عضو القاعده بودن شما رو یک تارگت نظامی مشروع میکند یا نه؟ حالا در زمان مرگ اسلحه در دست شما باشد یا نه چه فرقی میکند؟ قبلا که اسلحه دست شما بوده! تازه شخصاً با دست خود آدم نکشته باشید نیز فرقی نمیکند در حالت جنگی ، ما در مورد civilian که بحث نمیکنیم ، یک فرمانده نظامی که نقشه جنگ را میکشد به اندازه یک سرباز که آن را اجرا میکند نیز تارگت نظامی است. حالا این فرمانده در پاریس در حال قهوه خوردن باشد یا داخل غار در پاکستان ، فرقی ندارد
"A Land without a People for a People without a Land"
نخیر من دقیقا میدونم با چی طرف هستم،نکته دقیقا این هست که هر سازمان امنیتی-سیاسی در این مواقع هدف انتقاده،اگر انتقاد نشه امثال nsa از این هم بدتر رفتار میکنند، یا گوانتانامو هر روز زندانیان بیشتری رو باید در خودش جای بده!
حالا این این عملیات غرور آمیز به شما شور و شعف داده مسئله متفاوتیه:))
To ravage, to slaughter, to usurp under false titles, they call empire; and where they make a desert, they call it peace
Tacitus-
ویرایش از سوی مزدك بامداد : 11-26-2013 در ساعت 02:41 PM
خرد، زنـده ی جــاودانی شنـــاس
خرد، مايــه ی زنــدگانی شنـــاس
چنان دان، هر آنكـس كه دارد خرد
بــه دانــش روان را هــمی پــرورد
Theodor Herzl (11-26-2013)
خرد، زنـده ی جــاودانی شنـــاس
خرد، مايــه ی زنــدگانی شنـــاس
چنان دان، هر آنكـس كه دارد خرد
بــه دانــش روان را هــمی پــرورد
Mehrbod (11-26-2013),sonixax (11-26-2013),Theodor Herzl (11-26-2013)
مشکل همینجاست !
یک عده در جایی که جنگ نیست ! راه افتاده اند که یک عده دیگر را بکشند (تا همینجایش به اندازه کافی غیر اخلاقی هست) بعد این وسط یکی که اصلن ربطی نداشته کشته شده .
اسم این رو نمیشه گذاشت اشتباه و ... و هیچ دادگاهی هم اشتباه ترور شدن کسی رو نمیبخشه . یعنی این در رده قتل غیر عمد اصلن قرار نمیگیره . همون مامورین اگر گیر میوفتادند حتمن زندانی میشدند و یک افتضاح سیاسی بزرگ به بار میامد .
همیشه قبل خواب دو تا شات بزن راحت بخواب!
دکتر ساسی
undead_knight (11-27-2013)
آمریکا هم با پاکستان در جنگ نیست ، ولی میرود در قلب پاکستان کماندو میفرستد و بن لادن را میکشد، آمریکا با یمن در جنگ نیست ، ولی هر روز مناطقی از این کشور را موشک باران میکند، فرانسه چندین سال پیش میخواست یک اسلام گرا را در لندن ترور کند ، MI۶ بسیاری از اعضای IRA را در اروپا و جهان ترور کرد ، آیا از روی principle میگویید همه اینها غیر اخلاقی است مثل کشتن بن لادن ؟
پاکستان هم متحد درجه آمریکا نیست این 1 و تازه به نوعی با آمریکا در حال جنگیدن هم هست! برای همین لاشه هلیکوپتر آمریکایی را که در خاکش سقوط کرده میدهد به چین .
2 - بله کار آمریکا در پاکستان غیر قانونی و غیر اخلاقیه و میبینیم که پاکستان سر این مساله از دست آمریکا شاکی هستش و بعید هم نیست همین روزهای یکی از Drone های آمریکا را به خاطر تجاوز به خاکش بزند یا کار دیگری از دست همان فروش لاشه هلیکوپتر آمریکایی به چین بکند .
کار فرانسه و Mi6 هم غیر قانونی و غیر اخلاقی بوده .
من از شما یک پرسشی کردم که هنوز جوابش رو نگرفتم ! اگر عکس قضیه بود چی شما باز هم دفاع میکردید ؟
دکتر ساسی
اگر درست متوجه شدم منظورتان این هست که مثلا یکی بیاید یک فرمانده یا سرباز اسرائیلی را ترور کند؟ خوب معلوم است که ناراحت میشوم ، ولی در principle منطق طرف مقابل را میفهمم ، ما در جنگ هستیم و در جنگ نیز افراد کشته میشوند ، اسرائیل باید اینجا اشتباهت خود را جبران کند و نگذرد کسی از افرادش ترور بشود و متخلفین را نیز مجازات کند ، ولی اینکه آیا طرف مقابل حق این کار را داشته که در جنگ یکی را ترور کند ، absolutely
دکتر ساسی
هماکنون 8 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 8 مهمان)