درود به امیر گرانقدر. خیلی خوشحالم که بار دیگر حضور گرم شما را اینجا حس میکنم.
درود به امیر گرانقدر. خیلی خوشحالم که بار دیگر حضور گرم شما را اینجا حس میکنم.
Confusion will be my epitaph
As I crawl a cracked and broken path
If we make it we can all sit back
And laugh
But I fear tomorrow I'll be crying,
Yes I fear tomorrow I'll be crying
.Yes I fear tomorrow I'll be crying
Anarchy (10-21-2014),Ouroboros (10-21-2014),Russell (10-21-2014),sonixax (10-21-2014),undead_knight (10-23-2014)
درود آنارشی جان. من راستش فقط آمدم سری بزنم به دوستان، و مشغله و گرفتاری آنقدر زیاد است که وقت و حوصلهای برای فرومنویسی نمیماند.
اما واقعیت اینست که با یک بیانگیزگی نسبتا شدیدی هم در نوشتن روبرو شدهام که پیشتر در من سابقه نداشته. اینست که دست بالا چند روزی در خدمت شما دوستان گرامی هستم.
زنده باد زندگی!
Anarchy (10-21-2014),Dariush (10-21-2014),Russell (10-21-2014),sonixax (10-21-2014),undead_knight (10-23-2014)
Anarchy (10-21-2014),Russell (10-21-2014),sonixax (10-21-2014),undead_knight (10-23-2014)
برادر از عوارض بالا رفتن سنه . البته پریود مردانه رو هم فراموش نکن ... شاید هم وقتشه برات آستین بالا بزنیم امیر جان . شما لب تر کن !!
Dariush (10-21-2014),Russell (10-21-2014),sonixax (10-21-2014),undead_knight (10-23-2014)
به به، عجب سوپرایز خوبی!
خوشبرگشتی امیر جان.
مثل همیشه قبل از هر چیز و مخصوصا قبل اینکه این چند روز محلت ما تموم بشه، بگو ببینم این کچله کیه که عکسش رو گذاشتی؟ :D
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
الان آن پُستت در جستار خردگرایی را خواندم، آیا به راستی تا به حال کسی در جهان کاری از این بیهودهتر انجام داده؟ گیریم شما بر حق هستید و گیریم مثلا نظر خصمتان را هم عوض کردید، که دیگر حداکثر میزان متصور موفقیت در یک گفتمان است، گمان میکنید از شما سپاسگزار خواهد بود؟ این تلاش جانکاه شما خودش گواهی برای ایمانتان به «رسالت رهاییبخش» نیست؟ من اکنون به این باور رسیدهام که بهترین کار ممکن بیاعتنایی مطلق به این مباحث است. پناه ببرید به آغوش زنان داریوش، که بخشنده و رحیم است، و تنها پناهگاه باقیمانده.
این یافتههای پزشکی را با شوالیه در میان گذاشتهاید؟ بفرمایید، شواهد علمی که کمبود تستسترون باعث پریود مغزی و روحی، پستانهای نرم و تبدیل شدن نر ِ انسان به موجودی عجیبالخلقه بنام «مرد فمینیست» میشود!
یک لحظهای در زندگی هر مردی هست که درک میکند دیگر هرگز قادر به ازدواج نخواهد بود، تا قبل از آن حرفش را زیاد میزند که «ازدواج مال کسخلهاست» و «من هرگز ازدواج نخواهم کرد» و ... اما یک لحظهای میرسد که درک میکند دیگر اگر هم بخواهد ممکن نخواهد بود! آنقدر به زندگی مجردی خودش عادت کرده که دیگر حتی اگرهم بخواهد ازدواج کردن برایش یک گزینه نیست. این لحظه، دقیقا همان لحظهای است که ۹۹٪ مردان کسخل میشوند و زن میگیرند
من دو سال پیش به سلامت از این پرتگاه گذشتم، شما فکر خودتان باشید که مبادا دم به تله بدهید.
زنده باد زندگی!
امیر ، من مدتها برای بیان ِ اینها با خودم کلنجار رفتم و در نهایت خودم را اینچنین قربانی کردم:( اما راهی هم نبود، بالاخره باید به آنها اعتراف میکردم. حالا باز هم خدا را شکر به قول خودت، تمایز میان سبک زندگی و تفکر را برقرار دارم! ولی من از تنها کسی که امید داشتم حرف ِ مرا درک بکند شما بودید. هنوز البته حرف در این مورد زیاد دارم که با این تفاسیر بهتر است دیگر بیشتر هماش نزنم!
Confusion will be my epitaph
As I crawl a cracked and broken path
If we make it we can all sit back
And laugh
But I fear tomorrow I'll be crying,
Yes I fear tomorrow I'll be crying
.Yes I fear tomorrow I'll be crying
sonixax (10-21-2014)
هماکنون 48 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 48 مهمان)