Anarchy (06-06-2014),Dariush (06-06-2014),kourosh_bikhoda (06-06-2014),Russell (06-06-2014),shirin (06-06-2014)
چو بخت عرب بر عجم چیره گشت --- هـمـه روز ایـرانیـان تـیـره گـشـت
جهـان را دگـرگونه شـد رسم و راه --- تـو گـویـی نتـابـد دگـر مـهر و مـاه
ز مـی نشئه و نغمه از چـنگ رفـت --- ز گل عطر و معنی ز فرهنگ رفت
ادب خــوار شــد، هـنـر شـد وبــال --- بـه بستـنـد انـدیشـه را پـر و بــال
«توصیف فردوسی بزرگ از تازش اسلام به ایران»
خردگرایی و ایمان ستیزی
سپاس از شما دوستان. کمابیش تقصیر خودم است و باید مسئولیتاش را پذیرا شده و غرامتاش را به جان بخرم... اما اسپاگتی هیچ انسانی را به بیپولی دچار نکند که نتواند اینترنت خودش را هم شارژ بکند؛ با آدمِ مرده آیا چنین کسی فرقی دارد؟ لعنت بر این سرزمین جهنمی که یک روز همچون پادشاه روی کوه طلا نشستهاید و یکبار باید با ذلت زندگی بکنید...
Confusion will be my epitaph
As I crawl a cracked and broken path
If we make it we can all sit back
And laugh
But I fear tomorrow I'll be crying,
Yes I fear tomorrow I'll be crying
.Yes I fear tomorrow I'll be crying
Anarchy (06-06-2014),kourosh_bikhoda (06-09-2014),shirin (06-06-2014),sonixax (06-06-2014)
تقریبن همه جای دنیا همین است داریوش جان! البته ثبات اقتصادی کشور بحث دیگریست.
الان من یک غلطی کردم یک کار جدید رو شروع کردم، از اون طرف بانک بهم وام نمیده دیگه!!! (میگه رفتی Self Employed شدی) از یک طرف باید ماهی 3000 یورو قسط بدم! از این طرف درآمدم ماه قبل به زور به 2000 تا رسید! یعنی الان و در این لحظه 1500 تا زیر خط فقرم سوای 50 هزار تایی که کلن زیر خط فقرم :))))
ولی درست میشه دست کم اینجا آدم میدونه تلاش کنه نتیجه میگیره. اون طرف شرایط امروزش رو نمیدونم ولی قدیم خودت رو جر هم میدادی درست نمیشد اگر خراب میشد :( مگر اینکه یک شانس خیلی بزرگ میاوردی یا ضریب هوشی بالاتر از 180 میبود!!!!
با این حال توی همون ایران هم امکان غلبه بر مشکلات مالی هست و قطعن سخت تر از اینجاست و به جز دلداری هم کار دیگری از دست ما بر نمی آید :(
با همه اینها هنوز راه قدس از کربلا میگذرد!!! (خاک تو سرشون با این جاده سازیشون)
همیشه قبل خواب دو تا شات بزن راحت بخواب!
دکتر ساسی
Anarchy (06-06-2014),Dariush (06-06-2014),kourosh_bikhoda (06-09-2014),shirin (06-06-2014)
از ایران بیائید بیرون هرگونه که شده ، تنها راه مبارزه با بی پولی همین است ، من با زمین پاک کردن و ظرف شستن ماهی ۱۶۰۰$ درامد داشتم یک زمانی کمترین و پستترین کار اینجا از یک دکتر درآمدش بیشتر است در ایران
"A Land without a People for a People without a Land"
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
Anarchy (06-08-2014),kourosh_bikhoda (06-09-2014),Ouroboros (06-08-2014),sonixax (06-09-2014)
دوستانی که ایران لیسانس دارید این کون مبارک را تکان بدهید میتوانید در نروژ اتریش و چندین کشور دیگه مجانی تحصیل کنید از ایران بیائید بیرون!
"A Land without a People for a People without a Land"
Dariush (06-08-2014),kourosh_bikhoda (06-09-2014),sonixax (06-09-2014)
خب دوستان منهم چند ماهی دوباره بروم به غیبت دیگر.
اینجا تا اندازهی زیادی کاربران نویسندهی خود را از دست داده، احتمالا چون نوشتن در اینجا بار روانی سنگینی دارد و کمتر کسی حاضر به پرداخت آنست. من به دوستانی که از این بابت رفتهاند پیشنهاد میکنم حداقل سالی سه چهار ماه اینجا بیایند چون نیاندیشیدن به این موضوعات برای کسی که به این کار عادت کرده خودش مصیبت دیگریست.
برای همه شما دوستان گرامی آرزوی شادکامی و بهروزی دارم.
زنده باد زندگی!
sonixax (06-09-2014)
من می خواهم برای تابستان شروع به یادگیری زبان آلمانی کنم هم برای شروع یک تجربه تازه و آشنایی با یک زبان و فرهنگ جدید و هم برای اینکه محتمل است که در آینده نزدیک بخواهم به آلمان یا اتریش مهاجرت کنم. شما موسسه معتبر و شناخته شده ای را می شناسند در تهران که معرفی کنید؟
برای آغاز و مطالعه خارج از کلاس، چه کتاب ها و متدی را پیشنهاد می کنید؟ کلا اگر تجربه ای دارید که می تواند به من کمک کند بعضی اشتباهات را مرتکب نشوم، لطفا با من در میان بگذارید. متشکرم.
هماکنون 62 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 62 مهمان)