یک روزی ملت ما آزاد می شود و این روز زیاد دور نیست. فرهنگ همیشه غالب می شود بر زور و ستم و قلدری!
"فریدون فرخزاد"
کافر جان چرا نمیخوای واقعیات رو قبول کنی؟؟؟؟؟؟؟!!!
چرا همه اش مغلطه میکنی و با تندی و بداخلاقی و تهدید و .. جواب میدی؟!
به جای اینکه اینقدر مخالفت کنی خب حداقل یه سرچی کن!
فرودگاه ها بوسه های بیشتری از سالن عروسی به خود دیده اند و
دیوارهای بیمارستان بیشتر از عبادتگاه ها دعا شنیده اند!
sonixax (05-15-2014),Theodor Herzl (05-15-2014)
ایشون ذوب شده در ولایت میر حسین هست گروه دیگر ذوب شده در ولایت خامنهای و هر ۲ تا از خون ملت سهم میخواهند! فقط بیچارگانی که به هر یک از این ۲ گروه ناا آگاهانه اعتماد میکنند و کشته میشوند!
"A Land without a People for a People without a Land"
sonixax (05-15-2014)
یک مقداری تحقیق کنید که این طوری سنگ روی یخ نشوید :
Adolf Hitler and vegetarianism - WiKi
این هم یکی از نقاشی هایش :
Towards the end of his life Adolf Hitler followed a vegetarian diet. It is not clear when he adopted it, since accounts of his dietary habits prior to the Second World War indicate that he still consumed meat.
همیشه قبل خواب دو تا شات بزن راحت بخواب!
دکتر ساسی
Theodor Herzl (05-15-2014)
@Russell جان بیا یک دست شترنگ بزنیم. پایه هستی برادر؟
Confusion will be my epitaph
As I crawl a cracked and broken path
If we make it we can all sit back
And laugh
But I fear tomorrow I'll be crying,
Yes I fear tomorrow I'll be crying
.Yes I fear tomorrow I'll be crying
میلاد اینجا نوشته سفر با ماشین توی آلمان از همهجای اروپا بهتر هست ، من بجز انگلیس و فرانسه جای دیگه اروپا با ماشین نرفتم ، به نظرت درست میگه؟ آلمان از فرانسه قشنگ تر هست؟
12 Reasons Germany's 'Romantic Road' Is The Ultimate European Road Trip
"A Land without a People for a People without a Land"
از چه نظر ؟
آلمان حتا از انگلیس هم بیشتر جنگل و دیدنیهای طبیعی و حتا تاریخی داره مثلن این :
یا این :
توی سایت دویچه وله همیشه معرفی میکنه جاهای دیدنیش رو.
اگر منظور هنر مدرن و موزه و ایفل و نیس و موناکو و اینهاست نه آلمان اون طوری جایی نداره ولی به طور کلی خیلی جای خوب برای گشتن داره به خصوص جنوبش که کوهستانی هم هست.
همیشه قبل خواب دو تا شات بزن راحت بخواب!
دکتر ساسی
Anarchy (05-16-2014)
Anarchy (05-16-2014)
آدمی که خودش صاحب اندیشه باشه نه اینکه اتفاقی بر خورده باشه تو یه جریانی ... راه انداختن رسانه ، پول و حمایت و اینها که میخواد بالاخره !!
پس کی هست که صبح و شب تو بی بی سی و منو تو میاد ؟ شما به من بگو منبع درآمد علی نژاد از کجاست ؟ بگو اگر همین جریانات موج سواری ایشون نبود ، ایشون رو کجا راه میدادن ؟ به قول معروف ایشون سوراخ قضیه رو خوب پیدا کرده ، دست کرده توشو داره استفاده میکنه ...
انقدر از آدما بت نساز ، منم تا چند سال پیش همین طور ساده به مسائل نگاه میکردم و فکر میکردم هر کسی که جمهوری اسلامی ازش بد میگه ، حتما خیلی آدم خوبیه ...
شما برای من با مدرک و سند بگو احمد باطبی دانشجوی کدوم دانشگاه و چه رشته ای بودن ...
فخر آور و باطبی از نظر من فرقی ندارن ، هر دو موج سوار و منفعت طلب هستن ... شما برو سرچ کن ببین ارژنگ داوودی چی در مورد باطبی گفته !!
کنشگر ؟ چه کنشی کرده بابا ... اتفاقا تو ازش بت ساختی کافر جان !! یارو یه پیراهن شانسی برد بالا امروز رفته ینگه دنیا عشق و حال !! بدون هیچ تخصص و دانشی اسمش شده فعال حقوق بشر و به قول شما کنشگر دانشجویی...
هر ننه قمری که از راه میرسه ، دو تا حرف ضد جمهوری اسلامی میزنه بعد میره اون ور میشه فعال حقوق بشر اما دست چپ و راستشم از هم تشخیص نمیده !!
من خیلی از بچه های دفترچه رو به تنهایی از کل اون مثلا فعالین حقوق بشر بیشتر قبول دارم اما همیشه عوام فریبی حرف اول رو میزنه و باعث شهرت فرد میشه ... وقتی میگم آدمای درست و حسابی رسانه ندارن یه نمونه اش همین که تو چند روز صفحه عکس های خانمای ایران علاقمند به عکاسی این همه لایک میخوره چون رسانه ها روش مانور دادن و تبلیغات کردن ، اما یه جایی مثل دفترچه یا پیج فیس بوکش این جوری مهجور مونده !!
sonixax (05-18-2014)
هماکنون 16 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 16 مهمان)