بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
Anarchy (10-06-2013),cool (10-06-2013),Russell (10-06-2013),sonixax (10-06-2013),undead_knight (10-06-2013)
ترول؟؟
یعنی چی؟؟
:-)
فرودگاه ها بوسه های بیشتری از سالن عروسی به خود دیده اند و
دیوارهای بیمارستان بیشتر از عبادتگاه ها دعا شنیده اند!
البته مهربد ترولینگ خیلی پدیده گسترده ای هست که فقط این یک مورد رو در بر نگیره، در واقع گاهی ابزاری برای جنگ روانی، گاهی برای خالی کردن فشار روانی و گاهی م برای منحرف کردن بحث یا فقط برای خندیدنه:))
To ravage, to slaughter, to usurp under false titles, they call empire; and where they make a desert, they call it peace
Tacitus-
والاترین انگیزهای که برای توجیه ترولبازی ارائه میشود آنست که هرکه گفتگو در اینترنت و مباحث مجازی را بیش از اندازه جدی میگیرد و بابت آنها خشمگین یا هیجانزده میشود شایستهی دست افتادن است تا شاید درونتهی و بیهوده بودن چنان موقعیتی را درک بکند. نزد غربی جماعت که برای هر عادت، علاقه، ایدئولوژی، جهانبینی و طرز تفکر یک انجمن، نهاد، مجمع و گروه محلی وجود دارد و فرد مشتاق به بحث و گفتگو پیرامون هر موضوعی میتواند در جهان واقعی کسی را برای همصحبت شدن به نحوی بسیار جدی بیابد، شاید بتوان اقدام برای تمسخر کسانی که گفتگوی آنلاین را چنان جدی میگیرند که بابت نتیجهی آن ساعتها زمان میگذارند را درک کرد، در مدیای فارسیزبان اما، که تنها محیط موجود برای بیان آزادانهی عقاید بیترس از مجازات شدن اینترنت است، ترولبازی چیزی فراتر از عقدهپراکنی نوجوانی فاقد حرفی برای گفتن که میخواهد خود را قاطی بزرگترها بکند، یا طرفی از بحث که در حال شکستی مفتضحانه است و قصد انحراف اذهان از این افتضاح را دارد نمیتواند باشد. ما اگر این گفتگوهای اینترنتی را جدی نگیریم، چه چیز را جدی بگیریم؟ بحثهای ثقیل فلسفی داخل تاکسی را؟ پس این توجیهات درست نیست.
من اما پی بردهام که انگیزهی حقیقی ترولبازی تنها برآوردن اشتیاق به دگرآزاری در شخص ترولباز است. در مردمآزاری لذتی هست بس عمیق! ترول هم روشی است برای کسب همین تذلذ، بدون بهایی که اغلب برای چنان لذتی در جهان واقعی خواهید پرداخت. مردمآزاری اینترنتی(و زیرمجموعهی طبیعی آن، ترولبازی)چه بسی حد نهایت عمل سادیستی باشد، زیرا در آن شکنجهگر ناگزیر به تماشای عذاب قربانی خود و به نوعی مشارکت در آن نیست. فوکو میگفت که شکنجهگر از نظر روانی به اندازهی شخص در حال شکنجه در عذاب درگیر است. در اینترنت اما عواقب آزار و اذیت شما مستقیما قابل درک نیست، تنها سرآغاز آن، که هیجانانگیزترین و جذابترین بخش آنست را میبینید، و بعد شخص آزاردیده میماند و گرفتاریاش. به مثال زیر بنگرید:
در این موقعیت شخصی که صفحهی فیسبوک خود را باز گذاشته در حضور جمع تحقیر و شکنجه میشود، برای LULZ. بیشتر کسانی که در این موقعیت قهقه میزنند و به بدختی کسی که او را نمیشناسند میخندد، در زندگی شخصی احتمالا آدمهای مقید و پایبند و شریفی هستند، اما ناشناسی در اینترنت به وضعیتی میانجامد که در آن پیرامون بچهبازی داستانسرایی کردن در صفحهی شخصی دیگران به نظر همه خنده دار میآید. اینرا پیشتر در «بوی گند پیاز» هم نوشته بودم، که ما گویا در اینترنت با نوعی «اثر لوسیفر» روبرو هستیم که طی آن شخص هرگونه پایبندی اخلاقی که در زندگی حقیقی خود دارد را موقتا فراموش میکند.
زنده باد زندگی!
Anarchy (10-20-2013),iranbanoo (10-20-2013),Russell (10-20-2013),sonixax (10-21-2013),undead_knight (10-21-2013)
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
من فکر میکنم اینها نمیدانند ترول چیست که میگویند «ترول هم مگر هوش میخواهد؟»/
«ترول هم مگر استراتژی دارد؟» یکی از انواع ترولهای اینترنتی ترولهای انفرادی و بیبرنامه
هستند که اصطلاحا به آنان میگویند: «توجه نکنید!» یا don't feed them.
