من آلمان هستم!
کدام کشوری که زورش میرسیده را میشناسید که این چنین نکرده ؟!
کمونیستها که هزاران بار بدترش را نه با غریبه ها بلکه با خودی ها کردند! تازه با افتخار هم ازش حرف میزنند - کافیه چند پیک اخیر جناب مزدک رو مطالعه کنید.
اینکه دیگران را ضعیف نگه داری تا خودت قوی شی به هیچ عنوان چیز عجیبی نیست! شوروی هم همین کار را کرد که هیچ قحطی مصنوعی هم به راه انداخت و میلیونها نفر را برای استحکام پایه های قدرت خودش به کشتن داد! این سوای اعدامهای فله ای و تسویه حسابهای گروهی و کشتار مخالفین و ... هستش. کره شمالی که از آن هم بدتر است! مردمان خودش را بدبخت و ضعیف و بیچاره نگاه میدارد که پایه های حکومت خودش استوار باقی بماند! پس در اینجا آنکه توی سر غریبه میزند برای قدرت گرفتن از آنی که توی سر خودی میزند برای قدرت گرفتن برتری اخلاقی دارد.
تعریف شما از خوشبختی چیست ؟
خوشبختی که تعریف شخصی هست و هر کسی برداشت و دید خودش رو از خوشبختی داره و نمیشه گفت این چارچوب خوشبختی هست! ولی میشه چارچوب رفاه در نظر گرفت که در کشورهای مترقی دنیا اوضاعش اگر ایده آل نیست، بد هم نیست.
یک تکه استخوان جلوی نوکرانت بیندازی که خیلی موجود اخلاق مدار تری هستی تا به نوکرانت همون تکه استخوان رو هم ندی و همه رو بزنی بکشی بشی عمو استالین :)))
شما باید بتوانید اید ادعاهای بی پایه و اساس را اثبات بفرمایید! وقتی شما میفرمایید استالین آدم خوبی بوده باید بتوانید ثابت کنید که به قول خودتان در مورد بد بودنش تا دلتان بخواهد برگه و سند هست ولی در مورد خوب بودنش چیزی نیست! پس اگر پاسخ یک سفسته را با سفسته شنیدید ناراحت نشید! چون من همون گفته شما رو چرخاندم کوبیدم پس سینه خودتان.
لابد دید شما هم از فربود و برگه همان دید محمود احمدی نژاد است ؟! (همه چیز را سر و ته میبینید)
یک مقاله از یک سایت چینی (با نوشته آلمانی) آورده اید شده فربود و سند و واقعیت ؟!
امثال جمهوری اسلامی و چین و کره شمالی و ... خیلی وقت است از این چرندیات تحویل میدهند.
حمل بر بی ادبی نباشد ولی این آمار آوردن شما مصداق بارز : "به روباه گفتند شاهدت کیست گفت دُمَم" هستش.