کلا کار احمقانه ایه آدم خودشو به زحمت بندازه برای برقرار کردن رابطه با یکی دیگه. گور بابای هرکی که من برای جلب نظرش باید تظاهر به چیزی کنم که نیستم یا با چیزایی که دارم خودنمایی کنم.
کلا کار احمقانه ایه آدم خودشو به زحمت بندازه برای برقرار کردن رابطه با یکی دیگه. گور بابای هرکی که من برای جلب نظرش باید تظاهر به چیزی کنم که نیستم یا با چیزایی که دارم خودنمایی کنم.
برای سکس آری, ولی برای عاشق کردن یک پسر دخترها باید راههایِ پیشرفتهتر و سختتری بروند!
من کمابیش هر ترفندی میدانم از خود دخترها آینه کردهام, نمونهیِ خوب آن ترفند باستانیه «با دست پس زدن و با پا کشیدن» ٸه.
این شیوه بر این پایه کار میکند که شما به کسی که میخواهید دلباختهیِ خوتان کنید هر از گاهی یک اندازه «خوشی
افزوده» بدهید و بسیار بگو و بخند و نزدیکی کنید, سپس برای یک بازهیِ زمانیای خودتان را دور و ورای دسترس وی ببرید.
این شیوه به نگر میاید که با دستکاری ِ آستانهیِ خوشی شانس کامیابی بالایی دارد. نکتهیِ گیرای
داستان اینکه دخترها خودبهخود از روی چرخهیِ ماهانگی این رویکرد را در پیش میگیرند, یعنی در ماه یک هفته
با شما بسیار نزدیک و صمیمی میشوند, سپس یک هفته و چند روزی سرد و دور میشوند و ماه از نو بازی از نو.
این در همان راستای ترفند یکم امیر میرود که خودش زیرگردآیهیِ (subset) «در دسترس نبودن» است.
رویهمرفته رویکرد هماگ «در دسترس نبودن» میگوید که اگر بیش از اندازه یکجا باشید از ارزشمندی و خواستنیتاد شما کم کم میکاهد و گسترهیِ
کارکرد آن از دوستی فراتر میرود. بنمونه در همین دفترچه هم بیش از اندازه همگاه (online) باشید میبینید که کمتر از شما سپاسگزاری میشود,
برای دوستی نیز اگر بیش از اندازه و همیشه در دسترس باشید بوارونه نادیده گرفته میشوید, ولی اگر گاهی باشید (و خوب هم باشید) و
سپس گاهی نباشید به جایگاهی میرسید که دیگری نبودِ شما را بیشتر از بودِ دیگران میبیند و کم کم به شما احساس بهتری در برابر دیگران پیدا میکند.
من یک شیوه دیگری هم دارم که بسادگی, نیوشیدن (گوش دادن) به سخنان دیگری است. اصولا باید در جایگاه یک بازی به
این بنگرید, هر چه دیگری را بیشتر به سخنگویی و گفتن از زندگی و دشواریهایِ روزانه اش بکشید به شانس دلباختگی
او به خودتان میافزایید. تنها ترفندِ داستان در اینه که بی گُسارش انرژی چندانی از پس کار بربیایید —> Multitasking
دخترها بر پایهیِ یک قانونِ سرانگشتی همیشه چیزهای فراوانی برای بازگویی دارند, واپسین لباسی که دیدهاند, سخنی که
دوستشان دربارهیِ کفش شان پریروز در دانشگاه گفته, اینکه استادِ دانشگاه هیزه و اینکه چقدر راه رفتهاند و سخنان اینچنینی.
اگر بتوانید مانند من یک گرایش راستین در دانستن اینها هم در خودتان بسازید که بسیار خوب میشود, بمانند یک داستان به زندگی وی
بنگرید و در کنار آن هرگز, هرگز هرگز دربارهیِ هیچکدام از دشواریهایِ وی کوچکترین راهکاری ندهید! مگر زمانیکه خودش آشکارا از شما راهکار خواست.
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
Anarchy (03-03-2013),Mehrbod (03-03-2013),Russell (03-07-2013),undead_knight (03-03-2013),yasy (03-04-2013)
از نظر من آقایون احساس عینی دارند خانم ها برعکس بصری اند.
آقایون رو با یک نگاه خاص(حالا به هرنیتی) میتوان جذب کرد.
اما آقایون برای خانم ها باید حراف های متبحری باشند..........
Anarchy (03-03-2013),Fiona (03-04-2013),Russell (03-07-2013),undead_knight (03-03-2013),yasy (03-04-2013)
To ravage, to slaughter, to usurp under false titles, they call empire; and where they make a desert, they call it peace
Tacitus-
scientia est potentia :)
خیلی از این ها به صورت فرگشتیک در نهاد مردها و زن ها هست و اون کسانی که این ویژگی ها رو ندارند یا به نسخه ضعیف ترش رو دارند با آموزش! و تاثیرات فرهنگ میتونند پیشرفت کنند:))البته بعضی;) هم ممکنه به صورت ژنتیکی در این زمینه ها قوی تر باشند:))
در کل از نگاه گیم تئوری و پارادوکس زندانیان نتنها اسم این کار فریب نیست که در بیشتر موارد یک جور بازی بسیار هوشمندانه(و گاهی ناخوداگاه) هست و هر دو طرف هم معمولا فکر میکنند دارند طرف مقابل رو فریب میدند:))
یعنی هر دو طرف وانمود میکنند که فریب میخورند یا علائمی از فریب خوردگی رو نشون میدند منتها با اهداف فرگشتیک متفاوت:)
یعنی در کل مخ زنی چندان فریب کاری خاصی نیست و اتفاقا یکی از دلایلی که افراد با دونستن روش های حریف همچنان به ظاهر فریب میخورند اینه که سودی این وسط وجود داره که فقط در این روش های فریب کارانه وجود داره:)
نکته تکمیلی:همینکه دوستان مرد ما فکر میکنند زنان معمولا ساده هستند و فریب میخورند و چندان به روش های فریبکارانه زنان اشاره نمیشه به نطر من نشون دهنده موثر بودن روش زن هاست:))
اگر کسی شروع نکرد چند تا از این روش ها رو شرح میدم:))
To ravage, to slaughter, to usurp under false titles, they call empire; and where they make a desert, they call it peace
Tacitus-
undead_knight (03-05-2013)
هماکنون 2 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 2 مهمان)