sonixax (10-21-2014),undead_knight (10-23-2014),کافر_مقدس (10-28-2014)
اگر میخواهید بزنید. من کلا حرفم اینست که چه کار دارید با دیگران؟ وظیفهی انسانی و اخلاقی اگر برای خودتان قائل هستید، در حد اشارهای گنگ و مبهم و نیم خطی محدود است. اینکه درپی بحث و گفتگو میروید یعنی در به در دنبال کسی میگردید تا برخطا بودن شما را اثبات بکند. خب، خبر بد برای شما: کسی را نخواهید یافت.
زنده باد زندگی!
Anarchy (10-21-2014),Dariush (10-21-2014),sonixax (10-21-2014),undead_knight (10-23-2014)
Confusion will be my epitaph
As I crawl a cracked and broken path
If we make it we can all sit back
And laugh
But I fear tomorrow I'll be crying,
Yes I fear tomorrow I'll be crying
.Yes I fear tomorrow I'll be crying
sonixax (10-21-2014)
نظر من را بخواهی میگویم اهمیتی ندارد، تن به ازدواج ندهید، یکی را پیدا بکنید، عاشق بکنید، سپس قبل از آنکه رابطه خراب بشود(برای من سه ماه است، برای بیشتر مردان یک ماه)، بزنید به چاک و «قلبش را بشکنید». آن مردی باشید که از چنگش گریخت و تا ابد به خاطر خواهد سپرد، نه آن مردی که اخته میشود و ظرف میشورد. من زن دیدهام چهل سال بعد از آن «مردان» یاد کرده، حتی راجع بهشان کتاب نوشته. بعد از چهل سال زندگی مشترک با «شوهرش». آفتاب مهتاب دیده یا ندیده، به هیچ زنی تعهد ندهید دوست گرامی.
تعهد مرد متعلق به رفیقان اوست.
عشق مرد متعلق به سگ یا خدای اوست.
قضیب مرد متعلق به زنان است. آنهم به طور موقت. آنهم یک زن به نوبت.
نظرتان را که تغییر ندادهاند؟ چه «استدلالی» میتوانند برایتان بکنند وقتی دیگر به کارکرد استدلال اعتقادی ندارید؟ خرد برای خردگرایان ریسمانیست قدرتمند که آنها را در واقعیت باقی نگاه داشته و از پرتاب شدنشان به ورطهی جنون جلوگیری میکنند.
زنده باد زندگی!
یعنی برای همچین مردی شدن در یاد و خاطره زنان ، جایزه ای چیزی به آدم میدن ؟ منم زیاد دیدم که فحش خواهر و مادر نصیب همچین مردانی شده که زدن و در رفتن ... من فکر میکنم حرف تو امیر جان ، اینجا حکایت همون خردگرایی و بحثت با داریوش رو داره ... هر چقدر بیشتر اصرار کنی که ازدواج احمقانه هست ، بیشتر نشون میده آرزو میکنی کاش این جوری نبود ...
Confusion will be my epitaph
As I crawl a cracked and broken path
If we make it we can all sit back
And laugh
But I fear tomorrow I'll be crying,
Yes I fear tomorrow I'll be crying
.Yes I fear tomorrow I'll be crying
Russell (10-21-2014),sonixax (10-21-2014),undead_knight (10-23-2014)
Anarchy (10-21-2014),Russell (10-21-2014),sonixax (10-21-2014),undead_knight (10-23-2014)
هماکنون 46 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 46 مهمان)