالصراط المستقیم صراط الذین انعمت علیهم غیرالمغضوب علیهم ولاالضالین پناه می برم به خداوندازسرکش خیلی رانده به نام خداوندمهرگسترخیلی مهربان پسندیده گفتن براخداوندپرورنده جهانیان مهرگسترخیلی مهربان دارای روزی آییندار آره ای تورا بنده ایم هم آره ای تورایاوری می خواهیم نشان بده مان راستراه خیلی پابرجاشده راستراه کسانی سراسر بخشانيشان دیگری خشمهاشده برشان هم نه گمراهان
"یَا أَیُّهَا الَّذِینَ آمَنُواْ لاَ تَتَّخِذُواْ الْیَهُودَ وَالنَّصَارَى أَوْلِیَاء بَعْضُهُمْ أَوْلِیَاء بَعْضٍ وَمَن یَتَوَلَّهُم مِّنكُمْ فَإِنَّهُ مِنْهُمْ إِنَّ اللّهَ لاَ یَهْدِی الْقَوْمَ الظَّالِمِینَ"
"ای همه کسانی که باور کردید نباشد می گیرید یهود هم یاران را سرپرستانی برخی شان سرپرستان برخی اند هم کسی سرپرستشان می گیرد ازتان باز چون او ازشان است چون خداوند نباشد راهنمایی می کند خویشان ستمکاران را"
پوسخندت پیشکش خودتان آدم فضایی در کار نیست از شما ها برای فریب ساده ها نمایش می سازید چخان سرهم می کنید که بگویند آدم فضایی پدیدار شدند که نمایشهاتان را برای گمان پردازی بفروشید.نکنه دانشمندانی که به فضا رفتند را آدم فضایی می گویید که زمانی برگشتند نامشان دگرگون شد؟
خداوندا تو را پاس مرا دوست دشمنانت مگذار
Anarchy (12-04-2014)
"قل یا قوم اعملوا علی مکانتکم انی عامل فسوف تعلمون من تکون له عاقبه الدار انه لا یفلح الظالمون"
"بگو ای خویشانی انجام دهید بر جایگاه گشته ء تان چون من هستم انجام دهنده ای باز زود می دانید کی می باشد برایش دنبالهء سرا چون آن نباشد رستگار می شوند ستمکاران"
آره جاخورده کارهای روشمند ارتش نظامی هم دنبال همان اند که نمایش سازان برای نمایش بکار بردند
خداوندا مرا پی کارهای فریب کاری رو در رویت نبر چون فریب می خورم از تو
هماکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)