این محل بزرگترین اختلافها میان بازیکنان است. من در جبههای قرار دارم که هیچ نمیخرند و هدیه دادن را ذاتا بتا می دانند. در تمام زندگی فقط یک بار هدیهی ولنتاین برای کسی گرفتم آنهم یک عروسک بامزهی ترسناک(از یک سوسک یا همچو چیزی)بود. این قبیل روزهای تولد، سالگرد، ولنتاین و ... من معمولا یک عذر موجه برای غیب شدن دارم.
بله.
زنده باد زندگی!
iranbanoo (02-07-2014),Russell (02-07-2014),sonixax (02-08-2014),undead_knight (02-07-2014)
امیر جان در مورد سری سوالات آخرم نمیخواستم شخصی برداشت شود و بیشتر از منظر هدونیستی و روش بهبود کاربستن آن پرسیدم، مخصوصا که میدانم با شیمی و پزشکی و اینها هم آشناییداری. منظورم هم از کمک و بوستر همان روش سر کله زدن با سربالاییهایِ زندگی بود و اینکه استفاده از مادهیِ کمی از کوکائین و هروئین گرفته تا کافئین و نیکوتین و... را بخاطر اعتیادآوری باید کنار گذاشت یا قابل افسارزدن هستند و میشود برای بهینه کردن زندگی از همه یا برخی از آنها بهره برد؟
ویرایش از سوی Russell : 02-07-2014 در ساعت 03:09 PM
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
قطعا میشود از آنها بهرهبرداری کرد، یک تحقیقی میخواندم که گویا افراد باهوش الکل بیشتری مصرف میکنند اما درصد اعتیادشان به آن از همه کمتر است. اما بیش از اینکه هوش موثر باشد به دید من اراده مهم است، زیرا مصرف نکردن اضافی نیازمند توان برای بازایستادن است و هوش یکی از فاکتورهاییست که عاقبت کار را پیش چشمان شما به تصویر میکشد و از بازی با آن پروا میدهد. من اکنون گاهی الاسدی و مورفین مصرف میکنم اما اولی به اعتدال است، دومی به ندرت(دو بار در ماههای اخیر). یکسری موادها اما هستند که من معتقدم مصرف به اندازهی آنها ممکن نیست، متآمفتامین یکی از آنهاست برای مثال. من کسی را ندیدهام که توان مقاومت در برابر کشش آنرا داشته باشد. هروئین و کوکائین هم اغلب شخص را بیش از آنچه میخواسته آلوده میکنند. موادهای کمخطر با وابستگی پائین از دیلر خوب جور بکنید و آنرا متناسب با هدفتان مصرف بکنید به نظر چندان که برخی دوست دارند بنمایند جهان به پایان نمیرسد. ولی حواستان باشد که از یک جایی لذتجویی تبدیل به خودویرانگری میشود.
زنده باد زندگی!
من سوال و جواب ها رو نخووندم. اگر خواستید جواب دهید و اگر نخواستید جواب ندهید.
آیا خودتان میدانید شخصیت مجازی اتان برای دخترها خیلی جذاب هست؟ یعنی دخترها زود جذبتان میشوند. (البته من با احترام برای شما حدس میزنم شخصیت حقیقی اتان با مجازی اتان در میزان جذابیت برای دخترها شباهتی چندان به هم ندارند)
این ها هم اگر کسی نپرسیده:
به نگرتان چرا بیشینه زنهای ایرانی (براساس تجربیات من) در رابطه عشقی/جنسی تمایل به تحقیر شدن (نقش دوم داشتن) دارند؟
مازوخیست یا سادیست هستید؟
خودتان را منحرف جنسی میدانید؟
به نگر من بیشتر مردها گرایشات نامعمول و خجالت آور جنسی دارند، شما چی؟ آنقدر شجاعت دارید که اگر دارید مثلا اعتراف کنید تمایل دارید در رابطه جنسی اتان برای یک بار هم که شده تحقیر شوید (یا مثل همان عکس های بیضه های سلاخی شده) از این قبیل گرایشات نامعمول.
ویرایش از سوی viviyan : 02-07-2014 در ساعت 04:31 PM
Ouroboros (02-07-2014)
هماکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)