اینو نگیم چی بگیم؟ میترسم یه دفعه کل دنیا رو اسلام گرایان بگیرن دستشون.
اینو نگیم چی بگیم؟ میترسم یه دفعه کل دنیا رو اسلام گرایان بگیرن دستشون.
من مخالف رو دوست دارم ولی متاسفانه بعضیاشون اینجوریند :)
To ravage, to slaughter, to usurp under false titles, they call empire; and where they make a desert, they call it peace
Tacitus-
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
Anarchy (12-06-2012),sonixax (12-06-2012),undead_knight (12-06-2012)
من الان خدایی با شما چیکار کنم!؟
نمیزارید کمی لرزش در پایگاه دینداران ایجاد کنم بسکه ذهنم رو مشغول میکنید :))
اگر زمانی شبیه سازی در سطح وسیع اجرایی شد حتما از خودم چندتا کلون میسازم تا این مسئله کمبود وقت حل بشه :))
To ravage, to slaughter, to usurp under false titles, they call empire; and where they make a desert, they call it peace
Tacitus-
داشتم ارشیو های هم میهن رو میدیدم رفتم کامل این قضیه اخراج شدن دوستان رو خوندنم،به نظر من که بازی خوردید :)
iرچند خونم یخورده به جوش اومد داشت تمایلاتم برای خشونت زنده میشد :))
Tacitus-
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
Anarchy (12-11-2012),mamad1 (12-11-2012),sonixax (12-11-2012),undead_knight (12-11-2012)
—مزدک بامداد
Anarchy (12-11-2012),sonixax (12-11-2012),undead_knight (12-11-2012)
هماکنون 5 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 5 مهمان)