Confusion will be my epitaph
As I crawl a cracked and broken path
If we make it we can all sit back
And laugh
But I fear tomorrow I'll be crying,
Yes I fear tomorrow I'll be crying
.Yes I fear tomorrow I'll be crying
iranbanoo (05-13-2015)
هدف ما جلب رضایت شماست
ممنونم .من هم همینطور.گه گاهی دلمان جمع دفترچه ای میطلبد, ولی مشغله ها بیشتر از یک سر زدن و رصد کردن نمیدهند.
نشان به آن نشان که یک کتاب نرم و نازک از نیچه خریده ام که تقریبا هر روز چند پاراگراف نخوانده بیهوش میشوم
من هم برای شما آرزوی بهترینها را دارم دوست عزیز
شراب اولی تر ...
Dariush (05-13-2015)
من هم دست ِ کمی از شما ندارم.
امسال سری به نمایشگاه کتاب زدم و هر چه غرفهها را بالا پائین رفتم و کتابها را تماشا
کردم، دیدم من اصلا فرصت کتابخوانی را طی چند ماه آینده ندارم و هر کتابی که برمیداشتم
با ناراحتی سر جایش میگذاشتم. در نهایت با دو کتاب ِ نحیف از نمایشگاه خارج شدم!
Confusion will be my epitaph
As I crawl a cracked and broken path
If we make it we can all sit back
And laugh
But I fear tomorrow I'll be crying,
Yes I fear tomorrow I'll be crying
.Yes I fear tomorrow I'll be crying
Alice(05-13-2015)
ایرانبانو خیلی خوبی
مگه خوب بودن چرا می خواد آخه؟ :)) نمی دونم یه جوری احساس می کنم دوس داشتنی هستی. من تو زندگی شخصیم زیاد دوست و رفیق ندارم، تقریبن اصن دوست صمیمی هیچی ندارم. این اواخر یکی باهام دوس بود که صمیمی شده بودم باهاش اونم رفیق نیمه راه بود و رفت... دوس دارم یه دوست دختر صمیمی داشته باشم هیچوقت نداشتم. اگه بیرون از اینجا باهات دوس بودم احتمالن یکی از صمیمی ترین دوستام می شدی.
iranbanoo (05-13-2015)
Alice(05-13-2015)
اره کاملن حرفتو قبول دارم... منم کمتر دوستی هم فاز خودم پیدا می کنم.. اصن دوستی دخترا برعکس پسرا پایدار و "محکم" نیس... "عزیزم عزیزمشون" و همه چیزشون الکیه، از حسادتا و رقابتای زنونه حالا بگذریم. مثلن من یه دوستی می خوام ک دوستیمون محکم باشه، بدون حسادت و رقابت و... ظاهری نباشه. واقعن از موفقیت دوستم خوشحال بشم انگار ک من موفق شدم، نه اینکه حسودی کنم... اونم همینطور. دوستی دخترا اگرم ظاهری نباشه از اون "جنس" رفاقت مردا ک واسه هم هی مرام می ریزن نیس. نمی دونم منظورمو می تونم برسونم یا نه... دخترا به هم جنساشون زیاد بها نمی دن و فقط دم دوس پسرشونن
Alice(05-13-2015)
هماکنون 32 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 32 مهمان)