بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
من وظیفه ی خود ام می دانم در اینجا که هجمه ای بیهوده وبی اساس علیه راسل ایجاد شده از او حمایت کنم.به نگرم نیازی نیست اینجا تا این اندازه با یکدیگر ناز نازی سخن بگوییم.در مورد خود من یک بار من تند با امیر گرامی سخن گفتم و ایشان هم متقابلا و یکی دو بار هم با کسرا یه چندباری هم گفتگویم با شوالیه و آلیس به جدل کشیده شد.اتفاقا من عاشق لحن کوبنده در بحث هستم و به نگرم بهترین شیوه برای شکستن سد دفاعی طرف مقابل و تاثیر گذاری سخن است.از لحن تند به خاطر اینکه کاربر مدیر این انجمن است نمی توان ایراد گرفت.اینجا برخی مانند آنارشی و مزدک و آندد سخن می گویند،برخی هم مانند راسل و امیر،مهربد و میلاد هم میانه این دو هستند.هیچ دلیلی ندارد تا زمانی که دشنام به هم نگوییم از یکدیگر ناراحت شویم.بحث است دیگر،نقل و نبات که پخش نمی کنند.
هر کس میتواند هر اندازه که دوست دارد آزرده شود یا اینجا گلایه کند, ولی از آنجاییکه شیوهیِ گفتمان
ایشان هیچ پیوندی به گردانندگی اشان ندارد, پس مانند هر کاربر دیگر, آزادند هر آنگونه که دوست دارند, نرمخو, تندخو,
بدخو, کژخو یا خوشخو بنویسند. تا زمانیکه هیچ قانون انجمنی شکسته نشده, محدودیتی هم نخواهد بود.
به شخصه هم با شیوهیِ گفتمان راسل گرامی همرای ام و پشتیبان ایشان.
پ.ن.
پیش از این نمیشد یک گرداننده را به سیاههیِ نادیدهها (ignore list) افزود, که امروز این هم شدنی شد.
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
sonixax (09-24-2013)
دقت نکردید چه شد،
گفتم شکستن سد دفاعی و تاثیر گذاری سخن.
اینجا چند نوع جستار داریم.برخی جستار ها صرفا برای یافتن حقیقت و افزایش آگاهی است وبرخی هم محل بحث و جدل.چراکه شما به طور مثال وقتی به عنوان هوادار کمونیسم وارد بحث می شوید مطمئنا اطلاعاتی در این زمینه دارید که گمان می کنید نگرتان درست است و مطمئنا طرف مقابل تان هم همینگونه است.اینجا است که اگر قرار باشد سخن منطقی یک سوی بحث بر دیگری اثر بگذارد لحن کوبنده به کار می آید.البته استدلال چندانی پشت این هواداری من از این نوع سخن گفتن نیست،صرفا نتیجه ای است تجربی.و البته مطمئنا هیچ یک از طرفین بحث در طول بحث اذعان به نادرست بودن باورهایشان نمی کنند اما دیرتر که با خود می اندیشند و یا نمودهای عینی سخنان طرف مقابل شان را می بینند می فهمند که باورشان نادرست بوده.بطور مثال وقتی شما تصمیم میگیری نیچه بخوانی باید آماده ی هرگونه توهینی به باورهایت باشی.در اینجا هم همینگونه است،باورها هیچ ارزشی ندارند وتنها خط قرمز هم تا جایی که من می دانم توهین و دشنام شخصی است.
آمد شدن تو اندرین گیتی چیست؟
آمد مگسی پدید و ناپیدا شد!
sonixax (09-24-2013)
خیر, این را هم پیشتر برای شما روشنگری کرده (و خود ایرانبانو بامزه است به شما گفتند که ناسزایی نبوده), ولی به روی خودتان نیاوردید:
انگل = ناسزا
انگلوار = رفتار انگلگونه
یکمی به روشنی ناسزا است, دومی به رفتاری که همسانی با انگل داشته باشد اشاره میکند.
نوشته اصلی از سوی Mehrbod
پس باز هم دارید اینجا هوچیگری میکنید و با شناختی که همگی از شما داریم (هر چند ماه
یکبار اینجا آمده و بکوشید با هوچیگری و سر و سدا جلب توجه کنید) رفتار عجیبی نیست.
با این همه من با نیکخواهی مانند همیشه اینجا پاسخگو هستم! (:
پ.ن.
در پی پست بالا هموند @Fox آزرده شدند و از انجمن رفتند, شما هم میتوانید همین رویکرد را در پیش بگیرید (;
از دیدگاه شخصی من, خوش گلدین!
—مزدک بامداد
هماکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)