چو بخت عرب بر عجم چیره گشت --- هـمـه روز ایـرانیـان تـیـره گـشـت
جهـان را دگـرگونه شـد رسم و راه --- تـو گـویـی نتـابـد دگـر مـهر و مـاه
ز مـی نشئه و نغمه از چـنگ رفـت --- ز گل عطر و معنی ز فرهنگ رفت
ادب خــوار شــد، هـنـر شـد وبــال --- بـه بستـنـد انـدیشـه را پـر و بــال
«توصیف فردوسی بزرگ از تازش اسلام به ایران»
خردگرایی و ایمان ستیزی
Anarchy (05-24-2014),sonixax (05-24-2014),undead_knight (05-24-2014),کافر_مقدس (05-25-2014)
ممنون دوست عزیز. هنوز که متاهل نشده ام. فعلا نامزد کردیم..
اولش فکر کردم خیلی وقتمو میگیره و نمیشه زیاد فعالیت کنم. خب تقریبا همچین چیزی هم هست. ولی فعلا آزادم و میتونم به شما سر بزنم :-)
خوشبختانه این افتخار نصیبتان شده که از حضور پر سود من استفاده هاااا کنید. :-)
از آلیس چه خبر؟ حتی فیسبوک هم نیست! :-(
فرودگاه ها بوسه های بیشتری از سالن عروسی به خود دیده اند و
دیوارهای بیمارستان بیشتر از عبادتگاه ها دعا شنیده اند!
از آلیس هیچ خبری ندارم و نمیدانم در چه حالی است. به نظرتان زندگی مشترک چه مزایا و معایبی نسبت به زندگی مجردی دارد؟
sonixax (05-24-2014)
kourosh_bikhoda (05-25-2014)
این مانند این می ماند که محمد علی ابطحی با مدرک قلابی معاون خاتمی بوده و بگویی که برو پرس و جو کن ببین مدرک اصلی اش چه بوده!! مضحک نیست؟!
حال ما فرض را بر حالت دوم هم بگذاریم باز هم دگرگونی در اصل ماجرا ایجاد نمی کند. مهم کاری است که او انجام داده، حال دانشجو بوده یا نبوده، چه فرقی می کند؟!
نمی دانم چه پدرکشتگی به او دارید، من این را به پای حسادت می گذارم و البته عادت زشت ما ایرانیان که افراد را تا هنگامیکه زنده هستند از عرش به فرش می کشیم و پس از مرگشان از فرش به عرش!
اگر شخص احمد باطبی حقوق بشر قلابی است من این حقوق بشر قلابی را دوست می دارم!
یک روزی ملت ما آزاد می شود و این روز زیاد دور نیست. فرهنگ همیشه غالب می شود بر زور و ستم و قلدری!
"فریدون فرخزاد"
kourosh_bikhoda (05-26-2014)
kourosh_bikhoda (05-26-2014)
به به به ببین کی برگشته
همیشه قبل خواب دو تا شات بزن راحت بخواب!
دکتر ساسی
Anarchy (05-25-2014),kourosh_bikhoda (05-26-2014),Ouroboros (05-25-2014),Russell (05-25-2014)
چطوری میلاد؟
این ماجرای کشتار جمعی امروز مرا چندان شوکه و مبهوت کرده که اگر جایی دربارهی آن نمینوشتم سرسام میگرفتم.
زنده باد زندگی!
Anarchy (05-25-2014),kourosh_bikhoda (05-26-2014),Russell (05-25-2014),sonixax (05-25-2014)
خیلی تفاوت داره. در عین حالی که هیچ تفاوتی نداره! یه سری کار ها و رفتارها کمافی سابق مثل دوران مجردی ست... حتی آزادانه تر و بهتر
ولی یک سری چیزها رو باید تغییر بدی... چون زندگیت دیگه واسه خودت نیست. کسی دیگه هم به زندگیت چسبیده!
از عمد واژه چسبیدن رو استفاده کردم.. اگر دوست داشتی یه روز مفصل تر در مورد زندگی متاهلی و تجربیاتم صحبت میکنم :-)
فرودگاه ها بوسه های بیشتری از سالن عروسی به خود دیده اند و
دیوارهای بیمارستان بیشتر از عبادتگاه ها دعا شنیده اند!
هماکنون 8 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 8 مهمان)