شیرین راست میگفت که شبهنگام انبوه درد و رنجها
به سوی آدم می تازند ! ای کاش من هم مانند کاربر
پیشین سرخوش و هی از این ":)))" شکلکها بده بودم !
نازک آرای تن ساق گلی
که به جانش کشتم ؛ و به جان دادمش آب ؛ ای دریـغا که به برم میشکند
شیرین راست میگفت که شبهنگام انبوه درد و رنجها
به سوی آدم می تازند ! ای کاش من هم مانند کاربر
پیشین سرخوش و هی از این ":)))" شکلکها بده بودم !
نازک آرای تن ساق گلی
که به جانش کشتم ؛ و به جان دادمش آب ؛ ای دریـغا که به برم میشکند
Anarchy (11-28-2012),shirin (11-29-2012),sonixax (11-28-2012),undead_knight (11-28-2012)
:))))
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
Alice(11-28-2012),Anarchy (11-28-2012),sonixax (11-28-2012),undead_knight (11-28-2012),yasy (11-29-2012)
جواب اول:
جواب دوم:Do not take life too seriously. You will never get out of it alive.
نتیجه گیری اخلاقی:در هر صورت میشه خندید :))من از این پس به همه کار جهان میخندم
به هوس بازی این بی خبران میخندم
من از آن روز که دلدارم رفت
به همه نیک وبد این دو جهان میخندم
خنده تلخ من از گریه غم انگیزتر است
کارم از گریه گذشته است به آن میخندم
To ravage, to slaughter, to usurp under false titles, they call empire; and where they make a desert, they call it peace
Tacitus-
یک بیاسپاگتی اسپاگتینشناس این دور و برها، به گمانم بانو مهتاب یا ایرانبانو پرسیده بودند اسپاگتی که میگویید چیست.
اسپاگتی همانا آفریدگار این جهان و آن جهان و هر جهان دیگر از قلم افتاده است: نیایش به درگاه پروردگار بزرگ، اسپاگتی
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
خسته نباشید.یک هفته پیش پرسیدم و پاسخش را گرفتم
الانم جاتون خالی خانه ی اسپاگتی ام دارم طواف میکنم.
سوغات چی میخواین؟میخواین براتون طلب مغفرت کنم؟
مصر قانون اساسی رو بر اساس شریعت اسلامی تدوین میکنه. بی بی سی
اگر این جوری شده باشه، مصر هم داره گام به گام مسیر 34 سال پیش ایران رو طی میکنه...
بعد از تأیید رئیس جمهور هم به همه پرسی میذارن. احتمالا 98 درصد رای میاره بعدش.
راه رسیدن به دموکراسی برای بسیاری از مردمان جهان از حکومت دینی میگذرد . هیچ راه دیگری هم ندارد .
همیشه قبل خواب دو تا شات بزن راحت بخواب!
دکتر ساسی
هماکنون 3 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 3 مهمان)