Anarchy (04-24-2014)
Anarchy (04-25-2014)
اسفندگان - WiKi
روز مادر - WiKi
تاریخچه
پیش از انقلاب ۵۷ و در دوران شاهنشاهی محمدرضا پهلوی، ۲۵ آذر زادروز فریده قطبی مادر فرح دیبا به عنوان روز مادر گرامی داشته میشد. [۲۱] پس از انقلاب ۱۳۵۷ تاریخ این روز تغییر کرد، برخی معتقدند این تغییر، برای جلوگیری از حرکتهای جنبش زنان و تغییر شکل سنتی خانوادهها صورت گرفتهاست.[۲۲][۲۳]اما بر بنیان کتاب های «آثارالباقیه» و «التّفهیم» ابوریحان بیرونی، «زینالأخبار» گردیزی، «شرفنامه» نظامی گنجوی و «شاهنامه» فردوسی در فرهنگ ایران روز زن و روز مادر همزمان با جشن اسفندگان در پنجم اسفندماه بوده است.«اسفند» یا « اسپند» در فارسی، «سپندارمت» یا «سپندارمد» در پهلوی و «سپَنتَ آرمَیتی» در گاتها یکی از فروزههای اهورامزدا و در اوستای نو نام یکی از امشاسپندبانوان است که در جهان مینُوی نماد دوستداری و بردباری و فروتنی اهورامزدا و در این جهان نگهبان زمین و باروری و سرسبزی آن است. در گاهشماری ایرانی، دوازدهمین ماه از سال و پنجمین روز از هر ماه «اسفند» نام دارد، از اینروی در روز اسفند از ماه اسفند یا پنجم اسفندماه، در آستانه بهار طبیعت و نوشدن زمین جشن اسفندگان برپا میشود.
دوستان نظرشون دربارهیِ رشد جمعیت ایران چیه؟ البته مملکت کلا رو هواست ولی این مسالهیِ جمعیت هم مشکل بزرگیه. در کشورهای بزرگی مثل آلمان و روسیه و ژاپن و... از مشکلات درجهیِ یک حساب میشه.
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
shirin (04-25-2014),undead_knight (04-26-2014)
من که هر وقت بهش فکر میکنم دچار استرس میشم. فکر میکنم یه کشور فقیر و بیسواد پر جمعیت خواهیم داشت در آینده.فکر میکنم خامنه ای و دار و دسته ش نقشه بدی داشته باشن برای ایران.
Anarchy (04-25-2014),Russell (04-25-2014),sonixax (04-25-2014),undead_knight (04-26-2014)
برادران و خواهران جواب پرسش ما را ندادندها !! بگذارید اینطور مطرح کنم، در ایران داشتن چه تعداد بچه خوبه؟
ویرایش از سوی Russell : 04-27-2014 در ساعت 04:35 PM
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
sonixax (04-27-2014),undead_knight (04-27-2014)
Russell (04-27-2014)
هماکنون 77 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 77 مهمان)