To ravage, to slaughter, to usurp under false titles, they call empire; and where they make a desert, they call it peace
Tacitus-
guru :))من میگویم یک جمعی درست کردهام که در آن اعضا موظف به آمادگی برای فداکاری جانشان برای یکدیگر در صورت لزوم هستند، شما میگوید پول از کجا میآید؟
ضمنا خدا بزرگ است و روزی بندگان مقربش را میرساند..
هدف رسیدن به تعالی روحانی و زندگی فضیلتمند است آنارشی جان.
خب به سلامتی فرقه امیریه هم تاسیس شد، فقط مواظب باش تو ایران جنبه ندارند، مثل این یارو طاهری زندانیت میکنندا :))
ویرایش از سوی undead_knight : 05-21-2015 در ساعت 11:29 AM
To ravage, to slaughter, to usurp under false titles, they call empire; and where they make a desert, they call it peace
Tacitus-
ولی واقعا سختم هست که خودشیفته نباشم.
اون روزی که من میگفتم جنسیت گرایی با ستیز با نزادگرایی سازگاری نداره، این روزها رو میدیدم :))
Tacitus-
معلوم هست اینجا چه خبره؟؟ آقا یکی به من بگه اینجا چه اتفاقی افتاده.
کاشکی همه چیز مثل قبل می شد... من میخوام برگردم به همون دوران...
دلم میخواد بعضیا رو هم یکم گوشمالی بدم... این چه وضعشه.. ملعون ها..
تعلیم معلم به كسی ننگ نداردسیبی كه سهیلش نخورد رنگ ندارد
همیشه چن تا ملعون در حال دید زدن اینجا هستند... کی هستی؟ خودتو معرفی کن...
هماکنون 2 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (1 کاربر و 1 مهمان)
sonixax (05-21-2015)
sara (07-04-2015)
خیلی فاز منفی میدید شما... خودتون اعصابتون خورد نمیشه؟
من که تازه دارم اونجا دور بر میدارم آلیس جان...حالا من تاحالا هم میهن فعالیت نداشتم ولی کلا فضای این جور فروم ها واسه من تهوء آوره، نمیدونم شما چطور لذت میبرین از فعالیتتون. من که یه دقیقه هم نمیتونم تو این جور جاها دووم بیارم.
Moshref (05-23-2015)
عجب ... حالا الگوی شما چی/کی بوده ؟ فرقه حسن صباح ، مجاهدین خلق یا داعش ؟
از شما حرکت ، از خدا برکت ؟!
این چربی های باقی مونده ، خیلی مقاومن ... هر کاری کردم از یه حدی نتونستم کمترشون کنم !! گفتم فعلا یه مدت بالک کنم ، بعد یه فکری به حال اون چربی ها میکنم ...
sonixax (05-22-2015)
شما دو ماهه چربیها را جمع کردهاید که دو ماهه میخواهید آب کنید؟! هر روشی که امتحان کردید، حداقل شش ماه به آن فرصت بدهید برای نتیجه دادن.
هیچکدام پروردگارا!
ببینید ذهن مرد مدرن را چگونه شستشو دادهاند که هر زمان اشارهای به گروهی متشکل از مردان متعهد به باورهایشان میشنود یاد اینجور عتیقهجات میافتد..
من صرفا برای همنشینی با خودم نرخ تعیین کردهام، هم هزینهی مادی، هم هزینهی روانی، هم هزینهی عملی...
«درست»
برچسبها خوب هستند چون تشابه فکری شما با تمام ادمهای اطرافتان را نمایان میکنند و اوهام خود-خاص-پنداری را دشوار. همینطور ریشههای مذهبی عقایدتان را نمایان میکنند، که ایمان اول بوده و بعد خرد و علم و استدلال و ... آمده.
گروهی که من پیریختهام بسیار قوی خواهد شد اما هیچگاه آنقدر بزرگ نمیشود که رادار سرکوب دولتی بخواهد آنرا بیابد، بهخصوص که من عمیقاً با عضوگیری مخالفم و هیچکس را بجز پس از طی مراحل بسیار به آن راه نمیدهم و هرکس را به محض تخلف از اصول بنیادین اخراج میکنم. بگذریم منظور من از طرح موضوع این بود که بگویم این روزها هیچ وقتی برای اینجا در خدمت دوستان بودن ندارم و به نظر میرسد این کمبود وقت بیشتر هم خواهد شد. این است که این زمان اندک را به بحث پیرامون موضوعات مهم سپری بکنیم و از این خالهزنک بازیها بپرهیزیم.
زنده باد زندگی!
undead_knight (05-22-2015)
هماکنون 20 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 20 مهمان)