Russell (11-19-2014)
سپاس از شما، من هم خوبم !!
البته بگمانم من انتظار نابجایی داشتهام که بتوانم از عزیزان، آنهم در کشاکش کلکل، پاسخ مناسبی بگیرم. ولی حالا شما دوست دارید صورت سوال را تغییر دهید حرفی ندارم شما دربارهیِ رابطهیِ اعضای خانوادهیِ بوش برایمان بگویید اتفاقا من به دانستن روابط خانوادگی آنها هم علاقمندم![]()
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
kourosh_bikhoda (11-20-2014),sonixax (11-19-2014)
والا من درمورد اون بنیانگذاران و رهبران کمونیسم که شما ازشون صحبت میکنید چیزی نگفتم، هرچند شک به اونا هم داشتم. ولی حالا که شما میگید اینطور نبودن من بحثی ندارم؛ شاید حق با شما باشه؛ اما این بهرحال ثابت نمیکنه که سیستم کمونیسم درسته! شاید اونا اشتباه کردن. و چیزی که من میگم و دارم درموردش قضاوت میکنم از رفتار و گفتار طرفداران کمونیست هست که تاحالا باهاشون توی اینترنت روبرو شدم.
بقول طرف میگه هرکسی از ظن خود شد یار من!
کمونیسم هم شاید هدف درستی داشته، شاید اون طراحان و بنیانگذاران و رهبران اصلی آدمهای بدی نبودن و نیت خیر داشتن، ولی من فکر نمیکنم طراحی کمونیسم واقعگرایانه و عمل باشه، و فکر میکنم حتی تعداد کافی آدم درست و حسابی برای عملی کردن درستش هیچوقت پیدا نمیشه، و اینایی که بودن و هستن بیشترشون دچار همین عقده ها و اهداف پنهانی هستن که گفتم من بوش رو احساس کرده و میکنم!
میلیونها کارگر و کشاورز برای پدافند از کمونیسم ، از جان خود گذشتند. همین که شما
اکنون بیمه و بازنشتگی و ساعت کار و مرخصی و اینها دارید از خون همانهاست و
نشان میدهد که کمونیسم میتواند پیاده شود و باید سرمایه داران را در همه ی جهان
از میان برد تا کمونیسم بتواند بی سرخر ، براستی شکوفا گردد. جایگزینی هم جز
بردگی نوین برای پاریس هیتلون ندارد !!
•
خرد، زنـده ی جــاودانی شنـــاس
خرد، مايــه ی زنــدگانی شنـــاس
چنان دان، هر آنكـس كه دارد خرد
بــه دانــش روان را هــمی پــرورد
شاید کشورهای غیرکمونیستی از بعضی ایده ها و سیستمهای کمونیست الهام گرفته باشن و بعضی چیزهای خوبیش رو پیاده کرده باشن. منم که مخالفت ندارم از اولش گفتم بنظر من ترکیبی از عناصری از هر دو درسته، ولی نه کمونیسم و نه کاپیتالیسم مطلق و خالص بنظر من هیچکدام قابل قبول نیستن!
این موارد که میگید کشورهای سرمایه داری هم پیاده سازی شده میشه به حساب انعطاف و اصلاح پذیری اونا هم گذاشت که نشون میده قابلیت فیدبک و تغییر خوبی داره.
