همیشه قبل خواب دو تا شات بزن راحت بخواب!
دکتر ساسی
undead_knight (05-10-2014)
"A Land without a People for a People without a Land"
To ravage, to slaughter, to usurp under false titles, they call empire; and where they make a desert, they call it peace
Tacitus-
sonixax (05-10-2014)
sonixax (05-10-2014)
kourosh_bikhoda (05-11-2014)
راستی میدونستید اکبر خوش کوشک کسی که متهم ردیف اول قتل فرخزاد هست در ستاد انتخاباتی میر حسین موسوی فعال بوده؟
اقتصاد ایران آنلاین - گفتوگو با اکبر خوشکوشک درباره اصلاحات، میرحسین موسوی، نازیآباد و قتلهای زنجیرهای،سعید امامی،نوری زاده و...آیا این صحت دارد که شما در انتخابات 88 حامی مهندس موسوی بودید؟
بله درست است، من افتخار می کنم که برای پرشور شدن انتخابات که نظر مقام عظما ولایت نظرشان بود، تا ساعت 12شب 22 خرداد 23 خرداد فعال بودم، مقام رهبری که انتخابات را تایید کردند من هم قبول کردم و دیگر هیچ نوع فعالیت نکردم، اما بعضی از پس مانده های قتل های زنجیره می خواستند با ادعاهای واهی با من برخود کنند، اما معاونت محترم وقت حفاظت از من دفاع کرد، در شواری عالی امینت ملی که بنده هیچ نقشی نداشتم اما روزنامه .. و سایت ... و خیلی اشغال های دیگر برعلیه من می نوشتند که من مسول شورش های خیابانی سال 88 هستم، این را به این خاطر می گفتند چون من در 20 اسفند 87 با دوستانمان میزبان جناب منهدس موسوی در حسینه بازار دوم نازی اباد بودیم و مهندس موسوی همانجا برای کاندید ریاست جمهوری نهم اعلام نامزدی کرد.
جالب هست موسوی اعلام کاندیداتوری خودش برای انتخابات نهم ریاست جمهوری رو در مراسم برگزار شده توسط یک قاتل انجام میده!
مثل اینکه اوکراین باز هم تجزیه شد!
بیچاره مردم اوکراین.
همیشه قبل خواب دو تا شات بزن راحت بخواب!
دکتر ساسی
Anarchy (05-12-2014)
sonixax (05-13-2014)
آقا بیائید چرندیات این طرف رو بخونید پاسخ بدید
https://www.facebook.com/groups/5437..._comment_reply
sonixax (05-13-2014)
هماکنون 55 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 55 مهمان)