نوشته اصلی از سوی
Agnostic
برخی دوستان پیشنهاد داده اند که بخشها (فرومها) مختلفی از شیر مرغ تا جان آدمیزاد اضافه شود.
اما به نظر من این باعث سنگینی دیتابیس و هزینه بالا میشود و
از سوی دیگر چون هدف این فروم نقد دین و فلسفه و سیاست است کاربران اضافه که جذب میشوند کاربران بخشهای دیگر می شوند مثلا کاربر بخش سینما میشوند.
نوشته اصلی از سوی
Ouroboros
من مشکلی با احداث تالارهای غیرموضوعی و فان ندارم(و مدتها قبل پیشنهاد براه انداختن تالارهایی جداگانه برای موسیقی و سینما را دادم)،
اما مشروط بر آنکه از همان ابتدا راهکارهایی برای ممانعت از نشت مباحثی آنچنانی و فضایی که از بها دادن به آنها برمیخیزد، به باقی انجمن ارائه بشود، به عنوان سیاست رسمی توسط گردانندگان با جدیت و قاطعیت پیگیری شده و باقی ماندن سایت در سطح فعلی از منظر علمی را تضمین بکند. تکرار زنجیروار ِ تجربهی ناموفق فرومهای گفتمان، ایرانبیبی، پرشینتولز، هممیهن و... که بخاطر شلوغ شدن تن به سقوط در ورطهی «گل فرستادن و بوس گرفتن» در دادند بالاخره جایی باید از هم بگسلد، پس دوستانی که پیشنهاد احداث تالارهای غیرموضوعی میدهند، راههایی هم برای جلوگیری از غلبهی آنها به تالارهای موضوعی مطرح بکنند.
+
یک ایراد دیگر به این پیشنهاد:
پ.ن: به راستی کدامیک از دوستانی که هماکنون اینجا هستند برای مشاعره و بحث پیرامون سینما و جوک شنیدن و این قبیل مسائل به اینجا آمدهاند؟
گرامیان ما از دید سختافزار و هزینه دیتابیس و اینها کوچکترین دشواریای نداریم، پس نگرانی برای database و اینها به خود راه ندهید.
گفتگو پیرامون اینکه نگذاریم شلوغ شدن و باز شدن گفتمانهای fun و شوخی و «قبلی و بعدی» مایه همانگونه که امیر گرامی گفت، از هم گسیختگی گفتمانهای جدیتر نشود نیز
خود راهکارهای بسیاری دارد:
نخست اینکه ما تالارهای جداگانهای داریم و بخث fun بخودی خود کاری به بخث فلسفه و دانش برای نمونه ندارد.
در کنار آن، بخشهایی از سایت هستند که میان همه تالارها هنباز و مشترک هستند.
برای نمونه نوار آمارهای چندگانه که بالا در سردر تارنما گذاشته شده از همه تالارها آمار میگیرد و میتواند مایه آشفتگی و نهانیده شدن نوشتههای درخور باشد (چیزیکه در فروم pars-sky میبینیم):
در این راستا راهکاری که من در ذهن داشتم "بستن" آمار برای تالارهای fun مگر برای کسانی که خودشان آنرا روشن بگذارند.
بدین ریخت بازدیدکنندگان و کاربران گفتمانهای جدی تنها آمار وابسته به تالارهای خودشان را میبینند، کاربرانی که برای سرگرمی و گفتمانهای ناجدی هستند نیز آمارهای وابسته به خود.
سه، ما هماکون گردانندههای خوب و کنشگری داریم و فرهنگ بسیار خوبی هم در دفترچه جاافتاده که گفتگوها را گاه میگذاریم برای تنشزدایی اندکی
به سرگرمی کشیده شوند، ولی دیر یا زود همه نوشتهها دستهبندی و ویرایش شده و اگر نیازی بود بجای "زدایش" به یک جُستار نوی دیگر جابهجا میشوند.
بدید من بهترین رویکرد پذیرفتن همه جور کاربری است و داغ نگهداشتن گفتمانهای فلسفی/دانشیک و .. خودمان بهمراستایی آن.