سال نوی همهیِ دوستان و اعضای دفترچه مبارک، انشالله که سال خوبی براتون باشه.
سال نوی همهیِ دوستان و اعضای دفترچه مبارک، انشالله که سال خوبی براتون باشه.
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
sonixax (03-21-2015),undead_knight (03-21-2015)
Russell (03-21-2015)
آقا ما امروز انداختیم توی اتوبان برسیم به آخرین روز سبیت! دیدم خلوته کسی نیست انداختیم مثل خَر بلا نسبت گاو 260 تا تو اتوبان میریم یک دفعه ای درست کسوف میشه درست در شرایطی که خورشید روبرومه!! هیچ راهی نداره جلو رو نگاه نکنم :(
البته بعدش نازش کردم، بوسش کردم - حالا شاید خوب شه
هیچی دیگه احتمالن کور شدیم رفت ، الان تنم داغه نمیفهمم!!!
همیشه قبل خواب دو تا شات بزن راحت بخواب!
دکتر ساسی
Russell (03-21-2015),undead_knight (03-22-2015)
sonixax (03-22-2015),undead_knight (03-23-2015)
تلاش برای فرار از پوچ گرایی خودش بزرگترین علامت اعتقاد بهشه !! این آواتار منم داره راه منو نشون میده ...
کشکی بودن همه چیز از وقتی برای من روشن شد که دیدم دوستان ظاهرا بیشتر از من فرزام گرا بودن و در اثر تلاش نه چندان زیاد و ندیدن نتیجه ، برگشت به عقب رو به همه چی ترجیح دادن !!
وقتی بعد از این همه وقت اسلام بشه جزیی از هویت ما ، غیر از کشکی بودن همه چیز ، چه نتیجه ای میشه گرفت ؟
اسلام که بخش مهمی از تاریخ و هویت ما هست، ولی انشالله یک واژه از واژگان فارسی هست.
واژگان و زبان هم بسیار مهم است، همینست که جنگی براه انداخته شده در زبان و واژگان
زیبا با واژگان جعلی چپی جایگزین شدهاند. شما الان اگر با سگ گربه سکس نمیکنی
و از وطن خودت متنفر نیستی اسمداری !!
وقتی اورول در 1984 Newspeak رو مطرح میکرد یکچیزی پشتش بود!
«همه چیز» چی هست؟ اگر همه چیز ما تمسخر دین و اسلام و هرچی ارزش هست و جایگزینی
اونها با چیزی توخالی بنام «آزادی» و لیبرال دموکراسی هست آری، همه چیز چرند بود.
البته اونچیزی که من دارم میگم درماندن در گذشته نیست. سنتگرایی زندگی در ادامهیِ مسیر
گذشتگان هست نه درماندن در گذشته.
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
باور کنیم که استفاده از "انشاالله" که در 5 سال گذشته چیزی تو مایه "انشااسپاگتی" بود صرفا به دلیل علاقه به زبان فارسی ایجاد شده ؟
"همه چیز" منظور همه چیزهایی بود که تو این 5 سال و قبلش تو گفتگو احیانا در موردش حرف زده بودیم ... حالا من یه چیزی گفتم ، جدی جدی فکر کردی گفتن اینکه " اسلام جزیی از هویت ماست" یا "اسلام جزیی از ارزش های ماست" رو میشه پذیرفت ؟ مگه هر چرندی جز هویت ما باشه ، باید آویزونش بمونیم ؟ گور بابای لیبرال دموکراسی ...
سفسطه های اسلامی انگار همزمان با هویت اسلامی یکجا سراغت اومده راسل جان !! چون لیبرال دموکراسی جوابگو نبوده ، برگردیم به هویتمون اونم به سبک اسلامی !!
حالا بد نیست در مورد همین یک جمله توضیح بدی :
منظورت از "ما" دقیقا کی هست ؟
تعریفت از "هویت" چی هست ؟
تعریفت از "اسلام" چی هست ؟
ببینیم ما حصل گریز از لیبرال دموکراسی و بازگشت به اسلام عزیز برای تو چی بوده ...
sonixax (03-22-2015)
دلیلش علاقه نداشتن به شرکت در تخریب اندیشه و زبان و روح فارسی هست نه
علاقه به زبان
با ما هم آنارشی جان؟
مثلا یک چیز مهمی که فهمیدهام این هست که این تعریف بازی و «تعریف کن، تعریف کن»
کردن سابق ما 90% مغلطه بوده. اگر شما بتونی چیزی پیچیده مثل عدالت یا اسلام رو از ابتدا تعریف
کنی دیگر نیازی به بحث نداری، مفاهیم پیچیده خم رنگریزی نیستند و با تعمق و گفتگو شاید بشود
مقداری اینها رو روشنتر کرد.
اسلام فقط خرافات و چرندیاتی که بشود در چشم بهم زدنی اونها رو درهمکوبید نیست.
شما صدای اذان رو بگذار کنار صدای رپرهایِ فارسی، بعد میبینی که تو هم دلت پیش اسلام است.
Anarchy (03-22-2015),iranbanoo (03-22-2015),sonixax (03-22-2015),undead_knight (03-23-2015)
خب یه کلمه ای هم داریم به نام " امیدوارم" !! جایگزین مناسبی هست اگه مشکل فقط اینه ...
من به شما علاقمندم راسل جان ...
خب احتمالا اشتباه فهمیدی ... اصلا چرا اسلام مبحث پیچیده ای هست ؟ یه چیزی رو معادل اسلام که گرفتی که میگی پیچیده هست ... خب همونو بگو چیه که انقدر پیچیدس !!
همین جمله ات اگر مغلطه نیست ، پس چیه ؟ اسلامی که تعریف نکردی اصلا چیه که نمیشه کوبیدش ؟ خب برداشتتو بگو از اسلام ...
خب شما هم این دل ساده و لطیفت رو وقتی همین اذان رو همون رپر بخونه ، قاضی کن ... خودت به نتیجه میرسی !! باور کن شاخ در آوردم از این حرفا ...
سقوط تا کجا راسل جان ؟
sonixax (03-22-2015)
مشکل همین جایگزین کردن هست. حالا امیدواری هم واژه خوبیست در جای خودش.
ولی من میگم نباید انشالله را جایگزین کرد.
چه سقوطی، قضاوت کردن دربارهیِ رپ و رپرها و توخالی بودن اونها سقوط هست؟
من دارم میگم اسلام بیشتر از این حرفهاست. من دراینکه سنت در ایران مخصوصا در این
36 سال پوسیده حرفی ندارم، ولی میگم که برای پیدا کردن راه باید به گذشته نگاه کنیم.
آیندهیِ پاره کردن پیکر پوسیدهیِ ارزشها رو میتونی در بقیه کشورهایی که اینکار رو کردند ببینی.
خیلی از اونها درست نمیدونستند اونطرف چه خبر هست، ما میدونیم برای همین باید از الان
بفکر چاره باشیم.
هماکنون 2 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 2 مهمان)