بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
بهترین رویکرد قانونی همان است که هلند در پیش گرفت. خندهدار است که پس از آزاد کردن مادههای مخدر گسارش و مصرف آنها هم کاهش یافت!
با این همه به نگر من موزیک را نمیشود با دارو یکسان پنداشت. راههای مِندارین (ذهن) و meditation و .. آسیبی به بدن نمیرسانند.
راههای بسیار بهتری برای high شدن داریم. من بالاترین تراز high شدن را در کارهای دیگر داشتهام، برای نمونه 36 ساعت کار فکری و بیخوابی شاید چند ده بار بیشتر از اکس لذت داده.
گوش دادن به یک موسیقی در یک پَناد (atmosphere) ویژه میتواند باز بیشتر از هر چیز دیگری آدم را high کند.
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
بله که میشه راسل جان..هر داروخونه ای بری هست!فقط فکر کنم نسخه دکتر لازم داشته باشه..این دارو در اصل داروی ضد سرفه هست و اما مکانیسم اون اثر مرکزی رو مغز هست...در دوز های معمول اثرات سایکواکتیو نداره اما از حدود 200 میلی گرم به بالا اثراتش شروع میشه...400 میلی گرم اثر متوسطش هست و 600 میلی گرم باعث ایست قلبی-تنفسی میشه!!
شما خواستی بخوری بار اول یه شیشه بخور...ولی بیشتر از دو تا به هیچ وجه نخور که دیگه ممکنه چیز بشی
اها،این همون شربت سینه iهای معروف خودمونه که
اینجا گفته نسخه هم نمیخواد !!
http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%AF%...81%D8%A7%D9%86
میگم یادش بخیر امیر خودمان هم یک "مبارز راه دکسترومتورفان" در امضاش داشت !!
پس یه شیشه بخوری مشکل نداره
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
تاپیک و سایت که هیچی... کلا دوستان از مسیر اصلی منحرف شدند!!!!!!
Anarchy جان تبلیغ ترامادول و بایمادول هم بکنید بد نیست!!
اسم تاپیک هم عوض کنید بزارید تاپیک "فضایی ها" یا "نئشه بازها بیان تو"
انسان پیشرو با جامعه همخوانی ندارد هم آهنگی دارد
Reactor عزیز باور کن تقصیر من نیست.همه چی رو حساب داشت میرفت جلو که از این پست جناب راسل تاپیک رو منحرف کردن!!
هماکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)