نوشته اصلی از سوی
Russell
18. نظرتان پیرامون فمینیسم، کمونیسم و لیبرالیسم چیست؟
قبل از هر چیز فکر میکنم با آن نگاه تردید آمیز مارکس بر اخلاقیات مبتنی بر نیات همسوهستم.تمامی ایدئولوژی ها احتمالا در گسترش ارزش های والایی به وجود آمده اند اما اینکه در گذر زمان چه بر سرشان امده و یا چه بر سر بشر اورده اند نیاتشان را به یکباره بی اعتبار میکند.
مانند کمونیسم که آرمان های بلند نظرانه اش به انحطاط کشیده شد و چرا نباید با نازیسم مقایسه اش کنیم؟
ویا همین فمینیسم که گرچه دوست میداشتم برایش تفاوتی قائل شوم و ان را برای جامعه ای مانند کشور خودم کار آمد بخوانم اما چه سود وقتی برابرای که از آن یاد میکند محقق نخواهد شد چرا که از پایه برای خود دشمن تراشیده.
درمورد لیبرالیسم هم همان جمله ی معروف گورباچف(؟) فکر میکنم فعلا صدق کند:گرچه لیبرالیسم پر از عیب است اما فعلا بهترین گزینه ایست که میتوان به آن اکتفا کرد(یه همچین چیزی بود فکر میکنم)
نوشته اصلی از سوی
Russell
19. اگر وادار به برگزیدن یکی از ادیان ابراهیمی بشوید کدام را انتخاب میکنید؟
احتمالا خودم را از بلندی ای جایی پرت میکردم تا مجبور نباشم الله ی,یهوه ای یا روح القدسی را دوباره پرستش کنم!
نوشته اصلی از سوی
Russell
20. اگر بنا بود در جزیرهای دورافتاده تنها بمانید، و حق انتخاب یک آلبوم موسیقی، یک فیلم و یک کتاب را داشتید، کدامها را برمیگزیدید؟
چون سعی میکردم آرامش در جزیره ماندن را با هر چیزی خدشه دار نکنم احتمالا یک آلبوم موسیقی بی کلام(احتمالا یانی) و یک کتاب شعر(حافظ) را با خود میبردم.
برای تولید هیجان هم یک فیلم ترسناک با خو دمی بردم:))
نوشته اصلی از سوی
Russell
21. بدترین و بهترین ویژگی خود را چه میدانید؟
بدترین فکر میکنم خود رای بودنم باشد.و بهترین ویژگی ام مهربان بودن و حس نوع دوستی ام است:))
نوشته اصلی از سوی
Russell
22. بدترین و بهترین ویژگی نوع بشر را چه میدانید؟
بدترین اش قدرت طلبی و بهترینش کنجکاوی
نوشته اصلی از سوی
Russell
23. اگر میتوانستید سه چیز را در جهان تغییر بدهید، آن سه چیز چه میبودند؟
جنگ-جهل و فقر
گرچه که هر سه لازم و ملزوم یکدیگرند
نوشته اصلی از سوی
Russell
24. همنشینی با آدمهای مشابه خودتان را ترجیح میدهید یا با اشخاص متفاوت؟
باوجود اینکه با افرادی که هیچ اشتراکی با آنان ندارم هم میتوانم مراوده داشته باشم اما افراد مشابه خود را ترجیح میدهم و از بودن در کنارشان احساس آرامش میکنم.
نوشته اصلی از سوی
Russell
25. دیدگاه شما پیرامون مرگ چیست؟
هنوزدر مورد مرگ توجیه نشده ام.نمیدانم آیا باید به مرگ به عنوان یک پایان پوچ نگاه کنم یا میتوان وجود را در بازه ی زمانی دیگر یا مکانی دیگر جست و جو کرد.
با این وجود از آن هراسی ندارم و عمر جاودانه و حتی طولانی مدت را دوست ندارم
نوشته اصلی از سوی
Russell
26. پنج چیز که بدون آنها نمیتوانید زندگی بکنید را نام ببرید.
مادرم:من عاشق این زن هستم
پول:بدون پول زندگی مانند جهنم است!
هدف:باز نشستن و بی انگیزگی برایم حکم مرگ تدریجی را دارد!!
اجتماع:گرچه تنهایی را به نوبه ی خود دوست دارم و زیاد با خود خلوت میکنم اما بدون وجود دیگران و در کنار آنان بودن زندگی برایم بی معناست.
کتاب:یاهرچیزی که به کمک آن بتوانم از پرتگاه هایی که جهل هدایتم میکند بگریزم
نوشته اصلی از سوی
Russell
27. سگدوست هستید یا گربهدوست؟
سگها را دوست دارم اما از دور.هر وقت صدای جیغ من بلند میشود احتمالا یک سگ بدون اعتنا به من در آن حوالیست!!
امابچه گربه ها را دوست دارم با مزه اند:))
نوشته اصلی از سوی
Russell
28. انتظار و امید وجود چه پرسشی(ها) را در این مجموعه داشتید که آنرا نمیبینید، خودتان آن(ها) را مطرح بکنید و پاسخ بدهید.
چیزخاصی به نظرم نمی آید
ممنون
2-در مورد سوال دو هم فکر میکنم به nationalism وindividualism بیشتر نزدیک باشم.