اصولاً اگر از این ترولهای اسپمر که بدنبال تخریب آتمسفر انجمن هستند فاکتور بگیریم ,ترولینگ
یکی از ابزارهای مخرب روانی برای هر بحثیست و تشخصی آن امری نسبی و بعضاً دشوار
است. همانطور که نامرده گفت پدیدهی ترولینگ بسیار گسترده تر از اینهاست و اصول و فنون
خود را دارد, ترولهای استراتژیک با برنامهی بلند مدت یکی هوشمندانهترین ابزارهای مباحثه و
سبک شخصی برای پیروزی در گفتوگوها بشمار میرود.
----
در این جُستار نامرده بهتر میتواند مانیفست ترولها را بر ما هویدا کند, ایشان با سوپرترولهای
اینترنتی در ارتباط است و من از دیدن ترولهای نغز و احمقانهی ایشان ناخودآگاه خنده ام میگیرد.
(که big sister از این دست اراجیف را جدیدا پس از آشنایی با این فرقهی انحرافی یاد گرفته اند)
onali (01-02-2014),undead_knight (01-03-2014)
—مزدک بامداد
حالا از دید من ترولینگ با این تعریف یک مقدار پیاز داغش زیاد شده ولی خب در همون هم میهن هم گاه و بیگاه مسلمین رو دوستان ترول میکردند دیگه:)))
Log In - The New York Times
ادعا:ترول دادن محض=باخت در گفتگواینکه اینجا هم آمدهاند بی هیچگونه آلایشی[٣] میگویند «ما ازین پس تنها به ترولِ شما میبسندیم[٤] (—> ما باخت در گفتگو را پذیرفتهایم)» چگونه نمایانگر[٥] هوش ایشان است؟
شما اول این رو اثبات بفرمایید بقیه موارد پیشکش.
برای نمونه جایی که من با چند مسلمان بحث میکنم و حرفم رو نمیفهمند اگر بخوام گه گاه نظری هم بدم شکل و شمایل ترولینگ میگیره،این نشون دهنده باخت من نیست،این نشون میده من دیگه امیدی ندارم که اونها حرفا های منو بفهمند:))
فقط یک مثال آلترناتیو زدم؛ادعای تو شاید در مواردی درست باشه ولی قبلش باید اثباتش بکنی.
To ravage, to slaughter, to usurp under false titles, they call empire; and where they make a desert, they call it peace
Tacitus-
چیزی که این میان فراموش شده است زمانی است که کاربران برای نوشته هایشان می گذارند.هر پیک درست و حسابی در یک بحث که بخواهد با مستندات باشد دست کم نیم ساعت وقت می برد.باقی کاربران مثل دوستان ترول نیستند که دقیقه ای ۱۰ پست کس و شعر بگذارند.این سینه زدن دوستان زیر پرچم ترولینگ براستی حال به هم زن است،مخصوصا کسی که (آندد نایت)همواره زیر پیک های بقیه دنبال مدرک ومستندات می گردد و زمانی که برایش گواه می آوریم دوباره این بازی را جای دیگری ادامه می دهد،تو گویی زمان کاربران پشم است.با چنین تاکتیکی لا اقل توقع نداشته باشید باقی کاربران پاسخ اتان را بدهند.رک بگویید آمده اید اینجا فقط در اعصاب مخاطب برینید و بس.
sonixax (01-03-2014),undead_knight (01-03-2014)
والا من نمیدونم،شما انگار بهتر از من ترول میکنید:))
کلا انگار کسی در این انجمن میخواد موقع حرف با من یا درباره چیزی که در موردش نظر دادم دیدگاهش رو ببیان بکنه باید دعا کنم به من نپردازه:)))
نکته1:اینکه کسی برای مطلبی زمان بزاره به این معنا نیست که پاسخش هم نیاز به زمان داشته باشه!ممکنه مثلا من برم کلی آمار و پژوهش جمع بکنم ولی پایه استدلام غلط باشه،اینجا برای نشون دادن اون ایراد نیازی نیست زیاد زمان گذاشته بشه.
2-مطالب که اخیرا در سایت مطرح میشه بیشتر حالت خبری داره تا بحث و گفتگو،شماها دارید در راستای افزایش اطلاعات عمومی و خصوصی! همدیگه از سایت های منوسفر گه تقریبا همتون میخونید مطالب رو بازنشر و ترجمه میکنید:))
Tacitus-
Alice(01-03-2014)
هماکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)