تمام حرف های دو طرف تکراری هستند و بارها در موردشون صحبت کردیم. به نظر من فقط داریم وقت تلف میکنیم. بهتره به واقعیت برگردیم و چیزی که میشه برداشت کرد اینه که در واقعیت، تمام قصه های کلثوم ننه و انگیزه های انسانی و والای این دین کمونیستی پشم هست. در واقعیت ارزش افزوده جایی تلنبار میشه که سود وجود داشته باشه. انسان برای ترقی نیازمند دریافت سود هست. هیچکس حاضر نمیشه در یک کشور بی طبقه با مزایا و حقوق برابر کار کنه. همه هتا کارگران با دریافت بخور نمیر هم در کشورهای کاپیتالیستی، به امید آینده ای زندگی میکنند که در اون آینده جایی برای پیشرفت داشته باشند. مثلن من یه کارگر داربست میشناسم آرزو داره روزی داربست خودشو بزنه. در یک اقتصاد کمونیستی آینده ها همه تیره و تار هستند. این حرفها که هومن باید حقوق برابر داشته باشه و از پزشک و مهندس و وکیل گرفته تا کارگر و معدنچی و بیکار و بی عار همه یک مزایا بگیرند بشاش توش. تولید، اختراع و مسابقه در اقتصادهای باز و مارکت های آزاد میسر هست. درست به همین دلیله که کشورهای کمونیستی هتا اگه تحریم هم نشده باشند، هیچ پخی نمیشن هیچوقت. در مناظره اشاره کردم که شوروی اگرهم ابرقدرت بود ولی مردم در اون آرامش خاطر نداشتند و ناراضی و گداگشنه بودند.
چو بخت عرب بر عجم چیره گشت --- هـمـه روز ایـرانیـان تـیـره گـشـت
جهـان را دگـرگونه شـد رسم و راه --- تـو گـویـی نتـابـد دگـر مـهر و مـاه
ز مـی نشئه و نغمه از چـنگ رفـت --- ز گل عطر و معنی ز فرهنگ رفت
ادب خــوار شــد، هـنـر شـد وبــال --- بـه بستـنـد انـدیشـه را پـر و بــال
«توصیف فردوسی بزرگ از تازش اسلام به ایران»
خردگرایی و ایمان ستیزی
kourosh_iran(11-18-2014),sonixax (11-19-2014)
این نگر شماست و آنرا به دیگران واگیر ندهید!
مردم کار میکنند که زندگی شان فراهم شود و آسوده
و شاد و بهزیست باشند و نه برای "سود". سود اگر
در راستای بهزیستی همگانی باشد خوب است.
"واقعیت" هم این است که در تاریخ میبینیم، شورش ها
و واژگشتها ( انقلابها) و جنگ ها و بدبختی ها که تا
کنون از همین اندیشه ی پلید " سود بردن از دیگران"
که شما نمایندگی میکنید، پدید امده است. سرمایه داری
هم چیزی نیست جز سامانه ای برای سود بردن از کار دیگران
و گرنه نامش نمیشد سود، میشد مزد کار شرافتمندانه!
•
Philo (11-18-2014)
اون بخش بلد شده هم نگر شماست و به دیگران سرایت نکنه بهتره.
واقعیت اینه که زندگی بهتر و شادتر بدون پول امکان نداره. اگه داره من خیلی خوشحال میشم شما یا کسرا که اینهمه (فقط) ادعا دارید ول کنید برید در کیبوتز اسرائیل زندگی کنید. ولی میبینید که زندگی راحت و آسوده و شاد کیبوتز رو نمیتونید باور داشته باشید و این حرفها فقط جهت خر کردن عوام خوبه یا جهت بهره برداری سیاسی و به دست گرفتن قدرت و کشور و اینها.
چو بخت عرب بر عجم چیره گشت --- هـمـه روز ایـرانیـان تـیـره گـشـت
جهـان را دگـرگونه شـد رسم و راه --- تـو گـویـی نتـابـد دگـر مـهر و مـاه
ز مـی نشئه و نغمه از چـنگ رفـت --- ز گل عطر و معنی ز فرهنگ رفت
ادب خــوار شــد، هـنـر شـد وبــال --- بـه بستـنـد انـدیشـه را پـر و بــال
«توصیف فردوسی بزرگ از تازش اسلام به ایران»
خردگرایی و ایمان ستیزی
sonixax (11-19-2014)
kourosh_iran(11-18-2014),Philo (11-18-2014)
هماکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)