اینهمه زحمت بکش تاپیک حافظ شناسی بزن دریغ از یک استقبال خشک و خالی
اینهمه زحمت بکش تاپیک حافظ شناسی بزن دریغ از یک استقبال خشک و خالی
To ravage, to slaughter, to usurp under false titles, they call empire; and where they make a desert, they call it peace
Tacitus-
ما که خواندیم سپاسگزاری هم کردیم،البته یک صحبت نسبتا مشابهی قبلا دوستان کردند در همین باره اینست که شاید انگیزه کمتر شده.
غزلیات حافظ شیرازی - صفحه 2
دوستان اهل فنتر هم در اینباره مانند بانو سارا هم هنوز سر نزده اند که بحثی شود،من خیلی دراینباره اطلاعات ندارم که بتوانم وارد بحث شوم
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
این جستار من کلا شانس نداره جناب نایت.
تو هم میهنم زدم, ریا نباشه یه تنکسم نخورد!!!
جاهای دیگه ام به قول شما منحرف شد به فال حافظ!
گفتم اینجا دیگه بختش وا میشه اما انگار کلا .....
اما من نا امید نمیشم
یه فروم دیگه
To ravage, to slaughter, to usurp under false titles, they call empire; and where they make a desert, they call it peace
Tacitus-
اصلا انگار این جنون بحث کردن ول کن من نیست:))
قبل نوشتن پست در مورد گیاه خواری فکر نمیکردم اینقدر حملات شدیدی انجام بدم،چقدر طول کشید هرچند نصفش به خاطر این پورن هست:)))
Tacitus-
اخر هر خنده ای گریه س بابا الیس
البته تاثیری خوبی که دریا رو من داشت فعلا ادامه داره اما خودمو برای سراشیبی بعدی اماده میکنم
در مورد سرما خوردگی هم احتیاط کن حسابی
اگر احساس تنگی نفس میکنی یا سرفه میکنی تیز برو دکتر خطر انفولانزا هست
راستی جریان بدشانسی هام کنار دریا هم ادامه داشتا ......
بچه های حرامزاده یه علامتی تو شناسنامه شون درج میشه که فقط مراجع قضایی میتوونن تشخیصش بدن، جدا یکی باید یه کمپین برای حمایت از این کودکان تشکیل بده، خیلی مظلومن.
هماکنون 54 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 54 مهمان)