"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
بله پایبند شدهام راسل جان. فکر کردهاید من از آن بکن-درروها هستم گرامی؟ نه گرامی، شما دیگر چرا؟ من بکن-بکن هستم. تا دختر را تکه پاره نکنم ول کن نیستم.
Anarchy (10-21-2014),Ouroboros (10-21-2014),sonixax (10-21-2014),undead_knight (10-23-2014)
خب دوستان من اندکاندک به رختخواب بروم. سرما واقعا به من میچسبد و زندگی را به کامم شیرین میکند. زیاد شلوغ نکنید تا فردا من برگردم.
زنده باد زندگی!
درود علیکم
پس از مدتها فرصتی حاصل شد گشتی بر اینترنت بزنم و از چند سایت قدیمی که دوس دارم مطالبشان را دیدن فرمایم!!!
بازدید انقلابی "
راستش مشگل زیاد شده نه فیلتر شکن خوب هست نه دل دماغ و حس مبارزه با افکار داعشی و تازی های عقب افتاده باقی مانده
پوسیدم تو این مملکت عقب افتاده با این مردم نکبتش و نان به نرخ روز خورش
از تو هزار نفر دو تا ادم پیدا نمیشه که یک گرم فسفر تو کله پوکش پیدا بشه
ناسلامتی محرم هم امده از فردا نصف امت خداجوی دنبال قیمه نذری میکردن ای خاک بر سر من
جدی الان جک هم درس کردن که مثلا ادرس فالان جا که قیمه میده فلان قیمت!!!!!
نکته بعد اسرایل حیا کن اسید پاشی رو رها کن
با خبر شدیم امت صهیون با اجیر نمودن امت خدای جوی البته چند نفر عناصر خود سر در داخل نظام وصد البته فریب خورده مثل امثال همان
سعید خان امامی ها باعث ایجاد رعب و وحشت در میان اهالی شهر نیمه متمدن اصفهان گشته اند
حال از سازمان های جهانی تقاضا مندیم ظمن محکوم نمودن دولت رژیم صهیونیستی داعشی اسراییل
از فریب عناصر خداجوی که در جهت رسیدن به هوری هفتاد متری از هیچ اقدامی فروگذار نمیکنند
محکوم نمایند( زکی )
در کشوری که سربازان کم شده ان غایب بی خبر از همه جا روزی صد توطعه صهیونیستی کشف میکنند جای بسی سوال است که چطور چند نفر اسیدپاش به جای گلاب پاش را یافت می نتوانی
پس کار کار انگلیسه
تکبیر >>>>
دوستان
نه پفین کار میکنه نه تور هیچ فیلتر شکنی که امن باشه موجود نیست
الان با سایفون وارد شدم بکشنم شهیدم کنن خونم پای اوباما که قرار شد اینتنرنت چمدانی بیاره
در بهار ازادی جای فیلتر شکن خوب خالیست
عاقبت خاک گل کوزه گرانیم نازنین
درود بر بانو فلانی گرامی. چقدر خوشحالم که شما را دوباره در این جمع میبینم و آفرین به روحیهی انقلابی شما که ذرهای در این ده سال تغییر نکرده. منهم با شما یکسر موافقم که این دسیسهها و سیاهبازیها دیگر جواب نمیدهد و مردم ایران شاید فریب بخورند ولی من و شما بهتر میدانیم. چند سال پیش هم من در بازدیدی که از گور استر و مردخای در همدان داشتم به یکی از بازدیدکنندگان که دماغ بزرگی داشت و خاخام به نظر میرسید گفتم که دست بردارد از این کارها، و جلوی قاضی و معلقبازی؟ اما خب اینها گمان میکنند که اینجا هم Jew York است و هرکار که بخواهند با سر و صورت دختر مردم میتوانند بکنند.
منهم از قیمهخوری در محرم خستهام گرامی. جایی سراغ ندارید زرشکپلو بدهند ژوزف جان؟ لامصب پسماندهی این صدام گور به گور شده تازی نگذاشت وگرنه امسال کربلا مشرف میشدم.
اوه فیلتر هم که گفتیم به برادران نظام که ببینید رفقای خودتان هم اینجا هستند و برداشته شد. شما سیفون لازم ندارید قربان، بوی گل محمدی میدهد. حالا بگذریم، ببینم الان دلار چند شده؟ تحلیل شما راجع به این جداییطلبان دموکراتنمای هنگکنگ را هم بشنویم بد نیست.
سلام.
زنده باد زندگی!
درود به همه دوستان. امیدوارم همه سالم و سرحال باشید. من هم مدتی در جمع شما خواهم بود.
چلنج آزمایش میزان تستسرون،البته به شرطی که قبلش موقتا تزریق مرتبط با بدن سازیتو کنار بزاری:))این یافتههای پزشکی را با شوالیه در میان گذاشتهاید؟ بفرمایید، شواهد علمی که کمبود تستسترون باعث پریود مغزی و روحی، پستانهای نرم و تبدیل شدن نر ِ انسان به موجودی عجیبالخلقه بنام «مرد فمینیست» میشود!
To ravage, to slaughter, to usurp under false titles, they call empire; and where they make a desert, they call it peace
Tacitus-
به برنده چه میدهید؟ دیلدوی طلایی به پاس گسترش آرمانهای فمینیستی؟
زنده باد زندگی!
Russell (10-23-2014),sonixax (10-23-2014),undead_knight (10-23-2014)
هماکنون 47 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 47 مهمان)